2011. október 3. hétfő

okt. 3
0:12
Higuaín kivégezte az Espanyolt (Agroinform)
A spanyol élvonal vasárnapi mérkőzésén a Real Madrid Gonzalo Higuaín mesterhármasával és Callejón góljával 4-0-ra nyert az Espanyol otthonában.
okt. 3
0:15
Videó: Marchisio hajrábeli duplájára nem volt ellenszere a Milannak (She)
Mint arról beszámoltunk, a Juventus Claudio Marchisio hajrábeli góljaival 2–0-ra legyőzte a Milant a Serie A 6. fordulójának záró mérkőzésén, ezzel visszaállt a tabella élére. Nézze meg a gólokat videón!
okt. 3
0:16
Nem érdemeltünk vereséget - Jova Levente (Agroinform)
A Ferencváros kapusa a Videotontól 1-0-ra elveszített mérkőzést követően a Hathárom TV kamerája előtt értékelte csapata teljesítményét.
okt. 3
0:19
Primera División: Higuaín hármat, a Real négyet vágott Barcelonában (She)
A Real Madrid a három gólt szerző Gonzalo Higuaín vezérletével 4–0-ra győzött az Espanyol otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 7. fordulójában.
okt. 3
0:20
Drámai meccsen őrizték meg veretlenségüket az Oroszlánok (Agroinform)
A Detroit Lions óriásit hajrázva Tony Romo pontatlanságának és Matthew Stafford TD-passzainak köszönhetően nyert 34-30-ra a Dallas Cowboys ellen.
okt. 3
0:24
Politikai pályával kacérkodik a gátfutó olimpiai bajnok (Agroinform)
Politikai szerepvállalásba kezdett Kína egyik legismertebb sportolója, a gátfutó olimpiai bajnok Liu Hsziang.
okt. 3
0:33
Videó: így kapott négy gólt hazai pályán Király Gábor a Dresdentől (She)
Mint arról beszámoltunk, Király Gábor csapata, az 1860 München hazai pályán súlyos, 4–2-es vereséget szenvedett a mezőny második felében állomásozó Dynamo Dresdentől a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának vasárnapi játéknapján.
okt. 3
0:37
Portugália: a Porto egy óra alatt eldöntötte coimbrai mérkőzését (She)
Az Académica egy bravúrral megelőzhette volna a Portót a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalában, ám a coimbrai csapat a 7. fordulóban sima, 3–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a címvédőtől, amely már az 59. percben beállította a végeredményt.
okt. 3
0:48
Higuaín a szezon egyik legszebb gólját szerezte - videó (Agroinform)
A Real Madrid argentin csatára hihetetlen rúgótechnikáról tett tanúbizonyságot csapata Espanyol elleni mérkőzésén.
okt. 3
0:51
Videó: így vágott mesterhármast az argentin Higuaín Barcelonában (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid a három gólt szerző Gonzalo Higuaín vezérletével 4–0-ra győzött az Espanyol otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 7. fordulójában. Tekintse meg a barcelonai találkozó góljait!
okt. 3
0:55
Feröer: Gángó és Turi közül előbbi örülhetett a „magyar” rangadó után (She)
Fontos pontokat hullajtott el a feröeri labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Víkingur, amely hazai pályán 2–1-re kikapott az NSÍ-től.
okt. 3
1:09
Női kézilabda BL: a Podgorica és a Krim is idegenben diadalmaskodott (She)
A Krim Ljubljana 24–23-ra nyert a 10 hétmétereséből csak négyet értékesítő Podravka Koprivnica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 1. fordulójában.
okt. 3
1:45
NFL: továbbra is veretlen a címvédő Green Bay, a Miami még nem nyert (She)
A bajnoki címvédő Green Bay Packers díszelőadást tartott a Denver Broncos ellen az NFL 4. játékhetének vasárnap esti mérkőzésén, így továbbra is százszázalékos mérleggel áll az idényben. A Miami ugyanakkor továbbra is nyeretlen, míg az Oaklandben nyerő New England Patriots és irányítója, Tom Brady rekordokat közelít.
