2011. március 31. csütörtök

márc. 31
13:11
Videó: remek csellel vágta ki magát szorult helyzetéből a svéd játékos (She)
Nehéz helyzetbe került az ellenfél és az oldalvonal szorításában, de egy remek csellel szépen tisztára játszotta magát Astrit Ajdarevic, az IFK Norrköping játékosa a Djurgarden elleni labdarúgó-mérkőzésen.
márc. 31
13:13
Bundesliga: Claudio Pizarróra 10 nap kihagyás vár a Werdernél (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Werder Bremen perui támadója, Claudio Pizarro bokasérülés miatt legalább tíz napra kidőlt a sorból.
márc. 31
13:15
Manchester City: Balotellinek 100 ezer fontjába került a nyíldobálás (She)
Mario Balotelli egyheti fizetése, azaz százezer fontja bánja legutóbbi csínytevését, azaz hogy dartsnyilakkal dobálta meg a klub ificsapatának játékosait.
márc. 31
13:27
Videó: kirúgásból, 90 méterről szerzett nagy gólt a Köln ifi kapusa (She)
Kirúgásból szerzett gólt Marcel Schuhen, az FC Köln U19-es csapatának kapusa a Wattenscheid elleni összecsapáson. A találat 90 méterről született.
márc. 31
13:29
Barcelona: Messi állapota nem súlyos, akár már szombaton játszhat (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona orvosai megvizsgálták az argentin válogatott összetartásáról visszatért Lionel Messit, és kiderült, hogy az aranylabdás játékosnak nincsen izomsérülése.
márc. 31
13:31
Bayern München: Robben felépült, edz és játszana a Gladbach ellen (She)
Újra edzésbe áll Arjen Robben, a Bayern München középpályása, aki combhajlítóizom-sérülés miatt kihagyta a holland válogatott magyarok elleni két Európa-bajnoki selejtezőjét. Robben várhatóan szombaton már játszhat a Mönchengladbach elleni bajnokin.
márc. 31
13:42
Garmisch-Partenkirchen népszavazással dönt az olimpiáról (Agroinform)
Május elején népszavazást rendeznek Garmisch-Partenkirchenben a 2018-as müncheni olimpiai pályázat kapcsán.
márc. 31
13:45
Videó: kirúgásból, 90 méterről szerzett nagy gólt a Köln ifikapusa (She)
Kirúgásból szerzett gólt Marcel Schuhen, az FC Köln U19-es csapatának kapusa a Wattenscheid elleni összecsapáson. A találat 90 méterről született.
márc. 31
13:47
Barcelona: Messi állapota nem súlyos, már szombaton játszhat (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona orvosai megvizsgálták az argentin válogatott összetartásáról visszatérő Lionel Messit, és kiderült, hogy az aranylabdás játékosnak nincsen izomsérülése.
márc. 31
13:49
Tömegsport: tovább bővül a Nagy Sportágválasztó programja (She)
A 2007 szeptemberében Budapesten útjára indított Nagy Sportágválasztó az idén tovább bővül, s a tavalyi 16 után ezúttal 20 vidéki városban is megrendezik az eseményt.
márc. 31
13:51
Videó: Zidane csele nem sikerült, a földbe rúgott, és elesett (She)
Zinedine Zidane megpróbált bemutatni egy cselt kimeríthetetlen trükktárából az egyik gyerekek között játszott focimeccsen. Azonban mielőtt a Zizou-show kezdetét vette volna, máris véget ért.
márc. 31
13:53
Görkorcsolya: július elején Európa-kupát rendeznek Tatabányán (She)
Óriási megtiszteltetés érte a magyar görkorcsolyasportot, idén ugyanis először lesz Magyarországon Európa-kupa, méghozzá július 1. és 3. között Tatabányán.
márc. 31
14:03
Barcelona: 5-0-s győzelemre tippelek a Real elleni kupadöntőben - Rosell (She)
Sandro Rosell, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona elnöke egy jótékonysági rendezvényen úgy nyilatkozott, arra tippel, hogy a katalánok a Király-kupa döntőjében is 5–0-ra nyernek a Real Madrid ellen, ahogy az őszi el clásicón.
