2011. december 11. vasárnap

dec. 11
12:20
Kalotaszegi motívumokkal az olimpiára - képek (Infostart)
A sportolók fejével próbált gondolkodni a MOB olimpiai felvonuló- és formaruha pályázatán győztes két tervező. Csergő Noémi és Mohari Kinga a magyar jelleget megtartva a klasszikust kívánta ötvözni a divatos nemzetközi irányzatokkal.
dec. 11
12:24
Térde miatt már 27 évesen abba kell hagynia a 2007-es Év újoncának (Agroinform)
Sorozatos térdsérülései miatt visszavonult Brandon Roy, akit 2007-ben az év újoncának választottak az NBA-ben.
dec. 11
12:26
Hat magyar döntőzhet a zárónapon (Agroinform)
A szombaton továbblépett Bernek Péter mellett öten jutottak döntőbe vasárnap délelőtt az úszók rövidpályás Eb-jének zárónapján.
dec. 11
12:54
Liverpool: Suárez a balhéi után méltató szavakat is kiérdemelt (She)
Bár az elmúlt hetekben szinte csak rossz híreket lehetett hallani Luis Suárezről, a Liverpool uruguayi csatáráról, a játékos a Queens Park Rangers ellen győztes gólt fejelt a Premier League-ben, és ezzel ismét dicséretek sorát érdemelte ki.
dec. 11
13:00
Kifizette klubja kétezer eurós büntetését a palackdobáló német szurkoló (Agroinform)
Megbánta bűnét, és kifizette csapata büntetését a német kézilabda-bajnokságban szereplő Eintracht Hildesheim egyik szurkolója.
dec. 11
13:12
Kézilabda: a dobálózó német szurkoló magára vállalta csapata bírságát (She)
Megbánta bűnét, és kifizette csapata kétezer eurós (több mint 600 ezer forintos) büntetését a német kézilabda-bajnokságban szereplő Eintracht Hildesheim egyik szurkolója, aki a múlt héten egy üres műanyag palackkal eltalálta a játékvezetőt, miután kedvencei 26-24-re kikaptak a HBW Balingen-Weilstettentől.
dec. 11
13:18
Tovább előzgethetik egymást a csapatok az olasz élvonalban (Agroinform)
A Napoli a Bajnokok Ligájában kiharcolt továbbjutás után odafigyelhet a bajnokságra, és a következő hetekben felzárkózhat az élen állókra.
dec. 11
13:20
Svendsen és Boe nyerte meg a váltót a norvégoknak (Agroinform)
A papírformának megfelelően Norvégia sikerével ért véget a férfiak váltó versenye az ausztriai Hochfilzenben.
dec. 11
13:30
Amerikai futball: Andrew Luck ismét lemaradt a Heisman-trófeáról (She)
Robert Griffin III, a Baylor egyetem irányítója nyerte el az egyetemi amerikaifutball-idény legjobbjának járó Heisman-trófeát, megelőzve a favorit Andrew Luckot, a Stanford irányítóját.
dec. 11
13:48
NBA: sérülés miatt visszavonult a 2007-es év újonca (She)
Sorozatos térdsérülései miatt visszavonult Brandon Roy, akit 2007-ben az év újoncának választottak az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA).
dec. 11
13:54
Az Anzsi Mahacskala Rafa Benítezzel is tárgyal (Agroinform)
A dagesztáni együttes küldöttsége - Roberto Carlosszal és Samuel Eto'o-val a soraiban - állítólag Londonban találkozott az edzővel.
dec. 11
13:56
A Gijón simán nyert a Rayo otthonában, és kimászott a kiesőzónából (Agroinform)
Idegenben nyert 3-1-re a Sporting Gijón a Rayo Vallecano ellen a Primera División 16. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén.
dec. 11
14:06
Videó: Semmi alapja sincs, hogy titkokat keressünk - Tisza Tibor (She)
Remekül szerepelt a Diósgyőr a labdarúgó NB I 2011–2012-es szezonjának első 17 mérkőzése során. Benczés Miklós vezetőedző elmondása szerint a teljesítménnyel elégedett lehet, de az utolsó meccs, a Ferencvárostól elszenvedett vereség miatt kissé csalódott. Tisza Tibor szerint a csapat sikerességének semmilyen titka sincs.
