2008. április 3. csütörtök

ápr. 3
4:23
A vendégsikerek ellenére a vesztesek nem adják fel a reményt a Bajnokok Ligájában (Behaviour)
Kijelenteni, hogy a két keddi mérkőzés után eldőlt a párharcok kimenetele, talán még korai lenne, ám tény, hogy a meglepetések közül a vaskosabbakra lenne szükség, hogy a Schalke, illetve a Roma jusson a négybe. A győzők közül a Barcelonánál a fiatal Bojan Krkicet dicsérik, a Manchester Unitednél pedig Cristiano Ronaldót.
ápr. 3
6:04
Matthäust leigazolta a Honvéd (Blikk)
A Bozsik stadionban a brazilok ellen futballozik Lothar
ápr. 3
6:06
Az MLSZ-t okolják a kaposváriak (Blikk)
BUDAPEST –KAPOSVÁR – Megalázó, 4-0-s vereséget szenvedett a Bp. Honvéd otthonában a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Az április 9-i visszavágó így valószínűleg csak formalitás.
ápr. 3
6:08
Kétgólos a futsalosok hátránya (Blikk)
HARKOV – Balszerencsés vereséget szenvedett a magyar futsalválogatott a világbajnoki pótselejtezőn. Kozma Mihály együttese az ukránok elleni első meccsen 3-1-re kikapott Harkovban úgy, hogy a vége előtt nem sokkal még döntetlen volt az állás.
ápr. 3
6:10
Janika autóját vezettem (Blikk)
Csongor (6) elvitte egy körre a hétszeres ralibajnokot
ápr. 3
6:12
Tagadja a náci vádakat Mosley (Blikk)
LONDON – Max Mosley (67), a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke tegnap nyílt levelet írt a szervezet világtanácsának tagjaihoz. Bejelentette, pert indít a szerinte őt rágalmazó News of the World című londoni bulvárlap ellen. Az újság botrányos fotókat és cikket közölt Mosleyról.
ápr. 3
6:14
Köteles kétszer nősül (Blikk)
Miskolcon és Belgrádban lesz a kapus lagzija
ápr. 3
6:16
Dzsudzsák kispadon kezd a Fiorentina ellen (Blikk)
A kispadon kezdi a labdarúgó-UEFA-kupa negyeddöntőjét
ápr. 3
6:18
Százezrekkel tartoznak a sportolóknak (Blikk)
Hol jár a Gerevich-ösztöndíj 565 milliója?
ápr. 3
7:04
NBA: visszatért Nowitzki, fontos győzelmet aratott a Dallas (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 143. játéknapján négy nagy visszatérőnek is tapsolhatott a közönség: Dirk Nowitzki 18 pontot szórt, és létfontosságú győzelemhez segítette a Mavst a Warriors ellen. Pau Gasol és Elton Brand szintén győzelemnek örülhettek, míg ?Agent Zero?, azaz Gilbert Arenas és csapata egy utolsó másodpercben kapott kosárnak köszönhetően maradt alul.
ápr. 3
7:15
NHL: Sidney Crosby duplázott, a Penguins megnyerte csoportját (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság 174. játéknapján hazai győzelemmel zárult mind a négy mérkőzés: a Pittsburgh begyűjtötte története során hatodszor az Atlanti-csoport elsőségét, a Carolina továbbra is tartja előnyét a Washingtonnal szemben, a főcsoport 4. helyére hajtó Devils leküzdötte a Bruinst, míg a playoffért küzdő Chicago elgázolta a Detroitot.
ápr. 3
7:16
Az első kelet-európai királyi iskola (Behaviour)
A Real Madrid a közeljövőben futballiskolát ad át Szófiában a szegény sorsú gyermekek számára. Az erről szóló megállapodást a bolgár fővárosban tartózkodó Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke jelentette be, miután fogadta őt Bojko Boriszov főpolgármester.
ápr. 3
7:27
AC Milan az elmúlt 16 év legjobb csapata (Behaviour)
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) felmérése alapján az AC Milan volt az elmúlt 16 év legjobb csapata. Az IFFHS 1991-től 2007-ig vizsgálta meg, hogy mely együttesek hányszor álltak a havi ranglista élén, az olaszok - akik eszerint 37-szer "uralták" a futballvilágot - kimagasló fölénnyel végeztek az élen.
