2008. április 24. csütörtök

ápr. 24
6:06
Szalaynak a család ad erőt (Blikk)
Szerettei képét tette a raliautó kabinjába
ápr. 24
6:08
Szőke Kató volt a csapat kedvence (Blikk)
Ő nyerte az 1952-es olimpia 100 méteres gyorsúszószámát
ápr. 24
6:10
Koeman ma befuthat (Blikk)
BUDAPEST – Óriási várakozás előzi meg a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökségének mai ülését, hiszen Kisteleki István (55) elnök két hete egy sajótájékoztatón úgy nyilatkozott: e napon nyugvópontra juthat a kapitánykérdés.
ápr. 24
6:12
Megijedtek a trénerek (Blikk)
Csertői büntetése óta nem szidják az MLSZ-t
ápr. 24
6:14
Kammererrel kajakozik Kinga (Blikk)
Hajóba ül a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltánnal
ápr. 24
6:16
Ő doppingolja Cristiano Ronaldót (Blikk)
Nereida Gallardo még jobb teljesítményre próbálja ösztönözni Cristiano Ronaldot
ápr. 24
7:23
NBA, rájátszás: egyenlített a Pistons, újra simán nyert a Celtics (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga hajnal mérkőzésein az esélyes Detroit Pistons, Boston Celtics és Los Angeles Lakers egyaránt könnyedén győzött.
ápr. 24
8:16
Olimpia: Ausztráliában is tüzes hangulat várta a lángot (Infostart)
Ausztrália fővárosában szigorú biztonsági intézkedések mellett kezdődött meg az olimpiai láng váltófutása. Canberrában több ezer Kína-barát és néhány száz Tibet-párti tüntető gyűlt össze.
ápr. 24
8:43
A profiknak könnyen megy (Blikk)
Bárányosék simán eltalálják 35-ről is a kapufát
ápr. 24
9:21
Műkorcsolya: elhunyt a sportág egyik úttörője, Cecilia Colledge (She)
Életének 87. évében elhunyt Cecilia Colledge, a műkorcsolyázás egyik meghatározó alakja. Ő volt minden idők legfiatalabb téli olimpikonja: 11 esztendősen és három hónaposan szerepelt - brit színekben - az 1932-es Lake Placid-i játékokon. Négy évvel később, Garmisch-Partenkirchenben másodikként zárt a norvég Sonja Henie mögött, 1937-ben pedig világbajnok lett. Ötszörös brit bajnok és háromszoros…
ápr. 24
9:26
Riise-öngól: már viccet is ihletett Angliában - videózzon! (Infostart)
Annyira szégyelli magát a Bajnokok Ligája elődöntőjében öngólt fejelő John Arne Riise, hogy egyelőre még a családjával sem akar beszélni. A Liverpool norvég labdarúgója a Chelsea elleni mérkőzés 94. percében juttatta saját kapujába a labdát.
ápr. 24
9:42
Ronaldo nem tudott büntetni (Blikk)
Barcelona–Man. United 0-0
ápr. 24
10:49
MLSZ: ma délben tárgyalnak a szövetségi kapitányról (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) mai elnökségi ülésén a testület tárgyal a kapitánykérdésről is.
ápr. 24
11:24
Tenisz: Roddickhoz hasonlóan Fish sem lesz ott Pekingben (She)
Újabb teniszező mondta vissza az olimpiai indulást. Justine Henin és Andy Roddick mellett az amerikai Mardy Fish sem lesz ott Pekingben.
ápr. 24
11:52
MLSZ: Erwin Koeman szerepet kaphat a válogatottnál (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) vezérkara jóváhagyta az elnök Kisteleki István javaslatát, és pozíciót ajánl Erwin Koemannak a nemzeti csapat mellett.
ápr. 24
12:19
Birkózás: pénzbüntetést kapott a világbajnok Thomas Zander (She)
Cserbenhagyásos gázolás miatt bíróság elé állt a világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes német birkózó, Thomas Zander, aki tavaly okozott közlekedési balesetet. 1200 eurós pénzbüntetést szabtak ki rá.
