2011. október 21. péntek

okt. 21
0:00
El: Harry Redknapp azt kapta a Rubin elleni találkozótól, amit várt (She)
Az Európa-liga A-csoportjának rangadóján a Tottenham az orosz-tatár Rubin Kazanyt fogadta, és az orosz Roman Pavljucsenko élményszámba menő szabadrúgásgóljával győzni tudott.
okt. 21
0:04
Profi ökölvívás: az ESPN szerint Erdei szilveszterkor bunyózik Sumenovval (She)
Az ESPN információi szerint december 31-én a WBA félnehézsúlyú világbajnoki címét birtokló Bejbut Sumenov ellen lép szorítóba Erdei Zsolt korábbi félnehézsúlyú és cirkálósúlyú világbajnok.
okt. 21
0:08
Női kosárlabda Euroliga: a Kraków Moszkvában, a Galata Prágában nyert (She)
A női kosárlabda Euroliga alapszakaszának második fordulójában a Wisla Kraków a Szpartak Moszkva otthonában tudott nyerni, a török Galatasaray pedig az USK Praha ellen diadalmaskodott a cseh fővárosban.
okt. 21
0:36
El: elégedett volt a mérkőzés után az Atlético és az Udinese mestere is (She)
Az Európa-liga I-csoportjának rangadóján nyert odahaza az Udinese az Atlético Madrid ellen két kései találattal.
okt. 21
0:36
Saját magát is kiröhögte, miután öngólt rúgott a Celtic védője - videó (Agroinform)
A Rennes-Celtic (1-1) Európa Liga-mérkőzésen a vendég skótok dél-koreai hátvédje, Csa Du-Ri kabaréba illő módon a saját kapujába gurított.
okt. 21
0:40
Férfi kosár Euroliga: megszórta belga ellenfelét a Real Madrid (She)
A férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának 1. fordulójában a Real Madrid fölényesen legyőzte a belga Belgacom Spirout: a spanyol együttes 100–76-ra nyert idegenben.
okt. 21
0:40
A 94. percben szerezte a győztes gólt a Dinamo Kijev a Besiktas ellen - videó (Agroinform)
null
okt. 21
0:44
Barcelona: C. Ronaldo a világ egyik legjobb játékosa - Iniesta (She)
A spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Barcelona játékosa, Andrés Iniesta szerint a bajnoki rivális Real Madridot erősítő Cristiano Ronaldo a világ egyik legjobb futballistája.
okt. 21
6:36
Tilos lesz dohányozni az Eb-n (Infostart)
Teljes dohánytilalmat rendelt el a jövő évi, lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság stadionjaiban az Európai Labdarúgó Szövetség.
okt. 21
6:36
Kerékpár: a Katyusa edzőnek szerződtette a korábbi sprinter Zabelt (She)
Erik Zabel, minden idők egyik legjobb kerékpáros sprintere a Katyusa csapat szakedzője lesz. A klub új menedzsere, Hans-Michael Holczer csütörtökön bejelentette: három német szakembert szerződtet, és közülük Zabel az egyik, aki elsősorban a gyorsaságot fejlesztő tréningekért felel majd.
okt. 21
6:54
Sao Paulóban kezdődik majd a foci-vb (Infostart)
A korábbi bizonytalanságok ellenére, az eredeti terveknek megfelelően Rio de Janeiróban, a legendás Maracana Stadionban játsszák majd a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság fináléját.
okt. 21
6:54
MLB: a Texas Rangers remek hajrájával egyenlített a nagydöntőben (She)
Bár az utolsó, kilencedik inning előtt még 1–0-s hátrányban volt a Texas Rangers a St. Louis Cardinalsszal szemben a tengerentúli profi baseballbajnokság döntőjének második mérkőzésén, Josh Hamilton és Michael Young ütése után Ian Kinsler, illetve Elvis Andrus is pontot szerzett, és a Rangers 2–1-es győzelmével kiegyenlítette az egyik fél negyedik győzelméig tartó finálé állását.
