2012. szeptember 8. szombat

szept. 8
0:09
US Open: Azarenka jutott elsőként a női fináléba (She)
A fehérorosz Viktorija Azarenka jutott elsőként a US Open női egyesének döntőjébe, miután szetthátrányból fordítva legyőzte az orosz Marija Sarapovát.
szept. 8
0:13
Videó: „Áldozatai is lehetnek az andorrai sikernek” - Egervári (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott 5–0-s győzelmet aratott Andorrában a 2014-es világbajnokság első kvalifikációs mérkőzésén. A találkozót követően azonban Egervári Sándor szövetségi kapitány elmondta, nem tudni még, hogy hány játékos kiesését okozhatja a vendéglátó kőkemény, néha már túlságosan is agresszív védekezése. A hollandok elleni keddi selejtezőig így a…
szept. 8
0:15
Ezüstéremmel, de durcásan búcsúzott a 13-szoros bajnok úszó (Agroinform)
A londoni olimpián nem engedték elindulni, a paralimpián viszont három arany- és egy ezüstéremmel zárt Natalie du Toit
szept. 8
0:17
Videó: Özil vezérletével nyertek a németek Feröer ellen (She)
A német válogatott péntek este Hannoverben 3–0-ra legyőzte a becsülettel küzdő, szívós Feröert a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjének C-csoportjában. Ez volt a Nationalelf történetének 500. győzelme 1908 óta.
szept. 8
0:21
NS: Sonck Kovács Péternél érdeklődött; Larholm és a halászlé - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
szept. 8
0:25
Videó: idegenben fordítottak a portugálok Luxemburg ellen (She)
A 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjének F-csoportjában vezetést szerzett a hazai pályán játszó Luxemburg, a Cristiano Ronaldoval felálló portugálok ellen. Kellett egy kis idő, hogy a vendégek magukhoz térjenek a sokkból, de a 32. percre túl voltak a nehezén: a luxemburgiak eladták a labdát a saját 16-osuk előterében, és Cristiano Ronaldo nem hibázta el a…
szept. 8
0:29
Vb 2014: Van Gaal és Avci szerint is nekik volt több helyzetük (She)
Pénteken elrajtolt a labdarúgó vb-selejtezők európai kvalifikációs sorozata. A D-csoportban, amelybe Magyarország is besorolást nyert, a hollandok két góllal legyőzték otthonukban a törököket.
szept. 8
0:33
Két ezüst- és egy bronzérem a pénteki magyar mérleg (Agroinform)
A női párbajtőrcsapat és az úszó Tóth Tamás ezüst-, míg Sors Tamás bronzérmet nyert pénteken a londoni paralimpián.
szept. 8
0:33
Felkészülés: a spanyolok ötöt vágtak Szaúd-Arábiának (She)
Felkészülési mérkőzésen a vb- és Eb-címvédő spanyol labdarúgó-válogatott ötgólos győzelmet aratott Szaúd-Arábia ellen.
szept. 8
0:37
Csak a szünet után tudtuk az eltervezett játékot hozni - Egervári (Agroinform)
A magyar válogatott Andorrában 5-0-s győzelemmel kezdte meg szereplését a 2014-es brazíliai vb selejtezősorozatában.
szept. 8
0:45
Videó: gyönyörű gólokkal hengerelt a spanyol válogatott (She)
Felkészülési mérkőzésen a vb- és Eb-címvédő spanyol labdarúgó-válogatott ötgólos győzelmet aratott Szaúd-Arábia ellen. A spanyol gólgyártást Santi Cazolra indította. Előbb Pedro lőtt két csel után, de a szaúdi kapus pechjére a kipattanó Santi Cazorla elé került, aki éles szögből sem kegyelmezett. Négy perccel később a végig nagy kedvvel játszó Pedro kapott egy kiugratást, majd emelte át…
szept. 8
1:03
Videó: Hulk hatalmas bombájával nyertek a brazilok (She)
Felkészülési mérkőzésen a 2014-es világbajnokságon majd házigazdaként pályára lépő brazil labdarúgó-válogatott minimális különbséggel nyert az előző vb-t rendező Dél-Afrika ellen. A győztes gólt Hulk szerezte a második félidőben.
