2012. szeptember 14. péntek

szept. 14
6:09
NFL: Cutler borzalmas meccse, simán nyert a Packers (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2. fordulójának nyitó mérkőzésén a Green Bay Packers hazai pályán magabiztosan, 23–10-re legyőzte a csoportrivális Chicago Bearst.
szept. 14
6:57
Rióban meglesz a hiányzó érem (Behaviour)
Elképesztő akarat, a sport feltétlen szeretete, a mindenáron való győzni akarás - talán ezek a jelzők illenek legjobban a világ egyik legjobb női kerekesszékes vívójára, Krajnyák Zsuzsannára. Az A kategóriában - felállni képes - szereplő sportoló minden érmet megnyert már a világversenyeken, egyedül a paralimpiai aranyat nem. Noha ez Londonban sem sikerült - két ezüst, és egy bronzérmet nyert -, a…
szept. 14
6:59
Sebastien Loeb: murván vezet az út a kilencedikhez (Behaviour)
Mától vasárnapig újra őrült száguldásba kezd a rali világbajnokság mezőnye, mégpedig a korábban tradicionálisan szezonzáró versenyként szereplő, ám az időjárási viszonyok miatt az idén szeptember közepére előre hozott Wales Ralin. A dominánsan murvás verseny legnagyobb kérdése az, hogy a nyolcszoros világbajnok Sebastien Loeb esetleges győzelmével karnyújtásnyira kerül -eaz újabb, kilencedik…
szept. 14
7:03
Vb 2014: bocsánatot kért a labdaszedőt megrúgó örmény (She)
Bocsánatot kért Gevorg Gazarjan örmény labdarúgó azok után, hogy a bolgárok elleni keddi világbajnoki selejtezőn labdával megrúgott egy labdaszedőt.
szept. 14
7:03
Megrúgta a labdaszedőt egy örmény futballista (Metropol)
A bolgárok elleni keddi világbajnoki selejtezőn történt az eset.
szept. 14
7:05
Svájc: interneten vettek doppingszert, eltiltást kaptak (She)
Az interneten vásárolt doppingszereket két svájci sportoló, és ezért kétéves eltiltást kaptak. A Svájci Olimpiai Bizottság égisze alatt működő doppingellenes ellenőrző szerv kiszűrte, hogy Roger Nachbur, 30 éves országúti kerékpáros és Reto Eigenmann, 41 esztendős síelő a világhálón rendelt tiltott anyagokat.
szept. 14
7:15
A korábbi világelső Ferrero visszavonul (Behaviour)
Az októberi valenciai torna után befejezi profi pályafutását Juan Carlos Ferrero, korábbi világelső teniszező, aki 2003-ban diadalmaskodott a Roland Garroson.
szept. 14
7:17
Sérült játékosok és zúgolódó klubok (Behaviour)
Az elmúlt egy hétben lezajlott válogatott labdarúgó-mérkőzéseket követően újra előkerült a klubok és a FIFA közt évek óta vitára okot adó kérdés, amit legegyszerűbben így lehetne megfogalmazni: a válogatott-, vagy a klubérdek a fontosabb a mai futballban?
szept. 14
7:21
Brazília: ikszelt a Botafogo, nyomul a Gremio (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 24. fordulójában a Botafogo hazai pályán ikszelt, a Gremio pályaválasztóként nyert.
szept. 14
7:23
NB I: Rudolf lett a legjobban kereső hazai futballista - sajtóhír (She)
A Blikk információi szerint a DVTK élvonalbeli labdarúgócsapatával korábbi szóbeli megállapodását csütörtökön írásban is megerősítő Rudolf Gergely nemcsak az NB I legértékesebb, hanem egyben a legjobban kereső futballistája is lesz. A napilap úgy tudja: Rudolf fizetése az eddigi rekordert, a Videotonnál állítólag havi 6-7 milliót zsebre tevő Torghelle Sándorét is felülmúlja.
