2011. március 19. szombat

márc. 19
14:32
Nyert az Alkmaar (Agroinform)
Az AZ Alkmaar otthon győzte le 3-1-re a Vitesse együttesét a holland labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának nyitómérkőzésén.
márc. 19
14:54
Sílövészet: Kuzmina nyert, Mäkäräinen hajszálra az összetett vk-tól (She)
A nők 10 km-es üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a norvégiai Oslóban. A betegség miatt távol maradó Magdalena Neuner távollétében a szlovák Anastasiya Kuzmina győzött a fehérorosz Darja Domracseva és a német Andrea Henkel előtt.
márc. 19
14:56
ETO: csinos hölgy került a győri csapat szakmai stábjába - fotó (She)
Az eto.hu tájékoztatása szerint tovább bővült a Győri ETO FC szakmai stábja, miután Radó Krisztina gyógytornász munkába állt az egyesületnél.
márc. 19
15:06
Kaisa Mäkäräinen közel az összetett VK-hoz (Agroinform)
A szlovák Anasztazija Kuzmina nyerte a női üldözéses versenyt Oslóban, az összetett Világkupában a finn Kaisa Mäkäräinen növelte előnyét.
márc. 19
15:08
Kostelicé a műlesiklás első helye is (Agroinform)
Az összetett elsőségét már korábban bebiztosító horvát végzett a műlesiklás pontversenyének élén a férfi alpesi sízők Vk-n.
márc. 19
15:12
Ferencváros: Irreális célokat nincs értelme kitűzni - Maróti (She)
Maróti Béla, a Ferencváros futballistája a legfrissebb 100% Fradiban elmondta, hogy nem sokan gondolták volna a szezon előtt, hogy a Fradi a második helyen áll majd márciusban. A középpályás lapnak adott nyilatkozatából az ftc.hu emelt ki részletet.
márc. 19
15:14
Stuttgart: Hajnal miatt aggódik a VfB stábja az alsóházi derbi előtt (She)
Hajnal Tamás állapota miatt aggódik a VfB Stuttgart szakmai stábja a Bundesligában szereplő klub vasárnapi, Wolfsburg elleni bajnokija előtt. A januárban a Dortmundtól szerződtetett magyar középpályás ugyanis combizomhúzódással bajlódik, ami miatt lehet, hogy ki kell hagynia a stuttgartiak számára kulcsfontosságú összecsapást.
márc. 19
15:16
Profi ökölvívás: pontozásos győzelemmel tért vissza David Tua (She)
Több mint féléves kihagyást követően szolid pontozásos győzelemmel tért vissza a korábban félelmetesnek tartott David Tua.
márc. 19
15:18
Labdarúgó NB I: Siófok-Vasas és Pápa-Kaposvár élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának első két szombati mérkőzésén a 15. helyen álló BFC Siófok a tavasszal még veretlen Vasast fogadja, míg a nyolcadik Lombard Pápa a negyedik Kaposvárt látja vendégül. Kövesse a találkozókat élő, szöveges tudósításaink segítségével!
márc. 19
15:24
Stieber Zoltánék idegenben győztek (Agroinform)
A fiatal magyar csatár ezúttal is kezdő volt az Alemannia Aachenben, amely 3-1-re nyert a kiesőjelölt Osnabrück otthonában.
márc. 19
15:30
Asztalitenisz: Póta hétszettes csata után esett ki Lengyelországban (She)
Póta Georgina fordulatos mérkőzésen, nagy csatában 4:3-ra kikapott a fehérorosz Veronika Pavlovicstól a szombati nyolcaddöntőben az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának lengyelországi állomásán. A Kertai Rita, Varga Tímea páros játék nélkül esett ki, miután a negyeddöntőre nem állt ki a Feng, Vang szingapúri kettős ellen.
márc. 19
15:48
Bundesliga 2.: Stieberék idegenben legyőzték az Osnabrücköt (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában az Augsburg hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Oberhausent, az Osnabrück pedig 3–1-re kikapott a Stieber Zoltánt kezdőként bevető, és egészen a 82. percig foglalkoztató Alemannia Aachentől.
márc. 19
16:00
Póta nagy csatában esett ki Lengyelországban (Agroinform)
Póta Georgina fordulatos mérkőzésen, nagy csatában 4-3-ra kikapott a fehérorosz Veronika Pavlovicstól a szombati nyolcaddöntőben az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának lengyelországi állomásán.
