2011. december 4. vasárnap

dec. 4
21:18
Jégkorong Mol Liga: Csíkszeredán győzött a Dunaújváros (She)
A hétvégén Nationalliga-meccsei miatt kettéosztott kerettel játszó DAB.Docler sikerrel abszolválta a Csíkszereda elleni, idegenbeli Mol Liga-találkozóját. A Ferencváros Brassóban kapott ki simán (két harmad után nem maradt esélye a zöld-fehéreknek), míg a Fehérvár farmcsapata a második harmadban megtörte az Újpest szívós ellenállását és 6–4-re győzött.
dec. 4
21:36
Jégkorong, Nationalliga: minden fronton bírja a DAB, siker Bregenzerwaldban (She)
A DAB.Docler jégkorongcsapata – miközben első sora a farmcsapat tagjaival „kiegészülve" Csíkszeredán vívott sikeres Mol Liga-mérkőzést – kiváló első harmaddal ragadta magához a kezdeményezést a Bregenzerwald elleni Nationalliga-meccsen és 4–2-re győzött idegenben. A DAB két győzelemmel, hat ponttal tért meg hétvégi osztrák túrájáról.
dec. 4
21:38
WBA: a skót válogatott játékos reméli, tudja pótolni a sérült Gerát (She)
Graham Dorrans, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion skót válogatott középpályása reméli, pótolni tudja a keresztszalag-szakadással bajlódó csapattársát, Gera Zoltánt. A 24 éves futballista a legutóbbi, QPR elleni bajnokin kezdőként lépett pályára.
dec. 4
21:40
Serie A: edzőcsere a Leccénél, Di Francescót Cosmi váltja a kispadon (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lecce hivatalosan is bejelentette Eusebio Di Francesco vezetőedző menesztését, helyére pedig Serse Cosmit nevezte ki.
dec. 4
21:54
Alpesi sí: tizenhat század döntött Hirscher javára Ligetyvel szemben (She)
Marcel Hirscher győzelmével ért véget Beaver Creekben a férfi alpesi síelők óriás-műlesikló világkupaversenye. A kétfutamos viadalon mindössze 16 század döntött az osztrák javára a második helyre érkező amerikai Ted Ligetyvel szemben.
dec. 4
21:56
Eurofutball: elképesztő fölény, a Maribor már 15 ponttal vezet Szlovéniában (She)
Befejeződött a vasárnapi nagyüzem az európai élvonalbeli labdarúgóligák többségében. Az európai listavezetők közül talán a Maribor vonulhat legnyugodtabban a téli pihenőre: a szlovén nagycsapat győzelmének és a riválisok botladozásának köszönhetően 21 forduló után már 15 ponttal vezet!
dec. 4
22:12
Videó: Benő halálának elrettentő példának kell lenni - Kálmán László (She)
Jótékonysági mérkőzést rendeztek vasárnap Orosz László, a májusban elhunyt, 248-szoros válogatott kosárlabdázó emlékére. A Dózsa György úti Honvéd-csarnokban több száz néző előtt lejátszott találkozón az akkori Danone-Honvéd csapott össze a 90-es évek válogatottjával. Az NSO Tv riportjában megszólalnak az egykori játszótársak.
dec. 4
22:14
Primera División: az Athletic Bilbao egy pontot szerzett Mallorcán (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában az Athletic Bilbao 1–1-es döntetlent játszott Mallorcán.
dec. 4
22:30
Brazília: a Corinthians ikszelt, de így is megnyerte a bajnokságot (She)
A Corinthians gól nélküli döntetlent játszott a Palmeiras ellen a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában, de így is megnyerte a liga 2010–2011-es idényét. Az üldöző Vasco da Gama is ikszelt, a Flamengóval játszott 1–1-es döntetlent, de győzelemmel sem taszíthatta volna le a trónról a Sao Pauló-iakat.
dec. 4
22:32
Női kézilabda-vb: a Győr légiósai remekeltek, a norvégok hengereltek (She)
A Brazíliában zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörében Norvégia kiütéses sikert aratott Kína ellen: az európai együttes 43–16-ra legyőzte ázsiai riválisát. Heidi Löke, a Győri ETO légiósa volt a norvégok legeredményesebbje hét góllal, míg az ETO norvég kapusa, Lunde Haraldsen 18 lövésből 11-et hárított.
dec. 4
22:48
NFL: Tebow ismét hihetetlen meccsen vezette győzelemre a Denvert (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójában a Denver Broncos 35–32-re nyert a Minnesota Vikings otthonában.
dec. 4
22:50
Serie A: ködös mérkőzésen rabolt pontot a Palermo a Parmától (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 14. fordulójában a Palermo 0–0-s döntetlent ért el a Parma otthonában. A mérkőzésen rendkívül rosszak voltak a látási viszonyok, hiszen hatalmas ködben futballoztak a játékosok. A hazaiak kapufáig jutottak.
dec. 4
23:24
Férfi kosárlabda: Hangáék öt ponttal győztek a Valladolid ellen (She)
A spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság (Liga Endesa) alapszakaszának tizedik fordulójában a Hanga Ádámot foglalkoztató Manresa hazai pályán öt ponttal (80–75) megverte a Rueda Valladolidot.
dec. 4
23:26
Ligue 1: a Toulouse izgalmassá tette a Lyon elleni meccs végét (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának záró mérkőzésén az Olympique Lyon hazai pályán 3–2-re legyőzte a Toulouse-t. A hazaiak már három góllal is vezettek, a vendégek a 69. és a 75. percben is betaláltak, az egyenlítésre azonban már nem futotta az erejükből.
dec. 4
23:42
Primera División: Pintér végig játszott, csapata kikapott a Granadától (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Zaragoza 1–0-re kikapott a Granada otthonában.

Keresés