Orbán Éva

Atlétika: Orbán Éva hatodik a téli dobó Európa-kupán
2013 március 17.   She
Orbán Éva a hatodik helyen végzett kalapácsvetésben a téli dobó Európa-kupa második, vasárnapi napján, a spanyolországi Castellónban.
Atlétikai Eb: Orbán Éva hetedik lett kalapácsvetésben
2012 július 1.   She
A kalapácsvető Orbán Éva a hetedik helyen végzett a Helsinkiben zajló atlétikai Európa-bajnokságon.
Atlétikai Eb: Deák Nagy Marcell ezüstérmes 400 méteren
2012 június 29.   She
Deák Nagy Marcell ezüstérmes lett a helsinki atlétikai Európa-bajnokság 400 méteres síkfutásának döntőjében. Súlylökésben a nők között Márton Anita 7., a férfiaknál Kürthy Lajos 9. lett. Hétpróbában Farkas Gyöngyi a szombati folytatás előtt a 16. helyen áll. A délelőtti selejtezőkből a diszkoszvető Kővágó Zoltán a 2., a kalapácsvető Orbán Éva a 8. helyen jutott a szombati fináléba.
Orbán Éva összesítésben nyolcadikként döntős
2012 június 29.   Agroinform
Orbán Éva összesítésben a nyolcadik eredménnyel bejutott a kalapácsvetés döntőjébe az atlétikai Európa-bajnokságon.
Atlétikai Eb: döntőbe jutott a kalapácsvető Orbán Éva
2012 június 29.   She
Orbán Éva a negyedik helyen zárt selejtezőcsoportjában, és összesítésben a nyolcadik eredménnyel bejutott a kalapácsvetés döntőjébe a Helsinkiben zajló atlétikai Európa-bajnokságon.
Atlétika: a férfiaknál és a nőknél is kalapácsvető lett az év atlétája
2011 december 15.   She
Két kalapácsvető, Pars Krisztián és Orbán Éva érdemelte ki idén az év atlétája címet Magyarországon – a szövetség tájékoztatása szerint.
Orbán Éva három centiméterre volt a finálétól
2011 szeptember 2.   Agroinform
Orbán Éva mindössze három centiméterre volt attól, hogy bejusson a női kalapácsvetés döntőjébe a tegui szabadtéri atlétikai világbajnokságon, végül azonban a 13. helyen végzett.
Atlétikai vb: Orbán Éva három centivel lemaradt a fináléról
2011 szeptember 2.   She
Épphogy lemaradt a vasárnapi fináléról Orbán Éva, a tegui atlétikai világbajnokság női kalapácsvető számában. A magyar dobó a selejtező első körében 68.89-cel kezdett, a második és harmadik kísérletére  azonban nem sikerült javítania (előbb 68.28-at ért el, majd érvénytelen volt a kísérlete), így végül három centiméterrel lecsúszott a fináléról: a francia Stéphanie Falzon 68.92-vel alig, de…
Deák Nagy Marcell és Orbán Éva a döntőben
2011 augusztus 17.   Agroinform
A kínai Sencsenben zajló a 26.Universiade második atlétikai versenynapjának délelőttjén Orbán Éva biztosan került döntőbe. Deák Nagy Marcell a 400 méter esti elődöntőjéből szintén kvalifikálta magát a csütörtöki fináléba.
Atlétikai ob: felavatták a szekszárdi pályát, Orbán az első győztes
2011 augusztus 6.   She
A női kalapácsvetés után, de még 116. atlétikai országos bajnokság első futószámát megelőzően hivatalosan is felavatták a szekszárdi sportcentrum atlétikapályáját, amelynek első aranyérmese a remek, országos csúcs közelében dobó Orbán Éva lett.
Felavatták a szekszárdi pályát, Orbán az első győztes
2011 augusztus 6.   Agroinform
Hivatalosan is felavatták a szekszárdi sportcentrum atlétikapályáját, melynek első aranyérmese a remek, országos csúcs közelében dobó Orbán Éva lett.
Orbán Éva olimpiát érő távolságra hajította a kalapácsot
2011 június 5.   Agroinform
Orbán Éva 69,66 méterrel nyerte a női kalapácsvetést a Zalaegerszegen rendezett atlétikai Vidékbajnokságon, s ezzel teljesítette az olimpiai kvalifikációs B szintet.
Atlétika: Orbán Éva olimpiai B szintet ért el kalapácsvetésben
2011 június 5.   She
Orbán Éva 69.66 méterrel nyerte meg a női kalapácsvetést a Zalaegerszegen rendezett atlétikai vidékbajnokságon, ezzel teljesítette a világ- és olimpiai bajnoki kvalifikációs B szintet.
Atlétikai Eb: német arany női kalapácsvetésben, Orbán 12.
2010 július 30.   She
Betty Heidler győzött a női kalapácsvetésben a barcelonai atlétikai Európa-bajokságon. A német versenyző a idei legjobbjával, 76.38-cal nyert. Orbán Éva az utolsó, 12.helyen végzett a döntőben.
Atlétikai Eb: Orbán Éva döntőbe jutott, Kazi Tamás kiesett
2010 július 28.   She
Orbán Éva bejutott szerdán a női kalapácsvetés döntőjébe a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon. Kazi Tamás viszont 800 méteren kiesett.
Atlétikai vb: Orbán Éva 69.39 méterrel a 14. helyen végzett
2009 augusztus 20.   She
A női kalapácsvetők mezőnyének egyetlen magyar indulója, Orbán Éva 69.39 méteres dobásával a 14. helyet szerezte meg, így nem jutott be a döntőbe a Berlinben zajló atlétikai világbajnokságon.
Atlétika: Orbán Éva nem lesz döntős kalapácsvetésben
2008 augusztus 18.   She
Orbán Éva 65.41 méteres teljesítményével nem jutott tovább a selejtezőből női kalapácsvetésben a pekingi olimpián.
Atlétika: Orbán Éva gyengén kezdett kalapácsvetésben
2008 augusztus 18.   She
Elkezdte szereplését a női kalapácsvetők selejtezőjében Orbán Éva.
Atlétika: a kalapácsvető Orbán Éva 3. lett egy amerikai versenyen
2008 április 22.   She
Tartja kiváló formáját az Egyesült Államokban tanuló Orbán Éva, aki legutóbb a Los Angelesben rendezett Mt SAC Relays elnevezésű viadalon lett harmadik női kalapácsvetésben.
Orbán megütötte az olimpiai szintet
2008 március 17.   Behaviour
Orbán Éva 70,18 méteres eredménnyel olimpiai A szintet ért el női kalapácsvetésben az amerikai Northridge-ben rendezett atlétikai versenyen.