2010. július 31. szombat

júl. 31
14:10
Strandfoci: Détári díszvendég lesz a mieink olaszországi meccsén (She)
Vasárnap Cerviában lép pályára a magyar strandlabdarúgóválogatott. A Massimiliano De Celis irányította magyar csapat a házigazda olasz együttes ellen játszik, amolyan bemutató mérkőzésen.
júl. 31
14:24
Labdarúgás: Arsenal-Milan, Bordeaux-Roma - mai program (She)
Európa szerte számos felkészülési mérkőzést játszanak szombaton. Az Emirates Cup nyitó napján a skót Celtic a francia Lyonnal, az angol Arsenal pedig az olasz Milannal csap össze, a „Liga total! Cup” névre keresztelt német tornán a Schalke a Hamburggal, a Bayern München a Kölnnel mérkőzik, míg Párizsban Bordeaux–Roma, Paris Saint-Germain–Porto találkozót rendeznek. A labdarúgó NB I-ben szereplő…
júl. 31
15:00
NBA: Josh Howard szerződést hosszabbított a Washingtonban (She)
Josh Howard, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Washington Wizards játékosa egyéves új szerződést írt alá a fővárosi alakulattal – jelentette be Ernie Grunfeld elnöke a klub hivatalos honlapján.
júl. 31
15:02
Felkészülés: a Blackburn a Sydneyt, az AEK a Rangerst verte meg (She)
A Premier League-ben szereplő Blackburn 2–1-re legyőzte a Sydney FC-t, míg az AEK Athén a skót Rangers ellen nyert 1–0-ra.
júl. 31
15:18
Vettel verhetetlen a Hungaroringen - képekkel (Infostart)
A Red Bull teljes sikerét hozta a Formula-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzése: az élről a német Sebastian Vettel, mellőle pedig az ausztrál Mark Webber rajtolhat. A második sor a Ferrarié Fernando Alonso, Felipe Massa sorrendben. A harmadik sorból Lewis Hamilton és Nico Rosberg, a negyedikből Vitalij Petrov és Robert Kubica, az ötödikből de la Rosa és Hülkenberg indulhat.
júl. 31
15:18
Magyar Nagydíj: Sebastian Vettel rajtol az élről vasárnap (She)
A Formula–1-es világbajnokság Magyar Nagydíjának időmérő edzésén a legjobb időt a német Sebastian Vettel érte el a legjobb időt, megelőzve csapattársát, Mark Webbert, valamint Fernando Alonsót.
júl. 31
15:36
FTC: Józsit megműtötték, a Kecskemét ellen még várhatóan nem játszik (She)
Józsi Györgynek, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros idén nyáron igazolt labdarúgójának megműtötték az eltört hüvelykujját, de előreláthatólag nem léphet pályára jövő héten, a Kecskemét elleni mérkőzésen – tudatta az ftc.hu.
júl. 31
15:36
Szárnyaló Red Bullok (Behaviour)
Ugyanúgy, mint az eddigi futamokon, itt a Hungaroringen is verhetetlennek tűnik a Red Bull. Sokak szerint csak az a kérdés a mai időmérőn, vajon Sebastian Vettel vagy Mark Webber szerzi meg a pole pozíciót. A Magyar Nagydíj kétszeres győztese, a tavalyi első, brit Lewis Hamilton egyelőre nem találja a nyerő beállításokat, míg a mezőny legfiatalabb tagja, a spanyol Jaime Alguersuari pontszerzésben…
júl. 31
15:38
Hearts: súlyos pénzbüntetés a sorozatos sportszerűtlenségek miatt (She)
A Skót Labdarúgó-szövetség rekordösszegű, 60 ezer fontos pénzbírságra ítélte a Hearts labdarúgócsapatát, miután az edinburghi klubot már sorozatban a hatodik szezonban kellett megbüntetni sárga és piros lapok miatt.
júl. 31
15:54
Paks: Kis szerint megérdemelték volna az egy pontot a Fradi ellen (She)
Kis Károly, a labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC vezetőedzője csalódott, hogy szombaton nem tudtak legalább egy döntetlent elérni az Üllői úton a Ferencváros ellen – olvasható a klub hivatalos honlapján.
júl. 31
15:54
Vettel rajtol az élről (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája rajtolhat az első helyről a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjon, miután szombaton megnyerte az időmérő edzést. A második helyen csapattársa, az ausztrál Mark Webber, a harmadikon pedig a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) végzett.
