2012. szeptember 10. hétfő

szept. 10
0:15
A szerencse forgandó, a McLaren örök - futamelemzés (Agroinform)
A McLaren hármas sorozatban, a Red Bull makacs szabadesésben van, miközben tombol az átigazolási szezon. Elmélkedés.
szept. 10
0:51
Ismét, immár végleg elaludt a láng Londonban (Agroinform)
Véget ért Londonban a paralimpia, amelynek 11 napja során csaknem 4200, fogyatékkal élő sportoló mérte össze erejét.
szept. 10
1:03
Paralimpia: 11 nap után kialudt a láng Londonban (She)
Ünnepélyes keretek között ért véget Londonban a XIV. paralimpia, amelynek 11 napja során csaknem 4200, fogyatékkal élő sportoló mérte össze erejét.
szept. 10
1:27
Serena Williams óriási küzdelem után 15. GS-győzelmével zárta tökéletes nyarát (Agroinform)
A wimbledoni és az olimpiai győzelem után a újra is sikerrel járt az amerikai, döntő szettben verte Viktorija Azarenkát.
szept. 10
1:39
US Open: Serena Williams a 15. egyéni GS-sikerét aratta (She)
A hazai környezetben játszó Serena Williams 6:2, 2:6, 7:5-re legyőzte a világelső fehérorosz Viktorija Azarenkát az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) női egyesének döntőjében. Williams 15. alkalommal nyert egyéniben Grand Slam-tornát, az US Openen negyedszer diadalmaskodott.
szept. 10
1:57
Videó: hatalmas gól és egy kis bunyó is volt Dunaújvárosban (She)
Már pénteken elrajtolt a Mol Liga 2012–2013-as szezonja, a címvédő DAB.Docler azonban csak a 2. játéknapon szállt be a küzdelmekbe, hiszen szabadnappal kezdtek. A tavalyi döntőben az ezúttal is vendégül látott Miskolci Jegesmedvék csapata volt az ellenfél, és mint a fináléban, most is az „acélbikáké” lett a győzelem: harmadonként egy-egy gólt szerezve, Pavuk Attila, Tőkési Lajos és Galanisz…
szept. 10
2:15
NFL: a 49ers remek játékkal nyert Green Bayben (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 1. fordulójának 22:25-kor kezdődő mérkőzésein a San Francisco 49ers nagyszerű játékot bemutatva diadalmaskodott a Green Bay Packers otthonában, az Arizona Cardinals elképesztő végjátékban őrizte meg előnyét a csoportrivális Seattle Seahawksszal szemben, míg a Tampa Bay Buccaneers legyőzte a Carolina Pantherst.
szept. 10
3:33
A San Francisco nyerte a forduló rangadóját a 2010-es bajnok otthonában (Agroinform)
Alex Smithék végig vezetve, csúcsbeállítással szakították meg a Green Bay otthoni győzelmi szériáját az alapszakaszban.
szept. 10
6:27
Serena Williams nyerte a US Opent (Infostart)
A hazai közönség előtt szereplő Serena Williams nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen a női egyest, miután magyar idő szerint hétfőre virradóra nagy csatában, három játszmában győzött a fehérorosz Viktorija Azarenka ellen.
szept. 10
6:57
Szávay Amerikában is orvost keresett (Behaviour)
Szávay Ágnes sérülése miatt nem tudott a US Open mérkőzésein százszázalékos teljesítményt nyújtani. A mérkőzések után New Yorkban több orvost is felkeresett, hogy derekának ötödik csigolyáján keletkezett terheléses törésre gyógymódot találjon. A New York-i Ronai and Ronai Ügyvédi iroda egy új módszerrel történő gyógyítás költségeit is vállalná, de a teniszező még nem döntött.
szept. 10
6:59
Talmácsi és Győrfi újra a pontszerzők között (Behaviour)
Az elmúlt hétvégén, a németországi Nürburgringen rendezték a 2012-es Superbike-világbajnokság 12. fordulóját. A Supersportban szereplő Talmácsi Gábor idei legjobb eredményét elérve a bravúros 7. helyen zárta a versenyt, egy újabb olyan pályán, amin most versenyzett életében először.
