2011. október 21. péntek

okt. 21
10:51
Rangadó a dobogóért - diósgyőri invázió Kispesten (Agroinform)
A 13. fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga. Pénteken a harmadik és a negyedik helyezett találkozik, a Diósgyőr a Budapest Honvéd otthonába látogat.
okt. 21
10:53
Büntetés a "fejlövéssel" ünneplő mexikói futballistáknak (Agroinform)
A mexikói Guadalajara megbüntette két labdarúgóját, amiért egy gólt ünnepelve egyikük úgy tett, mintha pisztollyal fejbe lőtte volna a másikat.
okt. 21
11:06
Videó: Beckhamék csodálatos góllal jutottak a BL negyeddöntőjébe (She)
A David Beckham vezette Los Angeles Galaxy labdarúgócsapata a hondurasi Motagua otthonában aratott 1–0-s sikerével bejutott a legjobb nyolc közé a CONCACAF Bajnokok Ligájában. A kaliforniaiak győztes gólja parádés volt, ugyanis a brazil Juninho – teljes nevén Vitor Gomes Pereira Junior – mintegy 30 méterről védhetetlen lövést eresztett meg.
okt. 21
11:06
Leesett a Maccabi-játékos cipője, hozzárúgta a partjelzőhöz - videó (Agroinform)
Az 56. percben az izraeli Yoav Ziv-et kiállította a játékvezető, amiért az megrúgta (!) leesett futballcsukával a partjelzőt.
okt. 21
11:08
MotoGP: Márquez nagyot esett, két kategóriában avathatnak bajnokot (She)
Honda-fölény jellemezte a gyorsaságimotoros-világbajnokság sepangi Malajziai Nagydíjának pénteki edzésnapját, a spanyol Dani Pedrosa mindkétszer megelőzte a már világbajnok Casey Stonert. A Moto2-ben Marc Márquez hatalmas bukása miatt nem edzett, Stefan Bradl viszont nagyon gyors volt.
okt. 21
11:24
Kajak-kenu: Kiszli Vanda ezüstérmes a maratoni világbajnokságon (She)
A szingapúri maratoni kajak-kenu világbajnokságon, női egyesben ezüstérmet szerzett az Atomerőmű SE versenyzője, Kiszli Vanda.
okt. 21
11:42
Erdei: Örülnék neki, ha Sumenovval bokszolhatnék (Infostart)
A jövő hét közepén derülhet ki, hogy kivel csap össze Erdei Zsolt. A félnehézsúlyú ökölvívó az InfoRádiónak úgy nyilatkozott, hogy a kazah Bejbut Sumenovval állnak a legközelebb a megállapodáshoz, de biztosat egyelőre nem mondhat.
okt. 21
11:42
FTC-Újpest: Détári kinevezése jó húzás volt, nagyot alkothat - Gera (She)
Az angol élvonalbeli West Bromwich Albion légiósa, a korábban a Ferencvárosban is futballozó Gera Zoltán a Nemzeti Sportnak adott interjúban a hétvégi magyar derbiről, a szombati FTC–Újpest rangadóról is beszélt.
okt. 21
11:42
A Málaga januárban szerződtetné Hulkot (Agroinform)
A Málaga együttese spanyol hírek szerint januárban szerződtetné a Porto brazil gólgyárosát.
okt. 21
11:44
Rögbi-vb: az ausztráloké a bronzérem, Wales megint gyengén rúgott (She)
Ausztrália szerezte meg az Új-Zélandon zajló rögbi-világbajnokság bronzérmét, miután a harmadik helyért megrendezett mérkőzésen három ponttal jobbnak bizonyult Walesnél. Utóbbi az elődöntőt követően ezúttal is kilátástalan rúgójátékával „verette meg” magát, míg az ausztrálok történetük első vb-bronzérmét szerezték, két arany- és egy ezüstérem után. A vb-arany a vasárnap 10 órakor kezdődő…
okt. 21
11:44
Maneul Neuernek 137 perc kell a német rekord megdöntéséhez (Agroinform)
Már csak 137 perc kell a német "góltalansági" rekord megdöntéséhez Manuel Neuernek, a Bayern München kapusának.
