2011. október 23. vasárnap

okt. 23
0:00
Így győzte le a Kecskemét a Pápát - videó (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 13. fordulójában a Kecskeméti TE hazai pályán 3-0-ra verte a Lombard Pápa csapatát.
okt. 23
0:18
A 90. perc után: két kiállítás, meg egy kihagyott Messi-büntető - nem nyert a Barcelona (Infostart)
Nem tudta otthonában legyőzni a még veretlen Sevillát a Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti rangadóján.. A Sevilla már a 92. percig is heroikusan védekezett kapusával az élen, de akkor Javi Varas feltette a teljesítményére a koronát, kivédte Lionel Messi tizenegyesét. A hosszabbítás öt percében két vendégjátékost is kiállított a bíró.
okt. 23
0:18
Primera División: Messi lábában maradt a Barca győzelme a Sevilla ellen (She)
A Barcelona hazai pályán számos helyzetet kialakított a Sevilla ellen, ám valamennyit kihagyta (Lionel Messi a 95. percben tizenegyest hibázott), így be kellett érnie a 0–0-s döntetlennel a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában.
okt. 23
0:18
A Sevilla ellen semmi nem jött be a Barcának (Agroinform)
A katalánok számos helyzetet dolgoztak ki, de az andalúzok kapusa "kifogta a szemüket", Lionel Messi a 93. percben büntetőt is rontott.
okt. 23
0:22
Eurofutball: Rudolf Gergely helyett is termel a Pana argentinja (She)
A sérülésből lábadozó Rudolf Gergely nem léphetett pályára a Panathinaikoszban, a zöldek azonban így is kiütéssel nyertek a görög labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 23
0:22
A Sevilla ellen Messi a 94. percben büntetőt hibázott - videó (Agroinform)
A Barcelona 0-0-s döntetlent játszott a Sevilla ellen a spanyol élvonal 9. fordulójának szombati mérkőzésén, az Aranylabdás argentin a hosszabbításban tizenegyest rontott.
okt. 23
0:36
Videó: Messi büntetőt hibázott a Sevilla ellen a hosszabbításban (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Barcelona gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Sevilla ellen. Pedig a hosszabbítás első percében büntetőhöz jutott a gránátvörös-kék alakulat, ám Lionel Messi nem tudott élni a lehetőséggel. Középmagasan elvégzett tizenegyesét az addig is bravúrokat bemutató Javi Varas elérte.
okt. 23
0:40
Portugália: Óscar Cardozo szállította a győzelmet a Benficának (She)
A Benfica 1–0-ra nyert Óscar Cardozo góljával a Beira Mar otthonában a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalának 8. fordulójában, így három ponttal ellépett a vasárnap pályára lépő Portótól.
okt. 23
0:54
Videó: Kanouté elrúgta a labdát, majd Fabregas nyakát szorongatta (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Barcelona 0–0-s, Sevilla elleni mérkőzésének hosszabbításában tizenegyeshez jutott a gránátvörös-kék csapat. Frédéric Kanouténak ez olyannyira nem tetszett, hogy előbb reklamálásával ért el egy sárga lapot, majd elrúgta Lionel Messi elöl a büntetőpontról a labdát, végül Francesc Fabregast ragadta meg a nyakánál, amiért ki is állította a játékvezető.
okt. 23
4:30
Elnökségi tagokat választottak és alapszabályt fogadtak el (Behaviour)
Új elnökségi tagokat választott szombaton a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ), egyúttal a küldöttek elfogadták az új alapszabályt.
okt. 23
4:48
A milánóiak könnyen nyerhetnek, a Lazio mumusához utazik (Agroinform)
A címvédő Milannak idegenben is illene fölényesen verni a Leccét, de a városi rivális Internek sem szabadna megizzadni a Chievo ellen.
okt. 23
7:12
Juventus: Buffon az Inter elleni rangadón térhet vissza (She)
Az olasz futballbajnokságban vezető Juventus válogatott sérült kapusa, Gianluigi Buffon a Genoa elleni, szombat esti meccs kihagyását követően talán a következő hét végén esedékes rangadón, az Internazionale ellen, már újra védhet csapatában.