szept. 14
7:39
Válogatott: Szalainak fáj a hollandok elleni mellőzöttség (She)
Szalai Ádám nem nyilatkozott a Hollandia elleni hazai, vesztes vb-selejtezőn követően (1–4), és már egyet aludva is csalódottsággal gondol a találkozóra. Egyrészt a vereség miatt, másrészt pedig azért, mert Egervári Sándor szövetségi kapitány nem számított a játékára.
szept. 14
8:15
MLS: térdsérülés miatt hónapokra kidőlt az MVP (She)
Súlyos sérülést szenvedett Dwayne De Rosario, a DC United labdarúgócsapatának kanadai  kulcsembere, akinek a Panama elleni, idegenben 2–0-ra elveszített vb-selejtezőn akadt gond a bal térdével, amiért a 21. percben le is kellett cserélni.
szept. 14
8:27
Premier League - Gera újra bizonyíthat (Behaviour)
Korábbi klubja, a Fulham ellen bizonyíthat Gera Zoltán, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion magyar légiósa.
szept. 14
8:33
Győr: Szó sincs arról, hogy hoppon maradtunk volna Rudolf-ügyben - Tarsoly (She)
Rudolf Gergely DVTK-hoz szerződése még sokáig beszédtéma lesz futballberkekben. Az egyik érdekes kérdés a játékos fizetése, s a másik is összefügg ezzel: hogy mi döntött a Diósgyőr mellett a szintén biztos anyagi hátterű, bajnoki címért harcoló ETO-val szemben. Tarsoly Csaba, a győriek tulajdonosa erre röviden válaszolt a Nemzeti Sportnak.
szept. 14
8:39
Interneten vettek doppingszert, eltiltást kaptak (Agroinform)
Az interneten vásárolt doppingszereket két svájci sportoló, és ezért kétéves eltiltást kaptak.
szept. 14
8:41
Bocsánatot kért a labdaszedőt megrúgó játékos (Agroinform)
A 77. percben Gazarjan sietve akart elvégezni egy bedobást és a felé gurított labdával hasba lőtte a labdaszedőt.
szept. 14
8:51
Férfi kézi: a szövetség hétfőre ígért döntést a csurgóiak ügyében (She)
Egymást követik az erős utórengések, amelyeket a szerdai MKB Veszprém felnőtt–Csurgói KK junior (58–28) élvonalbeli férfi kézilabda-mérkőzés generált. A vendégek a juniorjaikkal álltak ki, amely mellett nem ment el szó nélkül a sportág honi szövetsége sem.
szept. 14
8:51
Rudolf: ne várjanak rögtön csodát tőlem (Metropol)
A DVTK új szerzeménye, Rudolf Gergely a Videoton ellen még nem lép pályára holnap.
szept. 14
8:53
Kamerun: a francia kapitány állásába került az ANK-selejtező (She)
Sokba került Denis Lavagne-nak, hogy az általa irányított kameruni labdarúgó-válogatott meglepetésre 2–0-ra kikapott a Zöld-foki-szigeteken az Afrikai Nemzetek Kupája hétközi selejtezőjében.
szept. 14
8:53
Meneszthetik az egyik szövetségi kapitányt (Metropol)
Az elbukott kosárlabda Eb-selejtezők után olyan vezetőket akar a szövetség, akik főállásban állnak a válogatottak élén.
szept. 14
8:55
NB I: az Újpest Kaposváron, a Haladás az Üllői úton - program (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában két mérkőzést rendeznek pénteken: az Újpest Kaposvárra, míg a Haladás az Üllői útra látogat.
szept. 14
8:57
Már csak Benzema szomorú a királyi gárdánál - fotó (Agroinform)
Vicces kedvében volt Iker Casillas, a Real Madrid kapusa egy fotóval illusztrálta a csapat hangulatát.
szept. 14
8:57
Kecskemét: Úgy érzem, felvettem a tempót - Jorginho (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano brazil támadója, Jorginho a kecskemetite.hu-nak elmondta, sok különbség van a magyar és a máltai bajnokág között. A csatár az eddigi tapasztalatairól és céljairól nyilatkozott klubja hivatalos honlapjának.
szept. 14
8:59
A Green Bay Medvéket evett vacsorára - videó (Agroinform)
Aaron Rodgersék nem sok esélyt hagytak a Chicagónak a csoportrangadón, 23-10-re nyert a Green Bay.
