2011. december 20. kedd

dec. 20
0:00
Eurofutball: hétgólos őrülettel ment téli pihenőre a portugál liga (She)
A Braga vert helyzetből 4–3-ra győzött az Olhanense vendégeként a portugál labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának hétfő esti mérkőzésén, az őszi idény záró összecsapásán.
dec. 20
0:24
Sarapova énekel a WTA-lányok karácsonyi üzenetén - videó (Agroinform)
Maria Sarapova és Agnieszka Radwanska is dalra fakadt a női profi teniszezők szervezete, a WTA által hétfőn publikált karácsonyi üzenetben.
dec. 20
6:57
Egyre többen tennének vallomást (Behaviour)
A fogadási csalások nyomozása során eddig gyanúba került 13 manipulált labdarúgó-mérkőzés és 16 gyanúsított személy még csak részeredménynek tekinthető, hiszen a közelmúlt eseményei hatására egyre többen jelentkeznek be az ügyészségen, hogy vallomást kívánnak tenni - mondta Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.
dec. 20
6:59
Doppingtól az uszodai elszámolásig (Behaviour)
Olyan, mintha tegnap lett volna. Legalábbis amikor az ember fellapozza az újságokat. Egyébként meg annyi, de annyi minden a feledés homályába merült. A Népszava hagyományos év végi visszatekintése segít a lényeg felidézésében: 12 hónap 12 cikkben, botrányok, bukások, győzelmek, poénok. Emlékezzen velünk, jöjjön a március!
dec. 20
7:12
NHL: az Anaheim hiába egyenlített háromgólos hátrányból Dallasban (She)
Az Anaheim Ducks háromgólos hátrányból kiegyenlített ugyan a Dallas Stars otthonában, ám végül 5–3-ra kikapott az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának 73. játéknapján.
dec. 20
7:15
Perek indultak a kínai bundabotrányban (Behaviour)
Több mint húszan, a Kínai Labdarúgó Szövetség (CFA) és klubok egykori alkalmazottai, valamint játékvezetők is ítélőszék elé állnak a héten.
dec. 20
7:51
Berki és Csipes az Év sportolója (Metropol)
Berki Krisztián tornászt és Csipes Tamara kajakost, a Ferencváros női kézilabdacsapatát, Storcz Botond kajak-kenu szövetségi kapitányt, illetve Csipes Ferenc kajakedzőt választották az év legjobbjának a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 54. alkalommal kiírt szavazásán.
dec. 20
8:06
ETO: Détári, Ebedli, Lipcsei és Pintér is a jótékonykodó Fradiban (She)
Megvan a Ferencváros öregfiúk csapatának bő kerete a december végi győri Fehér Miklós Emlékgálára – olvasható a Győri ETO hivatalos honlapján.
dec. 20
8:09
„Remélem, most már mellém áll a szerencse” (Metropol)
A harmadik olimpiájára készülő kalapácsvető világ­ranglista-vezetőként zárja a 2011-es évet.
dec. 20
8:12
Senna a Nascarban folytathatja (Agroinform)
Az As című spanyol sportnapilap szerint elképzelhető, hogy Bruno Senna, aki nem kapott egyelőre szerződést a Forma-1-ben, jövőre az észak-amerikai Nascar-sorozatban folytatja pályafutását.
dec. 20
8:30
Továbbra sem megy Komanéknak (Agroinform)
Koman Vladimir és Laczkó Zsolt csapata, a Sampdoria egygólos vereséget szenvedett a Pescara otthonában. A genovai együttes már november 7. óta nyeretlen.
dec. 20
8:32
Luongo 33 védéssel járult hozzá a Vancouver Canucks sikeréhez - videó (Agroinform)
Roberto Luongo parádás teljesítménnyel, 33 védéssel vette ki részét a Vancouver Canucks Minnesota Wild felett aratott győzelméből az NHL hétfői játéknapján.
dec. 20
8:42
Tenisz: Sarapova játszik az orosz Fed-kupa-csapatban a spanyolok ellen (She)
Marija Sarapova azt mondta, hogy játszani fog az orosz tenisz Fed-kupa-csapatban, amely a világcsoport első körében a spanyolokkal találkozik.
