2011. október 14. péntek

okt. 14
12:29
Videó: Hazai pályán a Debrecen esélyesebb az ETO ellen - Bognár (She)
Szokásos beharangozójában Bognár György elemzi a labdarúgó NB I aktuális fordulójának esélyeit. Ezúttal a 12. forduló van soron. A korábbi válogatott játékos szerint a Debrecen–ETO rangadón a hazai csapat esélyesebb, és ez a meccs akár az ősz bajnoka címről is dönthet. Bognár simább újpesti és diósgyőri, valamint szorosabb Videoton-sikert vár.
okt. 14
12:31
NB I: Ha azt nyújtjuk, amit eddig, nem lehet baj a Győr ellen - Kondás (She)
Szombaton 15 órakor a listavezető DVSC a második helyezett Győrt fogadja a labdarúgó NB I-ben. A találkozó előtt Kondás Elemér a dvsc.hu-nak elismerően nyilatkozott a  hétvégi ellenfélről, de szerinte, ha ugyanazt tudják nyújtani, amit eddig a bajnokságban, nem marad el a győzelem.
okt. 14
12:33
MU: Ferguson azt kéri a szurkolóktól, tiszteljék a Liverpoolt (She)
Sir Alex Ferguson, a szombaton a Liverpool otthonába látogató Manchester United menedzsere arra kérte a csapatot az Anfield Roadra elkísérő szurkolókat, mondjanak le a korábbi években egyik kedvencükké vált Pool-gyalázó szokásukról, és ne emlegessék fel az 1989-es Hillsborough-tragédiát, amely során 96 Liverpool-szurkoló életét veszítette.
okt. 14
12:36
Capello kihagyhatja az Eb-re utazó angol keretből Rooneyt (Agroinform)
Angol sajtóforrások szerint Fabio Capello erősen gondolkozik azon, hogy Wayne Rooneyt nem nevezi a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokságra.
okt. 14
12:54
Eto'o mégsem tér vissza az Interhez? (Metropol)
Ügynöke szerint valószínűtlen, hogy Samuel Eto'o, az Anzsi Mahacskala kameruni futballistája a téli szünetben kölcsönben visszatér korábbi munkaadójához, az olasz Internazionaléhoz.
okt. 14
12:54
Negyeddöntőbe jutott a Tóth, Póta és a Jakab, Kosiba kettős (Agroinform)
A péntekre versenyben maradt három magyar páros közül a tavaly bronzérmes Tóth Krisztina, Póta Georgina és a Jakab János, Kosiba Dániel kettős jutott tovább a délelőtti nyolcaddöntőből a lengyelországi Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
okt. 14
13:03
Real Madrid: Felelősnek érzem magam Del Bosque távozása miatt - Valdano (She)
Jorge Valdano, a spanyol Real Madrid korábbi általános igazgatója egy interjúban elmondta, felelősnek érzi magát abban, hogy annak idején nem hosszabbították meg Vicente del Bosque 2003-ban lejáró szerződését.
okt. 14
13:05
Vívó-vb: a Japán elleni sikerrel negyeddöntős a női tőrcsapat (She)
A japánokkal szemben kiharcolt győzelemmel a negyeddöntőbe jutott a magyar női tőrválogatott a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 14
13:12
Kínán is túlléptek férfi kardozóink (Agroinform)
Az ausztrálok után a kínaiakon is meggyőző teljesítménnyel lépett túl a magyar férfi kardválogatott a cataniai vívó-világbajnokság pénteki napján.
okt. 14
13:21
Labdarúgás: „Jövőre aligha kezdődik el a Puskás Ferenc Stadion átépítése” (She)
Kovács Árpád kevés esélyt lát arra, hogy a jövő évi költségvetésben lesz pénz a Puskás Ferenc Stadion átépítésére. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökségi tagja nem hiszi, hogy a 2012-es költségvetés a nagy stadionépítések büdzséje lehet.
okt. 14
13:23
Anzsi: a játékosügynök sem lát esélyt Eto’o kölcsönadására (She)
Ügynöke szerint valószínűtlen, hogy Samuel Eto, az Anzsi Mahacskala kameruni futballistája a téli szünetben kölcsönben visszatér korábbi munkaadójához, az olasz Internazionaléhoz.