okt. 23
7:14
MLB: a Cardinals visszavette a vezetést a Rangers elleni döntőben (She)
A St. Louis Cardinals 16–7-re győzött a Texas Rangers ellen a tengerentúli profi baseballbajnokság döntőjének harmadik mérkőzésén, így visszavette a vezetést a négy győzelemig tartó párharcban Arlingtonban.
okt. 23
7:30
NHL: a Capitals hét gólig meg sem állt a veretlenek csatájában (She)
A Washington Capitals 7–1-re győzött a Detroit Red Wings ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 16. játéknapján. Az idényben utolsóként veretlenül álló két együttes mérkőzése egyoldalú volt, a fővárosiakat a két gólt és két gólpasszt szerző Mike Green vezette sikerre.
okt. 23
7:48
Ökölvívás: a Pacquiao-utód győzött, de a nézők kegyeit nem nyerte el (She)
Nonito Donaire egyhangú pontozással győzött Omar Andrés Narváez ellen New Yorkban magyar idő szerint vasárnap hajnalban.
okt. 23
7:50
Futsal: a magyar csapat a ráadásban kapott ki Hollandiától (She)
A magyar futsalválogatott a tizedik helyen zárta a rangos brazíliai tornát, miután utolsó mérkőzésen 2–1-re kikapott Hollandiától a hosszabbítással záruló összecsapáson.
okt. 23
8:06
MotoGP: Terol hibázott a végén, még nincs bajnokavatás a 125 kcm-eseknél (She)
Nicolás Terol elszalasztotta az esélyét, hogy már Sepangban megnyerje a világbajnoki címet a gyorsaságimotoros-vb 125 kcm-es kategóriájában, miután az utolsó kanyarok egyikében megcsúszott.
okt. 23
8:24
WTCC: Michelisz Norbert a tizedik helyen végzett az első futamon (She)
Michelisz Norbert a tizedik helyen ért célba a túraautó-világbajnokság (WTCC) Japán Nagydíjának első futamán.
okt. 23
8:42
Videó: A világ legjobb érzése volt gólt lőni - Pölöskey Péter (She)
Az FTC–Újpest bajnoki labdarúgó-mérkőzés (3–0) után Pölöskey Péter az NSO Tv-nek elmondta, egyre jobban kezd összeállni a csapat, és, ahogy Détári Lajos is fogalmazott, mostantól kezdve az együttes minden meccsen esélyesként lép pályára.
okt. 23
8:42
Capello szerint egy angol nem megy Olaszországba futballozni (Agroinform)
Semmi esélyt nem lát rá Fabio Capello, az angol válogatott olasz szövetségi kapitánya, hogy a legjobb angol labdarúgók bármelyike is Itáliában játsszon.
okt. 23
9:00
C. Ronaldo triplázott, fölényes madridi siker (Metropol)
A Real Madrid fölényes győzelmet aratott a Málaga otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának szombati játéknapján.
okt. 23
9:00
Mire lesz képes Tim Tebow kezdőként? – NFL 7. hét beharangozó (Agroinform)
Az NFL 7. fordulójának slágere a Jets-Chargers összecsapás lesz, de ezen kívül is nagy izgalmakat hoz a hétvége.
okt. 23
9:18
Anglia: Balotelli otthon is tűzijátékkal készült az MU ellen, de megúszta (She)
A brit Sky Sports értesülései szerint szombat hajnalban kigyulladt Mario Balotelli fürdőszobája, miután tűzijáték robbant a Manchester City olasz csatárának házában.
okt. 23
9:18
A hétvégi rangadón hetet lőtt a Washington a Detroitnak (Agroinform)
Az észak-amerikai profi hokiliga (NHL) két veretes csapatának összecsapásából a Washington Capitals került ki győztesen.
