2012. szeptember 27. csütörtök

szept. 27
0:09
Videó: Kaká három, a Real Madrid nyolc gólt szerzett (She)
A Real Madrid 8–0-ra legyőzte a kolumbiai Millonarios labdarúgócsapatát (Alfredo Di Stéfano korábbi egyesületét) a 34. alkalommal kiírt Santiago Bernabéu-kupán. A spanyol csapatban a tétmérkőzéseken többnyire mellőzött Kaká háromszor volt eredményes (egyszer büntetőből), Álvaro Morata és José María Callejón kétszer talált be, a nyolcadik Real-gólt Karim Benzema jegyezte.
szept. 27
0:27
Franciaország: PSG-Marseille párharc lesz a nyolcaddöntőben (She)
A labdarúgó Francia Ligakupa 3. fordulójában több élvonalbeli csapat is búcsúzott. A Lorient és a Saint-Etienne összecsapásán a Ligue 1 két képviselője találkozott, és a Lorient úgy esett ki, hogy a tizenegyespárbaj során mind a három kísérletét elhibázta.
szept. 27
1:21
Angol Ligakupa: a Manchester United a Chelsea-hez utazik (She)
Szerda este elkészítették a labdarúgó Angol Ligakupa nyolcaddöntőjének párosítását. A slágermeccs a Chelsea–Manchester United találkozó lesz. A mérkőzéseket az október 29-én kezdődő héten kell lejátszani.
szept. 27
6:57
Amikor a MOB már nem segíthet, megteszi a miniszterelnök (Behaviour)
Noha kibővített hatásköréből kifolyólag a honi sport egészének finanszírozása fölött a Magyar Olimpiai Bizottság diszponál, tévedés azt gondolni, hogy a MOB kizárólagosságot élvez ezen a területen. Orbán Viktor miniszterelnök ugyanis minden tekintetben kivétel, a múlt hét óta tudvalevő: ő a bajba jutottak jóságos megmentője! Aki szívéhez közel áll, az kap, csak szépen kell kérni. De mi lesz…
szept. 27
6:59
Magyar jogásznő a hoki csúcsszervében (Behaviour)
Beválasztották a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) legmagasabb végrehajtó testületébe, a tanácsba a magyar szövetség (MJSZ) elnökségi tagját, Kolbenheyer Zsuzsannát. Az IIHF előírásai szerint a testületben két női tagnak kell lennie.
szept. 27
7:01
Egyre feljebb tör a Szolnoki Olaj (Behaviour)
Pór Péter vezetőedző szerint minden eddiginél nehezebb szezon vár együttesére, a bajnok Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatára, amely az Adria Ligában és az EuroChallenge Kupában is elindul a 2012/2013-as idényben.
szept. 27
7:03
Kővágó Zoltán: lesz újabb visszatérés? (Behaviour)
Vélhetően a magyar atlétikáért és a magyar sportért szorítókban a vér is megállhatott, amikor a londoni olimpia előtt a Nemzetközi Sportdöntő Bíróság (CAS) két esztendőre doppingvétségre hivatkozva eltiltotta a nyári játékok diszkoszvető számának egyik éremesélyesét, Kővágó Zoltánt.
szept. 27
7:03
Albánia: négy játékos örökös eltiltása bíróverésért (She)
Az albán szövetség örökre eltiltott négy labdarúgót, mert a futballisták egy mérkőzés után súlyosan bántalmazták a játékvezetőt.
szept. 27
7:05
F1: Horner szerint még bármi megtörténhet (She)
Christian Horner, a Formula-1-ben szereplő Red Bull csapatfőnöke úgy véli, hogy az idei világbajnokság még nyitott, annak ellenére, hogy a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) jelentős előnnyel vezeti a pontversenyt.
szept. 27
7:21
NFL: megegyeztek a profi bírókkal, akik már ma visszatérnek (She)
Az NFL vezetősége megegyezett a játékvezetőket képviselő szakszervezettel, így véget ért a hivatásos bírók sztrájkja, s a csütörtök éjszakai Baltimore–Cleveland mérkőzésen ismét az „igazi” bírók fújják a sípot. A profi játékvezetőket helyettesítő tartalék bírók rengeteg botrányos döntésükkel veszélybe sodorták a liga jó hírnevét, kulcsfontosságú hibákat követtek el több mérkőzésen is, legutóbb a…
szept. 27
7:39
Hannover: „Husztival gyorsabbak és kreatívabbak vagyunk” (She)
A Nürnberg elleni szerdai német bajnoki egy gólt és két gólpasszt jegyző Huszti Szabolcsot dicséri a német szaksajtó, és Mirko Slomka, a 4–1-es győzelmével a Bundesliga tabellájának harmadik helylére ugró Hannover vezetőedzője is elismerte, hogy a magyar játékossal felgyorsult és kreatívabbá vált csapata játéka.