okt. 14
13:25
Vívó-vb: a kínaiakat is magabiztosan győzték le a kardozók (She)
Az ausztrálok után a kínaiakon is meggyőző teljesítménnyel lépett túl a magyar férfi kardválogatott a cataniai vívó-világbajnokság pénteki napján.
okt. 14
13:27
Asztalitenisz Eb: Póta, Tóth és Lovas is a legjobb 16 között (She)
A csapatviadalon bronzérmes magyar válogatott péntekre versenyben maradt három tagja közül mindenki, Póta Georgina, Tóth Krisztina és Lovas Petra is bejutott a 16 közé a lengyelországi Gdanskban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
okt. 14
13:30
Kraszicsot két éve leigazolná a Manchester United (Agroinform)
A Juventus szélsőjének az ügynöke elmondta, a Vörös Ördögök valóban érdeklődnek a játékos iránt, de jelenleg nem aktuális a kérdés.
okt. 14
13:32
Negyeddöntőbe jutottak női tőrözőink (Agroinform)
A japánokkal szemben kiharcolt győzelemmel negyeddöntőbe jutott a magyar női tőrválogatott a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 14
13:48
Ügynöke szerint sincs esély Samuel Eto'o visszatérésére (Agroinform)
Nem valószínű, hogy Samuel Eto'o a téli szünetben kölcsönben visszatér korábbi klubjához, az olasz Internazionaléhoz.
okt. 14
13:50
Fulham-nevelésű erőcsatárt igazolt a Vasas (Agroinform)
A Vasas-Híd ajánlatot tett Bradley Hudson-Odoinak, aki a tervezetet elfogadta és rövidesen aláírja a 3 évre szóló szerződését.
okt. 14
13:57
BL: a jövő héten visszakerül a sorozat az országosan fogható TV2-re (She)
Információink szerint keddtől ismét látható lesz a Bajnokok Ligája a TV2-n. Bár a TV2 nem kommentálta az információt, egy közel álló forrás megerősítette az NSO-nak, hogy október 18-tól ismét az országos kereskedelmi csatornán lesznek láthatóak a mérkőzések, elsőként a Napoli–Bayern München összecsapás.
okt. 14
14:06
Káprázatos ollózós gól a Lyon egykori csatárától - videó (Agroinform)
Az Olympique Lyon korábbi brazil támadója, Fred zseniális ollózós gólt szerzett a Fluminense Coritiba ellen 3-1-re megnyert brazil bajnokiján.
okt. 14
14:15
Király-kupa: a Barca és a Real is harmadosztályú ellenfelet kapott (She)
Sorsoltak a spanyol Király-kupában (Copa del Rey), a legjobb 32 között az FC Barcelona és a Real Madrid is harmadosztályú ellenfél otthonában kezd, míg Pintér Ádámék (Zaragoza) a másodosztályú Alcorcónnal kerültek össze.
okt. 14
14:24
A sportigazgatóval a kispadon mozdulna el az utolsó helyről a Hamburg (Agroinform)
A Freiburg-Hamburg mérkőzés érdekessége, hogy Frank Arnesen sportigazgató egy meccs erejéig saját magát ültette le a kispadra.
okt. 14
14:26
Futácséktól igazolt edzőt a Nottingham Forest (Agroinform)
A Championshipben szereplő Nottingham Forest az eddig a Portsmouth-nál dolgozó Steve Cotterillt nyerte meg a csapat élére.
okt. 14
14:28
Megkapják pénzüket az MTK versenyzői (Agroinform)
Deutsch Tamás elmondta: ezen a héten sikerült megállapodniuk a kajakosokkal és kenusokkal, s megkezdik az elmaradt bérek kifizetését.
okt. 14
14:33
Kajak-kenu: az MTK sportolói megkapják elmaradt fizetéseiket (She)
Ezen a héten megállapodtunk a kajakosokkal és kenusokkal, s megkezdjük az elmaradt bérek kifizetését – mondta pénteken Deutsch Tamás, az MTK elnöke. A Fidesz Európa parlamenti képviselője hozzátette: a probléma megoldódott, s a jövőben rendben zajlanak majd a fizetések.
