Horváth Viktor

Mégis indulhat a magyar éremesélyes
2008 augusztus 19.   HírTV
A keddi vizsgálatok után az orvosok úgy határoztak, megengedik Horváth Viktor öttusázónak, hogy részt vegyen a pekingi olimpián - tájékoztatott a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) sajtófőnöke.
Rajthoz állhat Horváth Viktor
2008 augusztus 19.   Infostart
Horváth Viktor, akit az elmúlt napokban deréktáji idegbecsípődéssel kezeltek, elindulhat a férfi öttusázók pekingi olimpiai versenyében csütörtökön.
Öttusa: Horváth Viktor versenyezhet Pekingben
2008 augusztus 19.   She
Horváth Viktor, akit az elmúlt napokban deréktáji idegbecsípődéssel kezeltek, elindulhat a férfi öttusázók pekingi olimpiai versenyében csütörtökön.
Öttusa: egyelőre nincs döntés Horváth Viktor indulásáról
2008 augusztus 18.   She
Továbbra sem dőlt el, hogy a deréktáji idegbecsípődéssel kezelt Horváth Viktor elindulhat-e az öttusázók pekingi olimpiai versenyében csütörtökön.
Öttusa: javul Horváth Viktor állapota
2008 augusztus 16.   She
Az utóbbi napon sokat javult az idegbecsípődéssel kezelt Horváth Viktor állapota, így szinte biztos, hogy rajthoz állhat a pekingi olimpia férfi öttusa-viadalán.
Sérülést szenvedett egy éremesélyesünk
2008 augusztus 15.   HírTV
Becsípődött egy ideg Horváth Viktor derekában. A magyar öttusacsapat éremesélyes tagjához orvost és terapeutát hívtak, a szövetségi kapitány bízik benne, hogy Horváth felépül a 21-ei rajtra.
Öttusa: Horváth Viktor idegbecsípődéssel szenved
2008 augusztus 15.   She
A pekingi olimpia férfi öttusa-viadalára készülő Horváth Viktor idegbecsípődése kiújult, a gyógyuláshoz pedig segítségre volna szüksége.
Horváth Viktor: "Az olimpiáig minden rendben lesz"
2008 június 26.   Infostart
Nem aggódik a budapesti világbajnokságon történt sérülése miatt Horváth Viktor, a tavaly világ- és Európa-bajnok öttusázónak azonban az olimpia előtti kontinensviadalt még ki kell hagynia.
Öttusa: Balogh, Horváth, Vörös és Gyenesei indul Pekingben
2008 június 11.   She
Balogh Gábor, Horváth Viktor, Vörös Zsuzsanna és Gyenesei Leila vehet részt a pekingi olimpia öttusaversenyében. Erről a szakvezetők előterjesztésére a hazai szövetség (MÖSZ) elnöksége döntött szerdán.
Szerencsétlen magyar öttusa-hétvége
2008 június 1.   Metropol
Nem sikerült jól a magyarok számára a hétvége a budapesti MVM öttusa-világbajnokságon. Szombaton a női válogatott ugyan harmadik lett a hagyományos versenyben, vasárnap azonban Horváth Viktor vádlisérülésének kiújulása miatt egyéniben és csapatban is elúszott egy érem, nagy valószínűséggel ezüst.
Negyedik helyen végzett a férfi öttusa-válogatott
2008 június 1.   HírTV
A negyedik helyen végzett a Horváth Viktor, Marosi Ádám, Balogh Gábor összetételű magyar férfi válogatott a budapesti MVM Öttusa Világbajnokságon. A zárószám előtt a mieink még a második helyen álltak, és jó esélyük volt a dobogóra, ám Horváth Viktor nem tudta teljesíteni a távot, mert kiújult a sérülése.
Öttusa-vb, férfi döntő: orosz aranyak, drámai befejezés
2008 június 1.   She
A negyedik helyen végzett a Horváth Viktor, Marosi Ádám, Balogh Gábor összeállítású csapat a budapesti MVM öttusa-világbajnokság hagyományos férfiversenyében.
Öttusa-vb: továbbra is második helyen a magyar csapat
2008 június 1.   She
A negyedik szám ? ezúttal a szokásoktól eltérően az úszás ? után is a második helyen áll a magyar csapat, illetve Horváth Viktor a budapesti öttusa-világbajnokságon.
Öttusa-vb, férfiak: Horváth 7., a csapat 3. két szám után
2008 június 1.   She
A magyar csapat a harmadik helyen áll a vívás után a budapesti öttusa-világbajnokság férfi hagyományos versenyében. Egyéniben Horváth Viktor pozíciója a legkedvezőbb, ő a hetedik.
Férfi öttusázóink a döntőbe jutottak
2008 május 30.   HírTV
Mind a négy magyar férfi öttusázó bejutott a vasárnapi döntőbe a budapesti öttusa világbajnokság pénteki selejtezőjéből. Legjobban Horváth Viktor szerepelt, aki csoportjában második lett. Balogh Gábor hetedikként, Marosi Ádám nyolcadikként, míg Fülep Sándor tizedékként biztosította helyét a legjobb 36 között.
Négy magyar döntős
2008 május 30.   Metropol
Mind a négy magyar induló – Horváth Viktor, Balogh Gábor, Marosi Ádám és a csak egyéniben szereplő Fülep Sándor is (képünkön) – bejutott a döntőbe a férfiak hagyományos versenyében a budapesti MVM öttusa-világbajnokságon.
Öttusa-vb: Fülep Sándor is kvalifikálta magát a döntőre
2008 május 30.   She
Horváth Viktor után Fülep Sándor is biztosította helyét a legjobb 36 között a budapesti öttusa-világbajnokság férfi hagyományos versenyében.
Öttusa-vb: Horváth Viktor bejutott a döntőbe
2008 május 30.   She
Horváth Viktor - elsőként a magyarok közül - bejutott a vasárnapi döntőbe a budapesti öttusa-világbajnokság férfi hagyományos versenyében.
Horváth Viktor győzött
2008 április 19.   Metropol
Horváth Viktor nyerte a francia nemzetközi öttusabajnokságot Párizsban. A magyar szövetségtől származó információ szerint Marosi Ádám hetedik, Kasza Róbert pedig 24. lett.
Öttusa Vk, Madrid: három magyar a férfi döntőben, Horváth kiesett
2008 április 11.   Metropol
A négy magyar induló közül három - Balogh Gábor, Tibolya Péter és Kasza Róbert - jutott be a vasárnapi férfi döntőbe az öttusázók madridi Világkupa-versenyén. A tavaly világ- és Európa-bajnok Horváth Viktor kiesett.