2008. április 29. kedd

ápr. 29
6:03
Minden oké, jól vagyok (Blikk)
Kovalainen 240-nel vágódott a gumifalba, a jövő héten versenyezhet
ápr. 29
6:05
Ronaldo nem kegyelmez (Blikk)
Manchesterben kárpótlást ígér a kihagyott 11-esért a portugál
ápr. 29
6:07
Érik Kantáék aranya (Blikk)
Századik NB I-es meccsén két gólpasszt adott
ápr. 29
6:09
Lisztest a Fradiba! (Blikk)
A focista csak a 25. játékos a csapatban
ápr. 29
6:11
Szöul diplomáciai lépéseket fontolgat a lángfutást kísérő incidensek miatt (Infostart)
Diplomáciai lépéseket fontolgat a szöuli kormány a kínai diákoknak az olimpiai láng dél-koreai útját megzavaró erőszakos cselekedetei miatt - közölte kedden a dél-koreai miniszterelnök.
ápr. 29
6:49
Kakát akarja a Chelsea (Behaviour)
A Chelsea szemet vetett Kakára, az AC Milan brazil válogatott labdarúgójára. A Daily Mirror című lap szerint Roman Abramovics, a londoni klub orosz milliárdos tulajdonosa 70 millió eurót fizetne a támadóért. A másik lehetőség szerint a Chelsea Kakáért cserébe elengedné az olaszokhoz két támadóját, az elefántcsontparti Didier Drogbát és az ukrán Andrij Sevcsenkót és ezen felül fizetne a…
ápr. 29
7:16
NHL, rájátszás: szépített a Philadelphia Flyers (She)
Egyetlen mérkőzésre került hajnalban sor az észak-amerikai profi jégkorongliga rájátszásában: a Philadelphia 3?2-re legyőzte hazai pályán a Montreal Canadienst.
ápr. 29
7:17
Elkelt az össze jegy az Eb-re (Behaviour)
Elkezdték kinyomtatni a jegyeket a június 7-én kezdődő osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra. Az Eb szervezőbizottságának tájékoztatása szerint egy hónapon belül kiküldik a jegytulajdonosoknak az összesen 1,05 millió belépőt.
ápr. 29
7:22
"Nem akarok emlékmű lenni, mert azt összeszarják a galambok" (Behaviour)
Toni Polster korábbi futballsztár legjobb aranyköpéseivel dobnak piacra egy különleges vécépapírt az Európa-bajnokságon társrendező Ausztriában. A higiéniáról és vidámságról egyszerre gondoskodó tekercseket május 2-től forgalmazzák.
ápr. 29
7:26
Jégkorong: Ovecskin ott lesz a világbajnokságon (She)
Csatlakozik a világbajnokságra készülő orosz jégkorong-válogatotthoz a Washington Capitals csatára, Alekszandr Ovecskin.
ápr. 29
7:32
NBA: söpört a Lakers, továbbment a Magic, egyenlített a Hawks (She)
Le tudta zárni aktuális párharcát az észak-amerikai kosárlabdaliga rájátszásában a Los Angeles Lakers és az Orlando Magic, a Boston Celtics viszont meglepő nehézségekkel szembesül.
ápr. 29
9:01
NBA: a Charlotte Bobcats edzője lehet Larry Brown (She)
A Philadelphia 76ersnél betöltött pozíciójáról a minap lemondó Larry Brown kijelentette, hogy vissza szeretne térni a kispadra, és úgy tűnik, hogy Michael Jordan erre lehetőséget is ad neki.
ápr. 29
9:17
Formula?1: Ecclestone a Super Aguri jövőéért aggódik (She)
Bernie Ecclestone aggályait fejezte ki a Super Aguri anyagi helyzetével és nagyon bizonytalan jövőjével kapcsolatban.
ápr. 29
9:23
Manchester United: legyen március áprilisban! (Infostart)
Ma este eldől: lesz-e nem angol résztvevője a Bajnokok Ligája májusi döntőjének. Eldől az is, sorozatban másodszor is egyetlen trófea megnyerése nélkül zárja-e Barcelona az évet. S tulajdonképpen az is, csalódás lesz-e a Barça, vagy a Man United számára az idény. Amelyik kiesik, már nem zárhat jobb szezont, mint 2007 tavaszán. A két csapat a múlt szerdai 0-0 után ma 20.45-től az Old Traffordon…
ápr. 29
9:23
Hansa Rostock: súlyosan megsérült Stefan Wächter (She)
Legalább négy hónap kihagyásra kényszerül Stefan Wächter, a Hansa Rostock hálóőre.
ápr. 29
9:28
Tartalékból lett olimpiai bajnok Gyenge Valéria (Blikk)
400 gyorson nem volt párja Helsinkiben a meglepetésembernek
ápr. 29
9:34
Csodás gyógyulás: Ronaldo még az idén visszatérhet (Infostart)
Gyors visszatérésben reménykedik Ronaldo; a Milan februárban súlyosan megsérült brazil sztárja abban bízik, hogy még ebben az évben újra játszhat.