okt. 14
14:42
Megkapják fizetéseiket az MTK kajakosai és kenusai (Metropol)
Ezen a héten megállapodtunk a kajakosokkal és kenusokkal, s megkezdjük az elmaradt bérek kifizetését.
okt. 14
14:42
Nisikori már elődöntős, kiesett a Nadal-verő Mayer (Agroinform)
A japán Nisikori Kej folytatta remek szereplését a pénteki negyeddöntőben simán nyert a 12. helyen kiemelt ukrán Alekszandr Dolgopolov ellen.
okt. 14
14:51
Vívó-vb: a kínaiakat is magabiztosan győzték le kardozóink (She)
Az ausztrálok után a kínaiakon is meggyőző teljesítménnyel lépett túl a magyar férfi kardválogatott a cataniai vívó-világbajnokság pénteki napján.
okt. 14
14:53
NB II: időpontváltozások a Keleti és a Nyugati csoportban is (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága két, jövő hét végi NB II-es labdarúgó-mérkőzés időpontját módosította, s kijelölte az elhalasztott Orosháza–Vác találkozó új időpontját.
okt. 14
14:55
Real Madrid: „Mostanában senkit sem kedveltek annyira, mint Mourinhót” (She)
Emilio Butragueno, a spanyol Real Madrid intézményes kapcsolatokért felelős igazgatója elmondása szerint az elmúlt tizenegy évben a királyi klub szurkolói még sosem támogattak senki annyira, mint most José Mourinhót.
okt. 14
14:57
Profi ökölvívás: 26 év börtön után lép kötelek közé a Hopkins-gálán (She)
Nem a 46 esztendős legenda, Bernard Hopkins lesz a hétvégi, Los Angeles-i ökölvívó gála legidősebb versenyzője, hiszen az előprogramban kesztyűt húz az egykori amatőr bokszoló, a jelenleg 52 éves Dewey Bozella is. A bunyóst még 1983-ban, egy 92 éves asszony meggyilkolásáért ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre, és összesen 26 évet töltött ártatlanul a rácsok mögött, míg 2009-ben egy DNS…
okt. 14
14:59
Vízilabda: a fővárosban külföldi befektetők építenék a nemzeti központot (She)
Magyar befektetők egyelőre nem érdeklődnek, csak külföldiek a Megyeri hídhoz tervezett uszodacentrum felépítése iránt. Martin György a vízilabda szövetség elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában megvédte a helyszínválasztást, és bízik a kormányban, amelynek szerinte több évtizedes adósságot kellene törlesztenie, különben csak a csodában bízhat a magyar póló.
okt. 14
15:00
Kikapott a negyeddöntőben a magyar női tőrcsapat (Agroinform)
A magyar női tőrválogatott az esélyeknek megfelelően nem tudta legyőzni az olasz csapatot a negyeddöntőben.
okt. 14
15:02
Szeretem, ahogy a Kecskemét játszik - Paulo Sousa (Agroinform)
Videoton portugál trénere nagy rajongója a kecskeméti csapatnak, de szombaton begyűjtené a három pontot csapatával.
okt. 14
15:18
Pato, Higuaín és Sneijder népszerűsíti a Nike új T90-es cipőjét - videó (Agroinform)
Az amerikai sportszergyártó cég piacra dobta a T90-es modelljének legújabb változatát, melyet egy látványos reklámfilmmel igyekszik népszerűsíteni.
okt. 14
15:20
Hanga Ádám alley-oopja a hét legszebb mozdulatai között - videó (Agroinform)
A magyar válogatott játékosa hatalmas zsákolással mutatta meg a spanyoloknak, hogy bizony jó vásárt csináltak vele.
okt. 14
15:54
Egyelőre nincs meg a pénz a Puskás lebontására sem (Agroinform)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy az aréna lebontását sem tudják elkezdeni, pedig 2014-re új nemzeti stadiont ígértek a vezetők.