dec. 11
14:24
Primera División: a Sporting Gijón simán nyert a Vallecano otthonában (She)
A Sporting Gijón 3–1-re győzött a Rayo Vallecano otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
dec. 11
14:42
Klub-vb: a Kasiva Reysol tizenegyespárbaj után jutott az elődöntőbe (She)
A Kasiva Reysol 1–1-es döntetlen után 11-esekkel legyőzte a mexikói Monterrey együttesét a Japánban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság tojotai negyeddöntőjében, és a fináléba jutásért szerdán összecsaphat a brazil Santosszal.
dec. 11
14:48
Dalglish szerint most csak jókat írhatnak Suárezről (Agroinform)
Az elmúlt hetekben inkább botrányaival került a lapokba az uruguayi támadó, de menedzsere szerint a QPR ellen győztes gólt fejlő játékos most csak jó híreket olvashat magáról.
dec. 11
14:50
Messiék katari, Neymarék japán ellenféllel küzdenek az elődöntőben (Agroinform)
Az al-Szadd a rendes játékidőben legyőzte a tunéziai Esperance-t, a Kashiwa azonban csak tizenegyespárbajban bírt el a mexikói Monterreyjel.
dec. 11
15:00
Serie B: Feczesin váltotta Vasst, a Brescia otthon kikapott (She)
A Serie B 19. fordulójában a Brescia hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a Baritól. Vass Ádám kezdett a mérkőzésen, de mindössze a 39. percig volt a pályán, ekkor Feczesin Róbert váltotta a magyar középpályást. A támadó ezután a lefújás pillanatáig játszott a vesztes csapatban.
dec. 11
15:24
A Barcelona Madridban győzte le a Realt - képgaléria (Agroinform)
Messi ezúttal a mezőnyben jeleskedett, Ronaldo két ziccert hibázott. A katalánok megszakították a fővárosiak 15 tétmérkőzésből álló győzelmi sorozatát.
dec. 11
15:26
Feczesinék nem tudtak mit kezdeni a Barival (Agroinform)
Hazai pályán szenvedett vereséget az előző szezonban a Serie A-ból kieső Baritól a Brescia a Serie B 19. fordulójában.
dec. 11
15:42
A Venlo nyert, és ellépett az utolsó helyről (Agroinform)
2-0-ra legyőzte a Rodát hazai pályán a Venlo az Eredivisie 16. fordulójában, és ezzel eggyel előrébb lépett az utolsó, kiesést jelentő helyről.
dec. 11
15:44
Az olaszok elleni vereséggel zártak fiataljaink (Agroinform)
U16-os válogatottunk lejátszotta utolsó mérkőzését az izraeli nemzetközi tornán.
dec. 11
15:54
Arsenal: Samahnak elég a mellőzöttségből, visszatérne Bordeaux-ba (She)
Maruane Samah, az Arsenal marokkói csatára megunta, hogy mellőzi őt Arsene Wenger, s közel áll az elhatározáshoz, hogy a nyáron visszatér korábbi klubjához, a francia Bordeaux-hoz.
dec. 11
16:00
A City kikosarazta a Milant Tévezért, de a PSG-nek eladná 21 millió fontért (Agroinform)
A PSG-vel való megegyezést elősegítheti, hogy Manszúr sejk, a City arab tulajdonosa jó kapcsolatot ápol a PSG-t nemrég felvásárló katari cégcsoporttal.
dec. 11
16:12
Golf: Luke Donald minden idők egyik legnagyobb bravúrját érte el (She)
Az angol Luke Donald olyasmit vitt véghez, ami golfozónak korábban még sohasem sikerült: azt követően, hogy korábban első lett az amerikai profi körverseny idei kereseti listáján, vasárnap biztossá tette, hogy Európában is ő 2011 legtöbb pénzdíjat begyűjtő versenyzője. Ezzel a sportág történetének egyik legnagyobb bravúrját érte el.