márc. 31
14:05
Juventus: Alessandro Del Piero lemaradhat a Roma elleni rangadóról (She)
A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Alessandro Del Piero lemaradhat a Juventus AS Roma elleni vasárnapi rangadójáról.
márc. 31
14:18
Cruyff lemondásba kergette az amszterdami klubvezetőket (Agroinform)
Az Ajax igazgatótanácsának tagjai nem tudtak egyezségre jutni Johan Cruyffal a klubvezetést érintő személyi kérdésekről.
márc. 31
14:21
Franciaország: Domenech 32 ezer eurós prémiumot kapott a szövetségtől (She)
Raymond Domenech 32 ezer eurós prémiumot kapott a Francia Labdarúgó-szövetségtől, amiért szövetségi kapitányként kivezette a válogatottat a 2010-es világbajnokságra.
márc. 31
14:23
Női kézilabda: Tóth Tímea a góllövőlista élén az alapszakasz után, nincs győri az élbolyban (She)
Vége ért az alapszakasz a női kézilabda NB I-ben, s egyvalamiben biztosan nem változott a helyzet, ismét Tóth Tímea nevével kezdődik a góllövőlista. Az átlövő lendületét a szezon közbeni csapatcsere sem törte meg. Érdekesség, hogy nincs győri az élbolyban, ellenben három fradista is ott van a top 10-ben.
márc. 31
14:25
F1: a Hispania 45 millió euróból gazdálkodik, nem tud csodát tenni (She)
A Hispania-istálló tulajdonosa elismerte, hogy súlyos anyagi problémákkal küzd, de elhatározta: 45 milliós költségvetésből gazdálkodó csapata nem adja fel a harcot, és biztos benne, hogy néhány futam után a Virgin és a Lotus előtt áll majd a rangsorban.
márc. 31
14:36
Öngyilkos lett az osztrákok olimpiai ezüstérmes cselgáncsozója (Agroinform)
Ma hajnalban öngyilkos lett az athéni olimpián ezüstérmet szerző osztrák cselgáncsozó, a mindössze 29 esztendős Claudia Heill.
márc. 31
14:39
Öngyilkos lett az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó (Infostart)
Öngyilkos lett 29 évesen Claudia Heill, az osztrákok olimpiai ezüstérmes cselgáncsozója.
márc. 31
14:39
Női kézilabda vb-selejtező: erős német keret a magyarok ellen (She)
Szinte a legerősebb kerettel áll ki a német női kézilabda-válogatott a magyarok elleni júniusi világbajnoki selejtezőre.
márc. 31
14:41
Tragédia: öngyilkos lett az osztrákok olimpiai ezüstérmes dzsúdósa (She)
Öngyilkos lett 29 évesen Claudia Heill, az osztrákok olimpiai ezüstérmes cselgáncsozója.
márc. 31
15:15
Finnország: Skóciából érkezett a mieink csoportriválisának új kapitánya (She)
A Finn Labdarúgó-szövetség megtalálta a nemzeti csapat új szövetségi kapitányát: a korábbi hetvenszeres finn válogatott Mixu Paatelainen irányítja a jövőben a hazánkkal azonos Eb-selejtezőcsoportban szereplő együttest.
márc. 31
15:30
Zidane a saját lábában botlott meg - videó (Agroinform)
Zidane gyerekekkel focizott, amikor egy csel közben a saját lábában esett jókorát.
márc. 31
15:32
Tarjei Bø sífutóként is boldogulna (Agroinform)
A biatlon Világkupa sorozat győztese, a norvég Tarjei Bø nem tartja kizártnak, hogy egyszer a sífutóknál is szerencsét próbáljon.
márc. 31
15:33
Finnország: Skóciából érkezett csoportriválisunk új kapitánya (She)
A Finn Labdarúgó-szövetség megtalálta a nemzeti csapat új szövetségi kapitányát: a korábbi hetvenszeres finn válogatott Mixu Paatelainen irányítja a jövőben a hazánkkal azonos Eb-selejtezőcsoportban szereplő együttest.
