2013. január 27. vasárnap

jan. 27
0:03
Videó: Az egyesemen szeretnék javítani - Dombi Rudolf (She)
Dombi Rudolf féléve Londonban ért fel a csúcsra, amikor Kökény Rolanddal az oldalán aranyat nyert az olimpián. Az NSO Tv-nek kajakosunk elmondta, mire összpontosít a téli alapozás során, valamint a hirtelen jött ismertség előnyeiről is beszélt.
jan. 27
0:07
NS: Nicsenko a legnagyobb ász; Szivics bekeményít? - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
jan. 27
0:21
Primera División: a 92. percben csikarta ki a 3 pontot a Valencia (She)
Fordulatokban gazdag mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot a Valencia a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombat esti találkozóján a Deportivo La Coruna ellen. A „denevérek” már az első percben vezetést szereztek Jonas révén, ám Riki góljaival még a szünet előtt fordítottak a hazaiak, a második félidőben viszont Sílvio kiállítása után emberelőnybe kerültek a vendégek, és Nelson Valdéz…
jan. 27
4:51
Erdei Zsolt: Nincs, aki megállítson! (Blikk)
Fót - Egy kezén meg tudná számolni, pályafutása során hányszor került padlóra Erdei Zsolt (38).
jan. 27
6:39
Férfi kézi: Németországban talált klubra a szlovén kapuvédő (She)
Németországban folytatja pályafutását Primoz Prost, a szlovén férfi kézilabda-válogatott kapusa. A handball-planet.com információi szerint a 29 éves kapuvédőt a Bundesliga 10. helyén álló Frisch Auf Göppingen szerződtette.
jan. 27
6:57
NB III: Felsőtárkányban a Mezőkövesdről eltanácsolt védő (She)
A 35 esztendős Elek Norbert szombaton már pályára is lépett a Felsőtárkány színeiben az egri Imola-Hírlap Kupán, és szinte biztosan az NB III Mátra-csoportjában szereplő klubban folytatja pályafutását.
jan. 27
6:59
Bundesliga: Szalai beállította Détári magyar gólrekordját (She)
A Mainzban légióskodó Szalai Ádám szombat délután a Fürth 3–0-s legyőzése során a tizedik és a tizenegyedik gólját szerezte a Bundesliga 2012–2013-as idényében, amivel beállította Détári Lajos németországi magyar rekordját.
jan. 27
7:15
NBA: Batum tripla duplája lett a Clippers veszte (She)
A portlandi Nicolas Batum ezen a héten másodszor ért el tripla duplát az NBA-ben, és a washington elleni vereségen végrehajtott bravúrjával szemben ezúttal felhőtlen lehet az öröme, hiszen a Trail Blazers 20 pontjának, 12 gólpasszának és 10 lepattanójának köszönhetően 101–100-ra legyőzte a kisebb gödörbe került Los Angeles Clipperst. A sérült Chris Pault nélkülöző kaliforniaiak zsinórban…
jan. 27
7:33
NHL: Marleau 96 éves rekordot állított be (She)
A Chicago és a San Jose is megőrizte veretlenségét az NHL-ben: az idényt 1971 óta először öt győzelemmel kezdő Blackhawks Columbusban győzött 3–2-re, míg a Sharks 4–0-val küldte haza a Coloradót. A kaliforniaiaknál is jegyezhettek rekordot: az ezúttal két gólt szerző Patrick Marleau a liga második, 1917 óta első játékosa, aki az idény első négy meccsén legalább két-két gólt szerez. A 8. játéknapon…
jan. 27
7:35
Sportlövészet: Sidi hiba nélkül nyert Münchenben (She)
Sidi Péter hibátlan teljesítménnyel győzött a müncheni nemzetközi sportlövőversenyen.
jan. 27
8:09
Aus. Open: ausztrál diadal vegyes párosban (She)
Az ausztrál Jarmila Gajdosová, Matthew Ebden duó nyerte meg az Australian Open vegyes páros küzdelmeit, miután a fináléban két szettben legyőzte a cseh Lucie Hradecká, Frantisek Cermák párost.
jan. 27
9:03
Győr: „Nem lehet kérdéses, hogy hasznos-e az edzőtábor” (She)
Szasa Sztevanovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO kapusa a klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, az időjárás szempontjából kétségtelenül kedvező az egyiptomi edzőtábor, ugyanakkor a feltételek Győrben is adottak.