dec. 20
8:48
Sarapova játszik az orosz Fed Kupa-csapatban (Agroinform)
Marija Sarapova azt mondta, hogy játszani fog az orosz tenisz Fed Kupa-csapatban, mely a Világcsoport első körében a spanyolokkal találkozik.
dec. 20
9:00
Fogadási botrány: az MLSZ első fokon határoz Aczélról, aki fellebbezhet (She)
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága ma kora délután meghallgatja a munkavégzés alól felfüggesztett Aczél Zoltánt, és Retteghy István, a bizottság elnöke a Nemzeti Sportnak elmondta, első fokon határoznak a Haladás korábbi vezetőedzőjének sorsáról.
dec. 20
9:03
Bundabotrány: egyre többen vallanának (Metropol)
Egyelőre csak részeredménynek tekinthető a fogadási csalások nyomozása során gyanúba került 13 manipulált mérkőzés és 16 gyanúsított személy, hiszen egyre többen jelentkeznek be az ügyészségen, hogy vallomást kívánnak tenni – mondta az MTI szerint Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.
dec. 20
9:06
A 49ers magabiztosan nyerte a Monday Nightot (Agroinform)
A Pittsburgh Steelers nem tudta kihasználni a Ravens vasárnapi vereségét, és egy hasonlóan csúnya vereségbe szaladt bele a San Fransisco otthonában.
dec. 20
9:18
Videó: Storcz nem számított az elismerésre, a Fradi jövőre BL-csapat lesz (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungariát az Év csapatának, míg Storcz Botondot az Év szövetségi kapitányának választották 2011-eben a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 54. alkalommal kiírt szavazásán. A Sportcsillagok Gálaestjén a zöld-fehérek csapatkapitánya, Szucsánszki Zita és a kajak-kenusok vezetője nyilatkozott az NSO Tv-nek.
dec. 20
9:20
Kaposvár: Sisa Tibor magyar játékosokkal erősítene januárban (She)
Sisa Tibor, az NB I-ben szereplő Kaposvár vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, több játékost is szeretne igazolni a télen, és elsősorban magyar futballisták szerződtetésében gondolkodik.
dec. 20
9:22
Németország: Nowitzki és Neuner az év legjobb sportolója (She)
Dirk Nowitzkit, a Dallas Mavericksszel NBA-bajnok kosárlabdázót és Magdalena Neuner világbajnok sílövőt választották meg Németországban az idei év legjobb férfi, illetve női sportolójának.
dec. 20
9:24
Magyar játékosokkal erősítene Sisa Tibor (Agroinform)
Bár néhány napja bővült a Rákóczi kerete az NB III-as együttes öt tagjával, Sisa Tibor vezetőedző a téli szünet alatt újakkal is szeretne erősíteni.
dec. 20
9:24
Profi ökölvívás: Bute feni a fogát a Szuper hatok döntőseire (She)
Lucian Bute, az IBF nagyközépsúlyú világbajnoka a profi ökölvívó Szuper hatok-sorozat fináléja előtt és után is egyértelműen jelezte: készen áll mindkét döntős ellen ringbe lépni.
dec. 20
9:36
Megműtötték David Villát (Infostart)
Megműtötték David Villát, az FC Barcelona múlt csütörtökön, a klubvilágbajnokság elődöntőjében sípcsonttörést szenvedett támadóját, akire négy-öt hónap kihagyás vár.
dec. 20
9:36
River Plate: Trezeguet átesett az orvosin, január elején mutatják be (She)
A francia labdarúgó-válogatott korábbi csatára, David Trezeguet átesett az orvosi vizsgálatokon a River Plate-nél, amellyel még a héten aláírja a szerződését – jelentette be az argentin klub.
dec. 20
9:38
Videó: Messi unokatestvére parádés góllal járult hozzá a bajnoki címhez (She)
Az Olimpia labdarúgócsapata nyerte meg a paraguayi bajnokságot, miután a 22. (utolsó) fordulóban 2–1-re legyőzte hazai pályán a Rubio Nút. A tizenegy év után ismét – összességében pedig 39. alkalommal – aranyérmes asuncióni együttes vezető gólját a Barcelonában futballozó Lionel Messi unokatestvére, Maxi Biancucchi szerezte egy pazar mozdulat után.