márc. 31
15:48
A legszédítőbb gólörömök (Agroinform)
Van ökölrázós, van elbújós, de még bukfencezős is. A gólöröm hasonló magához a gólhoz, hiszen nincs belőle két egyforma.
márc. 31
15:51
Formula-1: nem lesznek elbocsátások a Saubernél a kizárás miatt (She)
Peter Sauber cáfolta, hogy néhány szakember állásába kerül az a figyelmetlenség, amely miatt szabálytalan volt a Formula–1-es csapat hátsó légterelője az Ausztrál Nagydíjon, és ki is zárták a 7. helyen célba érő Sergio Pérezt és a 8. Kobajasi Kamuit.
márc. 31
15:53
Birkózó Eb: Szabó Emese győzelemmel kezdett Dortmundban (She)
Az 55 kg-ban szereplő Szabó Emese győzelemmel kezdett, s ezzel bejutott a negyeddöntőbe a dortmundi birkózó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
márc. 31
15:55
Dortmund: robbantást terveztek a stadionnál; tömegek jelentkeznek jegyért (She)
Robbantásra készült egy 25 éves férfi a dortmundi Signal Iduna Parkban, a Bundesliga-listavezető Borussia Dortmund otthonában – jelentette be csütörtökön a német Szövetségi Nyomozóhatóság (BKA).
márc. 31
15:57
Olaszország: Lothar Matthäus szerint az Inter nyeri a városi derbit (She)
A német labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya, a magyar nemzeti csapat kispadján is megforduló Lothar Matthäus elmondta, érzése szerint egykori együttese, az Internazionale fogja megnyerni az AC Milan elleni hétvégi városi derbit.
márc. 31
16:06
Az ötödik helyezett búcsúzik (Agroinform)
Az ötödik, utolsó helyen végző válogatott búcsúzik majd a divízió I-es osztálytól az április 17-23. budapesti világbajnokságon.
márc. 31
16:09
Törőcsik András újra lila-fehérben (Infostart)
Visszatér Újpestre Törőcsik András, a klub korábbi legendás futballistája, aki az egyesület utánpótlásának koordinátoraként dolgozik majd.
márc. 31
16:09
Jégkorong: Japán nem eshet ki, a leggyengébb csapat búcsúzik (She)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség úgy határozott, hogy a magyarokkal közös világbajnoki csoportban szereplő japán válogatott annak ellenére bent marad a divízió 1-es csoportban, hogy az országot március elején sújtó természeti katasztrófa miatt nem vesz részt a jövő hét végén megrendezendő budapesti tornán. Az öt résztvevő közül így az esik majd ki, amely az utolsó helyen végez.
márc. 31
16:09
Szinkronszínésznek áll Lewis Hamilton (Blikk)
Los Angeles - Sportautóként száguld a mozivásznon Lewis Hamilton (26). A Forma-1 2008-as világbajnokáról mintázták meg a gyerekek által világszerte várt Verdák 2 című animációs film egyik szereplőjét.
márc. 31
16:11
Újpest: Törőcsik András visszatér, az utánpótlásban dolgozik majd (She)
Visszatér Újpestre Törőcsik András, a klub korábbi, legendás futballistája, aki az egyesület utánpótlásának koordinátoraként dolgozik majd.
márc. 31
16:13
Anglia: Gróf Dávid álma „ugrott", nem védhet kupadöntőn a Wembleyben (She)
Hiába nyújtott remek teljesítményt az alacsonyabb osztályú (elsősorban félprofi) angol csapatoknak kiírt FA Trophy elődöntőjében Gróf Dávid, a magyar kapus adminisztratív okokból nem védheti a Mansfield Town kapuját a Darlington elleni fináléban.
márc. 31
16:15
Győri ETO: Vincze Ottó ütőképes utánpótlás kiépítésén dolgozik (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO utánpótlás-menedzsere, Vincze Ottó a klub hivatalos honlapjának adott interjúban kifejtette, hogy a már jelenleg is jól működő utánpótlás-hálózat továbbfejlesztése az elsődleges célja a szakmai stábban.