júl. 31
15:56
Kajak-kenu: immár biztos, hogy Szegedé a 2011-es kvalifikációs vb (She)
Immár biztos, hogy jövőre Szeged rendezheti a londoni olimpiára is kvalifikáló kajak-kenu világbajnokságot - tájékoztatta szombaton az MTI-t Schmidt Gábor, a hazai sportági szövetség (MKKSZ) főtitkára.
júl. 31
16:12
Felkészülés: az újonc Szolnok kikapott idegenben a Ceglédtől (She)
A labdarúgó NB I újonca, a Szolnok 3–2-re kikapott idegenben az NB II Keleti csoportjában szereplő Ceglédtől a szombat délutáni felkészülési mérkőzésen.
júl. 31
16:14
Real Madrid: Sami Khedira sikeresen átment az orvosi vizsgálatokon (She)
Megérkezett Madridba Sami Khedira, aki – mint tegnap beszámoltunk róla – a VfB Stuttgartból a Real Madridba igazol.
júl. 31
16:16
Premjer-liga: a Zenit Huszti nélkül nyerte meg a Rubin elleni rangadót (She)
Magabiztosan menetel az orosz bajnoki cím felé a Zenit labdarúgócsapata, amely a Premjer-liga szombati rangadóján Alekszandr Kerzsakov duplájával legyőzte a 2008-as és 2009-es aranyérmes Rubin Kazanyt.
júl. 31
16:30
Szakad a Barca: Henry után Marquez is távozik (Infostart)
Ingyen távozhat az FC Barcelona labdarúgócsapatától a mexikói Rafael Marquez. A spanyol bajnok klub szombaton jelentette be, hogy megegyezett a védővel 2012-ig szóló szerződése felbontásáról.
júl. 31
16:30
Newcastle United: Remélem, jövő héttől a többiekkel edzhetek - Kádár (She)
Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, a Newcastle labdarúgócsapatának magyar védője, Kádár Tamás ágyéksérülést szenvedett. A fiatal magyar játékos a Chronicle-nek elmondta, jó kezekben van, háromszor végez egy nap rehabilitációs edzést, és reméli, jövő héttől már csapattársaival edzhet.
júl. 31
16:48
Anglia: Redknapp szerint teljesen felesleges a magyarok elleni meccs (She)
A Tottenham Hotspur szókimondó menedzsere, Harry Redknapp teljesen feleslegesnek és értelmetlennek minősítette az Anglia–Magyarország (augusztus 11.) barátságos válogatott mérkőzést.
júl. 31
16:50
Felkészülés: Babosék kikaptak, Kink még nem játszott a Middlesbrough-nál (She)
Babos Gáborral a kapujában kapott ki 2–0-ra a NEC Nijmegen a görög Ergotelisztől felkészülési mérkőzésen.
júl. 31
16:52
Magyar Nagydíj: Kretzschmarnak még mindig Schumacher az isten (She)
Nem ritka, hogy a Formula–1-es Magyar Nagydíjon más sportágak jeles képviselői is feltűnnek az istállók közelében: a Red Bull ezúttal a német kézilabdasport egyik közelmúltbeli kiváló játékosát, Stefan Kretzschmart csábította el a mogyoródi Hungaroringre.
júl. 31
16:54
Bayern München: Van Buyten megsérült a tartalékok mérkőzésén (She)
Bokasérülést szenvedett a Bayern München labdarúgócsapatának belga középhátvédje, Daniel Van Buyten, ezért kórházba szállították kivizsgálásra.
júl. 31
17:06
Győri Audi ETO KC: a klub cáfolja, hogy Bradeanu szívműtéten esett át (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC hivatalos honlapján cáfolta azt a médiában felvetődő értesülést, mely szerint Aurelia Bradeanu szívkatéterezésen, illetve szívműtéten esett át.
júl. 31
17:08
Emirates Cup: a Lyon két góllal vezetett, de csak ikszelt a Celtic ellen (She)
Hiába szerzett kétgólos előnyt a Lyon a Celtic ellen az Emirates Cupon, a skót csapat Jorgosz Szamarasz 89. percben szerzett góljával egyenlített, így 2–2-es végeredmény született.
júl. 31
17:24
Videó: Kerzsakov döntött a Zenit-Kazany orosz bajnoki rangadón (She)
Alekszandr Kerzsakov volt a nyerő ember az orosz bajnokság 15. fordulójának szuperrangadóján, a Zenit–Rubin Kazany összecsapáson. Az orosz csatár két találatával eldöntötte a meccset a szentpéterváriak javára.
