2011. december 17. szombat

dec. 17
12:18
NB II: öt játékos, köztük a nyáron érkező Csordás távozik Sopronból (She)
Öt labdarúgó távozott az NB II Nyugati csoportjában szereplő Soproni VSE labdarúgócsapatától.
dec. 17
12:20
Női vízilabda: a mieink legyőzték a házigazdát a Kanada-kupán (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 14–9-re legyőzte a hazaiak együttesét a hatcsapatos Kanada-kupa 4. fordulójában, így két győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen áll.
dec. 17
12:24
Menekülés a győzelembe - mit mond a statisztika? (Agroinform)
Harmadán már túl, a felén még innen tart az angol bajnokság, de ha hiszünk a statisztika erejében, a három idény végi kieső csapat kiléte már ismert. Elemzés.
dec. 17
12:26
Mourinho együttérzését fejezte ki David Villának (Agroinform)
A sípcsonttörést szenvedett csatárra előreláthatólag 4-5 hónap kényszerpihenő vár. Az ősi rivális Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho is együttérzését fejezte ki Villa sérülése miatt.
dec. 17
12:28
Petter Northug megint legyőzhetetlen volt a hajrában (Agroinform)
Roglán, a 15 km-es klasszikus stílusú futamban sem volt ellenszer Petter Northug ellen, aki a hajrában ismét mindenkit lehagyva győzött.
dec. 17
12:36
Sífutás: Northug csak két tizedmásodperccel verte meg Colognát (She)
A férfiak 15 km-es klasszikus stílusú tömegrajtos versenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata, a szlovéniai Roglában. A győzelmet az összetett világkupában vezető norvég Petter Northug szerezte meg a címvédő svájci Dario Cologna és a kazah Alekszej Poltaranyin előtt.
dec. 17
12:38
Man. City: Van Persie 41.6 millió fontot is megérhet Mancininek (She)
Az angol bulvársajtó híre szerint az Arsenal holland támadójáért, Robin van Persiért kész lenne a nyáron 41.6 millió fontot áldozni a Manchester City.
dec. 17
12:42
Birnbacher a 26. helyről nyerte meg az üldözéses versenyt (Agroinform)
Meglepetés született a hochfilzeni biatlon Világkupa hétvége szombati üldözéses versenyében, ahol a 26. helyről induló Andreas Birnbacher győzött.
dec. 17
12:54
Köln: tovább figyelik a veszprémi Novothny Somát, de még nem szerződtetik (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy az NB II-es Veszprém U-válogatott támadója, Novothny Soma a héten a német élvonalbeli 1. FC Kölnnél járt tesztelésen. A támadót egyelőre nem szerződtetik, de a jövőben is figyelemmel követik a fejlődését.
dec. 17
13:00
Válik Kobe Bryant és felesége (Agroinform)
Vanessa Bryant, aki kitartott férje mellett 2003-ban, mikor szexuális zaklatással vádolták, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva szeretné felbontani házasságukat.
dec. 17
13:30
Sílövészet: Björndalen két tizeddel kikapott Birnbachertől (She)
A férfiak 12.5 km-es üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az ausztriai Hochfilzenben. A győzelmet a német Andreas Birnbacher szerezte meg, két tizedmásodperccel megelőzve a norvég Ole Einar Björndalent, míg a harmadik a francia Simon Fourcade lett.
dec. 17
13:32
Női röplabda: a Vasas nem tudott szettet rabolni a Schwechattól (She)
A Vasas hazai pályán három szoros szettben kikapott az SVS Post Schwechattól a női röplabda Közép-európai Liga 3. fordulójának bepótolt mérkőzésén.
dec. 17
13:36
Martin Jaite lesz az argentin Davis Kupa-kapitány (Agroinform)
Martin Jaite lesz az idén döntőbe jutott argentin tenisz Davis Kupa-csapat szövetségi kapitánya.