okt. 23
9:36
MotoGP: Márquez esett, Bradl azonban még nem világbajnok (She)
Stefan Bradl a második helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján a Moto2-es kategóriában, és bár nagy üldözője, Marc Márquez bukott, a német versenyző még nem nyerte meg a világbajnoki pontversenyt.
okt. 23
9:38
WTCC: Michelisz egy pozíciót „javítva” kilencedik lett a második futamon (She)
Michelisz Norbert a kilencedik lett a túraautó-világbajnokság (WTCC) Japán Nagydíjának második futamán.
okt. 23
9:40
Anglia: Capello szerint egy angol nem megy Olaszországba futballozni (She)
Semmi esélyt nem lát rá Fabio Capello, az angol válogatott olasz szövetségi kapitánya, hogy a legjobb angol labdarúgók bármelyike is Itáliában játsszon.
okt. 23
10:12
Videoton: El akarjuk tüntetni a pontkülönbséget - Oliveira (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton egyik nyári szerzeménye, az olasz Parmától kölcsönbe érkező korábbi portugál utánpótlás-válogatott középpályás, azaz Filipe Oliveira a fehérvári klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta: tudják, hogy nehéz meccs vár rájuk az ETO otthonában, de el akarják tüntetni a még meglevő pontkülönbséget.
okt. 23
10:12
Manchesteri szuperrangadó a vasárnapi terítéken (Agroinform)
A rivalizálás mellett a két csapat tabellán elfoglalt helyezése is emeli a manchesteri városi derbi fényét, a City listavezetőként látogat a címvédő, második United otthonába.
okt. 23
10:30
NB I: Sisa Tibor szerint meg kell becsülniük az egy pontot is (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában 1–1-es döntetlent játszott egymással a Haladás és a Kaposvár. Sisa Tibor, a Rákóczi vezetőedzője a találkozó után elmondta, meg kell becsülniük az egy pontot is, míg Aczél Zoltán szerint közepes teljesítményt nyújtva ennyire voltak képesek.
okt. 23
10:31
Csak Futács kapott szerepet légiósaink közül (Agroinform)
Az angol másodosztályú bajnokság 13. fordulójának szombati játéknapján egyedül Futács Márkó lépett pályára a magyarok közül.
okt. 23
10:32
Ajánló: manchesteri derbi, ETO-Videoton, pályán a Milan és az Inter - program (She)
Az angol bajnokságban ma délután rendezik a Manchester United és a Manchester City rangadóját az Old Traffordon. A labdarúgó NB I-ben a Győri ETO a Videotont fogadja, míg Olaszországban a Milan, az Inter és a Roma is pályára lép.
okt. 23
10:33
A St. Louis Cardinals visszavette a vezetést a döntőben (Agroinform)
Vendégként nyert 16–7-re és vette ezzel vissza a vezetést összesítésben 2-1-re a St. Louis Cardinals a Texas Rangersszel szemben.
okt. 23
10:48
MotoGP: Simoncelli súlyos balesete után elmaradt a királykategória futama (She)
Marco Simoncelli súlyos balesetet szenvedett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján a királykategória futamán, ezért félbeszakítottak a versenyt.
okt. 23
10:48
Stevensnek nagy kihívás a Bayer, Heynckes biztos a hannoveri sikerben (Agroinform)
A 10. fordulóban a Schalke 04 a tavalyi ezüstérmes Bayer Leverkusen otthonába látogat, a Bayern München pedig Hannoverben folytatná a remeklését.
okt. 23
11:06
Rövid pályás gyorskorcsolya vk: sikertelen szombati magyar szereplés (She)
Nem sikerült a reményfutamokból továbblépniük a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázóknak az egyesült államokbeli Salt Lake Cityben zajló világkupa-viadal második napján.
okt. 23
11:06
Simoncelli súlyos balesetet szenvedett, elmarad a verseny (Agroinform)
A Honda 24 éves motorosa a 2. körben csúszott meg, Colin Edwards és Valentino Rossi is nekiment. Állapota kritikus, a versenyt törölték.