okt. 3
5:24
Tovább száguld a Győr, újra kikapott az Újpest (Behaviour)
Eleve keleti rangadónak indult, de miután a Győr pénteken megverte a Kecskemétet, a listavezető kilétéről is hivatott volt dönteni a Debrecen-Diósgyőr összecsapás. A tegnapi meccset a Loki nagy fölénnyel nyerte. Magabiztos sikert aratott a Vasas, győzött a Ferencváros pályáján a Videoton, a ZTE pedig továbbra is vergődik. Ez történt a honi labdarúgó NB I. hétvégi, 11. fordulójában.
okt. 3
6:15
NFL: öt visszahordott TD és nagyon gyenge támadók az esti rangadón (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 4. fordulójának vasárnap esti rangadóján a Baltimore Ravens egy igazi védelmi összecsapáson 34–17-re legyőzte a New York Jetset. Bár a pontszám soknak tűnik, csupán egy TD-t engedtek a védelmek, ötször is a védők, illetve a speciális egység ért el hatpontos akciót.
okt. 3
6:54
Peking: Sarapova visszalépett (Behaviour)
Bokasérülése miatt visszalépett a hivatalosan szombaton rajtoló, 4,5 millió dollár összdíjazású pekingi tenisztornától Marija Sarapova, a női világranglista második helyezettje. A viadal selejtezőjében Arn Gréta és Czink Melinda révén két magyar lép pályára.
okt. 3
6:56
Martinez újabb KO-sikere (Behaviour)
A súlycsoportok nélküli ranglistán is igen előkelő helyen jegyzett, a WBC gyémánt világbajnoki címét őrző középsúlyú argentin Sergio Martinez újabb remek meccset produkálva bizonyította, jelenleg ő világ legjobbja súylcsoportjában.
okt. 3
6:58
Egyre közelebb London (Behaviour)
Sűrű hétvégét hagyott maga mögött a magyar férfi ökölvívó-válogatott a Bakuban rendezett olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. A kiemeltként a vb-nek nekiinduló Szellő Imre (81 kg) nagyon sima, 25:11-es pontozásos vereséget szenvedett az ukrán Olekszandr Gvozdiktól, ráadásul örülhetett, hogy megúszta a kiütést az első menetben.
okt. 3
7:00
Bajnokavatások a Superbike-ban (Behaviour)
Igencsak örülhettek a motorsport szerelmesei, ugyanis a hétvégén Magny-Cours-ban rendezték a Superbike, illetve Motegi a MotoGP világbajnokság következő futamát. Amíg előbbin az újabb magyar sikerek mellett három szakágban világbajnokot avattak, addig utóbbin hatalmas csatákat követően szorosabbá vált az eddig is kiélezett világbajnoki csata mindhárom kategóriában, ráadásul a spanyol Marc Marquez…
okt. 3
7:27
NHL: Sidney Crosby kihagyja az idénynyitót (She)
Kihagyja a jövő csütörtöki idénynyitót Sidney Crosby, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyik legnagyobb sztárjátékosa.
okt. 3
7:45
A Milan legyőzésével élre állt a Juventus (Infostart)
A Juventus vezeti az olasz bajnokságot, miután a forduló záró mérkőzésén 2-0-ra nyert az AC Milan ellen. A bajnok veresége a találkozó közvetlen előzményeit tekintve nem nagy meglepetés, ugyanakkor a Juve 2008 decembere óta először tudta legyőzni a piros-feketéket. Mindkét gólt Claudio Marchisio szerezte.
okt. 3
7:45
Argentína: ezúttal sem kegyelmezett a listavezető Boca Juniors (She)
A listavezető Boca Juniors hazai pályán 1–0-ra nyert a Tigre ellen az argentin labdarúgó-bajnokság élvonalának 10. fordulójában. A Boca így már öt ponttal vezet a második Atlético Rafaela előtt.
okt. 3
7:47
Négyet lőtt a Madrid, de a forduló hőse a Levante (Infostart)
José Mourinho, a Real Madrid edzője nagyon elégedett volt játékosai teljesítményével az Espanyol elleni, idegenbeli győzelem után. A portugál azt mondta, a 4-0-megmutatta, hogy a Madrid kijött a gödörből, s méltó vetélytársa a Barcelonának.