dec. 17
13:48
Videó: A Ligakupával ki lehetne tölteni a téli szünetet - Bognár (She)
Az NSO Tv szakértőjét, Bognár Györgyöt kérdeztük arról, hogy vajon jót tesz-e a magyar focinak a téli időszakban hagyományosan hosszú szünet. A korábbi válogatott szerint egyrészt ez a pauza indokolatlanul hosszú, nem lehet másfél-két hónapot csak edzéssel tölteni. Másrészt a megfelelő infrastruktúra hiánya miatt nem lenne túl szerencsés játszani, ráadásul a nézők odafagynának a székekhez.
dec. 17
13:54
A City 41 millió fontot sem sajnálna Van Persie-ért (Agroinform)
A Premier League góllövőlistáját vezető, bombaformában futballozó holland csatár jövője bizonytalan, 2013-ben lejáró szerződését egyelőre nem hosszabbította meg Londonban.
dec. 17
14:06
Vietnam: hiába volt aktív az exhonvédos, a bajnokon ez nem segített (She)
Alighogy Vietnamba szerződött, máris a helyi Szuperkupa-döntőn léphetett pályára a szenegáli Dieng Abass, akit a Budapest Honvéd adott kölcsön a bajnokcsapatnak, a Song Lam Nghe An együttesének.
dec. 17
14:08
Férfi kosárlabda: Báder és Horváth is hosszabbított Szolnokon (She)
A Szolnoki Olaj KK szombaton délelőtt sajtótájékoztatót tartott a Tiszaligeti Sportcsarnokban. A fórumon Tóth Zoltán, a klub ügyvezetője bejelentette, hogy a napokban lezajló tárgyalások eredményeképpen hosszabb távú megállapodást kötöttek a csapat két válogatott játékosával. Báder Márton további 3, míg Horváth Ákos újabb 2 évvel meghosszabbította a mostani évad végén lejáró szerződését.
dec. 17
14:12
Kowalczyk idén először nyert versenyt (Agroinform)
Marit Björgen távollétében sima győzelmet aratott Roglán a lengyel Justyna Kowalczyk, aki a 10 km-es klasszikus stílusú versenyt nyerte meg.
dec. 17
14:14
A forduló mérkőzése: miért fog nyerni a Schalke a Werder Bremen ellen? (Agroinform)
A kiváló formában futballozó Schalke várhatóan telt ház előtt fogadja a Werder Brement. Lássuk, mit tartogathat az összecsapás a sportfogadók számára.
dec. 17
14:24
Milan: Thiago Silva 2020-ig a piros-fekete klubot szolgálná (She)
A Milan labdarúgócsapatának védője, Thiago Silva hosszú időre tervez jelenlegi csapatával, és 2016-ig tartó szerződésének lejárta után újabb négy évre írna alá a klubbal.
dec. 17
14:26
Vívás: Ez a sport, ami megtanít tisztelni az ellenfelet - Schmitt (She)
A vívás olyan sport, amely megtanít tisztelni az ellenfelet – mondta Schmitt Pál köztársasági elnök szombaton Debrecenben, a helyi DHSE-PMD sportegyesület új vívótermének avatásán.
dec. 17
14:30
Navratilova ugrik be Steffi Graf helyére (Agroinform)
A hallei tenisztorna szervezői nem aprózzák el a dolgokat, jövőre ugyanis Martina Navratilova nyitja meg a jubileumi, 20. versenyüket.
dec. 17
14:42
Cselgáncs: Csoknyai és Gáspár helyezetlenül zárt a kínai vk-n (She)
Csoknyai László és Gáspár Eszter is helyezetlenül zárt a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupáján, egyben Grand Prix-viadalán, a kínai Csingtaóban.
dec. 17
15:00
Vívás: Ez a sport megtanít arra, hogy tiszteljük az ellenfelet - Schmitt (She)
A vívás olyan sport, amely megtanít tisztelni az ellenfelet – mondta Schmitt Pál köztársasági elnök szombaton Debrecenben, a helyi DHSE-PMD sportegyesület új vívótermének avatásán.
dec. 17
15:02
Cselgáncs: Csoknyai és Gáspár helyezetlenül végzett a kínai vk-n (She)
Csoknyai László és Gáspár Eszter is helyezetlenül végzett a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupáján, egyben Grand Prix-viadalán, a kínai Csingtaóban.