okt. 21
11:46
Túraautó-vb: Michelisz a 15. lett a pénteki teszten Szuzukában (She)
Kicsúszását követően Michelisz Norbert a 15. helyen zárta a túraautó-világbajnokság szuzukai állomásának  pénteki tesztjét. A 12 állomásból álló sorozat 10. viadalát a pontverseny 8. helyéről váró magyar pilóta először jár a Formula–1-es Japán Nagydíjnak is otthont adó pályán, amelynek a rövidített, 2248 méteres verzióján fog versenyezni a WTCC mezőnye.
okt. 21
12:00
FTC-Újpest: Ez nem lesz mindent eldöntő mérkőzés - Détári (She)
A Ferencváros szakmai igazgatója, Détári Lajos tudja, hogy a szurkolóknak mekkora boldogságot okozna az Újpest elleni diadal szombaton. Ő azonban nem tesz különbséget az ellenfelek között, mindenkit le kell győzni – mondta a szakember a zöld-fehérek hivatalos honlapjának.
okt. 21
12:00
Klasszikus hatpontos mérkőzés lesz a Fradi-Újpest - Lisztes Krisztián (Agroinform)
Lisztes Krisztián és Martin Klein, a Ferencváros játékosai beszéltek a Ferencváros-Újpest rangadó előtt a mérkőzéssel kapcsolatos érzéseikről.
okt. 21
12:02
Néhány játékos elmarad a valós tudásától - Paulo Sousa (Agroinform)
A Videoton portugál trénere a Győr elleni vasárnapi rangadó előtt úgy látja, hogy csak akkor lesz esélyük, ha a legjobb arcukat mutatják.
okt. 21
12:36
Februárban fogadjuk az íreket, de nincs fedett salakpályánk (Agroinform)
A magyar csapatnak a salak lenne az ideális borítás, de idehaza nincsen ilyen felületű és az előírásoknak megfelelő fedett pálya.
okt. 21
12:54
Videó: botrány az egyetemi meccsen, szurkoló bíróként és tömegbunyó (She)
Botrányba fulladt a tengerentúli egyetemi amerikaifutball-bajnokságban rendezett Arizona Wildcats–UCLA Bruins mérkőzés. A második negyed vége előtt négy másodperccel az egyik szurkoló befutott a pályára bírónak öltözve, megállítva ezzel a játékot. Néhány másodperccel később hatalmas tömegverekedés tört ki a pályán lévő és a kispadokon ülő játékosok között. A meccs nem sokkal később folytatódott,…
okt. 21
12:54
Détári nem foglalkozik az Újpesttel (Agroinform)
Szombaton délután a Ferencváros az Üllői úton fogadja az Újpest csapatát, de a zöld-fehérek trénere azt mondja: nekik csak saját magukkal kell törődniük.
okt. 21
12:56
Az Augsburg első hazai győzelmére készül a Bremen ellen (Agroinform)
A Bundesliga 10. fordulójának nyitómérkőzésén a tabella ötödik helyén álló brémaiak az újonc Augsburghoz látogatnak.
okt. 21
13:12
Kaposvár: betörtek a klub székházába, a szertárból eltűntek a cipők (She)
Ismeretlen tettesek az éjszaka betörtek a Kaposvári Rákóczi székházába, illetve a szertárba. Az előzetes kárfelmérés alapján a tolvajok – készpénz híján – az első csapat keretéhez tartozó labdarúgók futballcipőit lopták el.
okt. 21
13:12
Bajzát már nem kötődik a Debrecenhez - legyőzné volt csapatát (Agroinform)
A listavezető Debrecen az újonc Pécs együtteséhez látogat, ahol Bajzát Péter egykori csapata ellen lép majd pályára.
okt. 21
13:30
Kaposvár: betörtek a székházba, a szertárból eltűntek a cipők (She)
Ismeretlen tettesek az éjszaka betörtek a Kaposvári Rákóczi székházába, illetve a szertárba. Az előzetes kárfelmérés alapján a tolvajok – készpénz híján – az első csapat keretéhez tartozó labdarúgók futballcipőit lopták el.
okt. 21
13:30
A Barcelona debütánsa négy éve még az utcán freestyle-ozott - videó (Agroinform)
A katalán szélsőről előkerült egy 2007-es videó, amin az utcán mutatta be milyen viszonyban is van a labdával.
okt. 21
13:32
Videó: Az ETO jobb mint a Vidi, Fradi-siker az Újpest ellen - Bognár (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Bognár György. Az NSO Tv szakértője a labdarúgó NB I 13. fordulójának fontosabb mérkőzéseit elemzi. A korábbi játékos a Ferencvárost látja esélyesebbnek az Újpest elleni derbin, az ETO-t jobbnak tartja a Videotonnál, míg szerinte a listavezető Debrecen Pécsen is megőrzi veretlenségét.
