2013. január 24. csütörtök

jan. 24
0:03
Videó: Piris bead, gól, Piris bead, gól - Roma-Inter 2-1 (She)
A labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a hazai pályán játszó Roma 2–1-re nyert az Internazionale ellen. A „farkasok” két fejes góllal már 33 perc után 2–0-ra vezettek, a milánóiak reményeit Rodrigo Palacio hozta vissza az első félidő utolsó percében. A második félidőben több gól már nem esett, így a Roma soványka előnnyel utazhat Milánóba.
jan. 24
0:03
Kiderült, miért bújta a telefonját Stephens Williams legyőzése után (Agroinform)
Pár perccel a mérkőzés vége előtt már gratuláló SMS-ek tolongtak Sloane Stephens mobiltelefonjának kijelzőjén.
jan. 24
0:07
Férfi vízi BL: 30-at lőtt a Jug, kikapott a Barceloneta (She)
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában a Jug Dubrovnik idegenben lőtt 30 gólt a Kreuzlingennek, míg a Marseille legyőzte a Barcelonetát. Összeállításunkban megtekintheti a játéknap összes eredményét.
jan. 24
0:21
Videó: Már csak az utolsó 5-10 percen kell változtatni - Zubai (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 28–26-os vereséget szenvedett Dániától a spanyolországi világbajnokság negyeddöntőjében. A mérkőzés után Nagy Kornél, Lékai Máté és Zubai Szabolcs értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 24
0:21
Csak áprilisban dőlhet el a ProBowl találkozók további sorsa (Agroinform)
Idén még biztosan lejátsszák a ProBwolt, de kérdés, hogy van-e létjogosultsága az All-Star mérkőzésnek az NFL-ben.
jan. 24
0:39
Videó: a 40 milliós Chelsea-játékos „megrúgta” a labdaszedőt (She)
Botrányos jelenetek játszódtak le az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjében rendezett Swansea City–Chelsea visszavágón. A 78. percben a londoniak belga játékosa, Eden Hazard el akarta kérni a labdát a labdaszedő gyerektől, hogy gyorsítsa a játékot, mivel csapata hátrányban volt. A kissrác azonban nem igyekezett visszaadni, sőt, még rá is feküdt a labdára. Hazard ezt megunta, és bár ugyan labdát…
jan. 24
0:57
NS: Egervári indokol; Sofron a káoszról - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
jan. 24
1:01
Női kosár Euroliga: kikapott a Brno, továbbment a Győr (She)
A Brno kikapott a Rivas Ecópolistól a női kosárlabda Euroliga A-csoportjában. Ez egyben azt jelenti, hogy a magyar csapat továbbjutott. Összeállításunkban megtekintheti a játéknap összes eredményét.
jan. 24
1:51
Portugália: a Porto nem engedi meglépni a Benficát (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Porto 3–0-ra nyert a Vitoria Setúbal otthonában, s ezzel pontszámban utolérte a másik veretlen Benficát.
jan. 24
6:57
Aus. Open: Li Na döntős, Sarapova könnyűnek találtatott (She)
Az Australian Open női egyesének elődöntőjében a hatodik helyen kiemelt Li Na a vártnál sokkal könnyebben, két szettben búcsúztatta a második helyen kiemelt orosz Marija Sarapovát, aki a két játszma során mindössze két-két gémet nyert. Li Na ellenfele a fináléban az Azarenka (fehérorosz, 1.)–Stephens (amerikai, 29.) összecsapás győztes lesz majd.
jan. 24
6:57
Melbourne-i malőr, avagy klónja verte Serenát (Behaviour)
Ami elképzelhetetlennek tűnt, az valósággá vált tegnap az Australian Open negyeddöntőjében: kiesett az a Serena Williams, akit a szakemberek többsége előzetesen a 2013-as torna győztesének látott. Ráadásul a "klónja", a szintén amerikai, szintén színes bőrű, szintén s-betűs Sloane Stephens győzte le, aki mindemellett példaképének tekinti Serenát.
