2011. december 19. hétfő

dec. 19
0:00
Videó: nagy szerencse kellett a Roma vezető góljához, Lazio-Udinese 2-2 (She)
Két rangadóval zárult az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulója vasárnap este. Rómában a Lazio 0–1-ről fordított az Udinese ellen, ám be kellett érnie az egy ponttal, míg az AS Roma 3–1-re nyert a Napoli otthonában. Nézze meg a mérkőzések góljait!
dec. 19
0:04
Eurofutball: a Paris SG nem tudott élni az előzés lehetőségével (She)
A Paris Saint-Germain gól nélküli döntetlenre végzett a címvédő Lille-lel a 18. forduló vasárnap késő esti mérkőzésén, így nem tudta átvenni a francia labdarúgó-bajnokság első helyét a Montpellier-től.
dec. 19
0:24
Soldado duplázott, nyert a Valencia a Málaga ellen (Agroinform)
A nagyra törő Málagának továbbra sem megy idegenben, kilencedik idegenbeli fellépésén ötödször hagyta el vesztesen a pályát.
dec. 19
1:48
NFL: Bradyék megtörték a Tebow-mágiát, a Cards harmadszor nyert a ráadásban (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 15. fordulójának 22 óra után kezdődő vasárnapi mérkőzésein a két passzolt és egy futott touchdownnal záró Tom Brady-vezette New England Patriots idegenben legyőzte a Denver Broncost, az Arizona Cardinals szezonbeli harmadik hosszabbításos mérkőzését nyerte meg a Cleveland Browns ellen, a feltámadóban lévő Philadelphia Eagles kiütötte a New York…
dec. 19
6:57
Még csípne egyet a szegedi (Behaviour)
Mint rab a szabadulást, úgy várják a Szeged férfi kézilabdacsapatánál a két hetes téli szünetet. A hasonlat Skaliczki László vezetőedzőtől származik, akinek együttese idei utolsó tétmeccsén a Montpellier vendége lesz vasárnap a Bajnokok Ligája csoportkörének hetedik fordulójában.
dec. 19
6:59
Amerikai győzelem, magyar sikerek (Behaviour)
Remekül teljesítettek a magyar úszók az Egyesült Államok és Európa közötti úszóviadalon, Atlantában, még akkor is, ha a hazaiak nagy fölénnyel, 181,5-80,5-re nyerték az összecsapást.
dec. 19
7:01
Ward veretlenül nyerte a szupertornát (Behaviour)
A Showtime televíziós társaság által életre hívott Szuper Hatos nagyközépsúlyú tornát, és vele a WBA és a WBC világbajnoki címét az amerikai csodagyerekként számon tartott Andre Ward (25-0, 13 KO) nyerte. Az Atlantic Cityben rendezett gálán a brit Carl Frochot (28-2, 20 KO) felülmúló új csillagnak máris akad kihívója az IBF világbajnoka, Lucian Bute (30-0, 24 KO) személyében.
dec. 19
7:03
Téli bunda, fagyos hangulat a honi fociban (Behaviour)
Olyan, mintha tegnap lett volna. Legalábbis amikor az ember fellapozza az újságokat. Egyébként meg annyi, de annyi minden a feledés homályába merült. A Népszava hagyományos év végi visszatekintése segít a lényeg felidézésében: 12 hónap 12 cikkben, botrányok, bukások, győzelmek, poénok. Emlékezzen velünk, következzék február!
dec. 19
7:15
Au revoir Montpellier-ben (Behaviour)
A Szeged férfi kézilabdacsapata 29-26-os vereséget szenvedett a Montpellier otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének hetedik fordulójában, és már csak matematikai esélye maradt a továbbjutást jelentő negyedik hely elérésére.
dec. 19
7:33
Nápolyban győzött a Roma (Metropol)
Az utóbbi időben javuló formát mutató AS Roma 3-1-re nyert Nápolyban, az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 19
7:48
Franciaország: a PSG tagadja David Beckham érkezését (She)
Tagadta a Paris Saint-Germain szóvivője, hogy David Beckham megegyezett a klubbal.
dec. 19
8:12
Elvették Üzbegisztántól az U20-as női világbajnokságot (Agroinform)
Kisebbfajta botrány kezd kialakulni a 2012-es női U20-as világbajnokság kapcsán, amelynek rendezési jogáról előbb Vietnam mondott le, most pedig Üzbegisztántól vették vissza.
