2011. december 22. csütörtök

dec. 22
0:00
A Man United ötöt, a Man City hármat lőtt (Infostart)
Bomba formában szerzett előkarácsonyi ajándékot híveinek a Manchester United. A Vörös Ördögök a bajnoki idényben a mostaninál csak egyszer, az Arsenal ellen arattak fölényesebb győzelmet. Sir Alex csapata maradt a második helyen, miután a Man City is magabiztosan nyert.
dec. 22
0:00
Videó: Agüero lesgyanús gólja, nyert a Manchester City a Stoke ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Manchester City hazai pályán 3-0-ra győzött a Stoke ellen. Íme, a mérkőzés góljai.
dec. 22
0:04
Király-kupa: kiesett a Villarreal, a Real Betis és a Real Zaragoza is (She)
A legjobb 16 közé jutásért mérkőztek a héten az állva maradt spanyol labdarúgó csapatok a Király-kupában. Ma az Atlético Madrid után elbúcsúzott az élvonalbeli egyesületek közül a Real Zaragoza, a Real Betis és a Villarreal is. Utóbbi esett ki a legmeglepőbb módon, lévén az ősszel a Bajnokok Ligájában is érdekelt „sárga tengeralattjárót" a harmadosztályú Mirandés torpedózta meg. A…
dec. 22
0:06
Kettős győzelemmel nyolcaddöntős a Bilbao (Agroinform)
Két 1-0-s győzelme után a nyolcaddöntőbe jutott az Athletic Bilbao a Spanyol Király Kupában a Real Oviedo ellenében.
dec. 22
0:08
Törökország: Lázár Pál 65 percet kapott, csapata kikapott (She)
Kezdőként 65 percet játszott Lázár Pál a török bajnokság 17. fordulójában a Sivasspor otthonában 3–2-es vereséget szenvedő Samsunsporban. A Videotonból a nyáron Törökországba szerződő hátvéd lecserélésekor már 3–1-re vezetett a Sivasspor.
dec. 22
0:12
Haladás: Rózsa Dániel szerződését 2015 nyaráig meghosszabbítják (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás 2015 nyaráig meghosszabbítja Rózsa Dániel kapus szerződését.
dec. 22
0:18
A Milan karácsonyozik a Serie A tabellájának élén (Infostart)
A Milan lett az olasz bajnoki forduló nyertese, miután az Udinese és a Juventus rangadója döntetlenre végződött. Nem nyert a Lazio sem. A jelek szerint magára talált az Inter. Az idény során a címvédő Milan először vezeti a tabellát teljes forduló után.
dec. 22
0:18
Holland Kupa: szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt az Ajax-AZ találkozó (She)
A nyolcaddöntő mérkőzéseit rendezik a Holland Kupában, már legalábbis ahol lehet: az Ajax AZ elleni találkozója ugyanis a 37. percben egygólos hazai vezetésnél félbeszakadt.
dec. 22
0:22
Videó: Berbatov sarkazós gólja volt az MU kegyelemdöfése a Fulham ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Manchester United 5-0-ra győzött a Fulham vendégeként. Íme, a találkozó góljai!
dec. 22
0:36
Kézilabda: Nagy László újabb trófea közelébe került a Barcelonával (She)
Nagy László a Barcelona kézilabdacsapatának második legeredményesebb játékosaként hat góllal segítette hozzá klubját az ASOBAL-kupa döntőbe jutásához. A liga által szervezett, az előző bajnokság első négy helyezettjének részvételével zajló minitornán a katalánok ellenfele az Ademar León lesz.
dec. 22
0:40
Videó: szép gólt lőtt a Lecce, de az Internazionale néggyel válaszolt (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Internazionale 4-1-re legyőzte a Leccét. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
dec. 22
0:54
Férfi kosár Euroliga: a remekül hajrázó Zalgiris a 16 közé jutott (She)
A férfi kosárlabda Euroliga első csoportkörének utolsó fordulóját rendezik a héten, a szerdai játéknapon a B-csoportban a még kiadó továbbjutó helyet a litván Zalgiris Kaunas szerezte meg a Zagreb elleni sikerével. A Spanyolországban győző CSZKA Moszkva százszázalékos mérleggel jutott tovább.