dec. 17
15:04
Sakk: Polgár Judit ötödik lett a villám Európa-bajnokságon Varsóban (She)
Az ötödik helyen végzett Polgár Judit a Varsóban zajló villám- és rapidsakk Európa-bajnokságon a villámversenyben. A világ legjobb női játékosa a 26 játszmából 19 pontot szerzett.
dec. 17
15:06
A 21 most nem volt nyerő szám - ennyi síző után törölték a lesiklást Val Gardenán (Agroinform)
Nem tudták befejezni az olaszországi Val Gardenán a férfi lesikló versenyt, így hiába jött le 21 síző is a pályán, nem hirdettek győztest.
dec. 17
15:08
A sérült Király Gábor nélkül nyert az 1860 München az évzárón (Agroinform)
A Karlsruhe otthonában nyert 3-1-re az 1860 München magyar kapusa nélkül, aki csütörtökön szenvedett izomrostszakadást.
dec. 17
15:10
Újra fellobbant az olimpiai láng - videó (Agroinform)
Szombaton Athénban fellobbant az olimpiai láng, amely hamarosan az innsbrucki ifjúsági olimpiára utazik.
dec. 17
15:18
Bundesliga 2.: Karlsruhében nyert a Királyt nélkülöző 1860 München (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 19. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München 3–1-re legyőzte idegenben a kiesőzónában található Karlsruhét. A csütörtöki edzésen izomrostszakadást szenvedő magyar kapust természetesen nem nevezték a mérkőzésre.
dec. 17
15:20
Sílövészet: hiába üldözték Zajcevát, hibátlan lövészettel duplázott (She)
A nők 10 km-es üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az ausztriai Hochfilzenben. A győzelmet az orosz Olga Zajceva szerezte meg a svéd Helena Ekholm és a fehérorosz Darja Domracseva előtt.
dec. 17
15:36
Klub-vb: Marokkó lesz a torna házigazdája 2013-ban és 2014-ben (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szombati döntése értelmében 2013-ban, illetve 2014-ben is Marokkó rendezi meg a klubvilágbajnokságot. A tornát így első alkalommal bonyolítják majd le az afrikai kontinensen, a vb 2000-es indulása óta ugyanis eddig Brazíliában, Japánban és az Egyesült Arab Emírségekben került rá sor.
dec. 17
15:42
Marokkó lesz a klubvébé házigazdája 2013-ban és 2014-ben (Agroinform)
A tornát első alkalommal bonyolítják majd le az afrikai kontinensen, a vb 2000-es indulása óta eddig Brazíliában, Japánban és az Egyesült Arab Emirátusokban került rá sor.
dec. 17
15:54
Jégkorong: hatot vágtunk Dél-Koreának az U20-as divízió II-es vb-n (She)
A magyar válogatott 6–2-es győzelmet aratott Dél-Korea felett a donecki U20-as divízió II-es jégkorong-világbajnokság szombati játéknapján.
dec. 17
16:00
Sevillában újra az élre állna a Real Madrid - nálunk élőben is (Agroinform)
Négy mérkőzést rendeznek szombaton a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, este tíz órakor a Real Madrid a Sevilla otthonában feledtetné a Barcelonától elszenvedett vereséget.
dec. 17
16:02
Jól halad Wilshere rehabilitációja (Agroinform)
A nyáron bokasérülés miatt a csapatból kidőlt középpályás felépülése jól halad, csütörtökön kulcsfontosságú vizsgálatot végeztek el nála, ami kiváló eredményt hozott.
dec. 17
16:12
Síugrás: Schlierenzauer esése után Bardal győzött Engelbergben (She)
Anders Bardal győzelmével ért véget Engelbergben a síugrók világkupaversenye. A második helyen az osztrák Martin Koch, míg a harmadikon honfitársa, az összetett vk címvédője, Thomas Morgenstern végzett.
dec. 17
16:14
Egyesült Államok: Herzog lesz Klinsmann segítője a válogatottnál (She)
Az osztrák labdarúgó-válogatott korábbi középpályását, Andreas Herzogot nevezték ki az Egyesült Államok szövetségi kapitányaként dolgozó Jürgen Klinsmann segítőjének.
