2012. szeptember 13. csütörtök

szept. 13
0:09
DVTK: A legjobb ajánlatot választottam - Rudolf (She)
Rudolf Gergely, a DVTK újonnan szerződtetett támadója a Nemzeti Sportnak elmondta: úgy érzi, a legjobb ajánlatot fogadta el a kapottak közül, főleg, hogy a diósgyőriek „mindent megtettek" megszerzéséért.
szept. 13
0:27
Király-kupa: a Ponferradina ellen elvérzett a Villarreal (She)
A válogatott játéknap „árnyékában" lebonyolították a spanyol labdarúgó Király-kupa 2. fordulóját, melynek meglepetése, hogy a jelenleg a másodosztályban szereplő Villarreal hazai pályán kapott ki a Ponferradinától.
szept. 13
6:45
F1: Az előny nem elég, futamokat kell nyerni - Alonso (She)
Fernando Alonso, a Formula–1-es Ferrari pilótája azt mondta, hogy hiába vezeti a pontversenyt jelentős előnnyel, futamokat kell nyernie, ha világbajnok akar lenni.
szept. 13
6:57
Brazília: nekik most már nyolc (Behaviour)
Noha a brazilok abban a reményben várják a 2014-ben éppen hazájukban esedékes labdarúgó-világbajnokságot, hogy a selecao majd jól megnyeri a tornát, Mano Menezes alakulata eleddig nem sok jelét adta annak, hogy igazi favorit lesz két év múlva.
szept. 13
6:59
Menedzserek a korosztályos válogatottaknál (Behaviour)
A majd négyórásra nyúlt megbeszélésen komoly vitákat követően a plénum elfogadta a nyári játékokon való szereplést elemző kapitányi beszámolót.
szept. 13
7:01
Czene: arannyal írt hattyúdal (Behaviour)
Úgy tűnik, egy ember számára csak problémát okozhat az, hogy a magyar olimpikonok és paralimpikonok minden várakozást felülmúlóan szerepeltek Londonban.
szept. 13
7:03
Egervári: aludjunk rá néhány napot... (Behaviour)
Egervári Sándor az egyéni hibákkal igyekezett magyarázni a magyar együttes világbajnoki selejtező-mérkőzésen elszenvedett súlyos vereségét. A hollandok elleni 1-4 során valóban nevetséges események előzték meg a vendégek találatait, de ettől függetlenül is ibolyaszerény teljesítményt nyújtottak a magyarok.
szept. 13
7:21
Real Madrid: Iker Casillas 39 éves koráig futballozna (She)
A spanyol Real Madrid 31 esztendős labdarúgója, Iker Casillas elmondta, tervei szerint 39 éves koráig szeretne futballozni profi szinten.
szept. 13
7:39
NB II: a lelátón kell ülnie a Nyíregyháza szakvezetőjének (She)
Nem ülhet le a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus következő, békéscsabai mérkőzésén csapata kispadjára Brekk János szakmai igazgató, akit szombaton az Újpest FC B elleni meccsen parancsolt a lelátóra Veiezr Roland játékvezető.
szept. 13
7:41
Női vízilabda: a mieink elődöntősök a junior Eb-n (She)
Spanyolország után Hollandiát is legyőzte a magyar női juniorválogatott a cseljabinszki Európa-bajnokságon. A mieink a háromgólos Antal Dóra vezérletével 7–6-ra győztek, és az utolsó forduló eredményeitől függetlenül csoportelsők, így elődöntősök is.
szept. 13
7:57
Brazília: Neymarék a hajrában két perc alatt kettőt vágtak - videó (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Santos két hajrábeli góllal – amely közül a második az óriási tehetségnek kikiáltott Neymar nevéhez fűződik – 2–0-ra nyert a Flamengo ellen.