dec. 19
8:14
Alguersuari csapat nélkül is világbajnoki címről ábrándozik (Agroinform)
Jaime Alguersuari, a Toro Rosso expilótája azt mondta, biztos abban, hogy a Forma-1-es pályafutása még nem ért véget.
dec. 19
8:42
Női kosárlabda: megszületett Iványi Dalma kisfia (She)
Vasárnap egészséges fiúgyermeknek adott életet Iványi Dalma, a Pécs 2010 tulajdonosa.
dec. 19
8:44
Kecskemét: Foxit holland, francia és közel-keleti klubok vinnék (She)
Ahogy a nyáron, úgy most, télen is Foxi Kethevoamának van a legnagyobb esélye a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemétről külföldre igazolnia: a közép-afrikai köztársaságbeli támadó iránt holland és francia csapatok érdeklődnek, de állítólag a Közel-Keletről is megkeresték. A KTE-nél mindenesetre már felkészültek a pótlására, habár a Hajduk Split nyári visszalépése óta már óvatosan fogalmaznak…
dec. 19
8:48
Argentínában újra futamokat rendeznének, a pálya már épül (Agroinform)
Új autós versenypálya építésébe kezdtek Argentínában azzal a céllal, hogy ismét Forma-1-es futamokat rendezhessenek.
dec. 19
9:00
MU: Roy Keane szerint joga van bírálni a Manchester Unitedet (She)
Roy Keane a Sunday Timesnak kijelentette, a Manchester United korábbi csapatkapitányaként joga van kritizálni az együttest.
dec. 19
9:02
Videó: Futács számára a karácsonyi futballdömping lehet a nagy esély (She)
Bár eddig még csak öt mérkőzésen lépett pályára a másodosztályú angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouth csapatában Futács Márkó, a csatár az NSO Tv-nek adott interjújában elmondta, remek lehetőség számára az angliai karrier, ám tudja, sokat kell harcolnia, hogy a cserepadról a kezdőcsapatba kerüljön.
dec. 19
9:06
Hullottak a fejek, potyogtak a gólok, röpködtek a lapok - őszi statisztika (Agroinform)
Összeállításunkban az NB I eddigi fordulóit elemeztük, az edzőváltásoktól a gólokon, pontokon, nézőszámokon át a sportszerűségi mutatókig.
dec. 19
9:08
Újabb híres díjugrató ló pusztult el (Agroinform)
Nem alakul jól az esztendő második fele a díjugrató lovak tulajdonosai számára, szombaton ugyanis rövid időn belül egy harmadik ismert ló, Lester Vador is elpusztult.
dec. 19
9:18
Videó: a Valencia gólzsákja pazar passzból és kapásból talált be (She)
Fontos győzelmet aratott a Valencia labdarúgócsapata a spanyol bajnokság 17. fordulójának záró mérkőzésén. A „denevérek” hazai pályán győzték le 2–0-ra a Málagát Roberto Soldado duplájával, így megerősítették harmadik helyüket. Nézze meg a szezonban eddig tizenegyszer eredményes spanyol csatár góljait!
dec. 19
9:24
600 győzelemnél jár a Chicago Blackhawks edzője - videó (Agroinform)
Joel Quenneville lett az NHL történetének tizedik trénere, aki elérte a hatszáz győzelmes álomhatárt.
dec. 19
9:26
Mehmet Scholl újra átveszi a Bayern München tartalékjait (Agroinform)
Korábbi válogatott játékosa, Mehmet Scholl veszi át a Bayern München tartalék csapatának irányítását.
dec. 19
9:42
A győri Löke az egyetlen norvég az álomcsapatban (Agroinform)
A Győr norvég beállósa, az aranyérmes Heidi Löke is bekerült a vasárnap zárult brazíliai női kézilabda-világbajnokság álomcsapatába.
dec. 19
9:44
Iványi Dalmának vasárnap kisfia született (Agroinform)
Egészséges kisfiúnak adott életet vasárnap Iványi Dalma, a Pécs 2010 kosárlabdacsapatának irányítója, egyben többségi tulajdonosa.
dec. 19
9:46
Szándékosan kaptunk ki Szlovákiától az olimpián - Forsberg (Agroinform)
A szlovákok elleni szándékos vereségről beszélt egy televíziós adásban a svéd jégkorong legenda, Peter Forsberg.