dec. 17
16:16
Pécs: boszniai edzőtábor, négy felkészülési mérkőzéssel (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC január ötödikén kezdi meg felkészülését a tavaszi szezonra – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
dec. 17
16:18
Nagy Péter Londonért is emel Oroszországban (Agroinform)
Megérkezett Bjelgorodba Nagy Péter, a jelenlegi legeredményesebb magyar súlyemelő, aki vasárnap délután lép színre az első Elnök Kupán.
dec. 17
16:36
Újabb csodára készül a Szeged a Montpellier ellen - előzetes (Agroinform)
Skaliczki László együttese rendkívül nehéz találkozóval zárja az őszi szezont, azonban egy siker továbbjutó helyet érne a BL-ben.
dec. 17
16:48
Súlyemelés: Nagy Péter Londonért is emel az Elnök Kupán (She)
Kissé viszontagságos utazás után, de megérkezett Bjelgorodba, az ukrán határ menti orosz városba Nagy Péter, a jelenlegi legeredményesebb magyar súlyemelő, aki vasárnap délután lép színre az első Elnök Kupaként meghirdetett nemzetközi meghívásos versenyen a legerősebbek kategóriájában.
dec. 17
16:50
Videó: David Villát sok szurkoló éltette kórházba érkezésekor (She)
Súlyos sérülést szenvedett David Villa, a spanyol FC Barcelona labdarúgócsapatának támadója. A válogatott játékos sípcsontja tört el az al-Szadd elleni klubvilágbajnoki mérkőzésen egy rossz mozdulatot követően. Villát azonnal az egyik tokiói kórházba szállították, ahol megállapították, hogy legalább négy-öt hónapot kell kihagynia. A csatár már Barcelonában van, ahol a Clínica Quirónban operálják…
dec. 17
16:52
Női kosár NB I: a Vasas sem okozott gondot, megvan a 14. soproni siker (She)
A női kosárlabda NB I 13. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő Sopron hazai pályán magabiztosan, 73–52-re legyőzte a Vasast, így szezonbeli 14. mérkőzését is megnyerve vezeti a bajnokságot.
dec. 17
16:54
Új német befektető érkezhet a Ferencvároshoz (Agroinform)
Erről Springer Miklós, a Ferencváros alapítójának, Springer Ferencnek az unokája tett említést a 100% Fradi című lapban.
dec. 17
16:56
A Pécs Boszniában készül a tavaszi idényre (Agroinform)
Az őszi szezont újoncként az ötödik helyen zárt Pécs labdarúgócsapata februárban másfél hétig Bosznia-Hercegovinában fog edzőtáborozni.
dec. 17
17:06
Férfi kézilabda: a Veszprém 18 góllal megverte a sereghajtót (She)
A férfi kézilabda NB I 15. fordulójában a címvédő Veszprém hazai pályán fölényesen, 44–26-ra legyőzte az utolsó helyen szerénykedő Mezőkövesdet.
dec. 17
17:08
Videó: hiába a pazar gólok, elbukta a nyolcgólos őrületet a Karabükspor (She)
A török labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Karabükspor 5–3-as vereséget szenvedett hazai pályán a Mersin Idmanyurdu ellen. A karabüki csapat szerencsés és parádés gólokkal már 3–1-re is vezetett 23 perc után, ám a 25. perctől beindult a vendég henger. Bár a hazaiaknak szintén megvoltak a lehetőségeik, a Mersin a brazil André Moritz vezérletével zsinórban négyszer talált be, utolsó két gólját a…
dec. 17
17:09
Simán nyert a Veszprém (Metropol)
A címvédő MKB Veszprém hazai környezetben magabiztosan nyert a sereghajtó Mezőkövesd ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati játéknapján.
dec. 17
17:10
Serie B: Kovácsik nélkül játszott döntetlent a Reggina hazai pályán (She)
A Reggina 1–1-es döntetlent játszott a Sassuolo ellen az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 20. fordulójában.

Keresés