ápr. 29
10:45
NBA: Byron Scottot választották az év edzőjének (She)
Nem meglepő módon az idén hihetetlen fejlődést bemutató New Orleans Hornets mesterét, Byron Scottot választották az év edzőjének az észak-amerikai profi kosárlabdaligában.
ápr. 29
11:46
Manchester City: valószínűleg kirúgják Erikssont (She)
A BBC értesülései szerint valószínűleg a Manchester City vezetősége távozásra fogja felszólítani Sven-Göran Erikssont.
ápr. 29
12:13
Koeman meccsre megy, és fociedzőkkel tárgyal (Blikk)
Ma érkezik Budapestre az új szövetségi kapitány
ápr. 29
12:39
Kosárlabda: jönnek az NBA-szabályok Európába (She)
A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) április végi, pekingi ülése után úgy döntött, hogy 2008. október 1-jétől kisebb szabálymódosításokat vezet be, és az európai játékot egyre inkább az NBA-hez hasonlóra formálja.
ápr. 29
12:45
Olasz válogatott: Donadoni Del Piero behívásáról beszélt (She)
Roberto Donadoni, az olasz válogatott szövetségi kapitánya elmondta, könnyen lehet, hogy behívja az Eb-re készülő keretbe Alessandro Del Pierót.
ápr. 29
13:10
Ronaldo nem vette észre, hogy transzvesztita prostituáltikat szendett fel (Behaviour)
Transzvesztita prostituáltakkal keveredett rendőrségi üggyé fajult vitába szülővárosában Ronaldo, az AC Milan súlyos sérülésből lábadozó brazil csatára. A világbajnok labdarúgó a Rio de Janeiró-i rendőrség szerint hétfőre virradó éjjel az előkelő Barra da Tijuca negyedben három örömlánynak tűnő személlyel távozott egy éjszakai klubból. Egy motelbe mentek, majd nem sokkal később megjelentek a…
ápr. 29
14:14
Brazília: transzvesztitákkal keveredett botrányba Ronaldo (She)
A brazil rendőrség kihallgatta Ronaldót, aki Rio de Janeiróban keveredett bele egy éjszakai kalandba két transzvesztitával.
ápr. 29
14:16
Hegyikerékpár: az UNIQA Buda Maratonnal rajtol a szezon (She)
Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre az UNIQA Buda Maraton és Mountain Bike Majális, mely a hegyikerékpárosok népes táborának szezonnyitó rendezvénye.
ápr. 29
14:22
A Barcelona legalább 40 milliót kér Ronaldinhóért (Behaviour)
Legalább 40 millió eurót kér brazil futballsztárjáért, Ronaldinhóért az FC Barcelona. "Többen is bejelentkeztek érte az angol Premier League-ből, de a legkedvezőbb ajánlatot eddig az AC Milan tette" - jelentette ki Joan Laporta, a katalán egyesület elnöke. A klubvezető ugyanakkor hozzáfűzte: nem veszik biztosra a 2010-ig szerződéssel rendelkező világbajnok távozását, aki ha újra egészséges és…
ápr. 29
14:24
Manchester City: Eriksson már nem alkalmas (Behaviour)
Sajtóértesülés szerint az idény végén távozik posztjáról Sven-Göran Eriksson, a Manchester City labdarúgócsapatának svéd vezetőedzője. A korábbi angol szövetségi kapitányt tavaly szerződtette Thakszin Sinavatra volt thaiföldi miniszterelnök-klubtulajdonos, aki viszont az eredmények ismeretében kedden kijelentette: nem Eriksson a megfelelő ember a feladatra.
ápr. 29
14:25
Oroszország: csökkenteni akarják az idegenlégiósok számát (She)
Az orosz labdarúgó-szövetség korlátozásokat akar bevezetni a bajnokságban pályára küldhető idegenlégiósok számában, miután a túl sok külföldi játékos részvételét többen kritizálták ? például Guus Hiddink és Vlagyimir Putyin is.
ápr. 29
14:31
Blacburn Rovers: Santa Cruz kijelentette, maradna csapatánál (She)
Roque Santa Cruz, a Blackburn Rovers játékosa kijelentette, nem akar távozni csapatától.
ápr. 29
14:59
Kézilabda: három magyar játékos a női Európa-válogatottban (She)
ápr. 29
15:09
Livorno: ismét Fernando Orsi a sereghajtó vezetőedzője (She)
Folytatódik a kiesés ellen küzdő Livorno csapatának különös edzőkeringője: a Serie A sereghajtójánál ismét Fernando Orsi lesz a gárda trénere.
ápr. 29
15:37
Erikssonnak távoznia kell Manchesterből (Infostart)
Már közölték Sven-Göran Erikssonnal, hogy a nyáron távoznia kell a Manchester City labdarúgó-csapatának éléről.
