2011. december 3. szombat

dec. 3
20:12
Videó: pályaedzője szerint tisztázódni fog Aczél Zoltán ügye (She)
A gól nélküli döntetlennel zárult Haladás–Videoton Magyar Kupa-mérkőzést követően beszélgetett az NSO Tv az előzetes letartóztatásba helyezett Aczél Zoltánt helyettesítő Székely Tiborral. A pályaedző biztos abban, hogy a szakember ügye hamarosan tisztázódik, mint ahogyan Tóth Miklós, a klub ügyvezető igazgatója is reméli, hogy mihamarabb véget ér a bizonytalanság.
dec. 3
20:14
Férfi kézilabda NB I: a Csurgó hozta a kötelezőt a Mezőkövesd ellen (She)
A Csurgó férfi kézilabdacsapata hazai pályán 34–27-re legyőzte a Mezőkövesdet az NB I 13. fordulójának mérkőzésén. Győzelmével a Csurgó jelenleg a negyedik a bajnokságban, a Mezőkövesd továbbra is utolsó.
dec. 3
20:42
Életveszélyben az egykori világklasszis brazil futballista (Infostart)
Életveszélyes állapotban van Sócrates, azaz Socrates Brasileiro Sampaio de Sousa Vieira de Oliveira, a hetvenes-nyolcvanas évek brazil futball-legendája, akit pénteken vittek ismét kórházba. Légzési nehézségei vannak, gépi segítséggel működnek a veséi. Sócrates két világbajnokságon szerepelt, 1979 és 1986 között szerepelt a válogatottban.
dec. 3
20:42
Női kézilabda-vb: izlandi bravúr, román szenvedés és nagy dán fölény (She)
Nem sokat kellett várni a női kézilabda-világbajnokság első meglepő eredményére: a mérkőzés előtt esélyesebbnek tűnő montenegrói válogatott 22–21-es vereséget szenvedett Izlandtól az A-csoportban.
dec. 3
20:44
Női kosárlabda NB I: a Ferencváros 14 ponttal nyert Baján (She)
A női kosárlabda NB I 11. fordulójában az FTC 84–70-re legyőzte idegenben a Baját. A találkozó legeredményesebbjének a 19 pontig jutó Englert Orsolya bizonyult.
dec. 3
20:46
Bundesliga: Hajnal mindkét VfB-gólban benne volt, de jött Podolski (She)
A Hajnal Tamással a kezdőcsapatában kiálló VfB Stuttgart hazai pályán 2–2-re végzett az 1. FC Köln legénységével a német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Hajnal mindkét stuttgarti gólban benne volt.
dec. 3
20:48
Premier League: Chicharitót elveszítette, a meccset megnyerte az MU (She)
A Premier League 14. fordulójának szombati utolsó mérkőzésén a Manchester United 1–0-s győzelmet aratott az Aston Villa otthonában. A mindent eldöntő találatot Phil Jones szerezte az első félidő közepén.
dec. 3
21:00
Videó: a létező legszemtelenebbül szerzett vezetést Di María a Realnak (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Real Madrid 3–0-s győzelmet aratott a gijóni Sporting otthonában. A találkozó 34. percében Angel Di María kezdett dekázgatásba az ellenfél tizenhatosánál, Damian Suárez azonban úgy tűnt, szerelni tudja a támadót. A Real 22-ese azonban visszaszerezte a labdát, majd az alapvonal közvetlen közeléből, Csikar-szögből lőtt a beadásra számító Juan Pablo kapus mellett,…
dec. 3
21:00
Női kosárlabda NB I: nyert az FTC (Metropol)
A Ferencváros 14 ponttal győzött Baján a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.
dec. 3
21:02
Görögország: Megyeri nem kapott gólt, nyert és előzött az Olympiakosz (She)
Az Olympiakosz Pireusz hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Panetolikoszt a görög labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 3
21:18
Újra a Bayern München vezeti a Bundesligát (Infostart)
A Bayern vezeti ismét a Bundesligát, miután könnyen, 4-1-re legyőzte a Werdert, az előtte álló két csapat pedig 1-1-es döntetlent játszott egymással Mönchengladbachban.