okt. 21
6:54
"Szeretem, amikor Ronaldo intelligens" (Behaviour)
Három forduló után százszázalékos a Real Madrid a Bajnokok Ligájában, ahol még gólt sem kapott. Ez sem akármi, hát még az, hogy a Bayern viszont gólt kapott, több mint 19 óra elteltével. Ezzel szemben nem a bajorok, hanem a 93. minutumban kapitulálva vereséget szenvedő Villarrealnál a legszomorúbbak a kedden pályára lépettek közül.
okt. 21
6:56
Forma-m1 (Behaviour)
Információnk szerint jövőre az m1-en lesznek láthatóak a korábban nézettségi rekordokat döntögető Formula-1-es versenysorozat eseményei. A közszolgálati televízióba nemrég hatalmas pénzösszeg érkezett, amely lehetővé teszi a műsorpaletta színesítését, az F1 sugározási jogainak felvásárlására. Az RTL Klub szerződése az év végén lejár, a csatorna nem kívánta meghosszabbítani a kontraktust.
okt. 21
6:58
Kovács Iván: elégedett vagyok a vívóimmal (Behaviour)
Parádésan szerepeltek a magyar kerekesszékes vívók, akik egy arany-, két ezüst- és három bronzéremmel, illetve kilenc fegyvernemben londoni paralimpiai kvótákkal tértek haza. Azért nem többel, mert ennyiben vettek részt a Világkupa-versenyeken. Kovács Iván szövetségi kapitány a Népszavának nyilatkozott a fantasztikus eredmények hátteréről.
okt. 21
7:12
Futsal: nehéz siker Zambia ellen, ismét Mozambik vár a magyarokra (She)
A magyar futsalválogatott 2–1-re legyőzte Zambiát a rangos brazíliai nemzetközi tornán, a manausi Brazil GP-n, és ennek köszönhetően a 9–12. helyért játszhat.
okt. 21
7:12
Tőzsérék örülnek a BL-szereplésnek (Behaviour)
A Chelsea 5-0-ra padlóra küldte a Tőzsérrel és Kötelessel felálló belga bajnok Genk csapatát a Bajnokok Ligája 3. fordulójában.
okt. 21
7:14
Bayern: Klinsmann nem volt híve a mágnestáblának, ráfizetett a klub (She)
Uli Hoeness, a német labdarúgó-bajnokságban listavezető Bayern München elnöke szerint költséges hiba volt 2008-ban vezetőedzőnek szerződtetni Jürgen Klinsmannt. A 47 éves, játékosként 1990-ben világ-, 1996-ban Európa-bajnokságot nyert szakember 2008 júliusától 2009 áprilisáig irányította a bajor alakulatot, de nézeteltérésbe keveredett az igazgatótanáccsal, ezért menesztették.
okt. 21
7:30
Dortmund: a következő idényre sportszergyártót vált a bajnok (She)
A német Kicker értesülései szerint a Bundesliga előző idényét megnyerő Dortmund nyolc idényre szóló, 50 millió eurós mezszállítói szerződést kötött a Puma céggel.
okt. 21
7:48
Real Madrid: a venezuelai szövetségi kapitány Mourinhóval fotózkodott (She)
Kíváncsi a Spanyolországban légióskodó játékosai mindennapjaira César Farias venezuelai szövetségi kapitány, aki ezért körutazást tart a délnyugat-európai országban. Bár a Real Madridban egyetlen venezuelai sem játszik, a 38 éves szakember nem hagyhatta ki az alkalmat, ellátogatott a fővárosiak edzőközpontjába, ahol néhány mondatot váltott José Mourinhóval, s megkérte a portugált, álljon össze…
okt. 21
8:06
NHL: ébredezik a két döntős, a Capitalsben Ovecskin is belelendült (She)
Kezd magára találni az előző idény két nagydöntőse, a szezont egyaránt álmosan kezdő címvédő Boston Bruins és a Vancouver Canucks az észak-amerikai profi hokiligában: előbbi az eddig remeklő Torontót, utóbbi a szintén meggyőző Nashville-t verte meg négygólos különbséggel. A Washington továbbra is hibátlan, a Philadelphiában nyerő fővárosiak hatodik mérkőzésüket is megnyerték.
