2011. december 15. csütörtök

dec. 15
16:30
Ferencváros: pénteken újra összeáll a BL-ben szereplő csapat (She)
Pénteken újra találkoznak az 1995-ben a labdarúgó Bajnokok Ligájában szereplő Ferencváros játékosai, hogy dedikálják a közelmúltban róluk megjelent „Az utolsó nagy Fradi” című könyvet.
dec. 15
16:32
Liverpool: Carroll jelentős jutalmat kap klubhűségéért - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool csatára, Andy Carroll januárban jelentős jutalmat kap klubhűségéért: a Daily Mail információi szerint csapata 150 ezer fontot utal bankszámlájára lojalitásáért.
dec. 15
16:34
Evezés: versenybíróval bővült a magyar olimpiai résztvevők száma (She)
Az olimpiai kvótát szerző Simon Béla és Juhász Adrián kormányos nélküli kettesen kívül most már biztos, hogy további magyar evezős résztvevőkre is számíthatunk Londonban. A Nemzetközi Evezősszövetség (FISA) tájékoztatása szerint elfogadták Mészáros László nemzetközi versenybíró jelentkezését a londoni olimpiára.
dec. 15
16:36
Boe sprintelt a legjobban Hochfilzenben (Agroinform)
A norvég Tarjei Boe sikerével ért véget a biatlon Világkupa sorozat idei harmadik versenyen Hochfilzenben.
dec. 15
16:38
Vanczák Vilmosék nem kerülnek vissza az Európa Ligába (Agroinform)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság döntése értelmében az Európai Labdarúgó Szövetségnek nem kell visszahelyeznie az Európa Ligába svájci Sion csapatát.
dec. 15
16:48
Fogadási csalás: Sütő nem futballista, hanem hivatásos bundázó - Czeglédy (She)
Hazugsággal vádolják Aczél Zoltánék a trénert bemártó labdarúgót, Sütő Lászlót – ezt mondta Czeglédy Csaba, Aczél ügyvédje a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. A jogi képviselő úgy fogalmazott: „Sütő, Aczél játékosaként nem futballista volt a Siófoknál, hanem hivatásos bundázó.”
dec. 15
16:50
Barcelona: Messi, Guardiola és a csapat tekintélyes díjat kapott (She)
A World Soccer nevű futballal foglalkozó magazin az Év játékosának választotta meg Lionel Messit, a Barcelona kiválóságát, az Év edzőjének a katalánok trénerét, Pep Guardiolát választották, míg az Év legjobb csapata maga a Barcelona lett.
dec. 15
16:54
Újabb videófelvétel alapján nyomoz az ügyészség John Terry ellen (Agroinform)
Az ügyészek azt tervezik, hogy az összegyűjtött bizonyítékok alapján még a hétvége előtt döntenek arról, hogy vádat emelnek-e Terry ellen.
dec. 15
17:12
Kevés pont és sok izgalom várható Atlantában - Falcons-Jaguars sportfogadó szemmel (Agroinform)
Péntek hajnalban rendezik az NFL 15. játékhetének nyitómeccsét, ahol az Atlanta fogadja a Jacksonville-t, mi pedig megpróbálunk nyerő tippet adni Nektek.
dec. 15
17:24
Barcelona: Messi, Guardiola és a csapat is tekintélyes díjat kapott (She)
A World Soccer nevű futballal foglalkozó magazin az Év játékosának választotta meg Lionel Messit, a Barcelona kiválóságát, az Év edzőjének a katalánok trénerét, Pep Guardiolát választották, míg az Év legjobb csapata maga a Barcelona lett.
dec. 15
17:30
Az új Redondótól Sneijderig, avagy kivel erősítene Sir Alex? (Agroinform)
Fletcher kiválása miatt tovább gyengült az amúgy sem túl acélos manchesteri középpálya, megnéztük, ki jelenthetne valódi erősítést Fergusonéknak.
dec. 15
17:42
Videó: a túl sok kiállítás lett a magyar hokisok veszte az ukránok ellen (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a magyar jégkorong-válogatott újabb vereséget szenvedett a csíkszeredai Négy nemzet tornán. Ukrajna 3–2-es győzelmében az is nagy szerepet játszhatott a jelenlegi keretben rutinosnak számító Benk András szerint, hogy „túl sokat kalimpáltunk a bottal”, aminek rendre kiállítás lett a vége. Budai Krisztián úgy véli, ma sokkal jobban tudott küzdeni a válogatott,…
dec. 15
17:42
Verrasztó Dávid megütötte Gyurtát (Metropol)
Fegyelmi eljárás indul a Magyar Úszó Szövetségben annak kapcsán, hogy a lengyelországi Szczecinben rendezett múlt heti rövidpályás úszó Európa-bajnokság zárónapján összekülönbözött egymással Verrasztó Dávid és Gyurta Gergely.