dec. 22
6:36
Karaterúgással védte magát a kapus - videó (Infostart)
Félbeszakadt az Ajax-Alkmaar mérkőzés a labdarúgó Holland Kupában.
dec. 22
6:57
Felcsút, futballfőváros (Behaviour)
A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (PFLA) négymilliárd forintot igényelt, és több mint hárommilliárd körüli összeget meg is kapott fejlesztési programjai végrehajtására. Lapunk úgy értesült, a PFLA jövőre további jelentős támogatásra számít. Az intézet a július 1-én életbe lépett törvénynek köszönhetően, az őt támogató cégek társasági adójából jut ekkora összeghez.
dec. 22
6:59
Nagy közelebb a spanyolokhoz? (Behaviour)
Nagy László az MTI-nek cáfolta, hogy lenne olyan határidő, amíg el kell döntenie, hogy játszik-e a spanyol kézilabda-válogatottban. "Amikor eljön a pillanat, meghozom azt a döntést, amit meg kell hoznom.
dec. 22
7:01
Pár nap börtönnel megúszhatja (Behaviour)
A jelen profi bokszának egyik legjobbjaként számon tartott Floyd Mayweather Jr. évek helyett akár pár napos börtönnel is megúszhatja ringen kívüli viselt dolgait, így azt, hogy tavaly alaposan helybenhagyta ex-barátnőjét.
dec. 22
7:03
Andorra az eleje, Andorra a vége (Behaviour)
Második nekifutásra szerdán sikerült véglegesíteni a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnoki selejtezők napra lebontott programját. A magyar válogatott először Andorrában lép pályára 2012. szeptember 7-én, utolsó találkozóját pedig szintén a miniállam nemzeti csapata ellen játssza 2013. október 15-én.
dec. 22
7:12
Chelsea: Villas-Boas érdeklődik a Bolton válogatott védője iránt (She)
André Villas-Boas, az angol élvonalban szereplő Chelsea menedzsere elmondta: klubja érdeklődik a Bolton Wanderers válogatott védője, Gary Cahill iránt, és elképzelhető, hogy a Stamford Bridge-ről januárban nagy valószínűséggel távozó Alex Rodrigo da Costa helyére szerződtetik a 26 éves játékost.
dec. 22
7:15
Arsavint eladná az Arsenal (Metropol)
Sajtóértesülés szerint az Arsenal 16,5 millió euróért kész eladni Andrej Arsavint korábbi klubjának, az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Zenitnek.
dec. 22
7:30
Ökölvívás: Mayweathert hat hónapos börtönbüntetésre ítélték (She)
Hat hónapos börtönbüntetésre ítélték Floyd Mayweather Jr. profi ökölvívót, aki bántalmazta gyerekei anyját. Az ítéletet szerdán kihirdető Las Vegas-i bíróság a büntetés felét felfüggesztette.
dec. 22
7:48
Zenit: Arsavin annyiért térhet vissza, amennyiért Londonba szerződött (She)
A Szovjetszkij Szport szerint az Arsenal 16.5 millió euróért kész eladni Andrej Arsavint korábbi klubjának, az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Zenitnek.
dec. 22
8:06
NHL: most a Chicagótól kapott ki az új edzőjével bukdácsoló Montreal (She)
Győzött az észak-amerikai profi hokiliga, az NHL legutóbbi játéknapján a Nyugati főcsoportot és a ligát is vezető Chicago Blackhawks. A 2010-es bajnok hazai pályán 5–1-re verte meg az edzőváltása után egymást követő harmadik mérkőzését elveszítő Montreal Canadienst. A Philadelphia Dallasban nyert, ezzel megelőzte a Bostont a Keleti főcsoport élén.
dec. 22
8:08
Kosárlabda: montenegróira cserélte szerb centerét a Nyíregyháza (She)
A 207 centis montenegrói Damjan Kandics pótolja a jövőben a Marso-Vagép NYKKnál a szerb Djordje Djogót, akit az utóbbi hetekben sérülések is hátráltattak.