szept. 13
8:15
MTK: Tischler nem érti a hirtelen jött mellőzést, pedig... (She)
Tischler Patrik, a NB I-es újonc MTK 21 éves csatára előző két szezonban kihagyhatatlan volt a kezdőcsapatból, s jelentős érdemei voltak abban, hogy a csapat visszajutott az első osztályba. Az NB II Nyugati csoportjában tizenötször volt eredményes, a második helyen végzett a góllövőlistán, előtte pedig tizenkettőig jutott az NB I-ben. Ráadásul a Magyar Kupában is termelte a gólokat, vagyis…
szept. 13
8:33
Chelsea: John Terry és Ashley Cole újra edzésbe állt (She)
A Sky Sports szerint John Terry és Ashley Cole, az angol élvonalbeli Chelsea két labdarúgója sérüléseik után a héten újra teljes értékű edzésmunkát tudott végezni.
szept. 13
8:35
Videó: egy kosaras naplója - Hódy László és az emigránsélet (She)
Hódy László az 1955-ben Budapesten Európa-bajnokságot nyerő magyar válogatott tagja volt, majd egy évvel később az emigráció mellett döntött. Osztályidegenként tudta, itthon semmi lehetősége – huszonegy évesen úgy érezte, nincs jövője. Bátyjával, a szintén Európa-bajnok Hódy Jánossal Kanada helyett az elkeveredett okmányok miatt végül Ausztráliában kötöttek ki. 1964-ben már ausztrál színekben…
szept. 13
8:57
Alonsónak nyernie kell a vb-címhez (Agroinform)
A Forma-1-es világbajnokság következő versenyét, a Szingapúri GP-t szeptember 23-án rendezik.
szept. 13
9:09
Ausztrália: több mint 80 ezren tekinthetik meg Del Pierót (She)
Alessandro Del Piero csapata, a Sydney FC második hazai bajnoki meccsét saját arénája helyett az Olimpiai Stadionban játssza, így október 28-án 83 500 néző tekintheti meg élőben az olasz világbajnok futballsztárt „munka közben”.
szept. 13
9:11
Videó: hatalmas tömeg, tűzijáték fogadta az örmény sakkozókat (She)
Örményországban rendkívül népszerű a sakk, ennek megfelelően elképesztően nagy tömeg fogadta a hazatérő válogatottat, miután Isztambulban megnyerte a sakkolimpiát, harmadszor az ország történetében. A játékosokat a legnagyobb sztároknak kijáró ünneplésben részesítették, nyitott autóval vonultak végig a városon, és a tűzijáték sem maradt el.
szept. 13
9:13
Tenisz: Lendl beugrik Connors helyett az öregfiúknál (She)
Ivan Lendl beugrik a sérült Jimmy Connors helyére a Grand Slam-bajnok veterán teniszsztárok amerikai körútjának néhány állomásán.
szept. 13
9:15
Eltüntetné Messit a Celtic nigériai védője (Agroinform)
A Celtic védője, Efe Ambrose alig várja, hogy a Bajnokok Ligájában pályára léphessen a Barcelona ellen.
szept. 13
9:15
Atlético: Falcao kulcsfontosságú a klubnak - Cerezo (She)
Enrique Cerezo, az Európa-liga címvédő Atlético Madrid elnöke az As-nek úgy nyilatkozott, Radamel Falcao kulcsfontosságú labdarúgója a klubnak. A kolumbiai támadó az utóbbi időben számolatlanul lövi a gólokat.
szept. 13
9:27
Videó: Ronaldinho ollózós kapufás gólja az edzésen (She)
Igen látványos gólt lőtt Ronaldinho klubja, az Atlético Mineiro egyik edzésén. Az aranylabdás brazil klasszis előbb mellel átvett egy labdát, majd ollózva a léc érintésével a kapuba juttatta.
szept. 13
9:29
Férfi vízilabda: a Vasas válogatottja Nápolyba igazolt (She)
Tóth Márton mégsem a Vasas vízilabdacsapatában szerepel a következő idényben. A bajnoki címvédő piros-kékek egyik kulcsembere közös megegyezéssel szerződést bontott az egyik névadó szponzor távozásával anyagi nehézségekkel szembenéző klubbal, és az olasz Posillipo légiósa lesz.
