2011. december 16. péntek

dec. 16
11:30
Nem játszhat ellenünk a franciák egyik legjobbja (Agroinform)
A francia férfi kézilabda válogatott egyik legjobb játékosa, William Accambray nélkül érkezik a januári Eb-re.
dec. 16
11:32
Nagy László a Pick Szeged történetének legjobb játékosa (Agroinform)
Az álomcsapatba többek között Puljezevics, a jelenlegi vezérigazgató Mezei Richárd és a már Veszprémet is megjárt Eklemovics is bekerült.
dec. 16
11:34
Az El Clásicóval hangoltak a győri lányok a Vác ellen - videó (Agroinform)
A múlt hét végén Madridban járt a győri női kézilabdacsapat, amelynek tagjai egy kézilabda-rangadó mellett az El Clásicót is a helyszínen tekintették meg.
dec. 16
11:42
FTC: Springer Bödét el tudná képzelni és egy német befektetőről is beszélt (She)
A Ferencváros elnökségi tagja, Springer Miklós a 100%Fradi sportmagazinnak adott nyilatkozatában a labdarúgócsapattal kapcsolatban elmondta, a paksi Böde Dánielt szívesen látná az együttesben. Az alapító Springer Ferenc unokája továbbá arról is beszélt, hogy egy német befektető nagyobb összeggel támogathatja a klubot.
dec. 16
11:44
1860 München: Király izomrostszakadást szenvedett csapata edzésén (She)
Izomrostszakadást szenvedett Király Gábor, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 München kapusa. A magyar válogatott játékos csapata csütörtöki edzésén sérült meg, és minden bizonnyal kihagyja a Karlsruhe elleni bajnokit, amely együttese utolsó tétmeccse a 2011-es esztendőben.
dec. 16
11:48
A Bayern München a Köln ellen lehet őszi bajnok (Agroinform)
A bajorok hazai pályán csapnak össze az 1. FC Kölnnel a Bundesliga 17. utolsó idei fordulójának nyitómérkőzésén.
dec. 16
12:00
Videó: a zseniális kapus, a hulló korong és a varázslatos passz - NHL (She)
Az NHL csütörtöki játéknapja sem szűkölködött látványos jelenetekben. Mostani válogatásunkban láthatják Cam Wardot, a Carolina kapusát, aki egészen fantasztikus védéseket mutatott be, egy korongot, amely nem szemből, hanem felülről érkezett, végül Tim Jackman (Calgary) varázslatos passza következik.
dec. 16
12:02
BL: négy újonc és hat bajnok a 16 között - az eddigi idény számokban (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének pénteki sorsolása előtt a FIFA a hivatalos oldalán összeállítást készített a csoportkör statisztikáiból, amelyek közül szemezgettünk.
dec. 16
12:06
Feczesinék a Filkorékhoz látogatnak a forduló nyitómeccsén (Agroinform)
Péntek este a Serie B 20. fordulójának nyitómérkőzésén az edzőváltáson átesett Brescia a Livorno otthonában lép pályára.
dec. 16
12:08
Milan-Arsenal és Napoli-Chelsea mellett papírformának tűnő párharcok a 16 között (Agroinform)
A Barcelona a Leverkusent, a Real Madrid a CSZKA Moszkvát kapta a BL nyolcaddöntőjében. Az APOEL-nek a Lyon a Baselnek a Bayern örülhet.
dec. 16
12:36
Két olasz-angol párharc is lesz a BL-nyolcaddöntőben (Infostart)
Két olasz-angol párharc is lesz a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a tavaszi nyitány slágere a Napoli és a Chelsea, illetve az AC Milan és az Arsenal összecsapása lesz.
dec. 16
12:36
Argentína: Trezeguet megérkezett, hétfőn aláír a River Plate-hez (She)
David Trezeguet csütörtökön Buenos Airesbe érkezett, és ha minden a terveknek megfelelően alakul, hétfőn aláírja a szerződését a jelenleg az argentin labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő River Plate-nél.
dec. 16
12:38
Liverpool: Gerrard hétfőn újra edzésbe állhat, januárban már játszhat (She)
A Telegraph értesülései szerint hétfőn ismét edzésbe állhat Steven Gerrard, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool középpályása. A rutinos válogatott futballista januárban, az Oldham elleni FA-kupa-meccsen akár már pályára is léphet.