dec. 15
17:44
DVSC: Farkas Balázs keményen dolgozik, felépülése jó ütemben halad (She)
Jó ütemben halad Farkas Balázs felépülése – adta hírül a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapja. A Dinamo Kijevet megjáró játékos Szűcs Istvánnal és Illés Gyulával végez rehabilitációs edzéseket.
dec. 15
17:46
Úszás: fegyelmi eljárást indítottak Verrasztó és Gyurta afférja ügyében (She)
Fegyelmi eljárás indul a Magyar Úszószövetségben annak kapcsán, hogy a lengyelországi Szczecinben rendezett múlt heti rövid pályás úszó Európa-bajnokság záró napján összekülönbözött egymással Verrasztó Dávid és Gyurta Gergely.
dec. 15
17:48
Higuaín 30 millió fontért a Chelsea-é lehet (Agroinform)
A komoly csatárgondokkal küzdő londoniak télen mindenképpen szeretnének igazolni egy minőségi támadót, aki Gonzalo Higuaín lehet.
dec. 15
17:48
Lombard: Tavasszal javulnunk kell, csak nem tudom miben - Dlusztus (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC sérüléssel bajlódó védője, Dlusztus András a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, a pápai együttesnek javulnia kell a tavaszi idényre, csak azt nem tudja, miben.
dec. 15
18:00
Fegyelmi eljárást indít az úszó szövetség (Infostart)
Fegyelmi eljárás indul a Magyar Úszó Szövetségben annak kapcsán, hogy a lengyelországi Szczecinben rendezett múlt heti rövidpályás úszó Európa-bajnokság zárónapján összekülönbözött egymással Verrasztó Dávid és Gyurta Gergely.
dec. 15
18:00
Lombard: A tavasszal javulnunk kell, csak nem tudom, miben - Dlusztus (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard FC sérüléssel bajlódó védője, Dlusztus András a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, a pápai együttesnek javulnia kell a tavaszi idényre, csak azt nem tudja, miben.
dec. 15
18:02
Futsal-vb-selejtező: az oroszok győztek a lettek ellen Gyöngyösön (She)
Az orosz futsalválogatott a papírformának megfelelően 2–0-ra győzött Lettország ellen a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban Gyöngyösön.
dec. 15
18:06
Luis Perez-Sala lett a HRT csapatvezetője (Agroinform)
A korábbi Forma-1-es pilóta, Luis Perez-Sala lett a Hispania Racing Team (HRT) új csapatfőnöke, miután az eddigi vezető, a német Colin Kolles szerdán távozott posztjáról.
dec. 15
18:18
Paks: a Lokihoz hasonlóan Törökországban edzőtáboroznak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a csapat februárban Törökországba utazik edzőtáborozni.
dec. 15
18:24
A szurkolók jobbak, mint a labdarúgásunk - George F. Hemingway (Agroinform)
A Budapest Honvéd tulajdonosa a Hathárom TV-nek adott interjújában beszél a kispesti játékosmozgásról, a szurkolókról és a klub lehetőségeiről.
dec. 15
18:26
David Villának kevés az esélye az Eb-szereplésre (Agroinform)
A Barcelona támadója, David Villa már október óta szenvedett a sípcsontjával, ami a katari Al-Szadd elleni mérkőzésen tört el.
dec. 15
18:28
Ezúttal az ukránoktól kapott ki a magyar válogatott (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott 3-2-re kikapott az ukrán csapattól a csíkszeredai nemzetközi jégkorongtorna csütörtöki játéknapján.
dec. 15
18:36
Spanyolország: Del Bosque szerint sorscsapás David Villa sérülése (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lesújtva nyilatkozott, miután megtudta, hogy David Villa sípcsontja eltört a Barcelona mai mérkőzésén a klubvilágbajnokságon. A szakember azonban egyelőre nem mond le a támadó Eb-szerepléséről.
dec. 15
18:38
Jégkorong: Hollandia ellen is vereség az U20-as divízió II-es vb-n (She)
Egy góllal kikapott a magyar válogatott a holland csapattól a donecki U20-as divízió II-es jégkorong-világbajnokság csütörtöki játéknapján.