dec. 11
16:14
Man. United: A szombati diadallal tartoztunk a szurkolóknak - Jones (She)
Phil Jones, a Manchester United fiatal hátvédje úgy érzi, a Wolverhampton felett aratott 4–1-es bajnoki győzelemmel a csapat elkezdte a törlesztést szurkolóinak a Baseltől elszenvedett hétközi BL-kudarc és búcsú után.
dec. 11
16:18
Bodorék ellen szakította meg vereségsorozatát a Panaitolikosz (Agroinform)
Bodor Boldizsárral a kezdőjében állt fel az OFI Kréta a Panaitolikosz otthonában a görög bajnokság 13. fordulójában.
dec. 11
16:30
Görögország: Roy Carroll egyszer kapitulált, Bodorék kikaptak (She)
Bodor Boldizsár kezdőként 68 percet játszott az OFI Kréta labdarúgócsapatában, amely 1–0-s vereséget szenvedett a görög élvonalbeli bajnokság 13. fordulójában a Panaitolikosz otthonában.
dec. 11
16:32
Bundesliga 2.: drezdai siker a keleti derbin, keleti az utolsó helyen (She)
Az edzőt váltó Cottbus nem tudta megszakítani három forduló óta tartó nyeretlenségét: az Energie 2–1-re kikapott a Dynamo Dresden vendégeként a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi keleti derbijén.
dec. 11
16:36
Felemás érzésekkel gondolok vissza erre az évre - Fucsovics (Agroinform)
Fucsovics Márton többet remélt első felnőtt évétől és sokat vár attól, hogy januártól új edzője lesz.
dec. 11
16:38
Az édesapja nyomdokain haladó Freitag törte meg az osztrák szériát (Agroinform)
A szezon ötödik versenyén megszakadt az osztrák síugrók sikersorozata, a vasárnapi harrachovi versenyt ugyanis a német Richard Freitag nyerte meg.
dec. 11
16:48
Így és ezért nyerte meg a Barcelona az El Clásicót (Infostart)
A Barcelona jobb második félidei játékával megérdemelten nyerte meg szombat este a Bernabéuban az El Clásicót, az ősz legnagyobb érdeklődést kiváltó klubmérkőzését. A 3-1-es sikert a katalán főváros sportlapja, a Sport olyan sokra tartotta, hogy minden győztes játékosnak tízes osztályzatot adott.
dec. 11
16:48
Curling Eb: a vb-n továbbra is B-csoportos lesz a női csapat (She)
Kétszer kikapott a csehektől a moszkvai Európa-bajnokságon, így a világbajnokságon továbbra is a B-csoportban szerepel majd a magyar női válogatott.
dec. 11
16:50
London 2012: Nagy Péter nyert a súlyemelők olimpiai tesztversenyén (She)
Nagy Péter nyert a brit fővárosban, a londoni olimpia hivatalos súlyemelő tesztversenyének számító vasárnapi viadalon az ólomsúlyúak mezőnyében.
dec. 11
16:52
Premier League: pazar győzelemmel kezdett O’Neill Sunderlandben (She)
A héten a Sunderlandnél Steve Bruce utódjának kinevezett Martin O'Neill  emlékezetes bemutatkozáson van túl új klubjánál: a 84. percig vesztésre állt a Blackburn ellen csapatával, amely ezután tudott fordítani, és véget vetett ötmérkőzéses nyeretlenségi sorozatának.
dec. 11
16:54
Larsson szakította meg a Sunderland rosssz szériáját - videó (Agroinform)
A Fekete Macskák öt forduló után tudtak újra nyerni, a siker egyben a másfél hete kinevezett Martin O'Neill menedzser első győzelem is volt új csapatával.
dec. 11
16:56
Amerikai és orosz győzelem a davosi sprintekben (Agroinform)
Az amerikai Kikkan Randall és az orosz Alexej Petyukov sikerével ért véget a davosi szabad stílusú sífutó sprint verseny.
dec. 11
17:06
Eredivisie: emberelőnyben, öngóllal nyert a tizenegyest hibázó Ajax (She)
Az Ajax a zöld-foki-szigeteki Gus Ramos öngóljával győzött a Waalwijk otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. A mérkőzés 65. percében a szerb Miralem Szulejmani révén 11-est hibázó amszterdamiak (akik ezután emberelőnyben játszottak) három pontjuknak köszönhetően feljöttek a tabella 4. helyére.