dec. 16
12:40
Ökölvívás: a többség Ward győzelmét várja a Szuper hatok döntőjében (She)
Hétvégén kerül sor a nagyközépsúlyú Szuper hatok-sorozat döntő mérkőzésére, amelyen a WBC és WBA profi bokszvilágbajnoki címei kerülnek terítékre, Carl Froch és Andre Ward között.
dec. 16
12:42
Videó: Szolnokon játsszuk a focit, támadni szeretünk - Mundi Roland (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Szolnoki MÁV FC vezeti a tabellát, a legtöbb gólt lőve, és a legkevesebbet kapva. Az NSO Tv Mundi Rolandot kérdezte az együttes eddigi teljesítményéről. A játékos a tudatos igazolásokat és a támadófoci szeretetét emelte ki a siker okaként. Mundiék tudják, hogy nem lesz könnyű a tavaszi menetelés sem, elsősorban azért, mert a legfőbb riválisokkal…
dec. 16
12:44
Ajánló: megjelent Gallov Rezső új könyve a korábbi londoni olimpiákról (She)
Londoni olimpiák 1908, 1948, 2012 címmel megjelent Gallov Rezső új könyve.
dec. 16
12:46
BL: a Milan-Arsenal a slágerpárharc a nyolcaddöntőben - párosítás (She)
Nyonban elkészítették a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. Az AC Milan az Arsenallal mérkőzik, a Napoli a Chelsea-vel, a címvédő Barcelona pedig a Bayer Leverkusennel néz farkasszemet.
dec. 16
13:00
Az Universiade-győztes Nagy Péter Oroszországban is az olimpiáért küzd (Agroinform)
A múlt hétvégi londoni olimpiai tesztversenyen is első Nagy Péter az e hétvégi oroszországi nemzetközi versennyel búcsúztatja az óesztendőt.
dec. 16
13:02
Kemény ellenfeleket kaptak a manchesteriek, legyőzhetőeket Juhászék és Megyeriék (Agroinform)
A Manchester City a címvédő és vele együtt a BL-ből érkező Portóval, a Manchester United a szintén BL-kieső Ajax-szal küzd a 32 között.
dec. 16
13:18
Az Arsenalnál örülnek, hogy elkerülték a Barcelonát (Agroinform)
A két manchesteri sztárcsapat kiesése után már csak két angol együttes várhatta a Bajnokok Ligája péntek déli sorsolását. A Chelsea és az Arsenal is idegenben kezd, de nem lesz könnyű dolguk.
dec. 16
13:30
Real: Jónak tűnik a sorsolás, de veszélyes csapat a CSZKA - Butragueno (She)
Mint ismeretes, a Real Madridot a CSZKA Moszkvával párosították össze ma Nyonban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolásán. A „királyi gárdától" Emilio Butragueno beszélt először a leendő ellenfélről.
dec. 16
13:32
Vitorlás vb: Gádorfalvi Áron az olimpiai kvótát érő 26. helyen áll (She)
A szörfös Gádorfalvi Áron nyolc futam után az ötkarikás kvótát érő 26. helyen áll a Perthben zajló olimpiai kvalifikációs vitorlás világbajnokságon.
dec. 16
13:34
El: az MU az Ajaxot, a City a címvédő Portót kapta - párosítás (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában kisorsolták az Európa-liga egyenes kieséses szakasza első fordulójának párosítását. A nyolcaddöntőbe jutásért a Manchester City a címvédő Portóval találkozik, a Manchester United pedig az Ajaxszal.
dec. 16
13:36
Az olaszok nem örülnek az angol riválisoknak (Agroinform)
Két angol-olasz párharc is kialakult a pénteki délben lezajlott Bajnokok Ligája sorsoláskor, az olasz együttesek nem repdesnek az örömtől emiatt.
dec. 16
13:36
Kézilabda: a női vb-t Németország, a férfit Franciaország rendezi 2017-ben (She)
Franciaország rendezheti a férfi, Németország pedig a női kézilabda-világbajnokságot 2017-ben – döntött a nemzetközi szövetség Sao Paulóban.