jan. 24
6:59
NBA: a Grizzlies is felfalta a Lakerst, túlórás Miami-siker (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 82. játéknapján a Memphis Grizzlies taszította még mélyebb gödörbe az egyébként is erős lejtmenetben lévő Los Angeles Lakerst. Utóbbi 17/25-ös mérleggel szerénykedik, zsinórban negyedszer szenvedett vereséget, utóbbi tíz találkozójából nyolcat veszített el. A Miami Heat túlórás hazai meccset nyert a Toronto Raptors ellen, a Chicago Bulls…
jan. 24
6:59
Kiss László további négy évig úszókapitány (Behaviour)
Kiss Lászlót a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) új elnöksége első ülésén megerősítette tisztében.
jan. 24
7:15
Kitálal a doppingoló holland kerékpáros (Behaviour)
Ígérete szerint minden részletre kiterjedően beszámol doppingos múltjáról az illetékes holland hatóságoknak Thomas Dekker profi országúti kerékpáros.
jan. 24
7:33
A Swansea City kiejtette a Chelsea-t (Infostart)
Idegenbeli sikerét követően hazai pályán gól nélküli döntetlent ért el a Swansea City a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea ellen az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének szerdai visszavágóján, így bejutott a fináléba.
jan. 24
7:33
NHL: Pittsburghben hengerelt a Toronto, ötöt vágott a Coyotes (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 5. játéknapján Pittsburghben hengerelt a Toronto, a vendég Maple Leafs kiadós verést mért a Penguinsre. A New York Rangers túlórában, a Vancouver Canucks szétlövéssel győzött a Boston Bruins, illetve a Calgary Flames ellen.
jan. 24
7:35
Négy között a Real Madrid (Infostart)
Hazai sikerét követően a Valencia vendégeként 1-1-es döntetlent ért el a Real Madrid a spanyol Király Kupa negyeddöntőjének szerdai visszavágóján, így bejutott a sorozat legjobb négy csapata közé.
jan. 24
7:35
Brazília: hasít a Santos, Neymar gólt szerzett (She)
A brazil Paulista A1 labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Santos pályaválasztóként intézte el a Botafogo-Ribeirao Pretót, a háromgólos sikerből egy találattal – és egy asszissztal – vette ki a részét Neymar, aki a 41. percen volt eredményes. Hasonló mutatóval zárt csapattársa, Cicero is. A Santos továbbra is hibátlan.
jan. 24
7:37
Férfi kézilabda-vb: A horvátok kiejtették a címvédő franciákat (Infostart)
Negyedikként a horvát válogatott biztosította helyét a legjobb négy között a spanyolországi férfi kézilabda-világbajnokságon azzal, hogy a szerda késő esti negyeddöntőben hétgólos különbséggel legyőzte a címvédő és olimpiai bajnok francia együttest.
jan. 24
7:51
Aus. Open: Azarenka döntős, Stephens csak asszisztált (She)
A papírformának megfelelően az első helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenka is bejutott az Australian Open női egyesének a döntőjébe, miután az elődöntőben két játszmában búcsúztatta a 29. helyen rangsorolt amerikai Sloane Stephenst. A címvédő Azarenka ellenfele a fináléban a hatodik helyen kiemelt kínai Li Na lesz.
jan. 24
7:53
Vívás: Budapesten ünnepel a nemzetközi szövetség (She)
Tizennyolc eseményen, köztük az augusztusi, budapesti világbajnokságon ünnepli megalakulásának századik évfordulóját a Nemzetközi Vívószövetség (FIE).
jan. 24
7:55
Siófok: Lázok János öccsét is teszteli a sereghajtó (She)
Próbajátékon szerepel a labdarúgó NB I-ben szereplő Siófoknál Mokánszki Norbert, a 22 esztendős csatár pályára is lépett a ZTE elleni felkészülési mérkőzésen.
jan. 24
8:09
NB II: Jevtics és két társa átment az orvosin a Szparinál (She)
Megfelelt az orvosi vizsgálaton három légiós a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Nyíregyházánál, így a szakmai stáb szerint semmi akadálya Nenad Djurovics, Milan Nikolics és Nikon Jevtics szerződtetésének.