dec. 19
10:00
Vietnam után Üzbegisztán sem alkalmas helyszín a FIFA szerint (Agroinform)
Kisebbfajta botrány kezd kialakulni a 2012-es női U20-as világbajnokság kapcsán, amelynek rendezési jogáról előbb Vietnam mondott le, most pedig Üzbegisztántól vették vissza.
dec. 19
10:18
Kapós lett a londoni sajtóközpont (Agroinform)
Nem lesz gond az olimpiai sajtóközpont utóhasznosításával - tíz cég is pályázik a létesítmény használatára a londoni olimpia utáni időszakban.
dec. 19
10:20
Letisztult a kép az olimpiai selejtezőket illetően (Agroinform)
Már csak az a kérdés a kvalifikációs tornákkal kapcsolatban, hogy a vb-8. Angola megnyeri-e az Afrika-bajnokságot, vagy selejteznie kell.
dec. 19
10:22
Nowitzki és Kidd nélkül elbukott a Dallas (Agroinform)
A német Dirk Nowitzki nélkül elveszítette első felkészülési mérkőzését a bajnok Dallas Mavericks, amely az Oklahoma ellen kapott ki 14 ponttal.
dec. 19
10:30
Videó: elképesztő „Skorpió-rúgás” után szerzett öngólt a nigériai játékos (She)
Talán az én öngólját szerezte a hong kongi labdarúgó-bajnokságban szereplő Citizen AA játékosa, Festus Baise. A nigériai védő a Szun Hej elleni mérkőzés 79. percében egy jobb oldali beadásba hihetetlen mozdulattal ért bele a tizenhatoson belül, a labda pedig a kapu jobb oldalába hullott. A bajnokságban eddig háromszor az ellenfél kapujába találó hátvéd azért a meccs végén örülhetett, ugyanis…
dec. 19
10:32
Fogadási botrány: az MLSZ fegyelmi bizottsága holnap meghallgatja Aczélt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos honlapján tette közzé, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága holnap meghallgatja a fogadási botrányban gyanúsított Aczél Zoltánt, akit a múlt héten felfüggesztettek a munkavégzés alól.
dec. 19
10:36
Thorpe egyelőre nem foglalkozik gyenge időeredményeivel (Agroinform)
Ian Thorpe, az ausztrálok ötszörös olimpiai bajnok úszója úgy véli: korai lenne még ítéletet mondani arról, hogy sikeres lehet-e a visszatérése.
dec. 19
10:48
Férfi kézilabda: elutazott a válogatott a Karácsony-kupára (She)
Hétfőn délelőtt elutazott a januári Európa-bajnokságra, illetve az áprilisi olimpiai selejtezőre készülő magyar férfi kézilabda-válogatott a keddtől csütörtökig tartó szlovákiai Karácsony-kupára.
dec. 19
10:50
Profi ökölvívás: ha Pacquiaóval nem, Martínezzel bunyózhat Mayweather (She)
Május 5-én lép újra ringbe a világ legjobb bokszolójának tartott Floyd Mayweather. Az amerikai klasszis első számú célpontja természetesen Manny Pacquiao, de ha nem sikerül megegyezni a filippínó szupersztárral, akkor a legjobb középsúlyú bunyósnak tartott Sergio Martínez kaphat esélyt.
dec. 19
11:12
Érdekes húzás volt a Montpellier-től az utolsó pillanatra hagyott Szeged elleni meccs - Mocsai Lajos (Agroinform)
Elutazott a januári Eb-re, illetve az áprilisi olimpiai selejtezőre készülő magyar kézilabda-válogatott a szlovákiai Karácsony Kupára.
dec. 19
11:14
Di Michele szenzációs ollózása egy őrült meccsen - videó (Agroinform)
A Parma-lecce (3-3) mérkőzésen vendégek már 3-1-re vezettek, de a hazaiak az utolsó öt percben két gólt lőve megmentették az egyik pontot.
dec. 19
11:24
Paraguay: 11 év várakozás után 39-edszer bajnok az Olimpia (She)
Az Olimpia nyerte meg a paraguayi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, miután 2–1-re győzött a Rubio Nú ellen az utolsó forduló vasárnapi meccsén.