márc. 19
16:02
Döntetlennel zárult a londoniak csatája (Agroinform)
Nem született gól a Tottenham-West Ham fővárosi derbin a Premier League 30. fordulójában.
márc. 19
16:06
Premier League: hiába rohamozott a Spurs, Green mindent kivédett (She)
Hiába volt harminc lövése a Tottenhamnek a West Ham ellen az angol bajnokság 30. fordulójának nyitó találkozóján, nem tudott betalálni a szenzációsan védő Robert Green kapujába. A szombati játéknap így gól nélküli döntetlennel kezdődött.
márc. 19
16:08
Villarreal: Nilmar sérült, kihagyja a Bilbao elleni meccset (She)
A Villarreal csatára, Nilmar lábsérülés miatt kihagyja a vasárnapi, Athletic Bilbao elleni spanyol bajnoki mérkőzést.
márc. 19
16:10
Sífutás: Northug nyert üldözésesen és fölényesen vezet a vk-döntőn (She)
A férfi sífutók 20 km-es üldözéses versenyével folytatódott a svédországi Falunban zajló világkupa-döntő. A győzelmet a norvég Petter Northug szerezte meg az olasz Giorgio Di Centa és a svéd Daniel Rickardsson előtt.
márc. 19
16:12
Válogatott: sérülése ellenére Dzsudzsák játszhat Hollandia ellen (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a PSV magyar válogatott futballistája megsérült a Rangers elleni csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen, Hollandia elleni játéka azonban nincs veszélyben.
márc. 19
16:24
Labdarúgó NB I: Paks-Haladás élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának harmadik szombati mérkőzésén a Paks a tavasszal még veretlen Haladást látja vendégül. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 19
16:24
Ismét Gémesi György a MOB alelnöke (Metropol)
Gémesi Györgyöt választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság alelnökének a szervezet szombati közgyűlésén.
márc. 19
16:24
Hatmilliárd forintot adtak sportra (Behaviour)
Alelnöknek választották Gémesi Györgyöt a Magyar Olimpiai Bizottság szombati közgyűlésén Budapesten. A Nemzeti Sportszövetség elnöke az egyetlen jelölt volt a posztra, amely Borkai Zsolt elnökké választásával üresedett meg. A szavazáson 113-an igennel, 3-an nemmel voksoltak, egy szavazat érvénytelen volt. Gémesi György 2000 és 2008 között már tevékenykedett volt a MOB alelnöke. Gödöllő…
márc. 19
16:26
Chelsea: Ancelotti örül, hogy Drogba elfogadta a rotációt (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti örömét fejezte ki, hogy elefántcsontparti támadója, Didier Drogba elfogadta az általa alkalmazott rotációt, amelynek értelmében Fernando Torres érkezésével variálja a csatárposzton bevetett játékosokat.
márc. 19
16:28
Videó: ünneplés közben sérült meg a spanyol csapat Casanovája (She)
A harmadosztályú spanyol labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában érdekes, ám szerencsétlen sérülést láthattak a nézők a Racing Terol–RC Villalbés (3–1) találkozón. A hazai játékosok éppen az egyik góljukat ünnepelték, amikor az egyik csapattárs nagy lendülettel érkezett, és akkor erővel arcon vágta Rafa Casanovát, hogy a futballista a földre rogyott, majd hordágyon kellett levinni.
márc. 19
16:30
Finn Ligakupa: Grubó bevágott két tizenegyest, csapata elődöntős (She)
Az FC Inter elleni sikeres szombati tizenegyespárbajt követően bejutott a finn labdarúgó Ligakupa elődöntőjébe Gruborovics Tamás csapata, a JJK.
márc. 19
16:54
A Kaposvár elhozott egy pontot Pápáról (Agroinform)
A Lombard Pápa Marics hóljával vezetést szerzett az első félidőben, de a Kaposvár a semmiből is egyenlíteni tudott Hegedűs révén, így pontot szerzett.
márc. 19
17:00
Finn Ligakupa: Gruborovics bevágott két tizenegyest, csapata elődöntős (She)
Az FC Inter elleni sikeres szombati tizenegyespárbajt követően bejutott a finn labdarúgó Ligakupa elődöntőjébe Gruborovics Tamás csapata, a JJK.