jan. 27
9:05
Videó: Török Péter is értetlenül áll Juhász mellőzése előtt (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi vendége ezúttal Török Péter sportújságíró, aki Juhász Roland mellőzését Varga Zoltán Borussia Dortmundnál átélt 1975-ös helyzetével vonta párhuzamba. A 38 évvel korábbi események okait óramű pontossággal idézte fel, de ugyanúgy értetlenül fogadta a mostani, mint a korábbi edzői döntést.
jan. 27
9:21
Videoton: Gomes felkészült és céltudatos szakember - Brachi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton jobbhátvédje, Álvaro Brachi a fehérváriak hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, első benyomásai pozitívak José Gomessel, az együttes új vezetőedzőjével kapcsolatban.
jan. 27
9:39
Ajánló: korán kezdenek a topklubok, döntő a kézi-vb-n - a program (She)
Vasárnap igen korán megkezdődik a futballprogram Európa nagycsapatai számára: a Real Madrid délben, a Roma fél egykor, a Chelsea egy órakor lép pályára bajnoki, illetve kupamérkőzésen – amikor talán még Novak Djokovics és Andy Murray is üti a labdát Melbourne-ben, az Australian Open férfi egyesének döntőjében. Az Afrika-kupa csoportköre a záró fordulójához érkezik, míg Spanyolországban ma rendezik…
jan. 27
9:57
NFL: áll a bál a Super Bowl játékvezetői miatt (She)
Magyar idő szerint jövő hétfő hajnalban játsszák a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság, az NFL nagydöntőjét, a XLVII. Super Bowlt, amelyen értelemszerűen a két legjobb csapat, azaz a San Francisco 49ers és a Baltimore Ravens csap össze. És természetesen a legjobb játékvezetők vezetik majd a meccset. Illetve mégsem?
jan. 27
9:59
Labdarúgás: a KTE légiósának válogatottja nem jutott döntőbe (She)
A Costa Ricában zajló Közép-amerikai Kupa (Copa Centroamericana) elődöntőjében a KTE-Phoenix Mecano légiósával, Rafael Burgosszal felálló Salvador 1–0-s vereséget szenvedett a házigazdától, így nem jutott be a döntőbe. A kecskeméti támadó a 39. percben sárga lapot kapott.
jan. 27
10:01
Aus. Open: kövesse a férfi egyes döntőjét az NSO-val! (She)
A tavalyi US Open után 2013 első Grand Slam-tornája, a melbourne-i Australian Open fináléjában is Novak Djokovics és Andy Murray csap össze egymással. A karrierje hatodik Grand Slam-tornagyőzelmére hajtó szerb lehet az első, aki az Open Erában sorozatban háromszor megnyeri az ausztráliai tornát, míg a britek 76 éves várakozását Flushing Meadowsban megtörő skót az US Openen szerzett lendületét…
jan. 27
10:03
Teke: közel került a Szeged a négyes döntőhöz a BL-ben (She)
Közel került a Szeged férfi tekecsapata a négyes döntőhöz, miután a Tisza-partiak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén a horvát KK Zapresic együttesét fogadták, és 7–1-re győztek.
jan. 27
10:05
Palermo: Angliából támadó, Spanyolországból védő érkezik (She)
A Real Betis portugál védőjével, Nélsonnal erősítheti meg keretét az olasz labdarúgó-bajnokságban a kiesés ellen küzdő Palermo.
jan. 27
10:15
Tíztánc: a Hegyes, Kis duó másodszor is magyar bajnok lett (She)
Címvédés történt a tíztánc magyar bajnokságon: a Hegyes Bertalan János, Kis Violetta kettős – csakúgy mint tavaly – aranyérmes lett a sportág legösszetettebb versenyszámában.
jan. 27
10:33
Női válogatott: a világ legjobbjainak társaságában a Vágó-csapat (She)
Március 6. és 13. között a portugáliai Algarve-kupán, a világ legjobb csapatainak társaságában lép pályára női labdarúgó-válogatottunk – számolt be róla az mlsz.hu. Az ebben az évben huszadik alkalommal megrendezendő Algarve-kupa a női labdarúgás legrangosabb „nem hivatalos" (azaz nem kontinentális szövetség, vagy a FIFA által szervezett) tornája, amelynek mezőnyében idén is ott találjuk a szakág…
jan. 27
10:35
Man. City: Kompany megsérült, meccseket hagyhat ki (She)
Vádlisérülést szenvedett a szombati Stoke City–Manchester City (0–1) FA-kupa-mérkőzésen Vincent Kompany, a vendégek belga válogatott középhátvédje, így biztosan lemarad a hétközi, Queens Park Rangers elleni angol bajnoki találkozóról, míg a Liverpool elleni játéka erősen kérdéses.