szept. 8
1:09
Vanczák és Priskin volt a prímás az andorrai nyitányon (Agroinform)
A győzelmen túl annak is örülnünk kell, hogy játékosaink súlyos sérülés nélkül megúszták az andorrai meccset.
szept. 8
1:13
Serena Williams az elődöntőben leiskolázta Erranit is (Agroinform)
A papírformát érvényesítve győzött Serena Williams a US Open elődöntőjében, így készülhet az Azarenka elleni fináléra.
szept. 8
1:21
Válogatott: Gerát sérülés miatt kellett lecserélni, Vanczák bizonyított (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Andorra elleni győztes világbajnoki selejtezős nyitány után újságírói kérdésre válaszolva elmondta: nagyon elégedett volt Vanczák Vilmos teljesítményével, aki bizonyította, hogy a hollandok elleni jövő heti mérkőzésen is megoldást jelenthet a jobbhátvéd posztjára.
szept. 8
1:25
US Open: S. Williams lemosta a pályáról Erranit, ezzel döntős (She)
A negyedik helyen kiemelt Serena Williams lesz a világranglista-vezető Viktorija Azarenka ellenfele a US Open női egyesének döntőjében, miután valósággal lemosta a pályáról az elődöntőben az olasz Sara Erranit.
szept. 8
1:57
Vb 2014: Falcaóék alaposan elverték Uruguayt (She)
A 2014-es labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezőjében Kolumbia 4–0-ra legyőzte Uruguayt, míg Ecuador 1–0-ra nyert Bolívia ellen. Az észak- és közép-amerikai zónában Honduras háromgólos sikert aratott Kuba otthonában.
szept. 8
6:51
Féloldalra dőlve is elnyomta a tulipán a félholdat - meccselemzés, Hollandia - Törökország (Agroinform)
Szinte csak balszárnyát használva is felülkerekedett a holland válogatott a törökökön a mieink vb-selejtezőcsoportjában.
szept. 8
6:57
Büntetettek futama (Behaviour)
A 2012-es Formula-1-es szezon utolsó európai futamához érkezünk el a monzai hétvégével, ráadásul ez a futam a versenynaptár egyik leggyorsabb és egyik legrégebbi versenye. Egy biztos, itt unalmas versenyt nem szoktak futni, ráadásul ennyi frissen büntetett versenyző régen állt rajthoz.
szept. 8
6:59
A Nürburgringet is bevennék a magyarok (Behaviour)
Hétvégén a németországi Nürburgringen rendezik a 2012-es Superbike-világbajnokság 12. fordulóját. A királykategóriában Marco Melandri és Max Biaggi késhegyre menő küzdelmét láthatjuk majd a világbajnoki címért, míg az alacsonyabb géposztályokban több magyar pilótáért is szoríthatunk.
szept. 8
7:01
Sebes McLaren, peches Alonso (Behaviour)
Remek időben és ideális körülmények között rendezték meg a pénteki két szabadedzést Monzában. Az idény utolsó európai futamának első tréningjét jól kezdte a Mercedes, ugyanis Michael Schumacher az első, míg Nico Rosberg a harmadik helyet szerezte meg.
szept. 8
7:03
Amatőr profizmus (Behaviour)
Ismét leírjuk, mert sajnos ténnyé vált: Erdei Zsolt, korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok bordatörés miatt nem tudja vállalni a szeptember 29-re tervezett, Isaac Chilemba elleni mérkőzését. Madár folytatni szeretné a pályafutását, de őszintén reméljük, ezúttal valóban profi körülmények között.
szept. 8
7:15
Djokovic címvédésre készül a US Openen (Behaviour)
Novak Djokovics két meccsre van a címvédéstől az amerikai nyílt teniszbajnokságon (25,5 millió dollár összdíjazás), miután játszmavesztés nélkül - de korántsem fölényesen - verte a US Open 2009-es bajnokát, az argentin Juan Martín del Potrót a torna negyeddöntőjében.