szept. 27
7:39
Forma-1-es nagydíj lesz Amerikában (Metropol)
November 18-án az idei szezon utolsó előtti futamát bonyolítják le az USA-ban.
szept. 27
7:41
Huszti szép visszatérése (Metropol)
A Hannover szerda este a Nürnberg felett aratott 4-1-es győzelmet.
szept. 27
7:57
Man. City: Mancini szerint nem tisztelik az angol kollégák (She)
Roberto Mancini, az angol Ligakupából az Aston Villa ellen hazai pályán elszenvedett 4–2-es vereség miatt búcsúzó Manchester City menedzsere kifakadt Paul Lambertre, a birminghamiek menedzserére és a hozzá hasonló szakemberekre, akik nem tisztelik őt.
szept. 27
7:59
Kosárlabda: Nick Williams marad Pakson (She)
Az elmúlt szezonban Magyar Kupa-döntős Atomerőmű SE vezetősége úgy döntött, újra szerződést kínál Nick Williamsnek, miután nem talált megfelelő légióst a hármas-négyes posztra.
szept. 27
8:15
Légiósok: Vanczák átesett a műtéten (She)
Szerdán megműtötték Vanczák Vilmost, a svájci Sion magyar válogatott hátvédjét, aki múlt szombaton a Thun elleni bajnoki mérkőzésen arccsontrepedést szenvedett.
szept. 27
8:17
Paks: Kiss Tamás sérülés miatt fél évig nem játszhat (She)
Fél évig nem játszhat Kiss Tamás, az MVM Paks 33 esztendős csatára, aki másfél héttel ezelőtt keresztszalag-szakadást szenvedett.
szept. 27
8:19
DVTK: újabb 300 jegy az FTC elleni mérkőzésre (She)
Újabb jegyeket kapott a DVTK a Ferencvárostól. Mivel a diósgyőrieknek küldött 1100 belépő két nap alatt elfogyott, a DVTK kérésének eleget téve még háromszáz tikettet küldött a Ferencváros Miskolcra.
szept. 27
8:21
NB II: hamarosan döntenek az új szegedi stadionról (She)
A napokban dönthet az MLSZ arról, hogy zöld utat kap-e Szegeden az új stadion felépítése.
szept. 27
8:23
NB III: Zimmermann távozott az ózdi kispadról (She)
Távozott az NB III Mátra-csoportjában szereplő Ózdi FC kispadjáról Zimmermann Tamás.
szept. 27
8:33
Videó: temperamentumos edzővel tör a BL-trófeára az ETO (She)
Új edzővel és játékosokkal erősödött a Győri Audi ETO KC. A női kézilabda-bajnokságban eddig háromból három meccset nyertek meg. A spanyol edző, Ambros Martín a játékosok bevallása szerint igen temperamentumos tréner, de ez nem szokatlan a keret számára, amelynek ebben az évadban is a Bajnokok Ligája megnyerése az egyik kiemelt célja.
szept. 27
8:33
A jóga napja a Millenárison (Metropol)
A rendezvényen a legújabb irányzatokkal is megismerkedhetünk meg. Kezdőket is várnak.
szept. 27
8:35
Dél-amerikai Szuperkupa: Neymar-gól és Santos-trófea (She)
A brazil Santos nyerte meg a dél-amerikai Szuperkupát, miután az Universidad de Chile ellen 2–0-s győzelmet aratott. Az első mérkőzésen nem született gól.
szept. 27
8:39
Bíróverésért örökre eltiltottak négy albán futballistát (Agroinform)
Az albán szövetség örökre eltiltott négy labdarúgót, egy mérkőzés után súlyosan bántalmazták a játékvezetőt.