dec. 3
21:18
Férfi vízilabda ob I: majdnem 30 gól az OSC-Szegeden (She)
A férfi vízilabda-bajnokság szombati utolsó mérkőzésén a Szeged az OSC vendégeként 18–11-re nyert.
dec. 3
21:20
Alpesi sí: Viletta meglepetésgyőzelme szuper-G-ben, Beaver Creekben (She)
Az Egyesült Államokbeli Beaver Creekben folytatódott a férfi alpesi sízők világkupa-sorozata, ahol szombaton szuper-G futamot rendeztek. A győzelmet nagy meglepetésre a svájci Sandro Viletta szerezte meg a norvég Axel Lund Svindal és honfitársa, Beat Feuz előtt.
dec. 3
21:36
Kilenc emberrel fejezte be a meccset az FTC (Blikk)
Budapest ‒ Kupabúcsú a születésnapon. Az FTC labdarúgócsapata tegnap ünnepelte fennállásának 111. évfordulóját, ám a Békéscsaba elleni Magyar Kupa-mérkőzés nem az ünneplésről szólt.
dec. 3
21:36
Ligue 1: újabb kiütéses győzelem, megállíthatatlan a Montpellier (She)
A Montpellier 4–0-ra legyőzte a Lorient-t a francia labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján, amivel megerősítette vezető pozícióját a tabellán.
dec. 3
21:54
Férfi kézilabda EHF-kupa: kettős vereséggel búcsúzott a Tatabánya (She)
Búcsúzott a Tatabánya a férfi kézilabda EHF-kupától, mivel a múlt vasárnapi, hazai veresége után szombaton idegenben is kikapott – mégpedig 34–25-re – a címvédő német Göppingentől a 16 közé jutásért rendezett párharcban.
dec. 3
21:56
Futsal: a magyar válogatott hajrágólokkal kikapott Szlovéniában (She)
A világbajnoki selejtezőkre készülő magyar futsalválogatott 3–1-re kikapott Szlovéniától a két csapat szombati felkészülési mérkőzésén a szlovéniai Kidricevóban.
dec. 3
21:58
Primera División: a Barcelona elgázolta odahaza a Levantét (She)
A táblázat állása alapján igazi rangadót játszottak a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában Barcelonában, ahol a második FC Barcelona a negyedik Levantét fogadta. A mérkőzésen azonban nem hagyott kétséget afelől a hazai csapat, hogy nemcsak pont-, hanem klassziskülönbség is van a két együttes között.
dec. 3
22:00
Lovassport: látványos show és holland siker fogathajtásban a vk-n (She)
Több ezer néző látogatott ki szombaton a Papp László Sportarénába, az 5. lovas világkupa látványos show-műsoraira, illetve a fogathajtók bemelegítő versenyére és a díjugratók vk-fordulójára.
dec. 3
22:12
Női kézilabda-vb: Norvégia kikapott Németországtól a nyitányon (She)
Az olimpiai és Európa-bajnok Norvégia első mérkőzésén vereséget szenvedett Németországtól a brazíliai női kézilabda-világbajnokságon. Thorir Hergeirsson válogatottja jobban kezdett, ám a második félidőben Németország meggyőzőbbnek tűnt, és Franziska Mietzner vezérletével megérdemelten szerezte meg a két pontot.
dec. 3
22:14
Eredivisie: Vadóczék a sírból hoztak vissza egy pontot, nagyon rájuk fért (She)
A két magyart pályára küldő NEC Nijmegen 3–3-as döntetlent harcolt ki a Groningen otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 3
22:30
Videó: Aczél Zoltán bátyja biztos a szakember ártatlanságában (She)
Amint arról az NSO is beszámolt már, előzetes letartóztatásba helyezték Aczél Zoltánt, a Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzőjét a fogadási botrányban való szerepvállalás gyanújával. Az eset természetesen a szakember családját is megrázta. Az NSO Tv-nek a fivér, Aczél Tamás elmondta, biztos abban, hogy öccse ártatlan, éppen ezért tudja, hogy hamarosan pozitív véget ér a rémálom.
