2013. december 11. szerda

dec. 11
21:00
BL: négy angol és négy német a tavaszi folytatásban (Infostart)
Hihetetlen izgalmak között ért véget a BL csoportköre: a Dortmund az utolsó percekben szerzett góllal továbbjutott, az Arsenalt legyőző Napoli 12 ponttal kiesett. Négy-négy angol és német, három spanyol de csak egy olasz (valamint egy-egy francia, török, portugál, orosz) csapat várja a tavaszi sorsolást.
dec. 11
21:00
Videó: Winter Classic - ahol Ladányi is tejfölösszájú (She)
A hétvégén rendezik meg a hazai jégkorong egyik legnagyobb eseményét, a második hazai Winter Classicot. A pénteken kezdődő MOL karácsonyi hokibulin Sapa Fehérvár AV19–RedBull Salzburg EBEL-összecsapás lesz. A szombati nap csúcseseménye a Dab.Docler–Miskolci Jegesmedvék MOL Liga-mérkőzés, míg vasárnap egy újabb EBEL-meccs zárja az eseményt, a Volán a Klagenfurtot látja vendégül. Ladányi Balázs…
dec. 11
21:02
BL: a játéknap összes eredménye, gólszerzők, tabellák! (She)
Óriási dráma: a hajrában szerzett góljának köszönhetően a Dortmund továbbjutott a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé, míg a Napoli hiába verte meg 2–0-ra az Arsenalt, csak az Európa-ligában folytathatja. A Milan tíz emberrel kihúzta az Ajax ellen. Összeállításunkban megtekintheti a játéknap összes eredményét és a csoportok végeredményét.
dec. 11
21:18
Férfi kosár Ek: hősiesen küzdött, és nyert az Alba Fehérvár (She)
Szoros meccsen győzte le a Buducsnoszt Podgoricát az Alba Fehérvár a férfi kosárlabda Európa-kupa F-csoportjának 9. fordulójában. A veszprémi mérkőzés hajrájában vezetett a montenegrói együttes, ám a fehérváriak fordítani tudtak, és az utolsó percben hősiesen küzdve megtartották előnyüket, így megszerezték második győzelmüket a sorozatban.
dec. 11
21:36
Higuaín fordulásból, Raúl Gárcia éles szögből lőtt csodagólt - szerdai BL-gólok (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójához érkeztünk, alábbi videós összeállításunkban élőben követheti a szerdai játéknap összes gólját!
dec. 11
21:36
Két Ajax-szurkolót megkéseltek Milánóban (Metropol)
A találkozó előtt az Ajax szurkolók már összecsaptak az olaszokkal, üvegeket dobáltak és boltoknál randalíroztak.
dec. 11
21:38
Európa Kupa - Másodszor győzött a Fehérvár (Metropol)
A fehérvári együttes a a Podgorica ellen nyert a nemzetközi porondon.
dec. 11
21:54
Sakk ob - Berkes Ferenc a bajnok a férfiaknál (Infostart)
A címvédő Berkes Ferenc a szerdai zárófordulóban aratott győzelmével megnyerte a Gyulán rendezett sakk országos bajnokságot.
dec. 11
22:12
Újpest: a télen elengedhetik a csapatkapitányt (She)
A télen távozhat a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpesttől Vermes Krisztián. A Nemzeti Sport Online a klubtól megtudta, a 28 esztendős védőt élő szerződése ellenére hajlandó lenne elengedni a fővárosi klub.
dec. 11
22:14
Videó: Szalai beállt, és 10 emberre fogyasztotta a Baselt (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának utolsó körében a Schalke az FC Baselt fogadta. A mérkőzést a kispadon kezdte Szalai Ádám, de fél óra elteltével beállt, és szinte azonnal tíz emberre fogyatkoztak a vendégek. Ivan Ivanov csak szabálytalanul tudta megállítani a kapura törő magyar csatárt a 32. percben.
dec. 11
22:48
Női kézilabda-vb - Kikapott az Európa-bajnok (Infostart)
Az Európa-bajnok montenegrói válogatott rendkívül szoros és gólszegény csatában 17-16-ra kikapott a francia csapattól a Szerbiában zajló női kézilabda-világbajnokság szerdai játéknapján.
