2010. július 18. vasárnap

júl. 18
20:06
Ferencváros: Napokon belül megoldódhat a kapuskérdés - Prukner (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője az ftc.hu-nak adott nyilatkozatában beszélt az edzőtáborban tapasztaltakról, valamint hozzátette, napokon belül megoldódhat a kapuskérdés.
júl. 18
20:08
Labdarúgás: Rabah Szadan 2012-ig algériai kapitány marad (She)
Rabah Szadan marad az algériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, annak ellenére, hogy az afrikai válogatott már a csoportkörben búcsúzott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságtól. Ezt ma jelentette be hivatalosan az algériai szövetség.
júl. 18
20:24
Hegyikerékpár: Parti két év után visszaült a trónra az ob-n (She)
Pilisvörösváron a Pilis Cross Country Club rendezte vasárnap a hegyikerékpárosok olimpiai számának magyar bajnokságát. A Honda Éles XCO Magyar Bajnokságra 19 kategória mintegy 200 kerekese nevezett. A felnőtt férfiaknál a két évvel ezelőtti bajnok Parti András revánsot vett a címvédő Buruczki Szilárdon, olimpikonunk végül győztesként haladt át a célvonalon. Az U23-as és felnőtt nők mezőnyét…
júl. 18
20:24
Elbúcsúztatták a visszavonuló Vörös Zsuzsannát (Metropol)
A debreceni Európa-bajnokság vasárnapi férfi döntőjének zárószáma előtt elbúcsúztatta a versenyzéstől a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) a visszavonulását június elején bejelentő Vörös Zsuzsannát.
júl. 18
20:26
Strandfoci: sorozatban harmadik GP-sikerét érte el a Goldwin (She)
A Goldwin Pluss együttese nyerte meg a Nestea Strandfoci Grand Prix-sorozat abádszalóki tornáját, miután a döntőben hosszabbítás után 7–6-ra legyőzte a Siva-Mont Ugraiimre csapatát. Érdekesség, hogy az előző két helyszínen, Fonyódon és Tiszafüreden is a Goldwin győzött.
júl. 18
20:26
Középmezőnyben végeztek a férfi öttusázók (Metropol)
A középmezőnyben végeztek a magyarok a debreceni öttusa Európa-bajnokság vasárnapi férfi döntőjében: Németh Róbert 11. , Marosi Ádám 17., Kasza Róbert pedig 21. lett.
júl. 18
20:28
Bognár Fanni negyedik lett (Metropol)
Negyedik lett Bognár Fanni a junior csigásíjasok között a visegrádi terepíjász-világbajnokságon, miután a vasárnapi bronzcsatában 56-47-re alulmaradt az olasz Anastasia Anastasióval szemben.
júl. 18
20:42
Szávay nem tudott duplázni párosban (Infostart)
Szávay Ágnes, oldalán Monica Niculescuval a párosverseny döntőjében is érdekelt volt a cseh fővárosban. A duplázás végül nem sikerült, a magyar, román duó nagy csatában, 1 óra 49 perc alatt, két szoros szettben vereséget szenvedett az olasz, svájci Tathiana Garbin, Bacsinszky Tímea párostól.
júl. 18
20:42
Felkészülés: nem bírt egymással a Hamburg és a Juventus (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a német labdarúgó-élvonalban (Bundesliga) szereplő Hamburg 0–0-s döntetlent játszott a Serie A rekordbajnokával, a Juventusszal.
júl. 18
20:44
Felkészülés: Haladás-siker a Győr ellen a mosonmagyaróvári tornán (She)
A Haladás nyerte meg az első alkalommal kiírt I. Duna Takarék-kupát, miután a döntőben 1–0-ra legyőzte a Győri ETO-t.
júl. 18
20:46
Újpest: Korcsmár november végéig a Brannban szerepel kölcsönben (She)
Ahogy arról már tegnap beszámoltunk, jól haladtak a tárgyalások a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest és a Brann vezetői között, a mai napon pedig a lila-fehérek hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu beszámolója szerint megállapodtak, november 30-ig a norvég csapatnál szerepel kölcsönben Korcsmár Zsolt.
júl. 18
21:00
Öttusa Eb: Váratlan eredmény Debrecenben (Infostart)
A szombati női verseny a várakozásnak megfelelő, sőt azt valamelyest felül is múló hazai szereplést hozott, a férfiak vasárnapi küzdelme viszont csalódást keltett a debreceni öttusa Európa-bajnokságon.
júl. 18
21:00
Videó: rettenetes motorbaleset a MotoGP németországi futamán (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának kilencedik körében az Aleix Espargaró, Randy De Puniet, Álvaro Bautista hármas hatalmasat bukott, egyikük motorja még ki is gyulladt. Csoda, hogy a francia De Puniet-nek „csupán” két csontja el tört el és hogy a másik két pilóta sértetlenül megúszta.
júl. 18
21:00
Három arany és egy bronz a birkózóknál (Metropol)
Sastin Marianna szombati győzelme után vasárnap a kötöttfogású Módos Péter és Bácsi Péter is aranyérmet szerzett a birkózó Golden Grand Prix-sorozat Bakuban rendezett döntőjében.