jan. 24
8:11
Újpest: Huszti csapata miatt veszíthetik el a lilák Iandolit (She)
Belga sajtóhírek szerint egyre valószínűbb, hogy a Standard Liege szerződteti a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest kölcsönjátékosát, Alessandro Iandolit.
jan. 24
8:27
Australian Open: Azarenka-Li döntő lesz női egyesben (Infostart)
A világelső fehérorosz Viktorija Azarenka és nagy meglepetésre a kínai Li Na vívja a női egyes döntőjét az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 24
8:27
Tenisz: sohasem látott összeállításban a Dk-csapat (She)
Korábban sohasem látott összeállításban utazik a magyar tenisz Davis-kupa-válogatott a Moldova elleni mérkőzésre február elején.
jan. 24
8:27
Azarenka-Li döntő lesz női egyesben (Metropol)
A csütörtöki elődöntiben Li az orosz Marija Sarapovát, Azarenka pedig az amerikai Sloane Stephenst búcsúztatta.
jan. 24
8:29
Futsal: kétnapos összetartáson a magyar válogatott (She)
Kétnapos összetartáson vesz részt a magyar futsalválogatott.
jan. 24
8:45
Videó: így győzte le a Ferencváros a román éllovast (She)
A Ferencváros 2–1-re legyőzte a Steaua Bucuresti-et a Marbellában rendezett felkészülési torna harmadik, egyben utolsó fordulójában, így hét pontjával megnyerte a tornát. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
jan. 24
8:45
Kubában kezdték el a riói felkészülést (Metropol)
Világsztárok ellen hangoltak az idei világversenyekre a magyar bokszolók.
jan. 24
8:47
Edzősors: Sousa a Tottenhamnél járt, de miért? (She)
Immár a New York Post is megerősíti, amiről tegnap a portugál O Jogo napilap beszámolt: Paulo Sousa nem lesz az MLS-ben szereplő New York Red Bulls vezetőedzője.
jan. 24
9:03
Videó: a cselkirály parádés formában - Neymar gól és assziszt (She)
A brazil Paulista A1 labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Santos pályaválasztóként intézte el a Botafogo-Ribeirao Pretót, a háromgólos sikerből egy találattal – és egy asszissztal – vette ki a részét Neymar, aki a 41. percen volt eredményes. Hasonló mutatóval zárt csapattársa, Cicero is. A Santos továbbra is hibátlan. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
jan. 24
9:03
Visszalépett Sousa (Metropol)
Nincs megegyezés Paulo Sousa és a New York Red Bulls között.
jan. 24
9:05
Sportgazdaság: a Real elsőként lépte át az 500 millió eurót (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata megőrizte vezető helyét a leggazdagabbak között: a spanyol bajnoki címvédő éves bevétele a 2011–2012-es szezonban 512.6 millió euró volt.
jan. 24
9:21
Chelsea: rugdosódás után kölcsönös bocsánatkérés (Infostart)
Bocsánatot kért attól a labdaszedőtől Eden Hazard, a Chelsea légiósa, akit szándékosan megrúgott a Swansea City elleni, szerda esti angol Ligakupa-elődöntőben.
jan. 24
9:21
Chelsea: Hazard bocsánatot kért a megrúgott labdaszedőtől (She)
Eden Hazard, az angol Chelsea belga labdarúgója elnézést kért attól a labdaszedő fiútól, akibe a Swansea elleni angol Ligakupa-elődöntő visszavágóján rúgott bele.
jan. 24
9:21
Bocsánatot kért Hazard a megrúgott labdaszedőtől (Metropol)
A Chelsea légiósa szándékosan rúgta meg a labdaszedőt a Swansea City elleni, szerda esti angol Ligakupa-elődöntőben.
jan. 24
9:23
Légiósok: a Trabzonspor edzőjét nehéz meggyőzni Juhászról (She)
Először nyilatkoztak hivatalosan a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Trabzonspor részéről Juhász Rolanddal kapcsolatban, akiről hetek óta azt írja a belga és a török sajtó, hogy Törökországba igazolhat. A klub elnöke, Sadri Sener beszélt a magyar válogatott futballistáról, és elmondta, Senol Günes vezetőedző nem szívesen igazolna külföldi futballistát.
