2011. október 1. szombat

okt. 1
14:23
Tenisz: Bagdatisz 21 hónap után, Tipszarevics először nyerhet tornát (She)
A Kuala Lumpurban zajló férfi tenisztorna elődöntőjében a ciprusi Markosz Bagdatisz két sima játszmában legyőzte a második helyen kiemelt szerb Viktor Troickit, így 2010 októbere után először jutott ATP-torna döntőjébe. Érdekesség, hogy akkor éppen a most legyőzött szerbtől kapott ki döntő játszmában Moszkvában (az első szettet akkor is megnyerte a ciprusi).
okt. 1
14:24
Elhunyt minden idők legjobb svéd hokisa (Metropol)
Stockholm egyik kórházában nyolcvanéves korában meghalt Sven Tumba, a svéd jégkorong kiemelkedő képviselője, aki 1997-ben bekerült a sportági Hírnév Csarnokának tagjai közé, 1999-ben pedig minden idők legjobb svéd hokisává választották.
okt. 1
14:25
Barcelona: Fabregas megsérült edzésen, három hétre kidőlt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona kiválósága, Cesc Fabregas csapata szombati edzésén sérülést szenvedett, mely miatt három hétre harcképtelenné vált – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
okt. 1
14:36
Ki marad veretlen a negyedik forduló után? (Agroinform)
Számos rangadó vár az NFL drukkerekre a negyedik héten, melyek közül a Lions-Cowboys összecsapás emelkedhet ki leginkább.
okt. 1
14:38
Sisa-lecke Pécsen: tanulj meg nyerni! (Agroinform)
A 11. fordulóban szombaton a hazai pályán veretlen PMFC az idegenben eddigi összes mérkőzését elveszítő Kaposvárt fogadja.
okt. 1
14:39
Cselgáncs-vk: helyezetlen magyarok Rómában és Liverpoolban (She)
Helyezetlenül zártak a magyar cselgáncsozók a nők római, valamint a férfiak liverpooli olimpiai kvalifikációs Világkupa-versenyének szombati napján.
okt. 1
14:41
Újpest: a volt Feyenoord-védő meggyőzte Szpisljakot, tárgyalnak vele (She)
Mint ismeretes, az elmúlt napokban az Újpest FC szakmai stábja tesztelte a 26 éves holland Ferne Snoylt. A Nemzeti Sport Online információi szerint a védő meggyőzte képességeiről Zoran Szpisljak vezetőedzőt, a szakember javasolja a korábban a Feyenoordban is megfordult játékos szerződtetését.
okt. 1
14:54
Feladtuk a Debrecennek a leckét – Dudás Ádám (Agroinform)
A Kecskemét ellen duplázó győri középpályás az Eto TV-nek elmondta: úgy érezte, hogy egy gól átlendítheti a teljesítményét, ezért vállalta el a tizenegyest.
okt. 1
14:57
Videó: Jack Rodwellt 23 perc után kiállították a liverpooli rangadón (She)
Az Everton támadója, Jack Rodwell mindössze 23 percet töltött a pályán az Everton–Liverpool Premier League-meccsen.
okt. 1
14:59
Vasas: Az Újpest ugyanúgy a kiesés elől menekül, mint mi - Vlak (She)
A Vasas horvát vezetőedzője, Marijan Vlak a mai, Újpest elleni bajnokiról és a Marko Simic-ügyről is nyilatkozott az fcvasas.com-nak.
okt. 1
15:12
Murray és Young döntőzhet (Agroinform)
Az első számú kiemelt brit Andy Murray az amerikai Donald Younggal találkozik a thaiföldi tenisztorna döntőjében.
okt. 1
15:15
NB II, Nyugati csoport: háromgólos hátrányból állt fel a Budaörs (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 7. fordulójában a Szigetszentmiklós 3–3-s döntetlent játszott a Budaörssel. Várhidi Péter legénysége már három góllal vezetett a félidőben Fekete Ádám triplájával, ám a budaörsiek fokozatosan ledolgozták hátrányukat, és a 92. percben egyenlítettek.