márc. 31
16:24
Steinmetz Ádám is meghívást kapott Kemény Dénestől (Agroinform)
A szövetségi kapitány a sanghaji vb-re alakuló férfi vízilabda-válogatott jövő heti összetartására Steinmetz Ádámot is meghívta.
márc. 31
16:27
Anglia: főszponzor nélkül maradhat s veszélybe kerülhet az FA-kupa (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség egyelőre képtelen szponzort találni az FA-kupa 2011–2012-es kiírására, és emiatt kétségessé válhat a 750 nevező díjazása.
márc. 31
16:27
Gera eladta magát? (Blikk)
London - Gera Zoltán (31) kelendő „portéka" lett! A magyar futballválogatott csapatkapitánya két pazar gólt rúgott a világbajnoki ezüstérmes hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőn - mivel több menedzser is miatta ült a lelátón, nem kétséges, jónéhány szerződésajánlat közül választhatja majd ki a számára legszimpatikusabbat.
márc. 31
16:29
MTK: rg-szakosztállyal és válogatott kerettagokkal bővült a klub (She)
Az MTK csütörtökön hivatalos sajtótájékoztatón is bejelentette, hogy a 123 éves egyesület újabb szakosztállyal bővült: a Csata DSE ritmikus gimnasztikázói a jövőben a kék-fehéreket képviselik. A Csata tornászai már a 2011 eleji versenyeken is MTK-s színekben indultak.
márc. 31
16:42
Törőcsik András visszatér, az utánpótlásban dolgozik majd (Agroinform)
Visszatér Újpestre Törőcsik András, a klub korábbi legendás futballistája, aki az utánpótlás koordinátoraként dolgozik majd.
márc. 31
16:45
Serie A: az Inter és a Milan is felfigyelt a Cesena középpályására (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Cesena játékosa, Marco Parolo felkeltette a két milánói óriás, az AC Milan és az Internazionale érdeklődését is. A 26 éves középpályás az Ukrajna ellen idegenben 2–0-ra megnyert keddi felkészülési mérkőzésen debütált az olasz válogatottban.
márc. 31
16:47
Vízilabda: Steinmetz Ádám is meghívást kapott Kemény Dénestől (She)
Kemény Dénes szövetségi kapitány a júliusi sanghaji világbajnokságra alakuló férfi vízilabda-válogatott jövő heti összetartására Steinmetz Ádámot is meghívta.
márc. 31
17:00
Új szövetségi kapitány a finneknél (Agroinform)
Mika-Matti Paatelainen lett a magyarokkal azonos Eb-selejtezőcsoportban szereplő finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 31
17:03
Új szövetségi kapitány a finneknél (Infostart)
Öt évre Mika-Matti "Mixu" Paatelainen lett a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 31
17:03
Anglia: Gróf Dávid álma szertefoszlott, nem védhet kupadöntőn a Wembleyben (She)
Hiába nyújtott remek teljesítményt az alacsonyabb osztályú (elsősorban félprofi) angol csapatoknak kiírt FA Trophy elődöntőjében Gróf Dávid, a magyar kapus adminisztratív okokból nem védheti a Mansfield Town kapuját a Darlington elleni fináléban.
márc. 31
17:05
Belgium: a Genk érvényesítette opciós jogát, Köteles László marad (She)
A belga élvonalbeli KRC Genk labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette: érvényesíti opciós jogát, és a 2011–2012-es idényben is megtartja magyar kapusát, Köteles Lászlót.
márc. 31
17:21
Man. United: Nagyszerű lenne megdönteni a Liverpool rekordját - Rooney (She)
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgócsapatának támadója mindent megtenne azért, hogy együttese megszerezze a bajnoki címet, és ezzel megdöntse az ősi rivális Liverpool rekordját. Mindkét gárda angol rekordot jelentő 18 bajnoki címmel büszkélkedik, a listavezető „vörös ördögök” idei győzelmükkel egyeduralkodóvá válhatnak.

Keresés