okt. 21
13:32
Óriási küzdelemben lett bronzérmes Ausztrália rögbi-világbajnokságon (Agroinform)
Az új-zélandi rögbi-vb-n a harmadik helyet Ausztrália szerezte meg, miután 21-18-ra verték a végig kitartóan harcoló walesieket.
okt. 21
13:34
Új szponzor a labdarúgóknál és női kézilabdacsapatnál (Agroinform)
Új szponzor segíti a Ferencváros labdarúgócsapatát és női kézilabda-szakosztályát, miután együttműködési megállapodást kötöttek a Puebla Tanácsadó Kft-vel.
okt. 21
13:48
FTC: új szponzor a klub mögött, cafeteria-utalványokat kapnak a játékosok (She)
Új szponzor segíti a Ferencváros labdarúgócsapatát és női kézilabda-szakosztályát, miután együttműködési megállapodást kötöttek a Puebla Tanácsadó Kft-vel.
okt. 21
13:48
Új szponzor a Ferencvárosnál (Metropol)
Új szponzor segíti a Ferencváros labdarúgócsapatát és női kézilabda-szakosztályát, miután együttműködési megállapodást kötöttek a Puebla Tanácsadó Kft-vel.
okt. 21
14:06
Bundesliga: Manuel Neuer 137 percre a góltalansági csúcstól (She)
Már csak 137 perc kell a német „góltalansági” rekord megdöntéséhez Manuel Neuernek, a Bayern München futballklub kapusának.
okt. 21
14:07
A Szeged a Partizanhoz, a Honvéd a Savonához látogat (Agroinform)
Mind az öt érdekelt magyar együttes vízbe száll a férfi vízilabdacsapatok európai kupasorozataiban ezen a hétvégén.
okt. 21
14:24
NFL: Rio Ferdinand lesz a Tampa Bay tiszteletbeli csapatkapitánya (She)
Rio Ferdinand, a Manchester United angol középhátvédje lesz vasárnap este a Wembley-ben a Chicago Bears ellen NFL-alapszakasz-mérkőzést játszó Tampa Bay Buccaneers tiszteletbeli csapatkapitánya. A 81-szeres válogatott játékosnak három órája lesz a Manchester City elleni derbi után arra, hogy a privát helikopterrel átérjen a fővárosba a mérkőzés előtti pénzfeldobásra.
okt. 21
14:24
Radwanska játék nélkül kijutott a vb-re (Agroinform)
Agnieszka Radwanska bebiztosította helyét a jövő héten sorra kerülő női tenisz WTA-világbajnokságon.
okt. 21
14:26
Betörtek a kaposvári öltözőbe, cipő nélkül a játékosok (Agroinform)
Az éjszaka folyamán betörtek a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának székházába. Az öltözőből főleg cipőket vittek el a tolvajok, több mint félmillió forint értékben.
okt. 21
14:42
Hegyikerékpár: Buruczki értékes 6. helyezést ért el Malajziában (She)
Buruczki Szilárd a hatodik helyezést érte el a rendkívül erős mezőnyt felsorakoztató Langkawi Mountain Bike Challenge verseny olimpiai krossz számában. A nők között induló Dósa Eszter 7. és 8. helyezést ért el.
okt. 21
14:42
A PSV Bert van Marwijkot szemelte ki Fred Rutten helyére (Agroinform)
A holland bajnokságban szereplő PSV Eindhoven a nemzeti együttes szövetségi kapitányát szeretné a következő szezontól a kispadján tudni.
okt. 21
14:44
NB I: Dombi folytatná a játékot, Bajzát szerint verhető a DVSC (She)
A vasárnapi Pécs–Debrecen NB I-es labdarúgó mérkőzés mérkőzés előtt a korábban a DVSC-t, jelenleg a baranyaiakat erősítő Bajzát Péter arról beszélt, hogy Magyarországon mindegyik csapatot, így a Lokit is legyőzhetőnek tartja. A debreceni Dombi Tibor arról beszélt, hogy az ETO elleni siker után sem vehetik félvállról az újonc elleni meccset, és ezzel Kondás Elemér vezetőedző is egyetértett.
okt. 21
14:44
Détárinak unikum a Fradi-Újpest (Agroinform)
A Ferencváros szakmai igazgatója a Hathárom TV kamerája előtt beszélt az ősi rivális elleni meccsről.