dec. 16
13:38
Sarokkal adott fantasztikus gólpasszt az Austria Wien játékosa - videó (Agroinform)
Az Austria Wien-Malmö (2-0) Európa Liga-meccsen a hazaiak játékosa, Zlatko Junuzovic sarokkal, pazarul ugratta ki csapattársát.
dec. 16
13:48
BL: az Arsenalnál nem titkolják, más ellenfélnek jobban örültek volna (She)
A Milannál és az Arsenalnál úgy vélik, ők játsszák a következő forduló slágerpárharcát – erről szóltak az első nyilatkozatok a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének pénteki sorsolása után.
dec. 16
14:06
Európa Liga: Juhászék holland, Megyeriék orosz ellenfelet kaptak (Infostart)
A Juhász Rolandot foglalkoztató belga Anderlecht a holland Alkmaarral, a kapus Megyeri Balázst a soraiban tudó görög Olimpiakosz pedig az orosz Rubin Kazannyal találkozik a labdarúgó Európa Ligában a legjobb 32 között.
dec. 16
14:12
Baki a Steaua szurkolóinak koreográfiájában - fotó (Agroinform)
A Steua Bukarest-AEK Larnaca EL-mérkőzés előtt a román klub alapításának évszámában (1947) a 9-est fordítva formázták meg a hazai szimpatizánsok.
dec. 16
14:24
Alpesi sí: újra divat lett a Beat - Feuz győzött Val Gardenában (She)
Az olaszországi Val Gardenában folytatódott a férfi alpesi sízők világkupa-sorozata, melynek keretében pénteken szuper-G futamot rendeztek. A győzelmet a svájci Beat Feuz szerezte meg az amerikai Bode Miller és a norvég Kjetil Jansrud előtt.
dec. 16
14:26
BL: Az utóbbi évek legkedvezőbb sorsolása - a lyoni elnök (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az Olympique Lyon a ciprusi APOEL Nicosiával találkozik. A francia klub vezetői nem bánkódtak a sorsolás után.
dec. 16
14:28
Dakar: naponta képernyőre kerülnek a dél-amerikai viadal eseményei (She)
A TV2 saját tudósítóval naponta beszámol majd a január 1. és 15. között megrendezendő, több mint 9000 kilométeres dél-amerikai Dakar-rali eseményeiről.
dec. 16
14:30
BL: a Barca-legendának egy kiesés ugrott be elsőre a Leverkusenről (She)
A Barcelonánál szeretnék, ha a pillanatnyilag sérült David Villa játszhatna még meccset a labdarúgó BL jelenlegi kiírásában, ezért nagyon odafigyelnek, hogy ne akadjanak fenn már a Bayer Leverkusenen. A német csapat neves sportigazgatója álomszerű párosításról és kis lélektani teherről beszélt a pénteki sorsolás után.
dec. 16
14:42
El: Elégedett vagyok a sorsolással, eljuthatunk a nyolc közé - Juhász (She)
Juhász Roland elégedett az Európa-liga sorsolásával, szerinte a csoportjából százszázalékos teljesítménnyel a legjobb 32 közé jutó Anderlecht és a holland AZ Alkmaar azonos szintet képvisel. A belga csapat magyar hátvédje szerint a nyolcaddöntőbeli lehetséges ellenfelek közül a PAOK és az Udinese is veszélyes, de legyőzhető.
dec. 16
14:44
BL: A februári Inter más lesz, mint az őszi - az OM elnöke (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az egyik párharcot a francia Olympique Marseille és az olasz Internazionale vívja.
dec. 16
14:46
Férfi kézilabda: William Accambray megsérült, kihagyja az Eb-t (She)
A Pick-Szegeddel azonos BL-csoportban szereplő francia Montpellier közölte, hogy balátlövője, a 194 cm magas, 21 éves William Accambray megsérült.
dec. 16
14:48
A Barcelonának mindegy volt, ki lesz az ellenfél, Völler nem túl boldog (Agroinform)
Fabregas annak örül, hogy nem kell Oroszországba utazni, Piqué várja, hogy egy jó hangulatú német stadionban játszhasson.