dec. 20
9:42
Az arcok sohasem csalnak (Agroinform)
A múlt hét legnagyobb híre az NBA-ben Chris Paul átigazolása volt a Los Angeles Clippershez. A csereüzlet két oldalán érintett játékosok különböző módon reagáltak a váltásra.
dec. 20
9:54
Videó: a Chelsea brazil tinije nagyon megetette az Arsenal védelmét (She)
Remek gólt szerzett a Chelsea labdarúgócsapatának tartalékai között Lucas Piazón. A 17 éves tehetség az Arsenal elleni bajnoki mérkőzésen egy kényszerítő után visszakapott labdával kétszer nagyon becsapta a rárontó védőket, majd mindenki között a kapuba lőtt. Az U17-es brazil válogatottal a 2011-es mexikói világbajnokságon negyedik helyen végző futballistát sokan Kaká utódjának tartják, ugyanis a…
dec. 20
9:56
PSG: Leonardo szerint a Parc des Princes ósdi és alkalmatlan (She)
A Paris Saint-Germain sportigazgatójaként tevékenykedő Leonardo igencsak kritikus hangnemben beszélt az első számú párizsi futballcsapat stadionjáról.
dec. 20
9:57
Megműtötték David Villát (Metropol)
Megműtötték David Villát, az FC Barcelona múlt csütörtökön, a klubvilágbajnokság elődöntőjében sípcsonttörést szenvedett támadóját, akire négy-öt hónap kihagyás vár.
dec. 20
10:00
Megműtötték David Villát, bízik a BL-döntőben és az Eb-szereplésben (Agroinform)
Hétfőn délután megoperálták egy barcelonai klinikán a Barcelona csatárának törött bal lábát. A beavatkozás után az orvosok és a játékos is bizakodnak a jövő nyári Eb-szereplésben.
dec. 20
10:18
Ted Ligety forradalmasítaná a sportágat (Agroinform)
Nem kell a futamok közötti kétórás szünet, jöjjenek az esti versenyek - ezzel a két változtatással forradalmasítaná a sízést Ted Ligety.
dec. 20
10:20
A vezetőedzőnek és a szakmai igazgatónak sincs papírja Kecskeméten (Agroinform)
Pro lincences edzői képesítés nélkül nevezeték a Szabó Istvánt a Kecskemét élére.
dec. 20
10:36
Befejezi a vajkezű szerb - vége Sztojakovics karrierjének (Agroinform)
Hétfőn, tizenhárom NBA szezonnal a hát mögött bejelentette visszavonulását a kosárlabdázás történetének egyik legjobb hárompontos dobója, Predrag Sztojakovics.
dec. 20
10:38
Krivacsevicset kölcsönadta a soproni női kosárcsapat (Agroinform)
A csapat anyagi helyzetének stabilitása érdekében a címvédő Sopron kölcsönadta Krivacsevics Tijanát a spanyol Rivas Ecópolis együttesének.
dec. 20
10:48
Labdarúgás: olasz és angol bajnokik, spanyol és német kupameccsek - program (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában az elhalasztott első fordulót ma kezdik el pótolni a csapatok, két mérkőzéssel. Az angol élvonalban szintén két találkozót rendeznek, míg Spanyolországban és Németországban a hazai kupasorozaté a terep.
dec. 20
10:54
Veszélybe került Venus Williams szereplése az Australian Openen (Agroinform)
Lemondta az aucklandi felvezető tornát Venus Williams, így bizonytalanná vált, hogy ott lehet-e a január 16-án kezdődő Australian Openen.
dec. 20
10:56
Szabics Imre hatodik az Év labdarúgója választáson Ausztriában (Agroinform)
A Sturm Graz csatára 5 pontot kapott, Marc Jankóval, a holland Twente játékosával holtversenyben zárt a hatodik helyen. A győztes David Alaba, a Bayern München légiósa lett.
dec. 20
11:06
Livorno: leváltották Filkorék edzőjét, Madonna lehet az utódja (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Livorno menesztette az együttes vezetőedzőjét, Walter Novellinót.