okt. 21
8:24
CONCACAF BL: az LA Galaxy jutott utolsóként a negyeddöntőbe (She)
A Los Angeles Galaxy a csoportkör utolsó játéknapján Hondurasban aratott győzelmével bejutott a CONCACAF Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.
okt. 21
8:42
Vélemény: Maradona azért volt jobb Messinél, mert rossz csapatból csinált jót - Détári (She)
Egyetlen magyar futballistának adatott meg, hogy Diego Maradonával egy csapatban futballozzon. Détári Lajos a világválogatott 1987-es, Londonban rendezett mérkőzésén szerepelt egy gárdában a zseniális argentinnal. A Nemzeti Sport mai számában kétoldalas összeállítást közöl Nápoly hőséről, és Détári Lajos ennek apropóján nyilatkozott a korábbi világklasszisról.
okt. 21
8:44
Ökölvívás: Hopkins maradt a WBC félnehézsúlyú világbajnoka (She)
A Bokszvilágtanács (WBC) bejelentette, technikai döntetlenre változtatja Chad Dawson és Bernard Hopkins október 15-i félnehézsúlyú címmérkőzésének végeredményét, így a 46 éves Hopkins végül is megtarthatja bajnoki övét. Mint ismeretes, a veteránt azután számolták ki, hogy Dawson megemelte, majd a padlóra dobta őt.
okt. 21
9:00
Real Madrid: a Messiéket legyőző edző Mourinho tréningjén járt (She)
Kíváncsi a Spanyolországban légióskodó játékosai mindennapjaira César Farias venezuelai szövetségi kapitány, aki ezért körutazást tart a délnyugat-európai országban. Bár a Real Madridban egyetlen venezuelai sem játszik, a 38 éves szakember nem hagyhatta ki az alkalmat, ellátogatott a fővárosiak edzőközpontjába, ahol néhány mondatot váltott José Mourinhóval, s megkérte a portugált, álljon össze…
okt. 21
9:01
Hoeness költséges hibának nevezte Klinsmann kinevezését (Agroinform)
Uli Hoeness, a német labdarúgó-bajnokságban listavezető Bayern München elnöke szerint költséges hiba volt 2008-ban vezetőedzőnek szerződtetni Jürgen Klinsmannt.
okt. 21
9:03
Ötvenmillió eurót hoznak az új mezek a német bajnoknak (Agroinform)
Ötvenmillió eurót kap új sportszer-beszállítójától a német bajnoki címvédő Borussia Dortmund labdarúgócsapata.
okt. 21
9:18
Man. City: fordulat a Tévez-ügyben, az argentin megúszhatja a pénzbírságot (She)
Váratlan fordulat következett be a három héttel ezelőtt kirobbant, ma már csak Carlos Tévez-ügyként ismert botrány kapcsán a Manchester Citynél. A Bayern München ellen – Roberto Mancini menedzser elmondása szerint – a játékot megtagadó argentin támadó végül megúszhatja az előzetesen hét számjegyűre becsült pénzbírságot.
okt. 21
9:18
Erik Zabel az orosz Katyusa csapat szaktrénere lesz (Agroinform)
Erik Zabel, minden idők egyik legjobb kerékpáros sprintere a Katyusa csapat szakedzője lesz.
okt. 21
9:20
Jégkorong: Hári János második svéd bajnokiján gólt szerzett (She)
Második mérkőzésén megszerezte első gólját a svéd bajnokságban Hári János, a Modo Hockey 19 éves légiósa, aki az Elitserien csütörtöki összecsapásán az AIK Skelleftea elleni mérkőzés első harmadában talált be.