okt. 1
15:17
NB I: Honvéd-Paks mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a harmadik helyen álló Honvéd az előző bajnokságban ezüstérmes Paksot fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 1
15:18
Háromgólos előnyt szórakozott el a Szigetszentmiklós (Behaviour)
A Szigetszentmiklós hazai környezetben a félidőben már 3-0-ra vezetett, mégis csak döntetlent játszott a Budaörs együttesével a labdarúgó NB II szombati játéknapján.
okt. 1
15:30
Zalaegerszegen betelt a pohár (Agroinform)
A 11. fordulóban szombaton a sereghajtó, még nyeretlen Zalaegerszeg a mezőny közepén álló Lombard Pápát fogadja.
okt. 1
15:32
Háromgólos vezetésről sem nyert Várhidi csapata (Agroinform)
A Várhidi Péter vezette Szigetszentmiklós hazai környezetben a félidőben már 3-0-ra vezetett, mégis csak döntetlent játszott a Budaörs együttesével a labdarúgó NB II szombati játéknapján.
okt. 1
15:34
Fabregas megsérült az edzésen, három hétig harcképtelen (Agroinform)
A középpályás jobb combja megsérült a csapat szombat délelőtti tréningjén, várhatóan három hétig nem áll Pep Guardiola rendelkezésére.
okt. 1
15:51
Bundesliga 2.: kinyílt a gólzsák, két meccsen 13 gól, tripla és dupla (She)
A Bochum és a St. Pauli is gólzáporos mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 1
16:06
Lipták Zoltán hamarosan aláírhat a Hoffenheimhez - sajtóhír (Agroinform)
A magyar válogatott középső védője a Swansea helyett a Bundesligában szereplő Hoffenheimben köthet ki.
okt. 1
16:08
A Liverpool sokáig szenvedett, de a végén simán nyerte a Mersey-parti derbit (Agroinform)
Az Everton Rodwell kiállítása miatt már a 23. percben emberhátrányba került, de a Liverpool csak a 71. percben tudta gólra váltani fölényét.
okt. 1
16:09
Ökölvívó-vb: Harcsa sima győzelemmel jutott a 32 közé Bakiban (She)
Sima győzelemmel jutott a legjobb 32 közé a 75 kg-osok között szereplő Harcsa Zoltán a Bakiban zajló olimpiai kvalifikációs férfi ökölvívó-világbajnokság szombati versenynapján.
okt. 1
16:11
Premier League: a büntetőt hibázó Liverpool nyerte a városi rangadót (She)
Városi rangadóval indult a Premier League 7. fordulója: az Everton hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a Liverpooltól. A hazaiak a 23. percben emberhátrányba kerültek Jack Rodwell kiállítása miatt, a vendégek később büntetőt hibáztak, majd Andy Carroll és Luis Suárez is betalált.
okt. 1
16:12
Harcsa sima győzelemmel jutott tovább (Behaviour)
Sima győzelemmel jutott a legjobb 32 közé a 75 kg-osok között szereplő Harcsa Zoltán a Bakuban zajló olimpiai kvalifikációs férfi ökölvívó-világbajnokság szombati versenynapján.
okt. 1
16:13
Videó: Carroll kapáslövésével először talált be az idényben (She)
Andy Carroll és Luis Suárez találatával a Liverpool idegenben legyőzte városi riválisát, az Evertont a Premier League-ben. Gólok.
okt. 1
16:15
Tenisz: Arn két játszmában, Czink a döntő szett rövidítésében maradt alul (She)
Mindkét magyar női teniszező kikapott a Pekingben zajló, 4.5 millió dollár összdíjazású WTA-torna selejtezőjében.
okt. 1
16:24
Carroll kapáslövésből talált be, Suárez ajándéklabdát vágott a kapuba - videó (Agroinform)
A Liverpool 2-0-ra diadalmaskodott a városi rivális Everton otthonában a Premier League 7. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
okt. 1
16:42
Arn és Czink sem jutott a főtáblára, Schiavone jól kezdett (Agroinform)
Arn Gréta és Czink Melinda is kiesett a 4,5 millió dollár összdíjazású pekingi tenisztorna selejtezőjének második fordulójában.