júl. 31
17:24
Dárdaiék családi vakációja (Blikk)
IBIZA — Mint minden évben, így idén is a családjával töltötte a nyári szünetét Dárdai Pál (34). A következő futballszezonban a német másodosztályban szereplő Hertha BSC középpályása feleségével, Mónikával (33) és három fiukkal, Palkóval (11), Marcival (8) és Bencével (4) együtt utazott Ibizára.
júl. 31
17:26
Tenisz: Almagro és Gasquet játssza a döntőt Gstaadban (She)
A Gstaadban zajló ATP-torna egyik elődöntő mérkőzésén két spanyol teniszező, Daniel Gimeno-Traver és Nicolás Almagro csapott össze egymással. Mérkőzésüket az esélyesebb Almagro nyerte meg, aki a torna második kiemeltje. Az elődöntő másik meccsén a francia Richard Gasquet a kazah Jurij Sukint győzte le két játszmában, így ő lesz Almagro ellenfele a holnapi döntőben.
júl. 31
17:28
Magyar Nagydíj: Massa végleg megszabadult a tavalyi traumától (She)
A Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa végleg maga mögött hagyta a tavalyi, mogyoródi balesete okozta traumát; ahogy a Formula–1-es Magyar Nagydíj szombati időmérője után fogalmazott: abban a bizonyos kanyarban nem érzett semmi különöset.
júl. 31
17:30
Magyar Nagydíj: Kobajasi öthelyes rajtbüntetést kapott (She)
A Formula–1-es világbajnokságban szereplő Sauber japán pilótája, Kobajasi Kamui öthelyes rajtbüntetést kapott, miután nem tett eleget az FIA mérlegelésre hívásának.
júl. 31
17:32
Női kézilabda: Norvégia aranyérmes a junior-világbajnokságon (She)
A dél-koreai női junior kézilabda vb-n a fináléban a norvégok legyőzték Oroszországot.
júl. 31
17:42
Rögbi: Új-Zéland nagy különbségű győzelmet aratott Ausztrália ellen (She)
Új-Zéland rögbiválogatottja idegenben 49–28-as győzelmet aratott Ausztrália ellen a Három Nemzet Kupájában. Az ausztrál válogatott a második félidő nagy részében 14 emberrel játszott.
júl. 31
17:44
NB I: DVSC-Pápa mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a DVSC-TEVA–Lombard FC Pápa mérkőzés a labdarúgó NB I nyitó fordulójából. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
júl. 31
17:46
Premier League: Halmosi Péter csapattársa a West Bromban folytatja (She)
Boaz Myhill, a walesi labdarúgó-válogatott kapusa három évre a Premier League-újonc West Bromwich Albionhoz szerződött. Ezt a klub hivatalos honlapja közölte. Myhill másfél millió euróért érkezett a Hull Citytől.
júl. 31
18:00
Videó: Michel Bastos bombagólt lőtt, a Lyon ikszelt a Celtickel (She)
Nem bírt egymással a Lyon és a Celtic az Emirates Cup első játéknapján. A franciák Michel Bastos óriási szabadrúgásgóljával szerezték meg a vezetést, majd Harry Novillo növelte a fórt. A Celtic játékosai összeszedték magukat, és végül döntetlenre mentették a meccset Gary Hooper és Jorgosz Szamarasz találatával.
júl. 31
18:00
Massa megszabadult a tavalyi traumától (Behaviour)
A Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa végleg maga mögött hagyta a tavalyi, mogyoródi balesete okozta traumát; ahogy a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérője után fogalmazott: abban a bizonyos kanyarban nem érzett semmi különöset.
júl. 31
18:02
Videoton: Mezey György keretet hirdetett a Siófok elleni rajtra (She)
Mezey György, a Videoton vezetőedzője szombat délelőtt megtartotta csapatának a Siófok elleni mérkőzés előtti utolsó edzést. Ezt követően nyilatkozott a bajnoki rajtról, valamint kihirdette a székesfehérváriak várható kezdőcsapatát a szezon első mérkőzésére. A nyilatkozatot és a tervezett összeállítást a vidi.hu közölte.
júl. 31
18:04
Felkészülés: a Valencia Soldadóval és Joaquinnal győzte le a Hannovert (She)
Felkészülési mérkőzésen a Valencia labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott a Hannover ellen.
júl. 31
18:18
Felkészülés: a Valencia Soldado és Joaquin góljával győzte le a Hannovert (She)
Felkészülési mérkőzésen a Valencia labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott a Hannover ellen.