szept. 14
8:59
Válogatott: Nem érkezett a segítség - Vanczák (She)
A kollektív felelősségvállalás helyett a hozzáértők és szurkolók az egyéni hibáknak tulajdonítják a magyar labdarúgó-válogatott 4–1-es hazai vereséget a Hollandia elleni vb-selejtezőn. A bűnbaknak kikiáltott védők közül Vanczák Vilmos elmondta: a hibák után alig akadt valaki, aki a másik segítségére sietett volna.
szept. 14
9:09
DVSC: Varga fáradt és majd' egy csapatnyi a sérült (She)
A DVSC-Teva tegnap újabb játékossal erősített a bosnyák Nenad Kiso személyében, még sincs egyszerű helyzetben a bajnokcsapat vezetőedzője, Kondás Elemér, mert sok  hiányzója van a Honvéd elleni vasárnapi bajnokira készülő csapatának.
szept. 14
9:11
Videó: 35 méterről kapott nagy gólt a Náutico kapusa (She)
A Gremio 2–0-ra legyőzte a Náuticót a brazil labdarúgó-bajnokságban. Az első gól különösen szép lett, Marco António 35 méterről talált a hálóba.
szept. 14
9:13
Haladás: A Fradi-pálya hangulata feldobja a játékosokat - Artner (She)
A labdarúgó NB I hetedik fordulójában a Haladás a Ferencváros vendége lesz. A találkozó előtt Artner Tamás, a szombathelyiek vezetőedzője nyilatkozott várakozásairól a haladasfc.nyugat.hu-n.
szept. 14
9:33
Del Piero a vártnál korábban érkezik Sydneybe (Agroinform)
Alessandro Del Piero vasárnap érkezik meg a Sydney FC-hez, mellyel két évre szóló szerződést kötött a múlt héten.
szept. 14
9:51
Megromlott a viszony Ronaldo és Florentino Pérez között? - fotó (Agroinform)
A katalán sport.es című oldal saját szemszögéből tálalta Florentino Pérez és Cristiano Ronaldo találkozását.
szept. 14
9:57
Dopping - Csak a hatóság ellenőrizheti az internetes rendeléseket (Behaviour)
Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője az MTI-nek azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy Svájcban két sportolót is eltiltottak két évre, mert a világhálón vásároltak tiltott szereket. A Svájci Olimpiai Bizottság égisze alatt működő doppingellenes ellenőrző szervezet szűrte ki a rendeléseket.
szept. 14
10:09
A hatóság ellenőrizheti az internetes rendeléseket (Agroinform)
Magyarországon csak a hatóság ellenőrizheti, hogy bárki rendel-e interneten doppingszert.
szept. 14
10:21
Olaszország: Cassano egy őszinte ember - Materazzi (She)
Az aktív labdarúgástól 2011 nyarán visszavonult Marco Materazzi a La Gazzetta dello Sportban vezetett rovatában formált véleményt a jelenleg az Intert erősítő Antonio Cassanóról. A 39 esztendős korábbi olasz válogatott védő szerint Cassano őszinte ember.
szept. 14
10:23
Videó: látványos megmozdulás az Ajax 13 éves labdarúgójától (She)
Remek csellel verte át védőjét az Ajax mindössze 13 éves labdarúgója, Juan Família Castillo a Den Haag elleni holland ifimérkőzésen. Az alapvonalnál bemutatott trükk után csapata gólt lőtt.
szept. 14
10:25
Jégkorong, EBEL: a hibátlan Znojmóhoz utazik a Fehérvár (She)
Az eddig nyeretlen, pont nélkül álló Fehérvár a hibátlan Znojmóhoz utazik az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 3. fordulójában. Frank Banham és Sille Tamás továbbra sem játszik, de kellene a győzelem.
szept. 14
10:27
Dortmund: napokon belül magyar csatárt szerződtethetnek (She)
A korábbi U-válogatott csatárt, Bajner Bálintot a Borussia Dortmund II teszteli – tájékoztatta a 21 éves játékost képviselő menedzser, Paunoch Péter a Nemzeti Sport Online-t.