dec. 22
8:10
Vízilabda: a riválisok is gőzerővel készülnek a januári Eb-re (She)
Hétfőn a címvédő horvát válogatott (soraiban a Vasasban játszó Miho Boskoviccsal) is megkezdte a felkészülést a januári Európa-bajnokságra, akárcsak a szerb válogatott, ahol a szolnoki Zsivko Gocics szerepel.
dec. 22
8:12
Sabella Messit akarja argentin csapatkapitánynak (Agroinform)
Az argentin válogatott szövetségi kapitánya megerősítette szándékát, hogy Lionel Messit teszi meg csapatkapitánynak.
dec. 22
8:24
Kerékpár: januárban ítélkezik a Sportdöntőbíróság Contador ügyében (She)
Matthieu Reeb, a nemzetközi Sportdöntőbíróság főtitkára úgy nyilatkozott, várhatóan január közepén döntenek a novemberben meghallgatott Alberto Contador doppingügyében.
dec. 22
8:30
Új fitnesz stúdiót avatott a Ferrari (Agroinform)
Minden részletre odafigyelnem a Ferrarinál, ahol abban bíznak, jövőre talán legyőzhető lesz a Red Bull csapat.
dec. 22
8:32
A Kiel beállította a Bundesliga rajt-rekordot (Agroinform)
Továbbra is hibátlanul menetel a THW Kiel a német kézilabda Bundesligában, amely már 17. bajnokiját is megnyerte.
dec. 22
8:34
Négy ponttal tért vissza Giroux (Agroinform)
A másfél hete agyrázkódást szenvedett Flyers-csatár a Dallas ellen ott folytatta, ahol abbahagyta: a pontlista élén.
dec. 22
8:42
Videó: drámai BL-nyolcaddöntő, Vettel elkezdi - 2011, március (She)
Az NSO Tv sorozatában hónapról hónapra bemutatjuk, mi történt a sport nemzetközi és itthoni világában a 2011-es évben. Jöjjön március, amikor is megkezdődött Sebastian Vettel uralkodása, miután az esztendő első Formula–1-es versenyét megnyerte Ausztráliában. A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntői rendkívül izgalmas mérkőzéseket hoztak, majd kisorsolták a negyeddöntők párosításait.
dec. 22
8:48
Újabb érvágások az NHL-ben - 11. heti NHL erőrangsor (Agroinform)
Lassan már egy komplett all-star sort is ki lehet állítani az agyrázkódás miatt távol maradó játékosokból.
dec. 22
9:03
Csak Debrecen kap jövőre új stadiont (Metropol)
A költségvetés átalakítása miatt jövőre csak egymilliárd forint jut a Puskás Ferenc Stadionra és az Üllői úti Albert Flórián Stadionra. A debreceni arénára szánt 10 milliárd érintetlen maradt.
dec. 22
9:06
Arsavint eladná az Arsenal (Agroinform)
Sajtóértesülés szerint az Arsenal 16,5 millió euróért kész eladni Andrej Arsavint korábbi klubjának, a Zenitnek.
dec. 22
9:18
Anglia: elítéli a szakma a menedzsert szidó blackburni szurkolókat (She)
David Moyes, az Everton menedzsere képtelen volt végignézni a kedd esti Blackburn–Bolton bajnokit a Premier League-ben, mert szerinte elviselhetetlen volt, ahogy a 2–1-es vereséget szenvedő Rovers szurkolói a 2–0-s Bolton vezetésnél szidalmazták Steve Keant, a hazaiak menedzserét. Az angol futballtársadalomban nem ő volt az egyetlen, akit felháborított az eset.
dec. 22
9:24
Lázár Pál kezdett, csapata kikapott (Agroinform)
A Lázár Pált foglalkoztató Samsunspor 3-2-es vereséget szenvedett a Sivasspor otthonában szerda este.
dec. 22
9:36
Ifjúsági téli olimpia: Crosby az innsbrucki játékok nagykövete lett (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Pittsburgh Penguins csapatkapitánya, az ötkarikás bajnok Sidney Crosby is a januári, innsbrucki ifjúsági téli olimpia nagykövete lett.