júl. 18
21:02
Ausztria: Waltner csereként játszott, csapata kikapott Bécsben (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában az Austria Wien hazai pályán 2–0-ra megverte a Mattersburgot. A győztes csapatban Sáfár Szabolcs nem kapott lehetőséget, míg a vendégeknél Waltner Róbert csereként az 51. percben állt be, de nem tudott segíteni együttesén.
júl. 18
21:18
Evezés: Haller, a Varga, Hirling duó és a szolnoki nyolcas sikere (She)
Vasárnap befejeződtek Szegeden a 111. evezős országos bajnokság küzdelmei. A három versenynap alatt 90 bajnoki címet osztottak ki, 25 klub mintegy ezer evezőse között. Haller Ákos ismét országos bajnok, a Varga, Hirling páros együtt újra győzött, a férfi felnőtt nyolcas kupája a Szolnoké.
júl. 18
21:20
Felkészülés: egygólos Porto-siker az Ajax ellen, nyert a Rangers (She)
Felkészülési mérkőzésen a portugál Porto az argentin Fernando Belluschi 13. percben szerzett találatával 1–0-ra legyőzte a holland Ajaxot, míg a skót élvonalbeli Rangers szintén 1–0-s sikerrel távozott a másodosztályú Queen of the South otthonából.
júl. 18
21:36
Finnország: Gruborovics Tamás betalált az Inter kapujába (She)
A Mariehamn hazai pályán 3–0-ra nyert az Inter Turku ellen a finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A találkozó első gólját Gruborovics Tamás szerezte.
júl. 18
21:54
Tenisz: Kanepi Palermóban szerezte meg első tornagyőzelmét (She)
Kaia Kanepi nyerte meg a palermói salakpályás női tenisztornát, miután a döntőben 6:4, 6:3-ra győzött az első helyen kiemelt címvédő Flavia Pennetta ellen.
júl. 18
21:56
Hamburg: svéd válogatott csatárt adnak kölcsön Dzsudzsákéknak (She)
A Bundesligában szereplő Hamburg kölcsönadja Dzsudzsák Balázs klubjának, a holland élvonalbeli PSV-nek svéd válogatott csatárát, Marcus Berget.
júl. 18
21:58
Ökölvívás: Sturm szeptemberben tér vissza egy kölni gálán (She)
A háromszoros középsúlyú világbajnok Felix Sturm bejelentette, hogy szeptember 4-én lép legközelebb ringbe Kölnben, ami egyben az első saját szervezésű gálája is lesz.
júl. 18
22:12
U19-es Európa-bajnokság: francia és angol győzelem az A-csoportban (She)
A Franciaországban zajló U19-es Európa-bajnokság A-csoportjának első fordulójában Anglia 3–2-re nyert Ausztria ellen, majd a házigazdák 4–1-re legyőzték a hollandokat.
júl. 18
22:30
Norvégia: Kovács Péterék ponttal távoztak a Rosenborg otthonából (She)
A Kovács Péterrel felálló Odd Grenland 1–1-es döntetlent játszott a címvédő és listavezető Rosenborg otthonában a norvég labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
júl. 18
22:48
El-selejtező: kiütéses győzelmet aratott a Videoton szlovén ellenfele (She)
A Videoton Európa-liga-selejtezős ellenfele, az NK Maribor kiütéses, 5–0-s győzelmet aratott a szlovén bajnokság nyitó fordulójában.
júl. 18
22:50
Román Szuperkupa: a CFR Cluj ismét tizenegyesekkel győzött (She)
A CFR Cluj nyerte meg a 2010-es labdarúgó román Szuperkupát, miután – csakúgy, mint tavaly – tizenegyesekkel legyőzte az Unirea Urzicenit.
júl. 18
22:52
Futsal: Balázs másodjára győzelmet ünnepelt a világválogatottal (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Balázs Zoltán pályára lépett a világválogatottban a Líbia elleni csütörtöki gálamérkőzésen (5–5). Nos, a Duna Takarék ETO és a magyar válogatott kapusa szombaton még több sikerélménnyel gazdagodott, ugyanis csapata ekkor 6–3-ra legyőzte az Afrika-bajnokot.
júl. 18
23:24
Labdarúgás: Messiék 3-3-as döntetlent játszottak Brazíliában (She)
Lionel Messi is részt vett azon a 3–3-ra végződő jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen, amelyet vasárnap rendeztek meg a brazíliai Indaiatubában.
júl. 18
23:26
Felkészülés: a tartalékos Lyon kikapott a Sporting otthonában (She)
A válogatott játékosait nélkülöző Lyon felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett a portugál Sporting otthonában.
júl. 18
23:42
Videó: Deco és Messi egy csapatban „küzdött” a nemes célokért (She)
A brazíliai Indaiatubában rendezett jótékonysági mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott egymással a „Deco és barátai" elnevezésű csapat a „Világ többi része" gárdájával. Deco csapatában többek között pályára lépett Lionel Messi, a brazil klasszis Careca, míg a másik oldalon Márcio Amoroso, a kolumbiai Freddy Rincón vagy a portói Falcao.  A meccs bevételét egy, a portugál játékos által létrehozott…

Keresés