dec. 15
18:40
West Brom: balhés skót középpályást szerződtettek Gera posztjára (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion mindenben megegyezett a skót Dundee Uniteddel Scott Allan szerződtetéséről. A 20 esztendős középpályás a súlyos sérüléssel bajlódó Gera Zoltán posztján is bevethető.
dec. 15
18:42
Barcelona: Villának 4-5 hónapot kell kihagynia, már úton van hazafelé (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona hivatalos honlapján arról számolt be, hogy a ma sípcsonttörést szenvedő David Villa várhatóan négy-öt hónapig lesz harcképtelen.
dec. 15
18:54
London 2012: hadosztálynyi brit katona ügyel a biztonságra (She)
Hadosztálynyi katona – köztük a királyi légierő és a haditengerészet több egysége – ügyel a jövő nyári londoni olimpiai játékok biztonságára a brit védelmi miniszter csütörtöki ismertetése szerint.
dec. 15
19:00
Villas-Boas cáfolta Torres távozását, a fogadóirodák szerint az MU-é is lehet (Agroinform)
André Villas-Boas szerint Fernando Torres semennyiért nem eladó, de a fogadóirodák szerint nem elképzelhetetlen az Anglián belüli klubváltása.
dec. 15
19:02
Fegyelmi eljárást indít az úszószövetség (Agroinform)
A lengyelországi Szczecinben rendezett múlt heti rövidpályás úszó Eb zárónapján összekülönbözött egymással Verrasztó Dávid és Gyurta Gergely.
dec. 15
19:12
El: a csoportkör utolsó fordulójának csütörtöki eredményei és gólszerzői (She)
Csütörtökön lezárult a labdarúgó Európa-liga csoportköre, és kialakult a legjobb 32 mezőnye. Tekintse meg a csütörtöki mérkőzések eredményeit és gólszerzőit.
dec. 15
19:12
Tarolt az FC Barcelona a World Soccernél (Metropol)
A spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona több díjat is begyűjtött a World Soccer magazin év végi választásán: 2011-ben a legjobb labdarúgó Lionel Messi, a legjobb edző pedig Josep Guardiola lett, és a csapatok között is a katalán sztáralakulat végzett az élen.
dec. 15
19:18
A Barca szerint négy-öt hónapot kell kihagynia Villának, aki úton van Spanyolországba (Agroinform)
Az optimista jóslat alapján akár még ott lehet az Eb-n a négy éve gólkirály Villa. A csatárt hamarosan megoperálják Barcelonában.
dec. 15
19:36
Balotelli csapattársával balhézott össze az edzésen - fotó (Agroinform)
Nem bír magával Mario Balotelli, aki körül ismét áll a bál: ezúttal Micah Richardsszal csaptak össze a Manchester City tréningjén.
dec. 15
19:48
Jégkorong: a lengyelek Romániát is legyőzték a csíkszeredai tornán (She)
A Csíkszeredában zajló Négy nemzet jégkorongtorna második játéknapján a házigazdaként bemutatkozó román válogatott – amelynek mostani kerete mindössze „fél" román játékost számlál a helyi, székely erők mellett – izgalmas és színvonalas találkozón egygólos vereséget szenvedett attól a Lengyelországtól, amely tegnap a magyar válogatott ellen nyert öttel (6–1).
dec. 15
19:54
Skót középpályást szemelt ki a West Brom Gera posztjára (Agroinform)
Roy Hodgson menedzser megerősítette, hogy a klub tárgyalásokat folytat a skót Dundee Uniteddel Scott Allan leigazolásáról, de még nem kötöttek megállapodást.
dec. 15
20:06
Videó: az ellenfél hibájából szerzett vezetést Rausch a Hannovernek (She)
A Hannover a továbbjutásért küzd az Európa-liga csoportkörének csütörtöki, utolsó játéknapján, hiszen saját veresége és a Köbenhavn esetleges győzelme esetén még lemaradhat a folytatásból. A németek első gólja a Vorszkla Poltava ellen éppen ezért volt jelentős, mindamellett, hogy a lengyelek védője borzasztó hibát követett el a találat előtt: addig nézegette ellenfelét, hogy kötényt adott neki, de…
dec. 15
20:08
Női kosár Euroliga: sokáig vezetett, de végül kikapott a Győr (She)
A női kosárlabda Euroliga 10. fordulójában a Győr küzdelmes mérkőzésen hazai pályán 72–66-ra kikapott a francia Bourges-tól. A magyar csapat két legjobbja a 17 pontig és 13 gólpasszig jutó Iva Ciglar, illetve a 19 pontot és 15 lepattanót jegyző Quanitra Hollingsworth volt.