dec. 20
11:12
Győrfi Alen kettős szerepben a 2012-es szezonban (Agroinform)
Az Adrenalin H-Moto Team élmotorosa versenyzőként és csapatvezetőként is helyt akar állni a jövő évi szezonban.
dec. 20
11:24
Ausztria: Szabics Imre hatodik az Év labdarúgója-választáson (She)
A magyar válogatott Szabics Imre hatodikként zárt az Év labdarúgója-választáson Ausztriában. A győztes David Alaba, a Bayern München légiósa lett.
dec. 20
11:26
Uruguay: meghalt az 1995-ben Copa América-győztes szövetségi kapitány (She)
Hosszan tartó betegség után hétfőn, 75 éves korában Spanyolországban elhunyt Héctor „Pichón" Núnez, az 1995-ben Copa América-győztes uruguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 20
11:42
Videó: pénztárgépszalaggal dobták fejbe a svájci játékost Hamburgban (She)
Kellemetlen esemény miatt állt a játék a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának 19. fordulójában rendezett St. Pauli–Eintracht Frankfurt rangadón (2–0). A 47. percben szöglethez készülődtek a vendégek, amikor egy hazai szurkoló pénztárgépszalaggal fejbe dobta a frankfurtiak játékosát, Pirmin Schweglert. A svájcit percekig ápolni kellett, de szerencsére nem esett súlyosabb baja.
dec. 20
11:48
Terry játszhat a Tottenham ellen (Agroinform)
Az angol válogatott védő csapata hétfői edzésén sántikált le fájdalmas arccal a pályáról, jobb sarkában fájdult meg az Achilles-ín, de ez nem akadályozza a csütörtöki szereplésben.
dec. 20
11:50
Szűcs Gabriella is távozik Debrecenből (Agroinform)
A román Valceatól az idény elején visszatért játékos ismét Romániába szerződik, és Zilahon folytatja pályafutását.
dec. 20
12:00
Női kézilabda: Elek Gábort meglepte a jelölés, és már a BL-re gondol (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a Ferencváros női kézilabdásait választották a sportújságírók az Év csapatának. Elek Gábor vezetőedző a Sportcsillagok gálaestjén a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, meglepetésként érte őket a jelölés, ugyanakkor nagyon jólesett nekik, hogy gondoltak rájuk.
dec. 20
12:02
London 2012: Aján Tamás szerint Nagy Péter olimpiai résztvevő (She)
Aján Tamás úgy látja, hogy Nagy Péter, a legjobb magyar súlyemelő már most londoni olimpiai indulónak tekintendő.
dec. 20
12:04
Fogadási botrány: az ügyészség K. Zoltánék előzetesben tartását kérte (She)
Az ügyészség a fogadási botrányban érintett két korábbi labdarúgó, K. Zoltán és L. Mátyás előzetes letartóztatásának meghosszabbítását kérte a Pesti Központi Kerületi Bíróság keddi tárgyalásán.
dec. 20
12:06
Sampdoria: Komant a Sassuolo szeretné megszerezni - sajtóhír (She)
Az átigazolási hírekre szakosodott olasz internetes oldal, a tuttomercatoweb.com értesülései szerint az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló Sassuolo szeretné megszerezni Koman Vladimirt a Sampdoriától.
dec. 20
12:08
Férfi kézilabda: Nagy László a Barcelonából szeretne visszavonulni (She)
A Barcelona kézilabdacsapatából szeretne visszavonulni, 2013-ban szerződést hosszabbítana a spanyol szuperklubbal; a szíve a katalánoké és a Szegedé, sokat köszönhet Skaliczki Lászlónak; idén is BL-t és spanyol bajnokságot nyerne, a magyar válogatottnak pedig szorít, saját visszatéréséről viszont változatlanul nem kívánt beszélni – minderről Nagy László kézilabdázó nyilatkozott a Digi Sport…
dec. 20
12:10
Premier League: sztrájk miatt elmaradhat az Arsenal és a Chelsea hétfői meccse (She)
A londoni metróvezetők tervezett sztrájkja miatt elképzelhető, hogy az Arsenalnak és a Chelsea-nek is el kell halasztania a jövő hétfői mérkőzését az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában.

Keresés