márc. 19
17:02
Videó: Elek Gábornak valami azt súgja, a Fradi jut a KEK-elődöntőbe (She)
Ma rendezik a női kézilabda KEK-negyeddöntő visszavágóját, amelyen a Ferencváros a Toulont fogadja. Múlt vasárnap idegenben, a dél-franciaországi városban lépett pályára a zöld-fehérek női kézilabdacsapata, amely a helyiektől egygólos, 24–23-as vereséget szenvedett. Elek Gábor vezetőedző bizakodó a mérkőzés előtt, bízik csapata továbbjutásában.
márc. 19
17:04
Labdarúgó NB I: nem bírt egymással a Pápa és a Kaposvár (She)
A Lombard Pápa a 18. percben Goran Marics góljával vezetést szerzett a Kaposvári Rákóczi ellen a labdarúgó NB I 20. fordulójának szombati mérkőzésén, a 66. percben azonban Hegedűs Dávid egy remek lapos lövéssel egyenlített. Az első félidőben a hazai pályán játszó bakonyiak veszélyeztettek többet, ám a második játékrészre alábbhagyott a lendület, így maradt az 1–1-es döntetlen.
márc. 19
17:06
Labdarúgó NB I: megosztozott a pontokon a Siófok és a Vasas (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójában a 15. helyen álló Siófok a kilencedik Vasast fogadta. Bár mindkét gárdának voltak nagyobb gólszerzési lehetőségei, végül nem született gól a találkozón. Ezzel az eredménnyel egyik csapat sem lehet igazán elégedett, de a vendégek tavasszal továbbra is veretlenek, sőt még gólt sem kaptak.
márc. 19
17:18
Sílövészet: Svendsen oktatott, de Bö lett a szezon legjobb üldözője (She)
Emil Hegle Svendsen győzelmével ért véget Oslóban a férfi sílövők üldözéses világkupaversenye. A norvég mögött honfitársa, Tarjei Bö lett a második és Martin Fourcade a harmadik. A szakági vk-t Bö nyerte meg.
márc. 19
17:20
Serie B: Filkorék hajrában kapott góllal szalasztották el a győzelmet (She)
Az olasz labdarúgó másodosztály (Serie B) 32. fordulójában a Filkor Attilát végig a soraiban tudó sereghajtó Triestina fontos pontokat vesztett, miután egy hajrában kapott gól miatt 1–1-re végzett hazai pályán a Varese ellen.
márc. 19
17:22
Labdarúgó NB I: Honvéd-Szolnok mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójában a 13. helyen álló Honvéd a sereghajtó Szolnokot fogadja. Kövesse a mérkőzést élő szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 19
17:24
Atlétika: Pars nyert kalapácsvetésben a téli dobó EK-n (She)
Pars Krisztián győzött szombaton a Szófiában zajló téli dobó Európa Kupa kalapácsvető számában.
márc. 19
17:30
Újabb világsztár érkezik Győrbe? (Agroinform)
Tovább folytatódhat a győri női kézilabda álomcsapat építése. Internetes források szerint Jovanka Radiceviccsel erősíthet a klub.
márc. 19
17:36
NB II: kiütéses győzelmet aratott a Tatabánya és a Videoton II (She)
A labdarúgó NB II 19. fordulójában a Keleti csoportban az éllováas Nyíregyháza 2–0-ra legyőzte a Ceglédet, a tabella második helyén álló Vác hazai pályán nyert 3–1-re a Hajdúböszörmény ellen. A Nyugati csoportban kiütéses győzelmet aratott a listavezető Videoton és a Tatabánya is.
márc. 19
17:38
Női kosár Magyar Kupa: száz pont közelében és döntőben a Sopron (She)
Az MKB-Euroleasing Sopron fölényes, 99–74-es győzelmet aratott a ZTE NKK felett a női kosárlabda Magyar Kupa körmendi négyes döntőjének első szombati elődöntőjében.