szept. 27
8:41
Alonso vezet, de még bármi megtörténhet - Christian Horner (Agroinform)
Christian Horner, a Forma-1-es Red Bull csapatfőnöke úgy véli, hogy az idei világbajnokság még nyitott,
szept. 27
8:51
Ezért mennek világgá a magyar kajakosok (Infostart)
A gigantikus magyarországi női kajakmezőnyben nehéz az élre kerülni, ez állhat a versenyzők körében most tapasztalható költözési hullám hátterében a Démász-Szeged kajak-kenu egyesület igazgatója szerint. Petrovics Kálmán ugyanakkor az InfoRádiónak azt nyilatkozta, Douchev-Janics Natasa családi okok miatt tervezi, hogy Szerbiában folytatja a versenyzést.
szept. 27
8:51
Brazília: Ronaldinhóék a Flamengo otthonában kaptak ki (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Flamengo hazai pályán 2–1-re legyőzte a tabellán második helyen álló Atlético Mineirót.
szept. 27
8:51
Kolbenheyer Zsuzsanna: Új karrier indul (Metropol)
A Nemzetközi Jégkorong Szövetség végrehajtó testület tagjává választották a magyar szövetség elnökségi tagját.
szept. 27
8:53
Ökölvívás: a hatásvadász Haye Klicskót és Ukrajnát is szidja (She)
David Haye továbbra is tervezgeti a Vitalij Klicsko elleni mérkőzést, amely szerinte a legérdekesebb ütközet lenne jelenleg a nehézsúlyban. Hogy felhívja magára a figyelmet, nem válogatta meg a szavait: nemcsak a politikai pályára készülő bunyósba kötött bele, hanem egész Ukrajnába.
szept. 27
8:55
Videó: fél ollóval mentette meg csapatát a góltól a svéd kapus (She)
Egészen bravúros mozdulattal mentette meg csapatát (Gusk2) a góltól Patric Stenmark egy svéd ötödosztályú labdarúgó-mérkőzésen. Stenmark előbb kiütött egy előreívelt labdát, de az ellenfél egyik játékos visszafejelte. Stenmark félig ollózó mozdulattal hárította el a veszélyt.
szept. 27
9:09
Videó: 40 méterről bombázott a kapuba a török labdarúgó (She)
Hatalmas gólt szerzett szabadrúgásból Fatih Sen, a török másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Karsiyaka játékosa a Bucaspor elleni idegenbeli meccsen. A találkozó 7. percében szabadrúgáshoz jutottak vendégek, Fatih Sen pedig 40 méterről nagyon eltalálta a labdát.
szept. 27
9:11
Anglia: ma várható döntés John Terry ügyében (She)
Csütörtökön ismét meghallgatja az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) John Terryt, a Chelsea 31 esztendős középhátvédjét, akit azzal gyanúsít Anton Ferdinand, a Queens Park Rangers védője, hogy rasszista megjegyzéseket tett rá a két csapat tavaly októberi összecsapásán.
szept. 27
9:15
Klose a legsportszerűbb, gólt ütött és bevallotta - videó (Agroinform)
Nem mindennapi sportszerűségről tett tanúbizonyságot Miroslav Klose.
szept. 27
9:17
Kaká mesterhármassal járult hozzá a madridi nyolcashoz - videó (Agroinform)
A XXXIV. Bernabéu Kupa alkalmából a Millonariost fogadta a Real Madrid, amely 8-0-ra győzött.
szept. 27
9:27
NB I: csak az Újpest nem becsülte alul a látogatottságát (She)
„Jegyárpolitika – Ez itt az önreklám helye!” címmel július közepén a Nemzeti Sport kutatást végzett, amelyből megtudhattuk, mi mindent tesznek a sportszervezetek, hogy emelkedjék a szezonban a látogatottság. Ennek körében arra kértük a klubok munkatársait és vezetőit, árulják el, mekkora átlagnézőszámot terveznek. Az első nyolc forduló után megvizsgáltuk, alul- vagy túlbecsülték-e a várható…
szept. 27
9:29
Újpest: Ennyi kihagyott helyzettel lehetetlen nyerni - Daerden (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában az Újpest 2–1-es vereséget szenvedett a Kazincbarcika otthonában, így búcsúzott a sorozattól. Jos Daerden, a lila-fehérek vezetőedzője az ujpestfc.hu-n értékelte a látottakat.
szept. 27
9:31
Atlétika: Edwin Moses az USADA igazgató tanácsának elnöke (She)
Edwin Moses kétszeres olimpiai bajnok korábbi gátfutó lett az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége (USADA) igazgatótanácsának elnöke.