okt. 1
16:44
Harcsa Zoltán fölényesen verte salvadori ellenfelét (Agroinform)
Sima győzelemmel jutott a legjobb 32 közé Harcsa Zoltán a Bakuban zajló férfi ökölvívó-világbajnokság szombati versenynapján.
okt. 1
16:48
A Liverpool nyerte a városi derbit (Metropol)
Az FC Liverpool 2-0-ra diadalmaskodott a városi rivális Everton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 7.fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
okt. 1
17:00
A Hamilton-problematika (Agroinform)
Csak ötödik a világbajnoki pontversenyben a 2008-as győztes Lewis Hamilton: a mélyrepülés okait sokan kutatják manapság, holott meglepően prózaiak...
okt. 1
17:02
Fordulatos meccsen nyert a Paks a Bozsik Stadionban (Agroinform)
Kifejezetten jó iramú és izgalmas összecsapáson tudott nyerni 3-2-re az MVM Paks az egy félidőt emberhátrányban játszó Budapest Honvéd otthonában.
okt. 1
17:18
Feczesin góljával emberhátrányban is pontot mentett a Brescia (Agroinform)
A Kovácsik Ádámmal a kapujában felálló Reggina vezetett, de végül hazai pályán vereséget szenvedett Juve Stabiától.
okt. 1
17:20
Rodwell piros lapot érő mozdulata a liverpooli derbin - videó (Agroinform)
Az Everton játékosának, Jack Rodwellnek a vitatható kiállítása után a Liverpool 2-0-ra győzte le városi riválisát.
okt. 1
17:21
Torghelle góllal, de vereséggel tért vissza Kispestre (Infostart)
A több mint egy félidőt emberhátrányban futballozó Honvéd ugyan kétszer is egyenlített, végül 3-2-re kikapott a vendég Pakstól a labdarúgó NB -I. 11. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén.
okt. 1
17:21
NB I: Torghelle góllal tért vissza, de nyert a Paks Kispesten (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a harmadik helyen álló Honvéd az előző bajnokságban ezüstérmes Paksot fogadta. A vendégek az első félidő hajrájában Böde Dániel góljával szereztek vezetést, ráadásul két perccel később Jean-Baptiste Akassout a játékvezető kiállította, így emberhátrányba is kerültek a hazaiak. A kispestiek Sorin Botis fejesével azonban így is egyenlíteni tudtak a 62. percben.…
okt. 1
17:23
Serie B: Feczesin pontot mentett az emberhátrányban játszó Bresciának (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Feczesin Róberttel felálló Brescia 1–1-es döntetlent játszott a Modena otthonában. A magyar támadó kezdőként végigjátszotta a meccset, és csapata egyenlítő gólját szerezte. A vendégek Alessandro Budel kiállítása miatt a 25. perctől emberhátrányban futballoztak. Vass Ádámot és Varga Rolandot sem nevezték az összecsapásra.
okt. 1
17:25
NB II, Nyugat: az FTC tíz emberrel, Abdi triplájával 5-3-ra nyert a Vidi ellen (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának hetedik fordulójában a 35. perctől emberhátrányban játszó Ferencváros II hazai pályán 5–3-ra legyőzte a Videoton-PFLA-t. A hazaiaknál Liban Abdi, míg a vendégeknél Máté János mesterhármast szerzett. A listavezető MTK otthon 4–0-ra nyert a sereghajtó Dunaújváros ellen, ezzel továbbra is első helyen áll a tabellán.
okt. 1
17:36
Javított a Bayer és a Dortmund, botlott a Bayern (Agroinform)
A Bayern München 0-0-s döntetlent játszott a Hoffenheim otthonában, a Dortmund 4-0-ra verte az Augsburgot, a Leverkusen 3-1-re a Wolfsburgot.