szept. 13
9:45
Videó: Rudolf Gergely bajnok lenne a Diósgyőrrel (She)
Rudolf Gergely úgy érzi, jó döntést hozott azzal, hogy a Diósgyőr labdarúgója lett. Motiváltnak érzi magát, szeretne visszanyerni régi formáját, újra bekerülni a válogatottba. Ehhez Rudolf egy kis türelmet kér. Az NSO Tv telefonos interjúja.
szept. 13
9:51
Del Piero 83 ezer néző előtt léphet fel (Agroinform)
Felújítási munkálatok miatt kell majd ideiglenesen elhagynia az együttesnek a 45 ezer férőhelyes otthonát.
szept. 13
9:53
Lendl beugrik Connors helyett (Agroinform)
Ivan Lendl beugrik a sérült Jimmy Connors helyére a Grand Slam-bajnok veterán teniszsztárok néhány állomásán.
szept. 13
10:03
Légióssors: Hrepka négy évre írt alá a Bnei Jehudához (She)
Hrepka Ádám szerda este visszatért Izraelbe, majd csütörtökön négy évre kötelezte el magát a Bnei Jehuda labdarúgócsapatánál.
szept. 13
10:05
Úszás: sérülés miatt nem indul a magyar trió a nyílt vízi Eb-n (She)
Sérülés miatt nem indul el a magyar trió a nyílt vízi úszók olaszországi Európa-bajnokságának 5 kilométeres csapatversenyében.
szept. 13
10:09
Direkt nem rúgott gólt a büszke albán - videó (Agroinform)
Őszinteségi rohamot kapott a svájci labdarúgó-válogatott csatára, Granit Xhaka.
szept. 13
10:39
Arsenal: Wengernek új szerződést kínálnak - sajtóhír (She)
Az ESPN értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal vezetősége új szerződést ajánl Arsene Wengernek, a klub 1996 óta hivatalban lévő menedzserének. A francia szakembert jelenlegi szerződése 2014-ig köti az „ágyúsokhoz”.
szept. 13
10:39
Elhunyt a Forma-1 doktora (Metropol)
Sid Watkins 1978-tól 2004-ig a Forma-1 főorvosaként dolgozott.
szept. 13
10:45
Madridi csoportterápia, Casillas kezeli Ronaldót (Agroinform)
Támogatásáról biztosította Cristiano Ronaldót a Real Madrid csapatkapitánya, Iker Casillas.
szept. 13
10:47
Elhunyt a Forma-1 doktora (Agroinform)
Nyolcvannégy éves korában elhunyt Sid Watkins, aki 26 éven át volt a Forma-1 főorvosa.
szept. 13
10:57
Formula-1: elhunyt Sid Watkins, a száguldó cirkusz doktora (She)
Nyolcvannégy éves korában elhunyt Sid Watkins, aki 26 éven át volt a Formula–1 főorvosa.
szept. 13
10:59
Videó: nagyon sprintelt a gólért a 37 éves szabadrúgáskirály (She)
Juninho Pernambucano is gólt szerzett a Vasco da Gamában a Palmeiras elleni brazil bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A 37 éves, elsősorban kiváló szabadrúgásairól ismert Juninho hatalmasat futott, hogy segítse a támadást. Gól lett a jutalma.
szept. 13
11:01
Real Madrid: pirosról zöld mezre váltanak a királyiak - kép (She)
A spanyol élvonalbeli Real Madrid bemutatta a 2012–2013-as szezonra készült harmadik számú mezét, amely a legutóbbi tiszta piros helyett ezúttal zöld színű lesz – adta hírül a Marca.
szept. 13
11:03
Magyarok nélkül rajtol a csapatverseny (Agroinform)
Sérülés miatt nem indul el a magyar trió a nyíltvízi úszók olaszországi Európa-bajnokságának csapatversenyében.
szept. 13
11:05
Iniesta titkos fegyvere (Agroinform)
A Ctr360 Maestri külső részéhez tapad a labda, nagyban megkönnyítve ezzel az átvételt, és a cselezést.
