Balogh Gábor

Vágtató miniszterelnöki tanácsadó
2012 szeptember 14.   Blikk
Budapest – Ismét nyeregben Balogh Gábor! Az egykori öttusa-világbajnok a hét végi Nemzeti Vágtán indul Rangos nevű lován.
Balogh Gábor a Magyar Diáksport Szövetség új elnöke
2012 május 19.   Agroinform
A küldöttek egyhangúlag támogatták a korábbi öttusázót, aki egyéniben kétszeres világbajnok és olimpiai ezüstérmes.
Alelnökké választották Balogh Gábort a szövetségben
2012 május 18.   Agroinform
Alelnökké választották a Magyar Öttusa Szövetségben a sportág közelmúltjának egyik legeredményesebb hazai képviselőjét.
Zsarolják a diáksportot
2012 május 18.   Behaviour
Szombaton tartja tisztújító közgyűlését a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ), melyen a küldöttek a Népszava információja szerint Balogh Gábort, korábbi kétszeres világbajnok öttusázót, Orbán Viktor sportügyekért felelős tanácsadóját választják meg elnöknek, és döntenek az alapszabály módosításáról is. A probléma az, hogy mindezt nem önként, hanem központi utasításra teszik.
Jól keresnek a kormány tanácsadói
2011 november 4.   Pénzcentrum
Nem rossz állás kormányfői tanácsadónak lenni. Évi 12 millióért ad tanácsot a kormányfőnek például Hegedűs Zsuzsanna szociológus, 9 millióért Balogh Gábor öttusa-világbajnok....
12 millióért ad tanácsot Hegedűs Zsuzsanna, 9 millióért Balogh Gábor
2011 november 4.   Infostart
Hegedűs Zsuzsanna szociológus 12 millió, Balogh Gábor öttusa-világbajnok 9 millió, Tellér Gyula korábbi fideszes képviselő több mint 7 millió forintot kap a kormányfőnek adott tanácsaiért évente - derül ki a Miniszterelnökség által kötött szerződésekből, amelyek legfrissebb adatait a kormányzati honlapon hozták nyilvánosságra pénteken.
A belvárosban is száguldozik Vettel
2011 május 17.   Blikk
Balogh Gábor sportügyekért felelős miniszterelnöki tanácsadó, világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes öttusázó a Blikknek elárulta, a Magyar Nagydíjon kívül is láthatjuk Sebastian Vettelt, a Red Bull Racing világbajnok Forma-1-es pilótáját idén hazánkban száguldani.
Utánpótlás: 30 sportág és Balogh Gábor az első egri Sportágbörzén
2010 szeptember 19.   She
Az egri, Európai Mobilitási Hét időszakában, több tucat rendezvény mellett, az Egri Városi Sportiskola (EVSI) és a Star Fitness Egyesület szervezésében került megrendezésre az első egri Sportágbörze. A mintegy 30 sportág bemutatóját többek közt Habis László polgármester és Balogh Gábor világbajnok öttusázó szavai előzték meg.
Csivava Majálist szervez a sztárpár
2010 április 30.   Habostorta
Kis Hegedűs Réka és Balogh Gábor öttusázó a Római partra várja a kutyarajongókat
Csivava Majálist szervez a sztárpár
2010 április 30.   hirado.hu
Kis Hegedűs Réka és Balogh Gábor öttusázó a Római parton várja a május 2-án a kutyarajongókat
Íme, az államtitkári posztok várományosai
2010 április 27.   hirado.hu
Répássy Róbert, Balogh Zoltán, Soltész Miklós, Nyitrai Zsolt, sőt Balogh Gábor öttusázó is államtitkár lehet
Nudisták elől menekültek Kis Hegedűs Rékáék
2009 október 15.   Blikk
Benidorm - Pikáns félaktokat szeretett volna készíteni Kis Hegedűs Rékáról (30) kedvese, Balogh Gábor (33) olimpiai öttusázó egy eldugott kis sziklás öbölben Benidormban, de végül menekülniük kellett a helyről, mert még őket is zavarba ejtették a felbukkant meztelen nyugdíjasok.
Balogh Gábor visszavonul
2009 május 27.   HírTV
Végleg befejezte pályafutását a világ- és Európa-bajnok öttusázó, Balogh Gábor, aki szerdán jelentette be hivatalosan a visszavonulását a sportágtól.
Miamiba utazott playmate szerelme után Balogh Gábor
2009 február 16.   Blikk
Nem bírta ki Kis Hegedűs Réka nélkül az öttusa-világbajnok
Balogh Gábort megfőzte a nyuszilány
2009 január 9.   BorsOnline
Kis Hegedűs Réka és Balogh Gábor egymásra talált, azaz új álompár született. A szexis nyuszilány és a jóképű világbajnok öttusázó másfél hónapja melegedett össze a Hal a tortán című főzős műsor forgatásán. Réka először a Borsnak beszélt kapcsolatukról.
Balogh: unom az öttusát!
2008 szeptember 15.   BorsOnline
Az origo.hu-nak adott interjújában Balogh Gábor bejelentette, hogy már nem érez motivációt magában az öttusa folytatásához. A korábbi világbajnok továbbra sem tudja, mi történt Pekingben, de abban biztos, hogy ami az idei nyári olimpián történt az öttusázóinkkal, az nem tett jót a sportágnak. Balogh azt is elmondta, hogy úgy érzi, már kiversenyezte magát.
Dumábanés magyarázkodásban még jók a magyar sportolók
2008 augusztus 22.   Behaviour
Lassan hozzá kell szoknunk a pekingi olimpián, hogy ugyan a versenyeken rendre csillagászati távcsövön keresztül figyelhetik sportolóink az érmekért folyó csatákat, ám dumában, magyarázkodásban továbbra sincs párunk széles e világban. Öttusában finoman szólva sem sikerült az előzetes várakozásnak megfelelnie a Balogh Gábor, Horváth Viktor duónak. Szinte egész nap nem ment a két sportolónak, ám…
Öttusa: Nagyot zakóztak a lóról Baloghék - fotókkal
2008 augusztus 21.   BorsOnline
Lóvá tették Balogh Gábort és Horváth Viktort a kínai lovak. A két éremesélyesként is emlegetett öttusázó az első három tusa után meglehetősen szerényen szerepelt – előbbi 15. utóbbi a 7. helyen állt –, ám még reménykedhettünk abban, hogy a lovaglás alaposan megrostálja a mezőnyt, és a mieink előbbre léphetnek.
Olimpia: Bubu és Csaocsao kibabrált a magyarokkal
2008 augusztus 21.   HírTV
Horváth Viktor a 19., míg Balogh Gábor a 26. helyen zárta a pekingi olimpia öttusa versenyét csütörtökön.
Öttusa: Horváth a 19., Balogh a 26. helyen végzett
2008 augusztus 21.   She
A futással véget értek a férfi öttusázók küzdelmei, Horváth Viktor a 19., Balogh Gábor a 26. helyen fejezte be a versenyt.