okt. 3
7:47
Kerékpár: Alberto Contador ismét megcélozza a Tourt, ha teheti (She)
A 2012-es szezonban is a Tour de France lesz a főversenye a háromszoros győztes Alberto Contadornak, már csak az a kérdés, hogy a spanyol kerékpárost novemberben eltiltják-e vagy sem.
okt. 3
7:48
Elhunyt Schulek Ágoston (Metropol)
Rövid betegség után, 68 éves korában elhunyt Schulek Ágoston, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) korábbi elnöke, az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) egykori alelnöke.
okt. 3
7:48
Contador ismét megcélozza a Tourt, ha teheti (Behaviour)
A 2012-es szezonban is a Tour de France lesz a főversenye a háromszoros győztes Alberto Contadornak, már csak az a kérdés, hogy a spanyol kerékpárost novemberben eltiltják-e vagy sem.
okt. 3
7:49
Brazília: döntetlen a csúcsrangadón, továbbra is élen a Vasco (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság élvonalának csúcsrangadóján a Vasco da Gama hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Corinthiansszal, ezzel megőrizte első helyét a tabellán.
okt. 3
7:50
Győzött, és ismét élen a Juventus (Metropol)
A Juventus a hajrában szerzett gólokkal legyőzte a vendég Milant az olasz labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának vasárnapi rangadóján, s ezzel ismét a tabella élére ugrott.
okt. 3
7:52
Fölényes Real Madrid győzelem Barcelonában (Metropol)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
okt. 3
8:03
Labdarúgás: Katarban játssza hazai selejtezőit az iraki válogatott (She)
Katarban fogadja aktuális világbajnoki és olimpiai selejtezős ellenfeleit az iraki labdarúgó-válogatott.
okt. 3
8:05
WNBA: a Minnesota győzelmével kezdődött a nagydöntő (She)
Az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság nagydöntőjének első mérkőzésén a Minnesota Lynx 14 ponttal legyőzte az Atlanta Dreamet, ezzel 1–0-ra vezet az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharcban.
okt. 3
8:18
A svédek a világ legnagyobb fedett sí-központját építik (Agroinform)
Két év múlva a világ legnagyobb fedett sí-komplexuma kezdhetik el építeni egy Stockholmhoz közeli svéd kisvárosban.
okt. 3
8:20
Ronaldinho végre olimpiai aranyat nyerne Brazíliának (Agroinform)
Bármennyire is furcsa, az ötszörös világbajnok brazil válogatott még sohasem győzött az olimpián - jövőre Ronaldinhóval talán végre sikerül.
okt. 3
8:24
Átrendeződhet a mezőny (Metropol)
Majdnem 300 nap van még a londoni olimpiáig, de a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) már most készül az ellenőrzésekre.
okt. 3
9:12
A Pittsburgh sztárja nem kapkod a visszatéréssel agyrázkódása után (Agroinform)
Kihagyja a jövő csütörtöki idénynyitót Sidney Corsby, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyik legnagyobb sztárjátékosa.
okt. 3
9:14
Az iraki válogatott nem játszhat otthon, Katarba költözik (Agroinform)
Katarban fogadja aktuális világbajnoki és olimpiai selejtezős ellenfeleit az iraki labdarúgó-válogatott.
okt. 3
9:15
Videó: Tápai nem bízza el magát, a kerethirdetésnél ott lenne a listán (She)
A női kézilabda bajnokságban remeklő váci irányítónak, Tápai Szabinának minden esélye megvan arra, hogy ott legyen Karl Erik Böhn keretében, a norvég szövetségi kapitány ugyanis rendre elismerően nyilatkozott róla. Az NSO Tv-nek a tehetséges játékos és Böhn is elmondta véleményét az Eb-selejtezőkre kijelölendő kerettel kapcsolatban.
