2014. február 16. vasárnap

febr. 16
21:09
Videó: Balotelli bajban, Emerson pokoli nagy gólt lőtt (She)
A Livorno labdarúgócsapata 2–1-re nyert a Cagliari vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 23. fordulójában. A mérkőzés első találatára valószínűleg sokáig emlékezni fognak, ugyanis a brazil Emerson mintegy 40 méterről bombázott a jobb felső sarokba. Ezek után felvetődik a kérdés, hogy a pénteken a Bolognát hatalmas góllal sokkoló Mario Balotellié vagy a brazil védő találata…
febr. 16
21:27
Szocsi 2014: svéd-finn-orosz és kanadai-amcsi-cseh ág hokiban (She)
A szocsi téli olimpia férfi jégkorongtornáján a 3. forduló lezárultával kialakult a negyeddöntő és a rájátszás párosítása. A három csoportelső (Egyesült Államok, Kanada, Svédország) és a legjobb csoportmásodikként továbbjutó Finnország már a negyeddöntő tagja, a többi nyolc csapat a rájátszásban vív plusz egy mérkőzést. A felső ágra került Svédország, Finnország és Oroszország, az alsóra Kanada,…
febr. 16
21:29
Izrael: Priskin csere volt, csapata egy büntetővel kapott ki (She)
A Maccabi Haifa 1–0-s vereséget szenvedett a Beitar Jerusalem otthonában az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A vendégeknél Priskin Tamás az 58. percben állt be csereként. A Maccabi Haifa így továbbra is negyedik a tabellán.
febr. 16
22:03
Szocsi 2014: palánkra felkent finn, légi hódeszkások - galéria (She)
Repülő hódeszkások, hatalmas köd, félmeztelen pályamunkások, palánkra felkenődő finn hokis – csak, hogy néhány nagyszerűen sikerült fényképet említsünk a Szocsiban zajló 2014-es téli olimpia kilencedik napjáról. A vasárnap készült legjobb fényképeket galériánk segítségével megtekintheti!
febr. 16
22:21
Téli olimpia: jó, hogy csak négy holland indult gyorskorcsolyában (Infostart)
Öt helyett csak négy számban avattak bajnokot vasárnap a téli olimpián, Szocsiban, mivel a férfi biatlonisták 15 kilométeres tömegrajtos versenyét a nagy köd miatt elhalasztották.
febr. 16
22:21
Videó: ez nem sárga? - durvult a Fener portugál válogatottja (She)
Kíméletlen szabálytalanságot úszott meg büntetés nélkül a Fenerbahce labdarúgócsapatának védője, Bruno Alves a Kasimpasa (2–1) elleni mérkőzésen a török bajnokság 21. fordulójában. A portugál válogatott védő az első félidő hosszabbításában egy összecsúszás során kíméletlenül megtaposta a vendégek támadóját, Adem Büyüköt. A sárga azonban elmaradt...
febr. 16
22:21
Gólt sem kapott Csíkszeredán a Miskolc (Metropol)
A Dunaújváros és az FTC is kikapott a jégkorong Mol Liga utolsó vasárnapi mérkőzésén.
febr. 16
22:23
FTC: Leonardo kiakadt az őt pocskondiázókon (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő FTC légiósa, Leonardo feldúlt üzenetet tett közzé az Instagram közösségi oldalon. A brazil játékos egy fotójához fűzött kommentárt, amelyben jelezte, komolyan veszi a futballt, és nem tetszik neki, hogy megpróbálják ellene fordítani a közvéleményt.
febr. 16
22:24
Bajnokok Ligája: A Bayern még jobb, mint tavaly volt - Özil (Agroinform)
Az Arsenal német válogatott játékosa kimondottan várja a Bayern elleni párharc első, szerdai mérkőzését.
febr. 16
22:42
Női kézilabda BL: Teljesítményünk elmaradt attól a szinttől, amit valójában tudunk - Heidi Löke (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC-Krim Ljubljana mérkőzést követően Heidi Löke és Katrine Lunde nyilatkozott a hatharom.com-nak.
febr. 16
22:57
Eurofutball: a Porto nem akar leszakadni, tartja a lépést (She)
Sorozatban a 14. bajnoki mérkőzését is megnyerte a Celtic a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a glasgow-i zöld-fehérek Anthony Stokes mesterhármasával a St. Johnstone-t verték meg hazai pályán 3–0-ra a 26. forduló vasárnapi mérkőzésén. Portugáliában a Porto továbbra is tapad az éllovas Benficára, mindkét sztárcsapat idegenben győzött vasárnap.
febr. 16
22:59
Primera División: a sevillai iksz után négy csapat is 32 pontos (She)
A Sevilla gól nélküli döntetlent játszott a Valenciával hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A két csapat így továbbra is ugyanannyi ponttal (32) áll a tabellán, ahogy rajtuk kívül az Espanyol és a Levante is.
febr. 16
23:00
Topligák: A Real, a Juve, a Napoli és a Roma is hozta a kötelezőt (Agroinform)
A Real Madrid 3-0-ra legyőzte idegenben a Getafét, a Juventus hazai pályán nyert 3-1-re a Chievo ellen.
febr. 16
23:01
Videó: Destro duplával, Pjanic pazar góllal repítette a Romát (She)
Mattia Destro duplájával és Miralem Pjanic pazar szabadrúgásával az AS Roma 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Sampdoriát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 24. fordulójának utolsó vasárnapi mérkőzésén. Nézze meg a három találatot!
febr. 16
23:15
Ligue 1: a 93. percben ugrott a Marseille negyedik helye (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 25. fordulójában a Marseille idegenben 1–1-es döntetlent ért el a Saint-Etienne ellen, így nem tudott elmozdulni az ötödik helyről.

Keresés