szept. 13
11:15
Kajak-kenu: mintegy 90 magyar indul a szegedi EORV-n (She)
Hétfő óta a Maty-éren készül az ifjúsági kajak-kenu válogatott színe-java, hiszen ezen a hétvégén rendezik meg Szegeden az európai olimpiai reménységek versenyét (EORV), amelyre megközelítőleg harminc ország adta le nevezését.
szept. 13
11:17
Női kosár: Kassára szerződött a magyar válogatott Quigley (She)
A szlovák Good Angels Kosice együttesében folytatja pályafutását Quigley Allie, a magyar válogatott honosított kosárlabdázója.
szept. 13
11:21
Rudolf Gergely fontos volt a DVTK számára - videó (Agroinform)
Csütörtökön reggel a sajtó képviselőinek is bemutatkozott Rudolf Gergely a lillafüredi Hunguest Hotel Palotában.
szept. 13
11:23
Bosnyák középpályással erősített a DVSC (Agroinform)
Debrecenben folytatja karrierjét Nenad Kiso, aki tavasszal az izraeli Hapoel Beer Sheva játékosa volt.
szept. 13
11:25
Péntekre halasztották a csapatversenyt (Agroinform)
A kedvezőtlenre fordult időjárás miatt csütörtökről péntekre halasztották a versenyt.
szept. 13
11:33
DVSC: újabb igazolás, aláírt a bosnyák Nenad Kiso - videó (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n jelentette be, hogy próbajáték után szerződtette a bosnyák védekező középpályás Nenad Kisót.
szept. 13
11:35
Ökölvívás: Brewster visszatér, ismét Vladimir Klicskót akarja (She)
Bejelentette visszatérését a WBO korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnoka, Lamon Brewster. A 39 éves bokszoló elmondása szerint a Vladimir Klicsko elleni harmadik találkozó kedvéért jelent meg újra a színen.
szept. 13
11:37
Chelsea: Minden megváltozott számomra - Hazard (She)
Eden Hazard, a Premier League-ben szereplő Chelsea nyári szerzeménye a Champions Matchday magazinnak adott interjújában elmondta, megváltozott az élete, mióta Londonba költözött.
szept. 13
11:51
Kosárlabda: az egyik szövetségi kapitány távozik - Sterbenz (She)
Bár a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége hosszú távra tervezett a két jelenlegi szövetségi kapitánnyal, az elbukott Eb-selejtezők után olyan vezetőket akar, akik főállásban állnak a válogatottak élén. Sterbenz Tamás szerint az értékelést követően az egyik kapitány alighanem távozik posztjáról. A főtitkár a Digi Sport Reggeli start című műsorában elmondta: a Szolnoki Olaj kedvéért…
szept. 13
11:53
El: Köteles annak örülne, ha a Vidi és a Genk jutna tovább (She)
Mario Been már jelezte, szeretne néhány szót váltani Köteles Lászlóval. Nem, nem kell máris rosszra gondolni, a KRC Genk holland edzője csupán néhány tanácsot szeretne kérni honfitársunktól, hiszen jövő hét csütörtökön a belga csapat a magyar Videotont fogadja.
szept. 13
11:57
Kassára szerződött a magyar válogatott Quigley Allie (Agroinform)
A szlovák Good Angels Kosice együttesében folytatja pályafutását Quigley Allie.
szept. 13
12:09
Légiósok: Az U21-es meccsek segítenek visszanyerni a formám - Futács (She)
Futács Márkó, az angol másodosztályú Leicester City labdarúgója azt mondta, az U21-es válogatottban játszott percek segítenek neki, hogy visszanyerje formáját, és bizonyíthasson új klubjában.
szept. 13
12:15
Anton és Rio Ferdinand nem fog kezet Ashley Cole-lal (Agroinform)
Nem bocsátották meg Ashley Cole-nak, hogy kiállt John Terry mellett, akit rasszizmussal vádoltak.

Keresés