dec. 11
17:08
Panszerraikosz: egyezségre jutottak a bérére váró Kiss Zoltánnal (She)
A görög másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Panszerraikosz megegyezett Kiss Zoltánnal.
dec. 11
17:12
A Milan nem tudta kiszenvedni a győzelmet, az Udinese az élen (Agroinform)
Ibrahimovic ugyan egy zúgó kapufával kezdett, de a folytatásban nem tudta uralni a Bologna elleni meccset a Milan, így nem érdemelt győzelmet.
dec. 11
17:14
Nagy Péter nyert a súlyemelők olimpiai tesztversenyén (Agroinform)
Nagy Péter nyert a brit fővárosban, a londoni olimpia hivatalos súlyemelő tesztversenyének számító vasárnapi viadalon az ólomsúlyúak mezőnyében.
dec. 11
17:24
Serie A: a Milan két pontot elveszített a Bologna vendégeként (She)
A bajnoki címvédő Milan 2–2-es döntetlent játszott a Bologna vendégeként az olasz pontvadászat 15. fordulójában. A vitatható döntésekkel tarkított mérkőzésen a Marco Di Vaio vezette hazaiak egy kis szerencsével még nagyobb meglepetést okozhattak volna. Az Udinese 2–1-re nyert otthon a Chievo ellen, így jelenleg vezet a bajnokságban.
dec. 11
17:26
Lovassport: jokerhajtásban nem volt jobb Lázár Zoltánnál Genfben (She)
A hatszoros világbajnok Lázár Zoltán megnyerte vasárnap az úgynevezett jokerhajtást a négyesfogat-hajtók genfi világkupa-fordulóján.
dec. 11
17:28
Videó: a Miami Heat egy nagy család; Fisher nem érti a ligaelnököt - NBA (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) karácsonyi rajtja előtt újra munkába álltak a játékosok, a legtöbb csapatnál már pénteken megkezdődtek a tréningek. Így volt ez a nagydöntős Miami Heatnél is, amelynél a „nagy hármas”, azaz LeBron James, Dwyane Wade és Chris Bosh is egyetért abban, hogy úgy érzik magukat, mintha a családjukhoz tértek volna haza. Az Egyesült Államok túloldalán, Los…
dec. 11
17:30
Gomez-duplával nyert Stuttgartban a Bayern (Agroinform)
A Bundesliga 16. fordulójának utolsó mérkőzésén a rekordbajnok Bayern München a bírónak is köszönheti a győzelmét a Hajnal Tamással felálló stuttgartiak otthonában.
dec. 11
17:30
Szerbia: 13-as győzelmi sorozattal, 10 pont előnnyel telel a Partizan (She)
A Partizan győzött az utolsó őszi fordulóban a sereghajtó Metalac ellen, s tízpontos előnnyel várja a szerb labdarúgó-bajnokság márciusi folytatását, miután ősi riválisa, a Crvena zvezda hazai pályán kikapott a Vojvodinától.
dec. 11
17:32
Lázár Zoltán sikere Genfben (Agroinform)
A hatszoros világbajnok Lázár Zoltán megnyerte vasárnap az úgynevezett jokerhajtást a négyesfogathajtók genfi Világkupa-fordulóján.
dec. 11
17:34
Pontokat veszített a Dortmund a Kaisereslautern ellen (Agroinform)
Bár a címvédő BVB már a 27. percben megszerezte a vezetést Kagawa révén, a vendégek a 60. percben egyenlíteni tudtak és kihúzták 1-1-es döntetlennel.
dec. 11
17:42
Gyurta Dániel aranyérmes, még három bronz a zárónapon (Infostart)
Gyurta Dániel aranyérmes lett 200 méteres mellúszásban a lengyelországi Szczecinben zajló rövidpályás Európa-bajnokságon.
dec. 11
17:42
Rövid pályás úszó Eb: Jakabos Zsuzsanna bronzérmes 400 vegyesen (She)
A címvédőként induló Jakabos Zsuzsanna országos csúccsal (4:27.86) harmadik lett a női 400 méteres vegyes úszás döntőjében a szczecini rövid pályás Európa-bajnokságon.

Keresés