júl. 31
18:20
Felkészülés: Dzsudzsák nagy gólt lőtt, a PSV ikszelt a „szarkákkal" (She)
Felkészülési mérkőzésen a Newcastle United és a PSV 2–2-re végzett a St. James' Parkban. A PSV az első félidőben Ola Toivonen és Dzsudzsák Balázs szép góljával 2–0-ra elhúzott, de a „szarkák" a fordulás után Ryan Taylor és Leon Best találatával egyenlíteni tudtak.
júl. 31
18:36
Felkészülés: Raúl bemutatkozott, a Schalke legyőzte a HSV-t (She)
Raúl győztes mérkőzésen mutatkozott be új csapatában, a Schalke 04-ben: a „királykékek" a LIGA total! Cup nyitó mérkőzésén 2–1-re győztek a Hamburg ellen.
júl. 31
18:54
Rali: Latvala lett az Ezer Tó-rali győztese, Kankkunen visszatért (She)
A hazai utakon versenyző Jari-Matti Latvala győzelmével ért véget a Finn-rali. A győztes a legfiatalabb versenyző, aki diadalmaskodni tudott ezen a versenyen. Az 51 (!) éves Juha Kankkunen a nyolcadik helyen ért célba.
júl. 31
18:56
Triatlon Tour: Faldum Gábor és Szalay Szandra nyerte meg a sprint ob-t (She)
A férfiaknál a bajai Faldum Gábor, a nőknél pedig az oroszlányi Szalay Szandra nyerte meg a Triatlon Tour-sorozat idei hatodik, Fadd-Domboriban rendezett versenyét, amely egyben sprinttávú országos bajnokság is volt.
júl. 31
18:58
Felkészülés: az AS Roma döntetlent játszott a Bordeaux-val (She)
Az AS Roma 1–1-es döntetlent játszott a Bordeaux-val a Tournoi de Paris elnevezésű felkészülési torna első mérkőzésén.
júl. 31
19:00
Kerékpár: Luis León Sánchez nyert a San Sebastian-i viadalon (She)
A spanyol Luis León Sánchez diadalmaskodott a San Sebastian-i klasszikus országúti kerékpárversenyen.
júl. 31
19:12
Kozármisleny: ifjabb Bene Ferencet felmentették, Márton Gábor a tréner (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség kérésére a Kozármisleny labdarúgócsapata felmentette ifj. Bene Ferenc vezetőedzőt, helyére Márton Gábor korábbi válogatott labdarúgó érkezik.
júl. 31
19:12
Magyar Nagydíj: Vettel rajtol az élről (Behaviour)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája rajtolhat az első helyről a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjon, miután szombaton megnyerte az időmérő edzést.
júl. 31
19:14
NB I: ZTE-Kaposvár és MTK-Kecskemét mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 2010–2011-es idényének nyitó fordulójában két találkozót rendeznek 19 órás kezdéssel. Kísérje figyelemmel a ZTE–Kaposvár és az MTK–Kecskemét mérkőzéseket élő, szöveges közvetítésünkben!
júl. 31
19:16
Emirates Cup: az Arsenal nem bírt az AC Milannal (She)
A Celtic Lyon elleni döntetlenje után a házigazda Arsenal AC Milan elleni mérkőzése is iksszel zárult az Emirates Cupon, miután Maruan Samah góljára Pato válaszolt, így 1–1-es végeredmény született.
júl. 31
19:30
Tenisz: Pavljucsenkova és Vesznyina jutott döntőbe Isztambulban (She)
A harmadik helyen kiemelt orosz Anasztaszija Pavljucsenkova három játszmában legyőzte az ausztrál Jarmila Grothot, ezzel bejutott az isztambuli WTA-torna döntőjébe. Ellenfele honfitársa, Jelena Vesznyina lesz, aki szintén három szettben nyert elődöntőbeli ellenfele, Andrea Petkovic ellen.
júl. 31
19:32
Videó: íme, az év potya gólja a szögletzászlótól Oroszországból (She)
Az orosz bajnokságban megrendezett Szpartak Nalcsik–Amkar Perm találkozón (2–1) a vendégek védője, Zahari Szirakov a szögletzászlótól lőtt gólt a labdát csak szemlélő kapus fölött. Fájó lehetett, hogy a találat csak a szépítéshez volt elegendő.
júl. 31
19:34
Kajak-kenu: Hagymási Anita 200 méteren aranyérmes az ifjúsági Eb-n (She)
Egy arany, egy ezüst és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők az újonnan bevezetett 200 méteres versenyszámokban az ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságon Moszkvában.

Keresés