okt. 21
9:20
Idegenben vágott ötöt a Schalke, Huntelaar duplázott - videó (Agroinform)
A ciprusi AEK Larnaca otthonában aratott 5-0-s sikert a német Schalke 04 együttese, melyben duplázni tudott a 2012-es Európa-bajnoki selejtezősorozat gólkirálya, a holland Klass-Jan Huntelaar.
okt. 21
9:22
Egyenlített a Texas Rangers (Agroinform)
A Texas Rangers 2-1-re nyert a St. Louis Cardinals otthonában az MLB döntőjének második mérkőzésén, és így 1-1-re alakította a párharcot.
okt. 21
9:36
Jégkorong: Hári a 2. svéd élvonalbeli bajnokiján gólt szerzett - videó (She)
Második mérkőzésén megszerezte első gólját a svéd bajnokságban Hári János, a Modo Hockey 19 éves légiósa, aki az Elitserien csütörtöki összecsapásán a bajnoki éllovas AIK Skelleftea elleni mérkőzés első harmadában talált be.
okt. 21
9:36
Nagy László nem tervezi a visszatérést (Metropol)
Nem lát esélyt a visszatérésre a magyar férfi kézilabda-válogatottba Nagy László, a Barcelona átlövője, mert visszalépése óta nem történt olyasmi, ami megváltoztatta volna a véleményét.
okt. 21
9:36
Ovecskinék szárnyalnak, verhetetlen a Washington (Agroinform)
A százszázalékos Washington Capitals 5-2-re nyert a Philadlephia Flyers otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján, és ezzel hatodik mérkőzését is megnyerte az új idényben.
okt. 21
9:54
Nem lát esélyt a válogatottba való visszatérésre Nagy László (Infostart)
Nem lát esélyt a visszatérésre a magyar férfi kézilabda-válogatottba Nagy László, a Barcelona átlövője, mert visszalépése óta nem történt olyasmi, ami megváltoztatta volna a véleményét.
okt. 21
9:54
Videó: „A Philadelphia Eagles rájátszásához még szükség van...” (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság 6. fordulójának fontosabb meccsein az addig száz százalékos Detroit Lions kikapott a San Francisco 49ers-től, a New England Patriots legyőzte otthon a Dallas Cowboyst, míg a címvédő Green Bay Packers könnyedén verte a St. Louis Ramst. Az NSO Tv szakértője – aki egyben a Budapest Wolves játékosa –, Piros Krisztián elemezte a hatodik fordulót.
okt. 21
9:55
A Milan alelnöke célozgat Del Piero leigazolására (Agroinform)
Adriano Galliani a Sky Sports Italiának fejtette ki álláspontját arról, hogy számára a tehetség sokkal fontosabb, mint a kor.
okt. 21
9:56
Játékossors: hosszú idő után újra megszólalt az MTK-tól száműzött kapus (She)
Sajnálom, hogy nehéz helyzetbe hoztam az MTK-t... Remélem, nemcsak én vagyok vele így..." – szóltak a cinikus szavak Szatmári Zoltán szájából. A fővárosiak korábbi egyese ezt a mondatot fél éve fogalmazta meg kissé indulatosan, miután Garami József szakmai igazgató lecserélte a Debrecen elleni mérkőzés harmincadik percében. Azóta körön kívül került – egészen múlt hétig, amikor szerződtette a…
okt. 21
9:58
NBA: teljes csőd a bérvitában, további meccseket törölhetnek (She)
Teljes csőddel zárultak New Yorkban a négynapos tárgyalások az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) zajló bérvitában, amely miatt már törölték az idény alapszakaszának első két hetét. A harminc klub, illetve a játékos-szakszervezet képviselőinek álláspontja az egyeztető ügyvéd, George Cohen közbenjárásával sem került közelebb az összesen 30 órás alkudozás során, a jogi szakértő…
okt. 21
10:12
Európa-liga: Juhász Roland Szabics Imrét emelné ki a Sturmból (She)
Mint ismeretes, az Európa-ligában a Szabics Imrével felálló Sturm Graz hazai pályán 2–0-ra kikapott a Juhász Rolandot bevető Anderlechttől. A belga csapat védője szerint az osztrákok legjobbja a magyar támadó volt.