ápr. 29
16:23
Az olimpiai lángra várnak a magyar hegymászók az Everesten (Infostart)
Már áll az Everest expedíció kettes tábora is 6400 méteren, de Várkonyi László és Klein Dávid most arra vár, hogy a kínaiak felvigyék a tibeti oldalról az olimpiai lángot. Amíg ez nem sikerül, addig a nepáli hadsereg elzárja az utat a Nepálból igyekvő mászók elől is. A két magyar hegymászó, akik arra készülnek, hogy első magyarként oxigénpalack nélkül másszák meg a világ legmagasabb hegyét, azt…
ápr. 29
16:56
AS Roma: Soros eláll a vételi szándéktól? (Infostart)
Felfüggesztették az AS Roma részvényeinek kereskedését a milánói tőzsdén, miután egy olyan jelentés látott napvilágot, hogy Soros György magyar származású milliárdos visszavonta a futballklub megvételére tett ajánlatát.
ápr. 29
17:25
FIFA: visszavették a márciusban felfüggesztett Albániát (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a honlapján közzétette, hogy visszavette tagjai közé Albániát. A FIFA korábban azért függesztette fel Albánia tagságát, mert, az ország kormánya beleavatkozott az Albán Labdarúgó Szövetség működésébe.
ápr. 29
17:46
Grosics Gyula elhagyta a kórházat (Behaviour)
Kedden elhagyta a Kútvölgyi Kórházat Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás labdarúgója.
ápr. 29
18:10
Elhagyta a kórházat Grosics Gyula (Infostart)
Kedden elhagyta a Kútvölgyi Kórházat Grosics Gyula, az Aranycsapat legendás labdarúgója.
ápr. 29
18:49
Fél év eltiltás a bíróverő Bírónak (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága november 30-ig minden sportszakmai tevékenységtől eltiltotta Bíró Pétert, az NB II Nyugati csoportjában szereplő Lombard FC Pápa tulajdonos-ügyvezetőjét.
ápr. 29
20:08
Tenisz: Nalbandian három szettben nyert az argentin-rangadón (She)
David Nalbandian legyőzte honfitársát, Augustin Callerit a barcelonai salakpályás torna második fordulójában. Az első kör találkozói közül hárman is feladták mérkőzésüket.
ápr. 29
20:10
Férfi röplabda NB I: a Kaposvár nyerte a döntő első meccsét (She)
A címvédő Kométa-Kaposvár magabiztosan nyerte meg a döntő első mérkőzését a Kecskemét ellen a férfi röplabda-bajnokságban.
ápr. 29
20:19
Férfi röplabda NB I: előnyben a Dunaferr (She)
A Dunaferr hazai pályán nagy küzdelemben nyert a Dág ellen a férfi röplabda NB I-es ligabajnokság bronzcsatájának első felvonásán.
ápr. 29
20:36
Ausztria: Carsten Janckert a bajnok Rapid hívja (She)
Az osztrák Mattersburg német csatárát, Carsten Janckert a bajnok Rapid Wien kívánja szerződtetni a német Kicker értesülései szerint.
ápr. 29
21:05
Tenisz: a címvédő Kohlschreiber visszalépett Münchenben (She)
A címvédő Philipp Kohlschreiber vállfájdalmai miatt visszalépett a 370 ezer euró összdíjazású müncheni férfi tenisztornán.
ápr. 29
22:01
Werder Bremen: hosszabbítási ajánlat Klasnicnak (She)
A Werder Bremen szerződéshosszabbítási ajánlatot tett Ivan Klasnicnak, a klub horvát válogatott labdarúgójának. Az ajánlat hátterében az áll, hogy, amint arról korábban beszámoltunk a futballista beperelte a csapat két orvosát.
ápr. 29
22:46
Scholes bombája Moszkvába repítette a Manchester Unitedet (Infostart)
A Manchester United 1-0-ra nyert a Barcelona ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Mivel a párharc spanyolországi meccse gólnélküli döntetlennel ért véget, így az angol együttes jutott a moszkvai döntőbe.
ápr. 29
23:04
Hollandia: Fehér Csaba csapata kikapott a rájátszásban (She)
Fehér Csaba csapata, a NAC Breda három góllal kikapott a holland labdarúgó-bajnokság rájátszásában, az elődöntő első mérkőzésén a Twente együttesétől. A playoff elődöntőjének első meccsén Fehéér Csaba csapata 3?0-ás vereséget szenvedett a Twentétől. A magyar játékos csereként lépett pályára.
ápr. 29
23:21
Sakk: magyar győzelemek az Eb hetedik fordulójában (She)
Cao Sang, Bérczes Dávid és Mihók Olivér nyert a hetedik fordulóban a plovdivi sakk Európa-bajnokságon.
ápr. 29
23:30
Scholes bombája Moszkvába repítette a Manchester Unitedet (Infostart)
A Manchester United 1-0-ra nyert a Barcelona ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Mivel a párharc spanyolországi meccse gólnélküli döntetlennel ért véget, így az angol együttes jutott a moszkvai döntőbe.

Keresés