szept. 27
9:33
Visszatérnek a legjobb játékvezetők (Agroinform)
A csütörtökön kezdődő negyedik fordulóban már a legjobb játékvezetők működnek közre az NFL-ben.
szept. 27
9:45
Győri ETO: a vezetőség nem szól bele Takács és Sándor ügyébe (She)
A Győri ETO vezetősége nem kíván beleavatkozni Takács Ákos és a Sándor család ügyébe. A győri klub labdarúgója a hét végi Videoton–ETO mérkőzést követően azzal vádolta meg Sándor Györgyöt, a hazaiak középpályását, hogy megütötte őt, de ezt nem hiszi el a székesfehérvári játékos édesapja, Sándor István, aki történetesen a győriek második számú csapatát irányítja.
szept. 27
9:47
Vízilabda: Benedek Tibor szeretné a kapitányi posztot (She)
Benedek Tibor szerint a magyar vízilabdában az egyik legfontosabb feladat annak elérése, hogy az Európa-bajnokságnak ugyanolyan értéke legyen, mint az olimpiának. A 40 éves, háromszoros ötkarikás aranyérmes erről azt követően beszélt, hogy a sportági szövetség elnöksége megbízta: irányítsa ő az idén hátralévő két mérkőzésen a nyári londoni olimpián ötödikként végző férficsapatot. Benedek azt…
szept. 27
9:51
Kaká ismét felhívta magára a figyelmet - Mourinho (Agroinform)
Ismét felhívta magára a figyelmet az elfelejtett ember. Kaká remek játékkal járult hozzá a Real Madrid győzelméhez.
szept. 27
10:09
Edzője és társai is Huszti Szabolcsot dicsérik (Agroinform)
A német csapat magyar légiósa újabb felejthetetlen teljesítménnyel rukkolt elő a Bundesligában.
szept. 27
10:21
Belgium: Bodor benne volt csapata góljában a kupában (She)
Kiesett a Bodor Boldizsárt foglalkoztató Germinal Beerschot a labdarúgó Belga Kupából, miután a Sint-Truiden tizenegyesekkel búcsúztatta az együttest. A magyar középpályás részt vett csapata góljának előkészítésében a rendes játékidőben 1–1-re végződő találkozón.
szept. 27
10:23
Liverpool: a magyar légiós kínos pillanatai a tulajjal (She)
A Liverpool labdarúgócsapatának tulajdonosa, John Henry nem éppen elegánsan mutatkozott be a játékosoknak: Danny Warddal és Adorján Krisztiánnal folytatott rövid, de kínos beszélgetést az öltözőben – olvasható az lfcboston.wordpress.com-on.
szept. 27
10:27
Nadal recepciósnak állt, végleg abbahagyja a teniszt? (Agroinform)
Rafael Nadal figyelme Wimbledon óta makacs sérülése miatt a teniszről egyre inkább másra terelődik.
szept. 27
10:39
Vitorlázás: Wossala a Soling-világranglista élén (She)
Wossala Györgyöt újabb két évre alelnökévé választotta a Nemzetközi Solingszövetség.
szept. 27
10:41
Jégkorong: Hetényi AHL-csapat edzőtáborában készül (She)
Hetényi Zoltán is meghívást kapott az Amerikai Hokiligában (AHL) érdekelt Milwaukee Admirals hétfőn kezdődő edzőtáborába. Az NHL-ben szereplő Nashville Predators tartalékcsapataként is működő klub a honlapján tette közzé, hogy Hetényi mellett másik két kapus, kilenc hátvéd és tizenöt csatár vesz részt a tíznapos összetartáson.
szept. 27
10:43
Profi ökölvívás: felhozó ember helyettesíti Erdei Zsoltot (She)
Szeptember 29-én a feltörekvő Isaac Chilemba ellen lépett volna szorítóba a korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnok Erdei Zsolt, ám a magyar bunyós egy sparringedzés közben bordatörést szenvedett, így nem tudta vállalni a találkozót.
szept. 27
10:45
Benedek Tibor örömmel lenne Kemény Dénes utódja (Agroinform)
Az idei maradék két meccsen Benedek Tibor irányítja a póló-válogatottat, de tovább is maradna.
szept. 27
10:45
Atlétika: megműtötték Sanya Richards-Rosst (She)
Lábujjműtéten esett át az idei atlétikai Gyulai István-emlékverseny legnagyobb sztárja, a négyszeres olimpiai bajnok Sanya Richards-Ross.

Keresés