okt. 3
9:16
Aaron Rodgers szenzációs teljesítménnyel vezette győzelemre csapatát - videó (Agroinform)
A címvédő Green Bay követte a Lions példáját, és Rodgers vezérletével 49-23-ra ütötte ki hazai pályán a Denver Broncost.
okt. 3
9:17
Bolton: menedzsere szerint Bogdán két gólban is benne volt a Chelsea ellen (She)
Owen Coyle, a Bolton menedzsere úgy nyilatkozott, kapusa, Bogdán Ádám is tehet arról, hogy 5–1-re kikaptak a Chelsea-től vasárnap.
okt. 3
9:18
Ha nem tiltják el, Contador megcélozza a Tour-győzelmet (Agroinform)
2012-ben is a Tour lesz a főversenye a háromszoros győztes spanyolnak, már csak az a kérdés, hogy novemberben eltiltják-e.
okt. 3
9:20
Lelőttek egy szurkolót a meccs előtti összecsapásban (Agroinform)
Belelőttek egy szurkolóba a Racing Club-Independiente argentin bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt kitört utcai rendbontásban.
okt. 3
9:30
F1-es autóból egy világcég élére (Agroinform)
A valaha volt talán leggazdagabb fizetős versenyző, Paolo Barilla igaz története - avagy hogyan lesz egy kevéssé tehetséges pilótából egy világcég alelnöke?
okt. 3
9:33
U21-es válogatott: Róth Antal csapata a törökök ellen készül (She)
Vasárnap Telkiben találkoztak az U21-es labdarúgó-válogatott tagjai, és délután megkezdődött a felkészülés a törökök elleni isztambuli Európa-bajnoki selejtezőre.
okt. 3
9:35
Videó: Szabics közelről fejelt a Ried hálójába, így nyert a Sturm (She)
Mint arról beszámoltunk, a Sturm Graz Szabics Imre góljával 1–0-ra legyőzte a Ried legénységét az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának vasárnapi játéknapján. Nézze meg a válogatott támadó fejesből született gólját!
okt. 3
9:36
Ökölvívó-vb - Ungvári kikapott az olimpiai bajnoktól (Behaviour)
Ungvári István nem tudta felborítani a papírformát az ötkarikás bajnok kínai Cou Si-minggel (Zou Shiming) szemben, akitől nagy pontkülönbségű vereséget szenvedett a Bakuban zajló olimpiai kvalifikációs ökölvívó-világbajnokság hétfői versenynapján.
okt. 3
9:48
Massát utasították, hogy tegye tönkre Hamilton versenyét? (Agroinform)
A két versenyző a Szingapúri Nagydíjon ütközött össze, de elképzelhető, hogy nem csak a hátulról érkező Hamilton hibájából.
okt. 3
9:51
Ökölvívó-vb: Ungvári kikapott az olimpiai bajnoktól (She)
Ungvári István nem tudta felborítani a papírformát az ötkarikás bajnok kínai Cou Si-minggel szemben, akitől nagy pontkülönbségű vereséget szenvedett a Bakiban zajló olimpiai kvalifikációs ökölvívó-világbajnokság hétfői versenynapján.
okt. 3
9:53
Videó: Korcsmár remekül csúsztatott, csapata súlyos vereséget szenvedett (She)
Mint arról beszámoltunk, továbbra sincs jó passzban Korcsmár Zsolt csapata: a Brann hazai pályán 4–1-re kikapott a Valerengától a norvég labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában, és legyőzőjével helyet cserélve visszacsúszott az ötödik helyre. Nézze meg Korcsmár remek fejesét!
okt. 3
9:55
Tenisz: Cseng Csie továbbment Pekingben, Paszek már a 16 között (She)
A pekingi női tenisztornán lejátszották a második forduló első mérkőzését is, az osztrák Tamira Paszek legyőzte a cseh Petra Cetkovskát, így már a legjobb 16 között van.
okt. 3
10:06
Így végezte ki a Debrecen a Diósgyőrt - videó (Agroinform)
A DVSC 5-0-ra győzte le a DVTK együttesét az OTP Bank Liga 11. fordulójának rangadóján. A Loki esélyt sem adott az újonc diósgyőrieknek.

Keresés