szept. 10
7:01
Vitalij véresre sikerült utolsó címmeccse (Behaviour)
Igazi nagyüzem volt a hétvégén a profi ökölvívásban. Ha hinni lehet az előzetes információknak, a politikai pályára lépő nehézsúlyú WBC-világbajnok, a 41 éves Vitalij Klicsko most lépett utoljára ringbe. Az ukrán bunyós Moszkvában lépett kötelek közé a szakértők szerint teljesen esélytelen a libanoni-német Manuel Charr ellen.
szept. 10
7:03
F1: Kubica legkésőbb 2014-ben visszatérne (She)
A lehető leggyorsabban szeretne visszatérni a Formula–1-be Robert Kubica, a Renault-ból lett Lotus istálló ex-pilótája, aki másfél éve súlyos ralibalesetet szenvedett.
szept. 10
7:05
Ökölvívás: többen nézték Klicskót, mint a Nationalelfet (She)
A profi világbajnoki címét megvédő ökölvívó Vitalij Klicsko jobbnak bizonyult az első világbajnoki selejtezőjét játszó német labdarúgó-válogatottnál – legalábbis ami a németországi televíziós nézettségi adatokat illeti. A felmérések szerint szombat éjjel 8.75 millióan látták élőben, amint az ukrán Klicsko Moszkvában megvédi a Bokszvilágtanácsnál (WBC) birtokolt nehézsúlyú övét a német Manuel…
szept. 10
7:21
NFL: Manning visszatért, a Broncos legyőzte a Steelerst (She)
Győzelemmel mutatkozott be új csapatában, a Denver Broncosban Peyton Manning, aki 36 évesen, több mint másfél éves kihagyás után 31–19-es diadalra vezette együttesét a Pittsburgh Steelers ellen az NFL 2011–2012-es idényének első fordulójában. A januári rájátszás első körében találkozó két együttes közül ismét a coloradói bizonyult jobbnak, s bebizonyosodott: nem túlzás a liga esélyesei között…
szept. 10
7:39
Kubica már nagyon visszatérne a Formula-1-be (Infostart)
A lehető leggyorsabban szeretne visszatérni a Formula-1-be Robert Kubica, a Renault-ból lett Lotus istálló ex-pilótája, aki másfél éve súlyos ralibalesetet szenvedett.
szept. 10
7:39
Tenisz: Jöhet a következő nagy torna - Serena Williams (She)
Seerena Williams élete legszebb nyarának nevezte az ideit, amely során Wimbledonban, és az ugyanott megrendezett olimpián aratott győzelme után a New York-i US Openen is diadalmaskodott. A döntőben a fehérorosz Viktorija Azarenkát legyőző amerikainak eszébe sem jutott a visszavonulás.
szept. 10
7:57
Kézilabda: nagy bajban a Valcea, visszaléphet a BL-től (She)
A névszponzori támogatás várható megszűnése miatt csődközelbe került az Oltchim Valcea női kézilabdacsapata, amely a Bajnokok Ligája legnagyobb esélyesének számított. A több mint két és fél millió eurós költségvetésű csapat a BL-től is visszaléphet.
szept. 10
7:57
Kialudt a paralimpiai láng Londonban (Metropol)
11 napja során csaknem 4200, fogyatékkal élő sportoló mérte össze erejét.
szept. 10
7:59
Vízilabda: hatodik a magyar fiúcsapat a junior Eb-n (She)
A hatodik helyen végzett a magyar fiúválogatott Canet en Rousillonban a junior Európa-bajnokságon.
szept. 10
7:59
Serena Williams nyerte a US Opent (Metropol)
Nagy csatában, három játszmában győzött a fehérorosz Viktorija Azarenka ellen.
szept. 10
8:01
Lombard: Présinger nem érti, miért fejelte le a Vidi légiósa (She)
Présinger Ádám, a Lombard FC utánpótlás-válogatott labdarúgója nem érti, miért fejelte le őt Álvaro Brachi, a Videoton spanyol légiósa a két csapat szombati Ligakupa-mérkőzésén. A pápai reméli, az eset után kiállított védő súlyos büntetést kap az MLSZ fegyelmi bizottságától.
szept. 10
8:21
Klicsko "megverte" a német labdarúgó-válogatottat (Agroinform)
A profi világbajnoki címét megvédő ökölvívó mérkőzését többen látták a németországi nézettségi adatok szerint.
szept. 10
8:39
A Videoton brazil támadója beilleszkedett Fehérváron (Agroinform)
A Videoton új igazolása, a brazil Paraiba a kaposvári Ligakupa-mérkőzésen, góllal mutatkozott be a csapatban.