márc. 19
17:40
Bundesliga: hajrágóllal nyert a Bayern, a HSV hatra hattal válaszolt (She)
A Bayern München Franck Ribéry 88. percben lőtt góljával győzött Freiburgban, míg a Hamburg Mladen Petric mesterhármasával 6–2-re kiütötte a Kölnt a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 19
17:42
Videó: távoli lövések után a Pápa és a Kaposvár osztozott a pontokon (She)
Mint arról beszámoltunk, a Lombard Pápa a 18. percben Goran Marics góljával vezetést szerzett a Kaposvári Rákóczi ellen a labdarúgó NB I 20. fordulójának szombati mérkőzésén, a 66. percben azonban Hegedűs Dávid egy remek lapos lövéssel egyenlített. Az első félidőben a hazai pályán játszó bakonyiak veszélyeztettek többet, ám a második játékrészre alábbhagyott a lendület, így maradt…
márc. 19
17:48
A másodosztályban is élen a Videoton (Agroinform)
A Videoton II. csapata élre ugrott az NB II Nyugati csoportjában, miután a 18. fordulóban hazai pályán négygólos győzelmet aratott a Kaposvölgye felett.
márc. 19
17:54
NB I: Győri ETO-Ferencváros mérkőzés az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának szombat kora esti mérkőzésén a Győri ETO a Ferencvárost fogadja. Kövessék nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 19
17:54
Hajrában nyert a Bayern (Metropol)
A címvédő Bayern München Franck Ribéry 88. percben lőtt góljával nyert Freiburgban a német labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 19
17:56
Férfi kosár NB I: az utolsó negyedben remekelt, s nyert az ASE (She)
Az Atomerőmű SE tizenöt ponttal legyőzte a Sopront a férfi kosárlabda-bajnokság 19. fordulójában. A visszafogottan kezdő, végül mégis magabiztosan nyerő paksiak két legjobbja az egyaránt 26 pontig jutó Brooks Sales és Jibril Hodges volt, a soproniak részéről Thomas Kelley 20 pontot szerzett.
márc. 19
18:06
Nagy kínok között szerzett három pontot a Bayern München (Agroinform)
Hátul bizonytalanok, elöl kiszámíthatóak voltak a Bajorok, és akár pontokat is veszthettek volna Freiburgban.
márc. 19
18:12
Férfi kosár NB I: az utolsó negyedben remekelt, s győzött az ASE (She)
Az Atomerőmű SE tizenöt ponttal legyőzte a Sopront a férfi kosárlabda-bajnokság 19. fordulójában. A visszafogottan kezdő, végül mégis magabiztosan nyerő paksiak két legjobbja az egyaránt 26 pontig jutó Brooks Sales és Jibril Hodges volt, a soproniak részéről Thomas Kelley 20 pontot szerzett.
márc. 19
18:14
Labdarúgó NB I: a Paks hátrányból fordítva legyőzte a Haladást (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának harmadik szombati mérkőzésén a Paks hazai pályán 2–1-re legyőzte a Haladást. Az első félidőben a vendégek szerezték meg a vezetést Halmosi Péter révén, a fordulás után azonban előbb Kiss Tamás egyenlített, majd Vayer Gábor megszerezte a győztes találatot is a hazaiknak.
márc. 19
18:16
Férfi kézilabda NB I: a Ferencváros simán legyőzte a Dunaferrt (She)
A férfi kézilabda NB I 23. fordulójában a Ferencváros hazai pályán 34–17-re legyőzte a Dunaferrt.
márc. 19
18:18
Premier League: kétgólos hátrányból állt fel az Arsenal a WBA ellen (She)
Az Arsenal kétgólos hátrányból mentett pontot a West Bromwich Albion ellen Birminghamben, de mivel a Manchester United Dimitar Berbatov hajrában szerzett találatával 1–0-ra legyőzte a Boltont, öt pontra nőtt a hátránya az éllovas „vörös ördögökkel” szemben a tabellán.
márc. 19
18:24
A Paks Haladás elleni győzelmével ismét dobogós (Agroinform)
A paksiak sikerükkel, továbbá a Zalaegerszeg, a Debrecen és a Kaposvár botlásával harmadik helyre jöttek fel a tabellán.
márc. 19
18:26
Tíz emberrel is nyerni tudott a Manchester United (Agroinform)
A Vörös Ördögök 1-0-ra legyőzték a Boltont a Premier League 30. fordulójában, döntetlent játszott az Arsenal.
márc. 19
18:30
Premier League: kétgólos hátrányból állt fel az Arsenal, de az MU örülhet (She)
Az Arsenal kétgólos hátrányból mentett pontot a West Bromwich Albion ellen Birminghamben, de mivel a Manchester United Dimitar Berbatov hajrában szerzett találatával 1–0-ra legyőzte a Boltont, öt pontra nőtt a hátránya az éllovas „vörös ördögökkel” szemben a tabellán.

Keresés