jan. 24
9:39
Videó: Megtámogatták a magabiztos dánokat - Mocsai L. (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 28–26-ra kikapott a világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok Dániától a spanyolországi világbajnokság negyeddöntőjében, így a nyolcadik helyen végzett. Mocsai Lajos szövetségi kapitány a mérkőzést követően értékelt az NSO Tv-nek. A szakember szerint a dánok olyan helyzetbe hoztak minket, amelyből borzasztóan nehéz volt felállni.
jan. 24
10:15
Stuttgart: 2016-ig hosszabbít a klubbal Hajnalék edzője (She)
A német Bundesligában jelenleg a 10. helyen álló VfB Stuttgart csapatának vezetői meghosszabbították a vezetőedző Bruno Labbadia nyáron lejáró szerződését – írja a német Bild című lap internetes oldala.
jan. 24
10:33
Real: Mou vagy mi - mondta Casillas és Ramos az elnöknek (She)
A madridi hírekben naprakész Marca spanyol sportnapilap csütörtöki számában arról számol be, hogy Iker Casillas és Sergio Ramos ultimátumot intézett Florentino Pérez klubelnökhöz, amelynek főszereplője az együttes szakvezetője, José Mourinho. A játékosok határozottan fogalmaztak: Mou vagy mi!
jan. 24
10:35
NB II: Birtalan Botond Kozármislenyben folytatja (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Birtalan Botondot, aki ősszel a DVSC-DEAC-nál futballozott, a közelmúltban pedig a PMFC-nél volt próbajátékon.
jan. 24
11:09
Agyrázkódással került kórházba a fiatal labdarúgó (Infostart)
Agyrázkódással szállították kórházba Daniel Pottsot, a West Ham United labdarúgócsapatának védőjét, aki szerda este az Arsenal elleni mérkőzésen összefejelt a riválist erősítő Bacary Sagnával.
jan. 24
11:27
Djokovic könnyedén lépett a döntőbe (Infostart)
A világelső szerb Novak Djokovic három játszmában, könnyedén legyőzte a spanyol David Ferrert az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi versenyének csütörtöki elődöntőjében.
jan. 24
11:27
Videó: De Jong emlékezetes rúgását idézte a Zaragoza játékosa (She)
A labdarúgó Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Sevilla 4–0-s győzelmet aratott a mérkőzést kilenc emberrel befejező Zaragoza felett, így bejutott a sorozat elődöntőjébe. José Fernándezt a találkozó 26. percében azonnal kiállította a játékvezető, miután Nigel de Jong emlékezetes kungfurúgását idézte. Íme!
jan. 24
11:29
Atlétika: Bolt három aranyat szeretne a moszkvai vb-n (She)
Három aranyérem megszerzését tűzte ki célul Usain Bolt, a jamaicaiak sprinterkirálya az augusztusi moszkvai atlétikai világbajnokságon.
jan. 24
11:31
Anglia: agyrázkódással került kórházba a West Ham védője (She)
Agyrázkódással szállították kórházba Daniel Pottsot, a West Ham United labdarúgócsapatának védőjét, aki szerda este az Arsenal elleni mérkőzésen összefejelt a riválist erősítő Bacary Sagnával.
jan. 24
11:33
Aus. Open: Djokovics átgázolt Ferreren az elődöntőben (She)
A címvédő Novak Djokovics világelsőhöz méltó játékkal 6:2, 6:2, 6:1-re nyert David Ferrer ellen az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében. A szerb játékos ellenfele Roger Federer vagy Andy Murray lesz a fináléban.
jan. 24
11:45
Eltörött Casillas egyik kézfejcsontja (Infostart)
Eltörött az egyik kézfejcsontja Iker Casillasnak, a Real Madrid kapusának a Valencia elleni, szerda esti labdarúgó Spanyol Király Kupa-negyeddöntőben, és még kérdéses, mennyi időt kell kihagynia.
jan. 24
11:45
Djokovic a döntőben (Metropol)
A világelső Djokovic három játszmában, könnyedén legyőzte a spanyol David Ferrert Melbourne-ben.

Keresés