okt. 14
16:03
NFL: sztárokat veszíthet a Broncos, Curry Oaklandben, Peppers megsérült (She)
Térdsérülés miatt kénytelen kihagyni csapata hétvégi mérkőzését a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers előző idényben berobbant futója, LeGarette Blount, így a New Orleans Saints ellen Earnest Graham kaphatja a futások nagy részét.
okt. 14
16:03
Világválogatott lesz a Veszprém ellenfele (Blikk)
Budapest - Az eddigi legnehezebb meccsét játssza szombat este (Digi Sport, 20.15) az MKB Veszprém a férfi kézilabdázók Bajnokok Ligájának mostani sorozatában.
okt. 14
16:05
Vívó-vb: kikapott, így nem jutott elődöntőbe a férfi kardcsapat (She)
A magyar férfi kardválogatott kikapott az oroszoktól a negyeddöntőben, így nem jutott be a legjobb négy közé a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 14
16:07
Torna-vb: történelmi arany férfi egyéni összetettben (She)
A hazai közönség előtt szereplő Ucsimura Kohej sorozatban harmadik alkalommal nyerte meg a férfi egyéni összetettet a tokiói torna-világbajnokság pénteki versenynapján.
okt. 14
16:09
Vívó-vb: kikapott a negyeddöntőben a női tőrcsapat (She)
A magyar női tőrválogatott az esélyeknek megfelelően nem tudta legyőzni az olasz csapatot a negyeddöntőben a cataniai vívó-világbajnokságon.
okt. 14
16:11
Tenisz: Murray magabiztosan menetel, két kiemelt is búcsúzott Sanghajban (She)
A Sanghajban zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjében a második helyen kiemelt brit Andy Murray a papírformának megfelelően magabiztosan legyőzte az ausztrál Matthew Ebdent, így bejutott a négy közé.
okt. 14
16:12
Murray könnyedén jutott be az elődöntőbe, Nisikori lesz az ellenfele (Agroinform)
Utolsóként a második helyen kiemelt brit Andy Murray jutott a legjobb négy közé a 3,24 millió dollár összdíjazású, sanghaji keménypályás férfi tenisztornán, miután pénteken két sima szettben legyőzte az ausztrál Matthew Ebdent.
okt. 14
16:13
Karate: Szegedi Döme korosztályos világbajnok lett Malajziában (She)
Szegedi Döme aranyérmes lett az utánpótláskorú karatékák WKF-világbajnokságán, Malajziában.
okt. 14
16:14
Szegedi Döme korosztályos karate-világbajnok lett Malajziában (Agroinform)
Szegedi Döme aranyérmes lett az utánpótláskorú karatékák WKF-világbajnokságán, Malajziában.
okt. 14
16:15
NB II: nemrég igazolták, mégis szerződést bontott vele a Gyirmót (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmót szerződést bontott Lannert Bencével.
okt. 14
16:17
Tenisz: Pennetta visszalépett, Safárová elődöntős a linzi tornán (She)
A Linzben zajló női tenisztorna második fordulójában az ausztrál Anastasia Rodionova mérkőzés nélkül győzte le a visszalépő, 9. helyen kiemelt olasz Flavia Pennettát.
okt. 14
16:21
Szerb válogatott: Vladimir Petrovics kapitány lemondott posztjáról (She)
A Szerb Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint lemondott posztjáról Vladimir Petrovics, a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 14
16:21
Gera ismét futballozhat (Blikk)
Birmingham — Kedden véget érhet Gera Zoltán (32) hosszú kényszerpihenője! A labdarúgó-válogatott csapatkapitányának az orvosok szerint rendbe jött a bokasérülése, és az operációt követő rehabilitációs időszak befejeztével, az Arsenal elleni tartalékbajnoki meccsen újra pályára léphet a West Bromwich Albion csapatában.
okt. 14
16:23
ETO: a holland szakembernek a körülmények és a Ligakupa is tetszett (She)
Stan Valckx, a korábbi 20-szoros holland válogatott labdarúgónak a Győri ETO-nál tapasztalt körülmények, a magyar tehetségek és a Ligakupa is tetszett – ez derült ki a győri zöld-fehérek hivatalos honlapjának adott videointerjújából.

Keresés