szept. 10
8:57
Terry sem játszhat az ukránok ellen (Agroinform)
Ashley Cole után John Terryről is kiderült, hogy nem szerepelhet az Ukrajna elleni világbajnoki selejtezőn.
szept. 10
9:09
Tenisz: Azarenka maradt az élen, Serena pedig a 4. (She)
Változatlanul a fehérorosz Viktorija Azarenka vezeti a női teniszezők világranglistáját, a New York-i US Openen az éllovast legyőző amerikai Serena Williams maradt a negyedik helyen. A New Yorkban elődöntős orosz Marija Sarapova a második, míg az olasz Sara Errani a hetedik helyre jött fel.
szept. 10
9:15
Azarenka vezet, Errani már a hetedik (Agroinform)
A New Yorkban elődöntős orosz Marija Sarapova a második, míg az olasz Sara Errani a hetedik helyre jött fel.
szept. 10
9:17
Így nyerhetsz 30 Ft-ból 15 milliót! - I.rész (Agroinform)
Ha még új neked a fogalom, hogy „Supertoto”, ha nem tudod, hogyan is kell játszani ezt a játékot, akkor tarts velünk.
szept. 10
9:19
Kubica mindenképpen visszatérne a Száguldó Cirkuszba (Agroinform)
Kubica jelenleg egy Subaru volánja mögött részt vesz egy olaszországi raliversenyen.
szept. 10
9:27
Real Madrid: fizetésemelés lehet a vigasz C. Ronaldónak (She)
A madridi As úgy tudja, a Real Madrid elkészítette új szerződéstervezetét, amelyet Cristiano Ronaldo elé tesz: a 2015-ig szóló megállapodás szerint az eddigi évi tízmillió euró helyett 16 milliót kereshet a portugál támadó, akiről az elmúlt hetekben azt írta a sajtó, hogy szomorú a spanyol fővárosban.
szept. 10
9:29
Videó: NFL-rekordot jelentő mezőnygól a San Francisco sztárjától (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 1. fordulójában a San Francisco 49ers nagyszerű játékot bemutatva diadalmaskodott a Green Bay Packers otthonában. A vendégek rúgója, David Akers még a félidő előtt előbb 43, majd rekordbeállítást jelentő 63 yardról is betalált. Utóbbi kísérletnél Akers rúgása után a labda az alsó lécre hullott, onnan pattant át. Tekintse meg a találatot!
szept. 10
9:31
Svédország: Élő legenda vagyok - Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain és a svéd válogatott támadója élő legendának titulálta magát, miután Malmőben emlékművet állítottak tiszteletére a Hírességek Sétányán.
szept. 10
9:45
Videó: NFL-rekordot jelentő mezőnygól a 49ers sztárjától (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 1. fordulójában a San Francisco 49ers nagyszerű játékot bemutatva diadalmaskodott a Green Bay Packers otthonában. A vendégek rúgója, David Akers még a félidő előtt előbb 43, majd rekordbeállítást jelentő 63 yardról is betalált. Utóbbi kísérletnél Akers rúgása után a labda az alsó lécre hullott, onnan pattant át. Tekintse meg a találatot!
szept. 10
9:51
Serena Williams készen áll a következő kihívásra (Agroinform)
A 31 éves amerikai nagy csatában, három játszmában győzött a fehérorosz Viktorija Azarenka ellen.
szept. 10
10:03
Argentína: pontokat hullajtottak az élmezőny tagjai (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a listavezető Boca Juniors csak 1–1-es döntetlent ért el az Argentinos Juniors otthonában. A „genovaiak" mellett a közvetlen üldözők közül a Newell's Old Boys és a Racing Club sem tudta begyűjteni a három pontot.
szept. 10
10:05
Golf: fogynak a jelzők, újra a fantasztikus McIlroy nyert (She)
Akárcsak a múlt héten, ismét a világelső északír Rory McIlroy diadalával ért véget a profi golfozók tengerentúli körversenyének soros viadala. McIlroy négy tornagyőzelemnél tart az idei PGA Touron. A BMW Championship volt az idei playoff utolsó előtti versenye, két hét múlva a döntővel zárul a sorozat.
szept. 10
10:07
Hollandia: Megdöbbentett Van Persie hozzáállása - Van Gaal (She)
Louis van Gaal, a magyarok ellen készülő holland válogatott szövetségi kapitánya is beszélt arról a négyszemközti diskurzusról, amelyet nemrég Robin van Persie-vel, az oranje csatárával folytatott, és amelyen megmondta a támadónak, hogy nem biztos a helye a kezdőcsapatban. Aztán arról is beszélt, miért gondolta meg magát.