szept. 8
7:21
Vb 2014: Di María, Higuaín és Messi gólja - argentin siker (She)
A 2014-es labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezőjében az argentin válogatott Ángel Di María, Gonzalo Higuaín és Lionel Messi találatának is köszönhetően 3–1-re győzött Paraguay ellen. Peru Jefferson Farfán duplájával verte meg Venezuelát.
szept. 8
7:39
Vb 2014: az amerikaiak kikaptak, Mexikó győzött (She)
A 2014-es labdarúgó-világbajnokság észak- és közép-amerikai, illetve karibi selejtezőjében, vagyis a CONCACAF-zónában a csoportfavoritok közül az A-csoportban az Egyesült Államok 2–1-es vereséget szenvedett Jamaicán, Mexikó viszont 2–0-ra nyert Costa Ricában.
szept. 8
7:57
A 26-szoros válogatott magyar védő Angliába szerződött (Infostart)
Gyepes Gábor az angol League One-ban szereplő Portsmouth csapatában folytatja pályafutását. A 26-szoros válogatott labdarúgó egyelőre december 31-ig írt alá, ám amennyiben rendeződik a klub helyzete, újratárgyalja szerződését. A futballista vasárnap, a Crawley Town ellen mutatkozhat be új egyesületében.
szept. 8
7:57
Újpest: Sonck megérkezett, hamarosan alá is írhat (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a belga Wesley Sonck pénteken Budapestre érkezett, így hamarosan szerződést köthet az Újpesttel.
szept. 8
8:33
Videó: Messi 30 méterről csavart a paraguayi kapuba (She)
Az Argentína–Paraguay labdarúgó vb-selejtező 3–1-es hazai sikert hozott. A harmadik gólt Lionel Messi 30 méterről csavarta a vendégek kapujába. Íme, Messi találata!
szept. 8
8:33
Holland siker a törökök ellen (Metropol)
A holland labdarúgó-válogatott pénteken kétgólos győzelmet aratott a vendég török csapat felett a 2014-es brazíliai világbajnokság magyar érdekeltségű selejtezőcsoportjában.
szept. 8
8:35
Paralimpia: zárónap úszásban és vívásban - előzetes (She)
Három úszó, valamint kerekesszékes vívásban a férfi tőrcsapat lesz érdekelt magyar részről a két sportág szombati zárónapján a londoni paralimpián.
szept. 8
8:51
Videó: kori a szögön - elbúcsúztatták Palkovics Krisztiánt (She)
A Sapa Fehérvár AV 19–Medvescak Zagreb jégkorong EBEL-mérkőzés előtt ünnepélyes keretek között elbúcsúztatták Palkovics Krisztiánt, a sportág magyar klasszisát. Az NSO Tv riportja.
szept. 8
9:09
Kerékpár: a Tour-győztes Wiggins pályakerékpárra vált (She)
Az idei Tour de France-on és a londoni olimpia egyéni időfutamában is győztes brit Bradley Wiggins – amint azt egy hónapja jelezte – visszavált a pályakerékpáros szakágra.
szept. 8
9:11
U19-es válogatott: döntetlent játszottunk a belgákkal (She)
Az Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar U19-es labdarúgó-válogatott a szabadkai Vilotics-tornán folytatta a felkészülését a novemberi tétmérkőzéseire, és 1–1-es döntetlent játszott Belgiummal.
szept. 8
9:15
A Tour-győztes olimpiai bajnok visszatér a pályára (Agroinform)
Bradley Wiggins - amint azt egy hónapja jelezte - visszavált a pályakerékpáros szakágra.
szept. 8
9:27
Videó: Falcao nem áll le, Uruguaynak is betalált (She)
Labdarúgó-világbajnoki selejtezőn Kolumbia 4–0-ra simán legyőzte Uruguayt. Az első találatot napjaink legjobb kolumbiai játékosa, Radamel Falcao szerezte. Íme, a meccs összefoglalója!