ápr. 24
12:57
A menesztett Várhidi együttműködő (Infostart)
"Azt a feladatot kaptam, hogy állítsak össze egy új, fiatal magyar válogatottat, amely hosszú távon eredményes lehet a nemzetközi porondon" - mondta Várhidi Péter. "Úgy érzem, ennek eleget tettem" - véli a most menesztett kapitány.
ápr. 24
12:59
Erwin Koeman lesz Várhidi Péter utóda (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége menesztette Várhidi Péter szövetségi kapitányt. Az új szakvezető május elsejétől a holland Erwin Koeman lesz.
ápr. 24
13:19
Koeman a szövetségi kapitány (Blikk)
Kirúgták Várhidit, a holland klasszis irányítja a válogatottat
ápr. 24
14:36
Kézilabda: újra edzésre jelentkezett Görbicz Anita (She)
Görbicz Anita, a Győr és a magyar válogatott irányítója, aki másfél hete súlyos bokasérülést szenvedett, a vártnál jóval korábban újra részt vett csapata edzésén.
ápr. 24
14:38
Olaszország: szuperbajnokságra cserélné az élvonalat Berlusconi (She)
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa felvetette egy szuperbajnokság tervét, amelyben csak elitklubok szerepelnének.
ápr. 24
16:26
Családi tragédia miatt hagyja ki a sorsdöntő meccseket Lampard (Infostart)
Csütörtök délelőtt elhunyt Pat Lampard, a Chelsea és az angol válogatott középpályásának, Frank Lampardnak az édesanyja.
ápr. 24
16:43
Röplabda: megvan a női válogatott A- és B-kerete (She)
Ludvig Zsolt, a magyar női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette az A- és a B-válogatott 2008-as bő keretét.
ápr. 24
17:27
Vitorlázás: Wossaláék átvették a vezetést a soling Eb-n (She)
A mai napon pontban tíz órakor elrajtolt a Soling Európa-bajnokság mezőnye. A kellemes tavaszi idő gyenge szelet hozott, a folyamatosan változó szélirány miatt a bójakerüléseket követően többször kellett több fokkal módosítani a pályán.
ápr. 24
17:29
Tenisz csapat-vb: szabadkártyás csehek, teljes a mezőny (She)
A tavaly döntős csehek kapták a szabadkártyát, ezzel teljessé vált a május 18. és 24. között Düsseldorfban sorra kerülő férfi tenisz csapat-világbajnokság mezőnye.
ápr. 24
17:33
Közép-Európa-rali: Peterhansel az élen, de Villiers bukott (She)
A Veszprém és Tapolca mellett csütörtökön lebonyolított két gyorsasági szakasz után az autósok között továbbra is Stéphane Peterhansel vezet a Közép-Európa-ralin, a tereprali Dakar-széria első versenyén.
ápr. 24
17:44
Chelsea: Lampard családi gyász miatt kihagyhatja a rangadót (She)
Tüdőgyulladás következtében csütörtökön elhunyt Frank Lampard édesanyja, így kérdéses, hogy a Chelsea futballistája vállalja-e a játékot a Manchester United elleni, szombati Premier League-, illetve a jövő szerdai, Liverpool elleni BL-mérkőzésen.
ápr. 24
17:55
Képriport: Peterhansel defektje után azonnal javított (Infostart)
Továbbra is Stéphane Peterhansel vezet az autósok között a Közép-Európa-ralin, a tereprali Dakar-széria első versenyén a Veszprém és Tapolca mellett csütörtökön lebonyolított két gyorsasági szakasz után.
ápr. 24
17:56
Real Madrid: Van Nistelrooy újra társaival tréningezik (She)
Ismét csapattársaival edz Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid csatára.
ápr. 24
18:06
Liverpool: Fabio Aurelio szezonjának valószínűleg vége (She)
Kicsi az esély rá, hogy Fabio Aurelio még pályára léphet ebben az idényben. A Liverpool brazil légiósa a keddi, Chelsea elleni Bajnokok Ligája-elődöntőn szenvedett izomszakadást.