ápr. 3
8:42
Várhidi belebukhat a szlovénok elleni vereségbe (Blikk)
A kapitányt a szőnyeg szélére állítják
ápr. 3
8:54
Tenisz, Key Biscayne: elődöntős Nadal, Berdych és Zvonarjova (She)
Egy szetten keresztül csak szenvedett James Blake ellen Rafael Nadal a Key Biscayne-i tenisztorna negyeddöntőjében, aztán megtalálta a ritmust, és döntő játszmában leküzdötte amerikai ellenfelét. Berdych Andrejevet verte, míg a nőknél az orosz ?rangadón? Zvonarjeva győzött két játszmában Szafina ellen.
ápr. 3
9:06
Labdarúgás, IFFHS: az AC Milan az elmúlt 16 év legjobb csapata (She)
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) felmérése alapján az AC Milan volt az elmúlt 16 év legjobb csapata.
ápr. 3
10:19
Derby County: Laurent Robert Torontóba tart (She)
Mindössze három hónapig tartott a francia középpályás tartózkodása a ?Kosoknál?: a gyilkos erejű lövéseiről ismert Robert Kanadába igazol.
ápr. 3
10:37
Hannover: U21-válogatottat igazol Huszti Szabolcs csapata (She)
Megkezdte az erősítéseket a következő idényre a Hannover 96: Florian Fromlowitzot, az 1. FC Kaiserslautern utánpótlás-válogatott kapusát igazolják le a nyáron.
ápr. 3
10:39
Real Madrid: Ezequiel Garayt nyáron leigazolhatja a királyi gárda (She)
Ezequiel Garayt szeretné leigazolni nyáron a Real Madrid, miután a Barcelona elállt vételi szándékától.
ápr. 3
12:06
Birkózó Eb: Godó Kitty a bronzéremért küzdhet Tamperében (She)
Godó Kitty a bronzéremért mérkőzhet a birkózók tamperei olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságán.
ápr. 3
12:39
Barcelona: a katalánok vissza akarják szerezni Gerard Piquét (She)
A Barcelona is bejelentkezett a Manchester United futballistájáért, Gerard Piquéért, akit az Atlético Madrid is le szeretne igazolni.
ápr. 3
12:51
Sportdöntőbíróság: Mino Auletta a CAS új elnöke (She)
Az olasz Mino Auletta lett a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) új elnöke.
ápr. 3
12:58
Rijkaard marad, de Guardiola jöhet (Behaviour)
Az FC Barcelona cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint már eldöntött tény, hogy az idény végén távozik a labdarúgócsapat kispadjáról Frank Rijkaard. "Az FC Barcelona határozottan tagadja, hogy döntés született volna az elválásról - áll a katalán klub szerda esti közleményében. - A holland szakembernek 2009-ig van szerződése, és a vezetésnek teljes a bizalma vele szemben."
ápr. 3
13:04
Wenger szerint többet érdemelt volna csapata (Behaviour)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője úgy véli, teljesítménye alapján többet érdemelt volna alakulata a Liverpool ellen. A londoni együttes szerda este, hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott angol riválisával a Bajnokok Ligája elődöntőjében zajló párharc első felvonásán.
ápr. 3
13:19
Manchester United: Vidics 2-3 hétig nem lép pályára (She)
Nemanja Vidics 2-3 hétig nem lesz bevethető a Manchester Unitedben térdsérülése miatt.
ápr. 3
13:40
Birmingham: Mauro Zarate a következő évben is maradhat (She)
Mauro Zarate a katari Al-Saddtól került az angol csapathoz kölcsönben, a Birmingham szeretné a következő évben is megtartani a futballistát.
ápr. 3
14:04
Szabadon beszélhetnek a pekingi olimpián a versenyzők (Metropol)
Az olimpikonok bármilyen témában szabadon kifejthetik gondolataikat a pekingi nyári játékok idején. Egyedül arra kell ügyelniük, hogy tiszteletben tartsák az Olimpiai Charta előírásait. A kínaiak sose kérték, hogy befogjuk a versenyzők száját – jelentette ki Hein Verbruggen, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) koordinációs testületének vezetője.