jan. 27
10:51
Roma: két hónapra kidőlt az olasz válogatott támadó (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Roma két hónapig nem számíthat a négyszeres válogatott támadó, Mattia Destro játékára. A 21 esztendős csatár szombaton térdműtéten esett át.
jan. 27
11:09
F1: Nincs szükség alapszerződésre - Ecclestone (She)
Bernie Ecclestone szerint nincs szükség a tavaly lejárt alapokmány, a Concorde-szerződés meghosszabbítására a Formula–1 fennmaradásához. A sportág gazdasági vezetője azután nyilatkozott erről, hogy hét héttel az idény rajtja előtt még nem írta alá mindenki a dokumentumot, és sokan aggódnak emiatt.
jan. 27
11:11
Jégkorong: jeges est a Városligetben a szapporói hősökkel (She)
A 2008-as szapporói vb-győztesek közül többen is felléptek a Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) szombati Jeges estjén a Városligeti Műjégpályán.
jan. 27
11:13
Gyorskorcsolya: Lykovcán mindkét távon 32. lett (She)
A rövidebb és a hosszabb távon is a 32. helyen zárt Lykovcán Ágota a gyorskorcsolyázók Salt Lake City-ben zajló sprintvilágbajnokságának első versenynapján.
jan. 27
11:15
Milan: Húszmillió eurót kínálnak Balotelliért - sajtóhír (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Milan labdarúgócsapata 20 millió eurós ajánlatot készül tenni Mario Balotelliért, a Manchester City olasz válogatott támadójáért.
jan. 27
11:45
Real: a Casillas pótlására érkezett kapus a padon kezd (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője kijelölte kezdőcsapatát a ma délben kezdődő, Getafe elleni spanyol bajnoki találkozóra. Az Iker Casillas pótlására érkező Diego López a kispadon kezd, a kaput Antonio Adán védi.
jan. 27
11:47
Videó: a Genoa elleni mérkőzést már Anelka is élőben nézte (She)
Nicolas Anelka egy év után tér vissza az öreg kontinensre, miután féléves kölcsönszerződést kötött a Juventusszal. A korábbi válogatott támadó a tegnapi, Genoa elleni mérkőzés második félidejét már a lelátóról tekinthette meg.
jan. 27
12:03
Mainz: dán válogatott játékossal erősítettek Szalaiék (She)
A Szalai Ádámot is a soraiban tudó Mainz labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az FC Bruges dán válogatott középpályását, Niki Zimlinget.
jan. 27
12:05
Real: Én nem fogok német klubnál dolgozni - Mourinho (She)
José Mourinho, a Real Madrid edzője az olasz Rai Sportnak adott interjújában nem kerülhette ki a Josep Guardiola Bayern Münchennel kötött szerződéséről szóló kérdést. A portugál elmondta, ő sohasem vállalna munkát a Bundesligában.
jan. 27
12:21
Utánpótlás: Mészöly szerint a 95-ös és a 96-os korosztály áttörést hozhat (She)
Két korosztály, két kiemelkedő korosztály. A szakemberek egyöntetűen állítják, az 1995-ös és az 1996-os születésű reménységeink felzárkózhatnak a világ élvonalához. Erről is beszél Mészöly Géza szövetségi edző a Nemzeti Sport vasárnapi számában.
jan. 27
12:23
Videó: „Azt várom, hogy bátrabban futballozzon a Vidi” (She)
Az NSO Tv szakértője, Bognár György ezúttal is megosztotta velünk véleményét az aktuális eseményekről. A Videotonhoz érkező új edzőtől fejlődést, bátrabb futballt vár, valamint örül, hogy Nikolics Nemanja a maradás mellett döntött.
jan. 27
12:39
Oroszország: távozik a Zenittől Dzsudzsák korábbi csapattársa (She)
Elhagyja a Premjer-ligában szereplő Zenit labdarúgócsapatát Danko Lazovics, az együttes szerb csatára. A 29 esztendős támadó a szezon végéig kölcsönben a szintén orosz élvonalbeli FK Rosztovhoz került.
jan. 27
12:41
F1: a valenciai pálya fél év alatt az enyészeté lett (She)
Fél évvel azután, hogy megrendezték az utolsó Formula–1-es versenyt Valencia kikötői pályáján, az aszfaltcsíkot és környékét teljesen elhanyagolták a futam visszatérésében cseppet sem bízó szervezők.