okt. 21
10:13
Teljes csőddel zárult a bérvita, újabb meccseket törölhetnek (Agroinform)
Teljes csőddel zárultak New Yorkban a négynapos tárgyalások: Derek Fischer és a játékosok szakszervezete nem ment bele a bevételek 50-50 százalékos elosztásába.
okt. 21
10:14
Kézilabda: Nagy László álláspontja változatlan, de még tárgyalna (She)
Úgy tűnik, hiába reménykedik Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség új elnöke Nagy László válogatottbeli visszatérésében, a Barcelona légiósa továbbra sem gondolta meg magát. Ám elejtett egy mondatot, amely után akár bizakodhat a fordulatban az, aki még az évek óta tartó huzavona ellenére sem mondott le az átlövő magyar válogatottságáról.
okt. 21
10:30
Tenisz: veszélybe került a budapesti WTA-torna jövője - sajtóhír (She)
A másfél évtizedes múltra visszatekintő budapesti WTA-teniszverseny rendezési jogának eladásáról tárgyal Márky Jenő házigazda, versenyigazgató. A viadal – amelyet Szávay Ágnes 2009-ben és 2010-ben is megnyert, s idén júliusban a francia főtámogató váratlan visszalépése ellenére sikerült megrendezni – megszűnni látszik állami és egyéb segítség nélkül.
okt. 21
10:30
Hopkins maradt a világbajnok (Metropol)
A Boksz Világtanács (WBC) illetékesei technikai döntetlenre módosították a szombati Bernard Hopkins-Chad Dawson félnehézsúlyú világbajnoki címmérkőzés eredményét, így Hopkins maradt a súlycsoport bajnoka.
okt. 21
10:30
A WBC döntetlen hirdetett, Hopkins maradt a világbajnok (Agroinform)
A Boksz Világtanács illetékesei technikai döntetlenre módosították a szombati Bernard Hopkins-Chad Dawson félnehézsúlyú világbajnoki címmérkőzés eredményét.
okt. 21
10:32
Videó: nem neki ítélt, ezért rárúgta a cipőjét az izraeli játékos a partjelzőre (She)
Nem a Maccabi Tel-Aviv napja volt a csütörtök. Az izraeli labdarúgócsapat az Európa-ligában a Stoke City vendégeként szenvedett 3–0-s vereséget, sőt egy hatalmas butaság miatt egyik játékosát is elveszítette. Történt, hogy az 55. percben az angolok egyik játékosa kissé rátartott Joan Ziv lábára, ám mivel a partjelző nem jelzett szabálytalanságot, az izraeli védő saját cipőjét rúgta rá az…
okt. 21
10:48
Labdarúgás: büntetés a „fejlövéssel” ünneplő mexikói játékosoknak (She)
A mexikói Guadalajara megbüntette két labdarúgóját, amiért egy gólt ünnepelve egyikük úgy tett, mintha pisztollyal fejbe lőtte volna a másikat.
okt. 21
10:49
Támogató híján veszélybe került a budapesti WTA-verseny (Agroinform)
A másfél évtizedes múltra visszatekintő budapesti WTA-teniszverseny rendezési jogának eladásáról tárgyal Márky Jenő házigazda, versenyigazgató.
okt. 21
10:50
DVTK: Budovinszky gólja után a Honvéd kispadja felé venné az irányt (She)
Rangadóval kezdődik a labdarúgó NB I 13. fordulója péntek este 18 órakor: a Budapest Honvéd otthon fogadja az idegenben még nyeretlen, újonc Diósgyőrt. A vendégek középhátvédje, Budovinszky Krisztián boldog lenne, ha korábbi csapata ellen betalálna.

Keresés