ápr. 3
14:31
Várhidi maradhat (Behaviour)
Meghallgatta és tudomásul vette Várhidi Péter szövetségi kapitány beszámolóját a múlt szerdai, szlovének elleni barátságos mérkőzésről a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége. A testület előbb elolvasta a szakvezető véleményét, majd az edzőbizottság értékelését is, végül meghallgatta a kapitány szóbeli kiegészítését. Ezt követően a beszámolókat tudomásul vette, hozzátéve, hogy az 1-0-s…
ápr. 3
14:52
Várhidi megmenekült (Blikk)
Elfogadhatatlanul játszott a válogatott, de Várhidi beszámolóját elfogadták
ápr. 3
15:36
Arsenal: beszálltak a Diegoért folytatott versenybe az ?ágyúsok? (She)
Lassan már fél Európa sorban áll a Santos és a Porto egykori, a Werder Bremen mostani játékmesteréért: a Juventus, a Real Madrid, a Chelsea és a Manchester City után az Arsenal is bejelentkezik Diegoért.
ápr. 3
15:41
Anglia: az FA növelte Javier Mascherano büntetését (She)
A Liverpool középpályása, Javier Mascherano büntetését súlyosbította az FA.
ápr. 3
15:47
Asztalitenisz, olimpiai selejtező: Jakab János búcsúzott (She)
Jakab Jánosnak nem sikerült a 32 közé jutás az asztaliteniszezők Nantes-ban zajló európai olimpiai selejtezőjén, így befejezte szereplését.
ápr. 3
15:58
Labdarúgás: belehalt fejsérüléseibe a Zadar csatára (She)
25 éves korában elhunyt Hrvoje Csusztics, az NK Zadar támadója.
ápr. 3
17:06
Áprilisban utalja a kormány az olimpiai támogatás fennmaradó részét (Metropol)
Még áprilisban utalja a kormány az olimpiai felkészüléshez szükséges, a szövetségeknek eddig még nem folyósított támogatást - közölte Budai Bernadett csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
ápr. 3
19:58
Kézilabda: Dunaferr-győzelem a Pick Szeged ellen (She)
Hazai pályán 29:27-re nyert a Dunaferr a Pick Szeged ellen a férfi kézilabda-bajnokság rangadóján.
ápr. 3
20:30
Súlyos pofont kapott a Leverkusen (Infostart)
A Bayer Leverkusen meglepetésre súlyos, 4-1-es vereséget szenvedett a Zenittől hazai pályán a labdarúgó UEFA Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, így szinte reménytelen helyzetből várja a jövő heti, oroszországi visszavágót.
ápr. 3
21:30
Birkózás: nehéz ellenfeleket kaptak Sastinék az Eb-n (She)
Mindhárom magyar versenyző nehéz ellenfelet, korábbi Eb-érmest kapott a sorsolásnál a tamperei olimpiai kvalifikációs birkózó Európa-bajnokság pénteki napjára.
ápr. 3
22:09
NFL: nem szavazzák meg az úgynevezett Devin Hester-szabályt (She)
Az NFL elöljárói szerették volna eltörölni azt a szabályt, miszerint ha a punt rúgásoknál az ellenfél 20 yardos vonala mögött hagyta el a labda a játékteret, akkor a 20 yardos vonalról következhetett a visszahordásra felkészült csapat. A liga 32 csapatának vezetőedzőjét egyaránt megkérdezték az NFL fejesei, ám a tervezetet végül elutasították.
ápr. 3
22:54
UEFA-KUPA: döntetlen Skóciában és Olaszországban is (She)
Az UEFA-kupa negyeddöntőjének firenzei és glasgow-i mérkőzése is döntetlent hozott.
ápr. 3
23:05
Női torna Eb: 13. a magyar csapat, Korcsmáros finalista (She)
A Böczögő Dorina, Korcsmáros Enikő, Gombás Laura, Csillag Tünde és Csiszár Anna összetételű magyar csapat 155,925 ponttal a 13. helyen végzett a női tornászok franciaországi Európa-bajnokságán, Korcsmáros pedig ugrásban bekerült a fináléba.
ápr. 3
23:33
Tenisz: Serena Williams döntőbe jutott Miamiban (She)
A címvédő amerikai Serena Williams legyőzte az orosz Szvetlana Kuznyecovát a miami tenisztorna női versenyének elődöntőjében, és ezzel döntőbe jutott.

Keresés