dec. 22
9:38
Anzsi: Krasznozsan lesz az edző, de Hiddink is jön - lapértesülés (She)
Az orosz Szovjetszkij Szport szerint az Anzsi Mahacskala csütörtökön bejelenti, hogy a második csapat eddigi edzője, Jurij Krasznozsan lesz az új vezetőedzője, akinek a munkáját a holland Guus Hiddink segíti majd.
dec. 22
10:00
Mancini kedvenc ellenfelétől kapta a karácsonyi ajándékot (Agroinform)
Az éllovas Manchester City hazai környezetben verte könnyedén a Stoke-ot szerda este.
dec. 22
10:02
Elfogyott a türelem, a kupabúcsú után kirúgták a Villarreal edzőjét (Agroinform)
Juan Carlos Garridót menesztették posztjáról, miután a Villarreal már a legjobb 32 között kiesett a Király Kupából.
dec. 22
10:12
Man. United: Young és Jones a Fulham „mészárlásának” áldozata lett (She)
Két játékosát is elveszítette az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United a Fulham ellen 5–0-ra megnyert mérkőzésen: Phil Jones és Ashley Young is kisebb sérülést szenvedett, s emiatt hetekig nem léphetnek pályára.
dec. 22
10:36
Chilei győzelem (Agroinform)
A chilei labdarúgó-válogatott 3-2-es győzelmet aratott Paraguay felett barátságos találkozón.
dec. 22
10:48
Ökölvívás: Mayweathert három hónapos börtönbüntetésre ítélték (She)
A profi boksz kiemelkedő figurájának számító Floyd Mayweather Jr.-t három havi börtönre ítélték, bűnösnek találván családon belüli erőszak vádjában.
dec. 22
10:54
Mayweather háromhónapos börtönbüntetést kapott (Agroinform)
A profi boksz kiemelkedő figurájának számító Floyd Mayweather Jr.-t bűnösnek találták családon belüli erőszak vádjában.
dec. 22
11:06
Német Kupa: Hajnalék a Bayern Münchent fogadják a negyeddöntőben (She)
Elkészítették a labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjének sorsolását. A Hajnal Tamást foglalkoztató VfB Stuttgart a bajnoki rivális Bayern Münchennel mérkőzik meg az elődöntőbe jutásért.
dec. 22
11:12
A rugdosódó kapus miatt fulladt botrányba az Ajax kupameccse - videó (Agroinform)
Az Ajax-AZ meccs félbeszakadt, miután egy pályára berohanó huligán megtámadta a vendégek kapusát, aki nem hagyta magát.
dec. 22
11:14
A Liverpool felsorakozott Suárez mögött - fotó (Agroinform)
A Liverpool játékosai a szerdai edzésükön hetes számmal és Suárez felirattal ellátott mezt viseltek.
dec. 22
11:24
PL: az Arsenal a tervezett sztrájk miatt később fogadja a „farkasokat” (She)
Az Arsenal egy nappal később fogadja a Wolverhamptont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. Az „ágyúsok” a tervezett londoni metrós sztrájk miatt döntöttek úgy, hogy a december huszonhatodikára kiírt bajnokit egy nappal későbbre, huszonhetedikére halasztják.
dec. 22
11:30
Az Arsenal egy nappal később játszik a Wolverhamptonnal (Agroinform)
A londoni metróvezetők sztrájkja miatt egy nappal később fogadja az Arsenal a Wolvest, a Boxing Day helyett 27-én.
dec. 22
11:42
Kolumbia: az Atlético Junior 11-esekkel nyerte meg a második félévet (She)
Az Atlético Junior nyerte a kolumbiai labdarúgó-bajnokság második félévi szakaszát, az úgynevezett Clausurát, miután a döntő visszavágóján büntetőkkel legyőzte az Once Caldast.
dec. 22
11:44
Honvéd: továbbra sem biztos, hogy Nagy elkezdheti az edzéseket (She)
Nagy Gergely, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd középpályása egyelőre nem épült fel combsérüléséből, és az is kérdéses, hogy a téli felkészülés során csatlakozhat-e a klub keretéhez.

Keresés