szept. 14
10:29
Férfi kosár: Patonay Imre Sopronban lett szakmai igazgató (She)
Patonay Imre, a magyar férfi kosárlabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya Körmend és Zalaegerszeg után Sopronban folytatja a munkáját.
szept. 14
10:45
Jókedvű csapatfotózás a Real Madridnál - képek (Agroinform)
Még Cristiano Ronaldo is mosolygott, jó hangulatban telt a fotózás Madridban.
szept. 14
10:47
Merkel és Hoeness bátorítja a meleg futballistákat (Agroinform)
Szexuális orientációjuk felvállalására biztatta a németországi meleg labdarúgókat Angela Merkel kancellár.
szept. 14
10:57
Videó: Gulyás László a magyar vízilabdáról, a fiáról, a Vasasról (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi vendége ezen a héten Gulyás László sportriporter. Az NSO Tv videójában beszél a vízilabdával való kapcsolatáról, a sportágról, a fiáról, és hogy miért szomorkodik a Vasas miatt.
szept. 14
10:57
Merkel bátorítja a meleg futballistákat (Metropol)
Egy névtelenségét megőrző játékos szerint nem érezné magát biztonságban, ha kiderülne a szexuális irányultsága.
szept. 14
10:59
NB II, Kelet: dobogó és presztízs is tét a Békéscsaba-Nyíregyházán (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának ötödik fordulójában 15 órától (Tv: Duna) igazi presztízsmérkőzést rendeznek: a vendégéhez hasonlóan komoly élvonalbeli múlttal is büszkélkedő Békéscsaba a Nyíregyházát fogadja. Pillanatnyilag egyik fél sem áll dobogós helyen, a pénteki összecsapás azonban többről szól, mint a megszerezhető három, illetve egy-egy pontról.
szept. 14
11:01
PSG: Azért jöttem, hogy címeket nyerjek - Van der Wiel (She)
A francia bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hivatalosan is bemutatta Gregory van der Wielt. Az Ajaxtól 6 millió euróért szerződtetett jobbhátvéd trófeákat szeretne nyerni a párizsi klubbal.
szept. 14
11:03
Újra indul a kaposvári hullámvasút? (Agroinform)
Kaposváron és Újpesten kissé elcsúsztak a csapatépítéssel. Hogy ki, hol tart, arra pénteken délután választ kaphatunk.
szept. 14
11:05
Nem lesz egyszerű a Honvéd ellen - Czvitkovics Péter (Agroinform)
A Debrecen vasárnap 18.30-kor a Honvédot fogadja a labdarúgó NB I 7. fordulójának meccsén.
szept. 14
11:15
Dopping: A hatóság ellenőrizheti az internetes rendeléseket (She)
Magyarországon csak a hatóság ellenőrizheti, hogy bárki rendel-e interneten doppingszert.
szept. 14
11:17
Barca: ha Katalónia független lesz, akkor is maradnak a Ligában (She)
A héten 1.5 millió ember tüntetett Spanyolországban Katalónia függetlenné válása mellett. Sando Rosell, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban meghatározó Barcelona klubelnöke ennek kapcsán hangsúlyozta: a gránátvörös-kékek továbbra is a Primera Divisiónban játszanának.
szept. 14
11:33
Mezei futás: csaknem hatszáz induló várható az Eb-n (She)
Az előnevezések összegzése alapján közel 600 indulóra lehet számítani a december 9-én Szentendrén sorra kerülő mezei futó Európa-bajnokságon.
szept. 14
11:35
Újpest: eldőlt, Sonck nem lesz a klub játékosa (She)
Az Újpest FC-nél a Nemzeti Sport Online kérdésére megerősítették azokat a belga sajtóhíreket, melyek szerint a korábbi belga válogatott csatár, Wesley Sonck nem lesz a magyar csapat játékosa.
szept. 14
11:39
Képernyőn az Újpest és a Fradi - pénteki műsor (Agroinform)
A Vb-selejtezők dömpingje után folytatódnak az európai bajnokságok küzdelmei, a pénteki kínálatból szemezgettünk.

Keresés