dec. 3
22:32
Asztalitenisz Top 12: Póta, Madarász és Lindner veretlenül a négy között (She)
Póta Georgina, Madarász Dóra és Lindner Ádám mindegyik mérkőzését megnyerte a csoportszakasz során, így veretlenül jutott a vasárnapi elődöntőbe az asztaliteniszezők Budaörsön zajló Top 12 bajnokságán, az ob utáni legfontosabb hazai egyéni versenyen.
dec. 3
22:48
Jégkorong, Nationalliga: idegenben nyert a riválisa ellen a Dab. Docler (She)
A Dab. Docler férfi jégkorongcsapata 2–1-es győzelmet aratott a Lustenau otthonában a Nationalliaga legutóbbi játéknapján. A dunaújvárosi csapat ezzel megszilárdította 5. helyét a bajnoki tabellán.
dec. 3
22:50
Belgium: Czvitkovics hosszú idő után a kezdőben, szép győzelem (She)
A Czvitkovics Pétert foglalkoztató Kortrijk 2–1-re győzött a tabellán jobban álló Cercle Bruges vendégeként a belga labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 3
22:52
Alpesi sí: Vonn megint megnyerte a lesiklást, Ross nagyot bukott (She)
A kanadai Lake Louise-ban ismét lesikló futamot rendeztek a női alpesi sízők számára. A győzelmet – ahogyan pénteken is – az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg, aki ezzel az összetett világkupában is átvette a vezetést. A második a svájci Marie Marchand-Arvier, a harmadik a szám világbajnoka, az osztrák Elisabeth Görgl lett. Egy másik amerikai, Laurenne Ross viszont csaknem 130 kilométer/órás…
dec. 3
22:54
Serie A: drámai Udinese-siker az Inter ellen, könnyed Napoli-győzelem (She)
Az Udinesét látta vendégül az Internazionale az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokság, a Serie A 14. fordulójában, és udvarias házigazdának bizonyult, hiszen a három pont – nem akármilyen, két kihagyott büntetővel és két kiállítással feldobott hajrá után – az udineieké lett. A másik esti bajnokin a Napoli könnyedén győzött odahaza a Lecce ellen.
dec. 3
22:56
Eredivisie: az Ajax négyet lőtt, Vadóczék a sírból mentettek pontot (She)
A két magyart pályára küldő NEC Nijmegen 3–3-as döntetlent harcolt ki a Groningen otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján. A késő esti mérkőzésen az Ajax 4–1-re verte az Excelsiort.
dec. 3
22:58
Videó: A. Sánchez parádés emeléssel szerezte meg a Barca ötödik gólját (She)
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Barcelona 5–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Levante ellen. Cesc Fabregas két találatát, valamint Isaac Cuenca és Lionel Messi gólját követően a 61. percben Alexis Sánchez is bevette Gustavo Munua kapuját. Méghozzá nem is akárhogyan: egy visszahúzós cselt követően 11 méterről, teljesen váratlanul magasan ívelve emelt a kapu bal felső sarkába. Tekintse…
dec. 3
23:24
Videó: Sánchez parádés emeléssel szerezte meg a Barca ötödik gólját (She)
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Barcelona 5–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Levante ellen. Cesc Fabregas két találatát, valamint Isaac Cuenca és Lionel Messi gólját követően a 61. percben Alexis Sánchez is bevette Gustavo Munua kapuját. Méghozzá nem is akárhogyan: egy visszahúzós cselt követően 11 méterről, teljesen váratlanul magasan ívelve emelt a kapu bal felső sarkába. Tekintse…
dec. 3
23:26
Videó: higgadt támadást vezetve lőtt gólt és nyert az Inter ellen az Udinese (She)
Már beszámoltunk arról, hogy az Internazionale hiába játszott hazai pályán a olasz labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában, kikapott az Udinesetől. A milánóiak így továbbra is 14 ponttal a tabella második felében szerepelnek, míg a fehér-feketék a második helyre ugrottak sikerükkel. Az egyetlen találat, tehát a győztes gól Mauricio Isla nevéhez fűződik, aki precízen végigjátszott kontra végén lőtt a…

Keresés