szept. 10
10:09
Teljesek a csoportok a férfi kézilabda BL-ben (Agroinform)
Az MKB Veszprém a román Constantát, a Pick Szeged a fehérorosz Dinamo Minszket kapta riválisnak a kvalifikációs körből.
szept. 10
10:09
Légiósok: Buzsáky újra tárgyalhat a Bristol vezetőivel (She)
A továbbra is szabadon igazolható Buzsáky Ákos angol internetes források szerint a héten ismét egyeztet az angol másodosztályú Bristol City vezetőivel.
szept. 10
10:21
Paralimpia: „A felkészülés támogatása fontosabb a jutalomnál” (She)
Elégedetten nyilatkozott, ugyanakkor a felkészüléshez szükséges támogatás fontosságát is hangsúlyozta a londoni paralimpia záró ünnepségének másnapján Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke.
szept. 10
10:21
Gömöri: a felkészülés támogatása fontosabb (Metropol)
A küldöttség maximálisan teljesített, nem szerencsével, hanem megérdemelten szereztek dobogós helyeket.
szept. 10
10:27
Azarenka pár nap múlva már büszke lesz magára (Agroinform)
A fehérorosz egy játékra volt második Grand Slam-trófeájától, de Serena Willsimst nem tudta megállítani.
szept. 10
10:39
Videó: Ronaldinho csapattársa szemfüles gólt lőtt a végén (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Atlético Mineiro hazai pályán 3–0-ra nyert a Palmeiras ellen. A mérkőzés 53. percében Ronaldinho osztott ki egy gólpasszt Leonardo Silvának, majd a 84. percben Bernard lőtte ki a jobb sarkot. A találkozó 93. percében a hazaiak kapusa, Victor Leandro kirúgását követően Bernard szemfülesen csapott le a labdára, és könnyedén a kapuba gurította.…
szept. 10
10:57
Németország: 30 éves, és befejezi az exválogatott védő (She)
Mindössze harmincéves korában bejelentette visszavonulását Andreas Hinkel, 21-szeres német válogatott, UEFA- és Európai Szuperkupa-győztes labdarúgó.
szept. 10
10:59
Brazília: Ronaldinhóék nyertek, nagy verést kapott a Vasco (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában négyfordulónyi nyeretlenségének vetett véget az Atlético Mineiro. A Ronaldinhót végig a soraiban tudó klub 3–0-ra győzte le a Palmeirast. A Bahia idegenben váratlanul sima, négygólos győzelmet aratott a tabella 4. helyét elfoglaló Vasco felett. A listavezető Fluminense minimális különbséggel múlta felül a Diego Forlánt válogatottbeli…
szept. 10
11:01
Liverpool: Beníteznek furcsa, hogy nem számítanak rá (She)
Rafael Benítez meglepődött azon, hogy nem kereste meg őt a Liverpool amerikai tulajdonosai, amikor Kenny Dalglish utódjára vadásztak. A „vörösök” állítólag Fabio Capellónak és Roberto Martíneznek ajánlottak szerződést sikertelenül, mielőtt megegyeztek Brendan Rodgersszel, akivel az első három bajnokiján mindössze egy pontot szerzett a csapat.
szept. 10
11:03
Nagyon fáj, hogy nem játszhatok a hazámért - Huszti (Agroinform)
A Hannover középpályása egy német lapinterjúban elmondta, szerinte soha többet nem lép pályára a magyar válogatottban.
szept. 10
11:05
Az elnök szerint a felkészülés támogatása fontosabb a jutalomnál (Agroinform)
Elégedetten nyilatkozott, ugyanakkor a felkészüléshez szükséges támogatás fontosságát is hangsúlyozta Gömöri Zsolt.
szept. 10
11:07
Fel is út, le is út - hullámvasutazás Serenáék döntőjén (Agroinform)
Habár a számok azt súgták, hogy Serena Williams könnyed győzelmet arat majd Azarenka ellen, ez nem egészen így történt.
szept. 10
11:09
Moniz szerint több gólt kellett volna szerezniük a Kecskemét ellen (Agroinform)
A Ferencváros vasárnap hazai pályán 2-1-re nyert a Kecskemét ellen a labdarúgó Ligakupa második fordulójában.

Keresés