dec. 11
22:48
Klub-vb: a Radzsa Casablanca győzelmével kezdődött a torna (She)
A marokkói Radzsa Casablanca jutott a klubvilágbajnokság negyeddöntőjébe, miután 2–1-re legyőzte az új-zélandi Auckland Cityt.
dec. 11
22:48
Első, második, harmadik (Metropol)
Neymar megszerezte első gólját a BL-ben és első mesterhármasát a Barca színeiben.
dec. 11
22:48
Tipp: A PAOK megszerezheti a csoportgyőzelmet (Agroinform)
Az Európa Liga csoportkörének utolsó körében a PAOK Thesszaloniki a holland AZ Alkmaart fogadja.
dec. 11
22:50
BL, G-csoport: az Atlético Madrid besegített a Zenitnek (She)
Búcsúzott a Porto a labdarúgó Bajnokok Ligájától, miután 2–0-ra kikapott az Atlético Madrid otthonában a G-csoport utolsó fordulójában. A spanyol együttes mögött az a Zenit jutott tovább, amely a csoportkör zárásaként 4–1-re kikapott Bécsben az Austria Wientől.
dec. 11
22:52
BL, E-csoport: Szalaiék kiharcolták a továbbjutást (She)
A Schalke hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Baselt, ezzel továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjából. Szalai Ádám csereként állt be a német csapatba az első félidőben, és nem sokkal ezt követően kiállítást harcolt ki. A kvartettet a Chelsea nyerte meg, amely 1–0-ra megverte a Steaua Bucuresti-et.
dec. 11
22:54
BL, H-csoport: emberhátrányban „maradt életben” a Milan (She)
A Milan jutott tovább másodikként a Barcelona mögött a labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjából, miután az utolsó fordulóban – a 22. perctől emberhátrányban játszva – 0–0-s döntetlent harcolt ki az Ajax ellen. A katalánok a Celtic elleni 6–1-es sikerrel zárták a csoportkört.
dec. 11
22:56
BL, F-csoport: továbjutott a Dortmund és az Arsenal, El-ben a Napoli (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának utolsó körében az 57 percet emberelőnyben futballozó Borussia Dortmund 2–1-re legyőzte idegenben a Marseille-t, így a csoport első helyén továbbjutott a nyolcaddöntőbe. A négyes másik mérkőzésén az Arsenal 2–0-ra kikapott a Napolitól, de köszönhetően jobb gólkülönbségüknek, így is az „ágyúsok” mennek tovább a németek mögött.
dec. 11
23:06
BL, F-csoport: továbbment a BVB és az Arsenal, El-ben a Napoli (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának utolsó körében az 57 percet emberelőnyben futballozó Borussia Dortmund 2–1-re legyőzte idegenben a Marseille-t, így a csoport első helyén továbbjutott a nyolcaddöntőbe. A négyes másik mérkőzésén az Arsenal 2–0-ra kikapott ugyan a Napolitól, de jobb gólkülönbségüknek köszönhetően így is az „ágyúsok” mennek tovább a németek mögött.
dec. 11
23:24
BL: teljes a továbbjutók és az El-be jutók listája (She)
Véget ért a csoportkör a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben, kiderült, melyik 16 csapat folytathatja a tavasszal a nyolcaddöntőben, és melyik az a nyolc gárda, amelyik az Európa-ligában a legjobb 32 között kárpótolhatja magát és szurkolóit.
dec. 11
23:24
Kicentizte a Dortmund (Metropol)
Szalai Ádám csapata, a Schalke 04 is kiharcolta a továbbjutást. Hatot rúgott a Barcelona. A Milan az egyetlen olasz csapat a BL-ben.
dec. 11
23:42
BL: Wengerék elismerik, szerencsések voltak Nápolyban (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának utolsó körében az 57 percet emberelőnyben futballozó Borussia Dortmund 2–1-re legyőzte idegenben a Marseille-t, így a csoport első helyén továbbjutott a nyolcaddöntőbe. A négyes másik mérkőzésén az Arsenal 2–0-ra kikapott ugyan a Napolitól, de jobb gólkülönbségüknek köszönhetően így is az „ágyúsok” mennek tovább a németek mögött. Az olaszok a…

Keresés