szept. 8
9:29
Franciaország: a PSG kézilabdacsapatot indít (She)
A Paris Saint-Germain, amely élre tör a hazai mellett az európai labdarúgásban is, férfi kézilabdacsapatot is indít a francia élvonalban.
szept. 8
9:31
Vb 2014: francia jutalom csak továbbjutás esetén (She)
A francia labdarúgó-válogatott tagjai csak akkor kapnak jutalmat, ha kijutnak a 2014-es brazíliai világbajnokságra.
szept. 8
9:33
A Real-Barca tengely intézte el Paraguayt - videó (Agroinform)
Kolumbia 4-0-ra kiütötte Uruguayt, míg Ecuador folytatta remek sorozatát Bolívia ellen.
szept. 8
9:35
Kézilabdacsapata lett a PSG-nek (Agroinform)
Mikkel Hansen és a Didier Dinart személyében máris megvan a az első két nagy szerzemény.
szept. 8
9:51
Az U19-es csapat döntetlennel kezdte a Vilotic-tornát (Agroinform)
U19-es válogatottunk jó játékkal játszott 1-1-es döntetlent a belgákkal felkészülési mérkőzésen.
szept. 8
9:53
Zárónap úszásban és vívásban Londonban (Agroinform)
Három úszó és kerekesszékes vívásban a férfi tőrcsapat lesz érdekelt magyar részről a két sportág zárónapján.
szept. 8
10:03
Vb 2014: a sérülten játszó Terry játéka veszélyben Ukrajna ellen (She)
John Terry sérülten játszotta le az angol labdarúgó-válogatott Moldova ellen 5–0-ra megnyert vb-selejtezőjének hajráját, és kérdéses, hogy pályára léphet-e kedden Ukrajna ellen.
szept. 8
10:09
Berdych a nagy áttörésre vár (Agroinform)
A 26 éves Tomás Berdych tíz éves karrierrel a háta mögött végre belépne a Grand Slam-győzelem kapuján.
szept. 8
10:21
Lionel Messi ellenállhatatlan volt (Metropol)
A labdarúgó vb-selejtezők péntek esti dél-amerikai fordulójában hazai sikerek születtek.
szept. 8
10:27
Hodgson ódákat zengett Cleverleyről (Agroinform)
Anglia 5-0-ra nyert Moldova otthonában a 2014-es világbajnokság európai selejtezősorozatának nyitányán.
szept. 8
10:39
Férfi kosárlabda: 19 éves szabadkai tehetség Szolnokon (She)
A bajnoki címvédő Szolnoki Olaj férfi kosárcsapatának keretével készül a szabadkai születésű, 19 éves Luka Markovics.
szept. 8
10:41
QPR: igazoltan hiányzik a depressziós futballista (She)
Igazoltan marad továbbra is Franciaországban Samba Diakité, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Queens Park Rangers középpályása.
szept. 8
10:43
Női kosárlabda: amerikai és moldovai légiós a ZTE-nél (She)
A női kosárlabda-élvonal negyedik helyén végző ZTE szakít azzal a hagyománnyal, hogy a kerete csakis magyar játékosokból áll.
szept. 8
10:57
Vb 2014: De Rossi nem játszhat a keddi meccsen (She)
Daniele De Rossi elhagyja az olasz labdarúgó-válogatott edzőtáborát, miután combsérülést szenvedett a bolgárok ellen 2–2-es döntetlennel záruló tegnapi vb-selejtezőn.
szept. 8
10:59
GP3: Kiss Pál Tamás 6. az időmérőn, a 16. helyről indul (She)
Kiss Pál Tamás a 6. helyen zárta a GP3-as sorozat monzai időmérő tréningjét szombat délelőtt, de a pénteki szabadedzésen történt ütközéséért kapott tíz rajthelyes büntetés miatt csak a 16. pozícióból kezdheti meg a szombat délutáni első futamot.

Keresés