dec. 19
11:26
Videó: könyörtelenül a plexire nyomta ellenfele fejét a Calgary hokisa (She)
Valószínűleg nem csak az öt perces büntetéssel „úszta meg” durva szabálytalanságát a Calgary Flames jégkorongozója, Rene Bourque, amely után a Chicago Blackhawks hokisa, Brent Seabrook súlyosnak vélt fejsérülést szenvedett. A korábbi chicagói hokis hatalmas erővel lökte a plexire ellenfele fejét, aki ezután percekig feküdt a jégen, ugyanis agyrázkódást szenvedett. Azonnal kórházba kellett…
dec. 19
11:30
Wenger lemondott a bajnoki címről, Mancini már a karácsonyra készül (Agroinform)
Az Ágyúsok nyolc veretlenül megvívott bajnoki után kaptak ki ismét. Ha a City legyőzi szerdán a Stoke Cityt a hétközi fordulóban, akkor 1929 (!) óta először fog az első helyen karácsonyozni.
dec. 19
11:42
Olaszország: Donit és még 16 személyt letartóztattak a bundabotrányban (She)
Tizenhét személyt – köztük az Atalanta korábbi csapatkapitányát, Cristiano Donit – tartóztattak le az olaszországi labdarúgó bundabotrányban.
dec. 19
11:48
Tizenhét embert tartóztattak le Olaszországban (Agroinform)
Tizenhét személyt - köztük az Atalanta korábbi csapatkapitányát, Cristiano Donit - tartóztattak le az olaszországi labdarúgó bundabotrányban.
dec. 19
12:00
A himnuszbotrány miatt költségvetési támogatás nélkül maradhat a román hokiszövetség (Infostart)
A Román Jégkorong Szövetség támogatásának felfüggesztését fontolgatja a román Nemzeti Sport és Ifjúsági Hatóság azt követően, hogy a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai a magyar himnuszt énekelték a két ország pénteki válogatott-mérkőzése előtt Csíkszeredán.
dec. 19
12:00
NEC: Babos fényes győzelemmel ünnepelné 500. meccsét januárban (She)
A NEC Nijmegen John Goossens duplájával 2–0-ra győzött a Venlo ellen a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a hétvégén, de a sikerhez Babos Gábor védéseire is szükség volt. A 37 éves futballista elmondta, a befejezéseknél javulniuk kell, és már alig várja karrierje 500. mérkőzését, amelyre várhatóan januárban kerül sor.
dec. 19
12:02
Fogadási botrány: egyre többen jelentkeznek, hogy vallomást tennének (She)
A fogadási csalások nyomozása során eddig gyanúba került 13 manipulált mérkőzés és 16 gyanúsított személy még csak részeredménynek tekinthető, hiszen a közelmúlt eseményei hatására egyre többen jelentkeznek be az ügyészségen, hogy vallomást kívánnak tenni – mondta Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.
dec. 19
12:06
Egyre többen tennének vallomást a fogadási csalások ügyében (Agroinform)
A nyomozás során eddig gyanúba került 13 manipulált mérkőzés és 16 gyanúsított személy még csak részeredménynek tekinthető.
dec. 19
12:08
Balotelli Mikulásnak öltözve jótékonykodott (Agroinform)
Az angol bulvársajtó szerint Mario Balotelli az Arsenal elleni vasárnapi rangadó előestőjén Mikulásnak öltözve járta Manchester utcáit, és pénzt osztogatott a járókelőknek.
dec. 19
12:36
Győri ETO: a klub Bödével és Pátkaival folytatná a „magyarosítást” (She)
Klement Tibor elmondta, a paksi Böde Dániel és az MTK-s Pátkai Máté érkezhet télen az NB I-es labdarúgó bajnokságban második Győri ETO-hoz, amely nemrégiben szerződést bontott több külföldi játékosával, így a brazil André Lamasszal és a gaboni Arsene Copával, a sérüléséből felépülő brazil Nicolas Ceolint pedig kölcsönadja.
dec. 19
12:42
Henry januárban visszatérhet az Arsenalba (Agroinform)
A klublegenda az MLS téli szünete alatt az Arsenalnál edz. Januárban az Afrika-kupa miatt Maruane Samahot és Gervinhót is nélkülöznie kell Wengernek, Henry oldhatja meg a csatárgondokat. .
dec. 19
12:44
Orosz Pál hármast adna a Ferencváros bajnoki szereplésére - videó (Agroinform)
Az FTC Zrt. vezérigazgatója a Digi Sport Reggeli Start című műsorában értékelte a zöld-fehérek őszi teljesítményét.

Keresés