okt. 1
17:39
NB I: Vasas-Újpest bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I-ben ma öt mérkőzést rendeznek. Fővárosi csapatok csatáját láthatják a nézők Angyalföldön – a Vasas az Újpestet fogadja. Egykoron a bajnokság rangadója volt ez az összecsapás, ma a kiesés ellen harcolók párbaja. Melyik egykori nagycsapat idézi fel szebben saját gyönyörű futballmúltját? Megtudhatja, ha követi a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 1
17:41
Bundesliga: a Dortmund kiütéssel nyert, Neuer elérte az 1000 percet (She)
Súlyos szerdai BL-vereségét az Augsburg kiütésével igyekezett feledtetni a Borussia Dortmund. A német labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának szombati játéknapján pályára lépett a Bayern München is, amely nem tudott nyerni a Hoffenheim vendégeként, így legfeljebb annak örülhetett, hogy kapusa, Manuel Neuer már több mint ezer perce nem kapott gólt tétmérkőzésen.
okt. 1
17:42
Torghelle góllal, de vereséggel tért vissza Kispestre (Behaviour)
A több mint egy félidőt emberhátrányban futballozó Honvéd ugyan kétszer is egyenlített, végül 3-2-re kikapott a vendég Pakstól a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén.
okt. 1
17:43
NB II, Kelet: Szpari-pontmentés a 92. percben, büntetőeső Szolnokon (She)
Továbbra sincs győzelme a Nyíregyházának a labdarúgó NB II Keleti csoportjában, ám a Békéscsaba ellen 0–2-ről a lefújás előtti pillanatokban kiharcolt döntetlennel fontos pont került a birtokába. A 7. forduló szombati játéknapján három tizenegyest hozott a Szolnok–Eger csata első félideje (a végén a hazaiak nyertek), míg az újonc Szeged fölényesen legyőzte a Bp. Honvéd második csapatát.
okt. 1
17:57
Videó: Torghelle-gólra Vayer-dupla volt a válasz; a Paks nyert Kispesten (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 11. fordulójában a harmadik helyen álló Honvéd az előző bajnokságban ezüstérmes Paksot fogadta. A vendégek az első félidő hajrájában Böde Dániel góljával szereztek vezetést, ráadásul két perccel később Jean-Baptiste Akassout a játékvezető kiállította, így emberhátrányba is kerültek a hazaiak. A kispestiek Sorin Botis fejesével azonban így is egyenlítettek…
okt. 1
18:12
Mindkét manchesteri együttes nyert, kéz a kézben vezetik a tabellát (Agroinform)
A United szenvedett a Norwich ellen, de a szerencse és a rutin győzelmet ért neki, a City sem könnyen, de nagy különbséggel nyert.
okt. 1
18:15
Premier League: továbbra is menetelnek a manchesteri csapatok (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában a Manchester United hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Norwichot, a Manchester City pedig a Blackburn otthonából távozott 4–0-s sikerrel.
okt. 1
18:17
Championship: a magyarok közül csak Gulácsi volt keretbe nevezve (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 10. fordulójában a Hull City otthon 2–1-re nyert a Cardiff City ellen. A hazaiaknál Gulácsi Péter a kispadról nézte végig a találkozót, míg a vendégeknél Gyepes Gábort nem nevezték mérkőzésre.
okt. 1
18:19
NB I: ZTE-Pápa, Haladás-Siófok, Pécs-Kaposvár élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában három mérkőzés kezdődik este hat órakor. Kövesse a Pécs–Kaposvár, a ZTE–Pápa és a Haladás–Siófok összecsapást élő közvetítésünk segítségével!
okt. 1
18:30
Ma szervezettebbek voltunk védekezésben - Kis Károly (Agroinform)
Kifejezetten jó iramú és izgalmas összecsapáson tudott nyerni 3-2-re az MVM Paks az egy félidőt emberhátrányban játszó Budapest Honvéd otthonában.
okt. 1
18:32
Sáfárék könnyedén nyertek hazai pályán (Agroinform)
Az osztrák Bundesligában 3-1-es győzelmet aratott Sáfár Szabolccsal a kapujában Wacker Innsbruck a Kapfenberg ellen.
okt. 1
18:33
Női kézilabda BL: a címvédő Larvikot alaposan elpáholta a Viborg (She)
Karl Erik Böhn magyar női szövetségi kapitány volt norvég klubcsapatát, a BL-nyertes Larvikot szinte lesöpörte a házigazda dán Viborg, amely a szünetben már 12 (!) góllal vezetett.

Keresés