okt. 23
11:08
Videó: Marco Simoncelli mozdulatlanul feküdt az ütközés után (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Marco Simoncelli súlyos balesetet szenvedett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján a királykategória futamán, ezért félbeszakítottak a versenyt. Felvétel a balesetről, csak erős idegzetűeknek!
okt. 23
11:24
Kanouté megcibálta Fabregast - videó (Agroinform)
A Barcelona-Sevilla (0-0) spanyol bajnoki mérkőzésen a 92. percben elszabadultak az indulatok, miután a játékvezető büntetőt ítélt a hazaiak javára.
okt. 23
11:26
Simoncelli magatehetetlenül feküdt az aszfalton - videó (Agroinform)
A Honda 24 éves olasz versenyzője percekig mozdulatlanul feküdt a pályán, a hírek szerint az életéért küzdenek Sepangban.
okt. 23
11:28
Sikertelen szombati magyar szereplés (Agroinform)
Nem sikerült a reményfutamokból továbblépniük a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázóknak az egyesült államokbeli Salt Lake Cityben zajló Világkupa-viadal második napján.
okt. 23
11:42
Táncsport: aranyérmes lett a magyar bajnok Szombathelyen (She)
Magyar győzelemmel ért véget nyílt nemzetközi latin verseny az Isis Openen. A szombathelyi viadalon Andrea Silvestri és Váradi Martina végzett az első helyen.
okt. 23
11:42
Marco Simoncelli nem élte túl a szörnyű ütközést (Agroinform)
A Honda 24 éves olasz versenyzője súlyos balesetet szenvedett Sepangban, életét nem tudták megmenteni.
okt. 23
11:44
MotoGP: Simoncelli elhunyt a tragikus balesete után (She)
Az orvosok nem tudták megmenteni az olasz Marco Simoncelli életét, aki súlyos balesetet szenvedett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíjának futamán.
okt. 23
12:00
Elhunyt Marco Simoncelli világbajnok motorversenyző (Infostart)
Az olasz Marco Simoncelli halálos balesetet szenvedett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján.
okt. 23
12:00
Győri szintfelmérő a Videotonnak (Agroinform)
A múlt héten egyaránt 2-0-s vereséget szenvedett Győr és Videoton az ETO Parkban játszik egymással.
okt. 23
12:36
Férfi kézilabda BL: Pérez egy szinttel feljebb emelkedett - Császár (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, az MKB Veszprém hazai pályán hatalmas csatában 24–22-re nyert az orosz Csehovszkije Medvegyi ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 4. fordulójában. A győzelemben főszerep jutott Pérez Carlosnak, aki a hajrában a vállán cipelte a csapatot. Az átlövő szerepét Császár Gábor is kiemelte a meccs után.
okt. 23
12:38
Rögbi-vb: Új-Zéland másodszor aranyérmes, a franciák harmadszor buktak (She)
Új-Zéland hazai pályán megnyerte a rögbi-világbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben egy ponttal jobbnak bizonyult Franciaországnál. Az All Blacks a második vb-aranyérmét szerezte, az elsőn, még 1987-ben szintén a franciákat gyűrte le a fináléban. A peches franciák a már említett 1987-es, illetve az 1999-es alkalom után harmadszor szenvedtek vereséget a döntőben.
okt. 23
12:54
Minden szempontból tetszett a csapatom teljesítménye - Mourinho (Agroinform)
Bár a királyiak látványosan leeresztettek a második játékrészre, José Mourinho így is tökéletesen elégedett volt fiai teljesítményével.
okt. 23
13:12
ETO: „A debreceni vereségünk ellenére jobb formában vagyunk a Vidinél” (She)
A múlt heti, Debrecen elleni bajnokit követően újabb rangadó vár a Győri ETO-ra. A zöld-fehérek a címvédő Videotont fogadják az ETO-parkban. Szasa Sztevanovics, a győriek szerb kapusa szerint jobb formában vannak a fehérváriaknál, ám ez még nem elég a sikerhez.

Keresés