ápr. 24
18:34
Koemannál nem a kor számít majd (Infostart)
Erwin Koeman szövetségi kapitánytól az első három hely megszerzése az elvárás a világbajnoki selejtezőkön - jelentette ki Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke.
ápr. 24
19:07
Győri ETO: megfelelő ütemben haladnak a stadion munkálatai (She)
Újabb fejezetéhez érkezett az ETO Park építése, holnap délelőtt tartják a Sport- szabadidő és kereskedelmi központ bokrétaünnepét, hiszen a létesítmény elérte legnagyobb magasságát. Az épületben, mely az északi oldalról már szinte teljesen zárt, jelenleg a belső munkálatok zajlanak.
ápr. 24
19:24
Török válogatott: németországi felkészülési mérkőzések (She)
A török labdarúgó-válogatott Németországban készül fel a júniusi Európa-bajnokságra. A szövetség vezetői ma hozták nyilvánosságra mikor, mely ellenfelek ellen készülnek a tornára.
ápr. 24
19:35
Vízilabda: Szentesen néggyel nyertek a pécsiek (She)
A vízilabda-bajnokság 7. helyéért zajló párharc második mérkőzésén idegenben nyertek a pécsiek.
ápr. 24
19:46
Női kézilabda: Mayer Szabina és Herr Anita visszatér (She)
Visszatér a Győri Audi ETO kézilabda-csapatához két fiatal,saját nevelésű játékos - adta hírül a szakosztály honlapja (www.gyorietokc.hu).
ápr. 24
20:08
MU: Ronaldo legközelebb is elvállalja a büntetőt (She)
A Manchester United portugál játékosa, Cristiano Ronaldo kihagyta a második percben megítélt büntetőt a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén a Camp Nouban, de csütörtöki nyilatkozatai szerint legközelebb is elvállalja a büntetőt, ha úgy adódik.
ápr. 24
20:36
Sakk Eb: Vajda Szidónia remizett a 4. fordulóban (She)
Vajda Szidónia remizett a 4. fordulóban, s ezzel a magyarok közül 3 pontjával a legeredményesebb a nők mezőnyében a plovdivi sakk Európa-bajnokságon.
ápr. 24
21:35
Közép-Európa-rali: továbbra is Peterhansel vezet, Szalay a 12. (She)
Az autósok között változatlanul a francia Stéphane Peterhansel (Mitsubishi) áll az élen, míg a motorosok versenyében továbbra is honfitársa, David Casteu (KTM) vezet összetettben a Közép-Európa-rali ötödik napja után.
ápr. 24
21:46
Jorkyball: ezúttal a Piros Mogyorós nyert a Palack ellen (She)
A 37. hétvégi jorkyball-kupán folytatódott a Piros Mogyorós?Crystal Palack versenyfutás. Ezúttal a Piros Mogyorós nyert egy fantasztikus, döntő szettben 11?10-re megnyert mérkőzésen.
ápr. 24
21:57
Vb 2018: Anglia is harcba száll a torna megrendezéséért (She)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) csütörtöki ülésén jóváhagyta, hogy az ország megpályázza a 2018-as világbajnokság megrendezését.
ápr. 24
22:24
Anglia: a Tottenham megfigyelte Huszti Szabolcsot? (She)
Angol források szerint a Tottenham menedzsere, Juande Ramos valóban érdeklődik Huszti Szabolcs iránt.
ápr. 24
22:35
Primera División: sztrájkolnának a Levante játékosai (She)
A spanyol bajnokság sereghajtójának játékosai sztrájkot helyeztek kilátásba, amennyiben nem kapják meg elmaradt járandóságukat.
ápr. 24
22:48
A Bayern egy öngóllal segítette a Zenitet (Infostart)
A német bajnoki listavezető Bayern München 1-1-es döntetlent játszott a vendég Zenittel a labdarúgó UEFA Kupa elődöntőjében.
ápr. 24
22:54
Labdarúgás: Santini lehet az új tunéziai kapitány (She)
Lapértesülések szerint napokon belül aláírhatja szerződését Jacques Santini, melynek értelmében ő lehet a tunéziai labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.

Keresés