jan. 27
13:15
Sidi Péter az abszolút világcsúcs beállításával nyert (Infostart)
Sidi Péter hibátlan, 600 körös teljesítménnyel, vagyis az abszolút világrekord beállításával győzött a müncheni nemzetközi sportlövő viadalon szombaton.
jan. 27
13:15
Férfi kézi: a spanyolok másodszor, a dánok először nyerhetnek vb-t (She)
Döntőjéhez érkezett a 23. férfi kézilabda-világbajnokság. Spanyolország a 2005-ös sikere után másodszor ülhet fel a trónra, míg a dánok harmadik vb-fináléjukban először diadalmaskodhatnak.
jan. 27
13:17
Hannover: bokatörés miatt kidőlt a rutinos svájci védő (She)
Könnyen lehet, hogy ebben a szezonban már nem játszhat Mario Eggimann, a Bundesligában szereplő Hannover svájci védője, aki bokatörést szenvedett a szombati, Wolfsburg elleni bajnokin.
jan. 27
13:19
NB II: grúz és magyar fiatalt igazolt az SzTK (She)
Két játékossal bővült az NB II Nyugati csoportjában szereplő Szigetszentmiklós kerete: visszatért a csapathoz Grúziából Irakli Kvekveskiri, míg Cziráki Attila Paksról csatlakozott a klubhoz.
jan. 27
13:21
NB II: kameruni és bosnyák légióssal erősíthet a Putnok (She)
A Putnok 5-1-re legyőzte a DVSC második csapatát azon a szombati felkészülési mérkőzésén, amelyen több próbajátékos is lehetőséget kapott.
jan. 27
13:33
Egyiptom: két labdarúgó is elhunyt az összecsapásokban (She)
Már több mint 32 áldozata van azoknak a zavargásoknak, amelyek Egyiptomban törtek ki, miután halálra ítélték a tavalyi, 74 halálos áldozatot követelő Port Szaíd-i stadionkatasztrófa kirobbantásával megvádolt 21 gyanúsítottat.
jan. 27
13:51
Ami Novak Djokovicnak sikerült először (Infostart)
A világelső és Melbourne-ben címvédő szerb Novak Djokovic győzött férfi egyesben az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, ahol a vasárnapi döntőben a britek olimpiai bajnokát, Murrayt késztette megadásra négy játszmában.
jan. 27
13:51
NB II: leigazolhatja a nyáron már kiszemelt játékost a Barcika (She)
Több próbajátékos is lehetőséget kapott a mezőkövesdi Farkas István Emléktornán a Kazincbarcika együttesében, amely végül a tornán a harmadik helyén végzett
jan. 27
13:51
Djokovic nyert Melbourne-ben (Metropol)
A világelső és Melbourne-ben címvédő szerb teniszező a britek olimpiai bajnoka, Murray ellen győzött négy játszmában.
jan. 27
13:53
Alpesi sí: Maze odahaza is a csúcsra ért (She)
A szlovéniai Mariborban folytatódott a női alpesi sízők világkupa-sorozata. A vasárnapi műlesiklást a hazai pályán versenyző Tina Maze nyerte a svéd Frida Hansdotter és az osztrák Kathrin Zettel előtt.
jan. 27
13:55
Aus. Open: Novak Djokovics megvédte címét Melbourne-ben (She)
Novak Djokovics visszavágott Andy Murraynek a tavalyi US Open-fináléért. A szerb négy óra alatt egyszer sem veszítette el az adogatását a vasárnapi melbourne-i döntőben, míg háromszor sikerült elvennie ellenfeléét, így 6:7, 7:6, 6:3, 6:2-re nyert, és egyhuzamban harmadszor lett az Australian Open bajnoka. Ez korábban senkinek sem sikerült az Open Érában.
jan. 27
13:57
R. p. gyorskori: eddig 168 nevező a debreceni vb-re (She)
Az első nevezési határidő lejártáig 32 ország 168 gyorskorcsolyázóját nevezték a Debrecenben március 8. és 10. között sorra kerülő rövid pályás világbajnokságra.
jan. 27
14:09
La Liga: C. Ronaldo három góljával simán nyert a Real (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján a Real Madrid 4–0-s győzelmet aratott a Getafe ellen. Cristiano Ronaldo mesterhármassal járult hozzá a magabiztos hazai győzelemhez.
jan. 27
14:11
NB II: kenyai és szerb játékos érkezhet az Újpest B-hez (She)
A Dunaújváros-Pálhalma elleni edzőmérkőzésen pályára lépett az Újpest FC B-ben a 17 éves kenyai Hisham Abdallah és a 19 éves szerb Ugljesa Radinovics is.

Keresés