dec. 16
14:48
Férfi kézilabda Eb: a szerb szervezők magyar invázióra számítanak (She)
A szerbiai kézilabda Eb hivatalos honlapja szerint a jegyértékesítés nagyon jó ütemben halad. Biljana Djokics, a belépőkért felelős menedzser elmondta, hogy elsőként a nisi (B-csoport) tikettek keltek el. Zömében a szomszéd országból érkező macedónok vásárolták meg őket, a dél-szerbiai városba január 15-én átköltözik majd „fél Macedónia”, ugyanakkor nagy számban érkező magyar drukkerekre is…
dec. 16
14:50
Nicklas Bendtner ezúttal kocsikat tört, őrizetbe vették (Agroinform)
Őrizetbe vették Angliában a Sunderland két futballistáját, Nicklas Bendtner-t és Lee Cattermole-t, akik a vád szerint december 6-án Newcastle-ben randalíroztak.
dec. 16
14:52
Schöneborn Londonban is legyőzné a magyar hölgyeket (Agroinform)
A pekingi olimpián a német Lena Schöneborn győzött az öttusázók egyéni versenyében, aki Londonban is a favoritok közé tartozik majd.
dec. 16
15:00
El: Még nem találkoztam az Ajaxszal, várom a meccset - Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United skót menedzsere örül neki, hogy az MU mestereként először találkozhat az Ajaxszal, amellyel az Európa-liga következő körének sorsolásán kerültek össze a „vörös ördögök”.
dec. 16
15:00
Juhászék holland, Megyeriék orosz ellenfelet kaptak (Metropol)
A Juhász Rolandot foglalkoztató belga Anderlecht a holland Alkmaarral, a kapus Megyeri Balázst a soraiban tudó görög Olimpiakosz pedig az orosz Rubin Kazannyal találkozik a labdarúgó Európa Ligában a legjobb 32 között.
dec. 16
15:02
Női kosár Euroliga: meglepő edzőváltás a Győr ellenfelénél - Hejková távozott (She)
A Gdynia szerdai legyőzése után edzőt váltott a Győr Euroliga-ellenfele, a Ros Casares Valencia.
dec. 16
15:04
Videó: nem tudták kinyitni a golyót az Európa-liga sorsolásánál (She)
A labdarúgó Európa-liga sorsolásánál nem várt jelenet játszódott le, amikor az FC Porto ellenfelét keresték. A csapatnevet rejtő golyó ugyanis nem akart kinyílni, Miodrag Belodedici után a mellette levő UEFA-munkatárs sem bírt vele. A ceremóniamester Gianni Infantinónak, az UEFA főtitkárának segítsége kellett a művelet sikeres végrehajtásához. Kettényílt a golyó, és kiderült a név: Manchester…
dec. 16
15:06
Juhász szerint apróságok dönthetnek az Alkmaar ellen a 32 között (Agroinform)
Az Európa Liga péntek délutáni sorsolásán Juhász Roland csapatát, a belga Anderlechtet a holland Alkmaar együttesével párosították össze.
dec. 16
15:06
BL: a Bayernnél óvatosan derűlátók, a Kicker karácsonyi ajándékról ír (She)
Noha a német szaklap, a Kicker első reakciója szerint a sorsolást végző egykori Bayern-labdarúgó, Paul Breitner az FC Basel kihúzásával „Boldog karácsonyt!" kívánt a bajor klubnak a pénteki nyoni BL-ceremónián, a hivatalos müncheni álláspont azért tartózkodóbb.
dec. 16
15:08
Az Alkmaar közel azonos szintet képvisel velünk - Juhász Roland (Agroinform)
Az Anderlecht magyar válogatott védője szerint a holland listavezető elleni párharcban apróságok döntenek majd a továbbjutásról.
dec. 16
15:08
Barcelona: Montoya 2014-ig aláírt, 20 millió euró a kivásárlási ára (She)
A Barcelona a 2013–2014-es idény végéig meghosszabbította Martin Montoya szerződését. A 20 esztendős spanyol jobbhátvéd kivásárlási árát 20 millió euróban állapították meg.
dec. 16
15:10
Marit Björgen nem indul a roglai 10 km-es versenyen (Agroinform)
Fölényesen vezeti az összetett Világkupát, így megteheti, hogy ne induljon el a szombati roglai versenyen Marit Björgen, aki kisebb megfázással bajlódik.
dec. 16
15:18
BL: a Milan vezetőedzője szerint jó esélyük van az Arsenal ellen (She)
Massimiliano Allegri, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan vezetőedzője szerint csapatának jó esélye van a továbbjutásra az Arsenal ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Keresés