dec. 15
20:12
Farkas Balázsék januárban már együtt edzhetnek a csapattal (Agroinform)
Illés Gyula, Szűcs István és Farkas Balázs is külön edz a szünetben azért, hogy januárban egészségesek legyenek, mire elkezdődik a szezon.
dec. 15
20:24
Futsal-vb-selejtező: a mieink a kazahok elleni győzelemmel kezdtek (She)
A magyar futsalválogatott 5–1-re győzött Kazahsztán ellen a világbajnoki selejtező 7. csoportjának első fordulójában Gyöngyösön, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé.
dec. 15
20:26
Videó: a tottenhames Andros Townsend hatalmas gólt lőtt a Shamrocknak (She)
A Tottenham Hotspurnak (nem kis meglepetésre) a Rubin Kazany veresége is kell ahhoz, hogy továbbjussanak az Európa-liga A-csoportjából. Mindettől függetlenül Harry Redknapp és tanítványai a győzelembe menekülnek Írországban a Shamrock Rovers ellen, mégpedig teljes elszántsággal. Várhatóan kiütés lesz a találkozó vége, amelyen a 2. találatot jegyző Andros Townsend egy labdaszerzést követően a…
dec. 15
20:28
Bayern München: a tilalom ellenére vinnék Brenót a katari edzőtáborba (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München vezetőedzője, Jupp Heynckes ragaszkodik ahhoz, hogy Brenót elvigyék a januári katari edzőtáborba, annak ellenére, hogy a hátvéd nem hagyhatja el Németországot.
dec. 15
20:30
Tatabányán Buzánszky Jenő lesz a szakmai nap díszvendége (Agroinform)
A Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága december 16-án szakmai napot szervez a tatabányai Sporthotel Étteremben a megye sportvezetői és edzői részére.
dec. 15
20:42
Videó: a tottenhames Townsend hatalmas gólt lőtt a Shamrocknak (She)
A Tottenham Hotspurnek (nem kis meglepetésre) a Rubin Kazany veresége is kell ahhoz, hogy továbbjusson az Európa-liga A-csoportjából. Ettől függetlenül Harry Redknapp és tanítványai a győzelembe menekülnek Írországban a Shamrock Rovers ellen, mégpedig teljes elszántsággal. Várhatóan kiütés lesz a találkozó vége, amelyen a második találatot jegyző Andros Townsend egy labdaszerzést követően a…
dec. 15
20:44
Videó: parádés csapatmunka eredményezte a Kazany egyenlítő gólját (She)
A Rubin Kazanynak egyetlen pont megszerzése is elég szalonikiben ahhoz, hogy a Tottenham Hotspurt megelőzve továbbjussanak az Európa-liga csoportköréből. Hogy ez az álom valósággá váljon, azért Nelson Valdez tett a legtöbbet, hiszen a PAOK vezetése után a 2. félidő elején kiegyenlített. A találatot kiváló csapatmunka eredményezte, hiszen miután a félpályánál labdát szereztek, majd gyors, rövid…
dec. 15
20:48
Győri vereség a Bourges-tól (Agroinform)
A Győr hazai pályán kikapott csütörtökön a francia Bourges-tól a női kosárlabda Euroliga tizedik fordulójában.
dec. 15
21:00
Videó: parádés csapatmunka eredménye a Kazany egyenlítő gólja (She)
A Rubin Kazanynak egyetlen pont megszerzése is elég Szalonikiben ahhoz, hogy a Tottenham Hotspurt megelőzve továbbjusson az Európa-liga csoportköréből. Hogy ez az álom valósággá váljon, azért Nelson Valdez tett a legtöbbet, aki a PAOK vezetése után a 2. félidő elején kiegyenlített. A találatot kiváló csapatmunka eredményezte, hiszen az oroszok a felezővonalnál labdát szereztek, majd gyors, rövid…
dec. 15
21:02
Női kézilabda: Lunde ikertestvére is a győrieknél folytatja? (She)
Norvég információk szerint elképzelhető, hogy a tavasszal már a női kézilabda NB I-ben szereplő Győri ETO-t erősíti  Kristine Lunde Borgersen, a zöld-fehérek kapusának, Katrine Lunde Haladsen ikertestvére – adta hírül a Kisalföld.

Keresés