okt. 21
15:00
Ferencváros: 12 milliárdból 22 ezres stadiont építene a kormány a klubnak (She)
A hárommilliárd forintnál nagyobb, állami szerepvállalással megvalósuló fővárosi építkezésekért felelős kormánybiztos, Fürjes Balázs egy interjúban elmondta, két év alatt, 12 milliárd forintból, 22 ezer fős stadiont építenének a Ferencvárosnak.
okt. 21
15:00
S. Juhász Attila váltja Losonczy Lászlót (Agroinform)
Egy hónapja távozott a Kecskeméti TE ügyvezető igazgatói posztjáró Losonczy László, akinek a helyét S. Juhász Attila veszi át a Kecskeméti TE Labdarúgó Kft-ben.
okt. 21
15:02
DVTK: Bátor játékkal a győzelemért Kispesten - Benczés (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójának pénteki mérkőzésén a negyedik helyen álló Budapest Honvédhoz látogat a 3. DVTK. A vendégek vezetőedzője, Benczés Miklós a klub hivatalos honlapjának elmondta, bátor játékkal, győzelemre törve lépnek pályára Kispesten.
okt. 21
15:02
Hamarosan pont kerülhet az Abidal-ügy végére (Agroinform)
Spanyol sajtóhírek szerint rövid időn belül aláírhatja új szerződését a Barcelonánál a 32 éves francia védő, Éric Abidal.
okt. 21
15:04
Buruczki hatodik lett Malajziában (Agroinform)
Buruczki Szilárd (Kőbánya TC) hatodik helyet szerzett a rendkívül erős mezőnyt felsorakoztató Langwaki Mountain Bike Challenge verseny olimpiai-krossz számában.
okt. 21
15:18
Videó: menekültek a nézők Kenyában, rájuk támadtak az ellenfél szurkolói (She)
Óriási lelátói rendbontás miatt félbeszakadt a labdarúgó kenyai kupában rendezett AFC Leopards–Gor Mahia mérkőzés. A hazaiak, miután megszerezték a vezetést, egy súlyos összefejelés után elveszítették támadójukat, Mike Barazát, akit azonnal kórházba kellett szállítani. A játék ekkor hosszú percekre állt, majd nem is folytatódhatott, ugyanis a vendégcsapat szurkolói rátámadtak a hazai drukkerekre,…
okt. 21
15:18
Hamilton szakított Nicole Scherzingerrel (Agroinform)
A hírek szerint négy év után véget ért Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger popénekesnő kapcsolata a nagy távolság miatt.
okt. 21
15:36
Marokkóé lehet a klub világbajnokság (Agroinform)
Minden jel arra utal, hogy 2013-ban és 2014-ben Marokkó rendezheti meg a FIFA klub világbajnoki tornáját.
okt. 21
15:54
KTE: S. Juhász Attilát nevezték ki a klub új ügyvezetőjének (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE tulajdonosi köre megállapodott S. Juhász Attilával, aki ezután a klub ügyvezetői feladatait látja el – tudatta a klub hivatalos honlapja, a kecskemetite.hu.
okt. 21
15:54
Nem Button és Hamilton lesz Magyarország reklámarca (Agroinform)
Nem kalocsai mintás overállban száguldoznak majd az idényzáró Forma-1-es Brazil Nagydíjon a McLaren brit pilótái.
okt. 21
15:56
Paks: Kreatív támadójátékra van szükség a Vasas ellen - Kis Károly (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks vezetőedzője, Kis Károly a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, nagy nehéz mérkőzésre számít a Vasas ellen, amelyen kreatív támadójátékra lesz szükség.
okt. 21
15:56
A Medvék látogatnak a veszprémi oroszlánbarlangba (Agroinform)
Szombaton délután az orosz Csehovszki Medvegyi csapata lesz az MKB Veszprém csapatának vendége.
okt. 21
15:58
Man. City: Tévez pénzbüntetést kap, de nem a játék megtagadása miatt - sajtóhír (She)
A reggeli hírekkel ellentétben mégsem ússza meg a pénzbüntetést Carlos Tévez, a Manchester City argentin támadója. A klub ugyanis megbírságolja őt, amiért a Bayern München elleni 2–0-ra elvesztett BL-meccsen nem ment el melegíteni Roberto Mancini utasítására – írja a skysports.com.

Keresés