2014. február 3. hétfő

febr. 3
0:09
Davis-kupa: történelmi brit siker Murray révén (She)
1935 után először győzte le Nagy-Britannia az Egyesült Államokat a Davis-kupában, így 1986 után ismét bejutott a negyeddöntőbe. A britek győzelmét meghozó mérkőzésen Andy Murray négy szettben gyűrte le Sam Querreyt, a legjobb nyolc között így jöhet az Argentínát búcsúztató Olaszország.
febr. 3
0:27
Real Madrid: „Nem volt fair Cristiano Ronaldo kiállítása” (She)
Marcelo szerint nem volt fair Cristiano Ronaldo kiállítása az Athletic Bilbao elleni idegenbeli bajnokin. Mint ismert, a Real Madrid labdarúgócsapata 1–1-re végzett a San Mamés-ban a Primera División 22. fordulójában.
febr. 3
0:45
FTC: a Hertha-játékos nem akar Magyarországra jönni (She)
Peer Kluge, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kiszemeltje nem akar Németországon kívülre igazolni, így minden bizonnyal nem lesz a magyar csapat játékosa – tudta meg a Kicker magazin.
febr. 3
1:57
Videó: Manning interceptiont dobott, megszületett az első TD! (She)
Tökéletesen alakult a Seattle Seahawks számára az első negyed a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) 48. döntőjében. A Denver irányítója, Peyton Manning interceptiont dobott, Marshall Lynch pedig közelről begyötörte az első touchdownt a Seahawks-nak.
febr. 3
2:15
Videó: újabb Manning-INT, 69 yardos visszahordott TD (She)
Peyton Manning második interceptionjét dobta a Seattle Seahawks elleni Super Bowl-döntőben. A Denver Broncos irányítójának labdáját Malcolm Smith csípte el, és 69 yardos visszahordott TD-t szerzett! A Seahawks 22–0-ra vezet!
febr. 3
2:51
Videó: sokkoló, 87 yardos TD-t szerzett a Seattle Seahawks (She)
Percy Harvin fantasztikus, 87 yardos visszahordott touchdonwjával kezdődött a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) 48. döntőjének második félideje. A Seattle Seahawks így már 29–0-ra vezet a Denver Broncos ellen!
febr. 3
4:21
NFL: Malcolm Smith lett a döntő legértékesebb játékosa (She)
A Seattle Seahawks története első bajnoki címét szerezte, miután a Super Bowlban meglepően simán, 43–8-ra legyőzte a Denver Broncost. A mérkőzés legértékesebb játékosának az interception utáni TD-t szerző, emellett egy fumble-t is összegyűjtő Malcolm Smith-t választották meg.
febr. 3
4:24
NFL: Alázás a köbön - bajnok a Seattle! (Agroinform)
A Super Bowlok történetének egyik legnagyobb különbségével nyerte az NFL nagydöntőjét a Seattle Seahawks.
febr. 3
4:57
A Real Madrid sem nyert, Ronaldót kiállították (Infostart)
A Real Madrid döntetlent játszott Bilbaóban a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján, így rosszabb gólkülönbséggel a harmadik helyen áll.
febr. 3
4:57
NFL: Wilson csatlakozott Bradyékhez, Manning keserű rekordjai (She)
Mint arról már beszámoltunk, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013–2014-es kiírását a Seattle Seahawks nyerte meg, miután a 48. Super Bowlban 43–8-ra kiütötte a Denver Broncost. Nézzünk pár érdekes statisztikát és rekordot.
febr. 3
5:01
Serie A - Juventus-siker a 184. Derby d'Italián (Infostart)
Az éllovas Juventus 3-1-re legyőzte a vendég Internazionalét az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi rangadóján.
febr. 3
5:33
NFL: Felkeltem a földről, és ugráltam örömömben - M. Smith (She)
A Seattle Seahawks játékosa, Malcolm Smith mindössze a harmadik linebacker lett a liga történetében Chuck Howley (1971) és Ray Lewis (2001) után, aki a Super Bowl legértékesebb játékosának járó MVP-trófeát megkaparintotta.
febr. 3
5:51
NFL - A Seattle védelme leiskolázta a Denver támadóit a Super Bowlon (Infostart)
A Seattle Seahawks simán, 43-8-ra legyőzte a Denver Broncos együttesét a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi döntőjében, a New Jersey állambeli East Rutherfordban található MetLife Stadionban rendezett 48. Super Bowlon, ezzel története során először hódította el a bajnoknak járó Vince Lombardi-trófeát.
febr. 3
5:51
NFL: Az egész szezon során könyörtelenek voltunk - Wilson (She)
Mint arról már beszámoltunk, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013–2014-es kiírását a Seattle Seahawks nyerte meg, miután a 48. Super Bowlban 43–8-ra kiütötte a Denver Broncost.
febr. 3
6:09
Szocsi 2014 - Hol fognak lakni az újságírók? (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) az újságírók elszállásolásának megoldását sürgeti a szocsi téli olimpia előkészítő bizottságától, mert a hegyvidéki szálláshelyek közül nem mindegyik készült el időre.
febr. 3
6:09
NFL: Keserű pirula, de le kell nyelnünk - Manning (She)
Az alapszakasz legértékesebb játékosának járó MVP-díjat elhódító Peyton Manning karrierje egyik legrosszabb mérkőzését játszotta a Seattle elleni 43–8-ra elveszített Super Bowl során.
febr. 3
7:03
Feyenoord: R. Koeman távozik a nyáron, Van Gaal jöhet (She)
A szezon végén távozik a holland első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Feyenoord vezetőedzője, Ronald Koeman.
febr. 3
7:21
Kézi: a Magvassy-csarnoknál gyújtottak gyertyát a győriek (She)
Szurkolók, sportolók, vezetők állták körül a Magvassy-csarnok bejárata mellé helyezett Karl Erik Böhn-képet. A gyertyák és mécsesek vasárnap esti halovány fénye sápadt arcokat világított meg. Nehéz elhinni a megváltoztathatatlant. És jön a csapat, némán gyászolva.
febr. 3
7:39
Kézi: KEB hihetetlen bölcs ember volt - Siti Bea (She)
A Digi Sport Reggeli Start című műsorában Siti Bea emlékezett arra a Karl Erik Böhnre, akivel a magyar női kézilabda-válogatottnál edzőtársként dolgozott a 2012-es Eb-bronzérmet hozó időszakban. Az együttes volt szövetségi kapitánya vasárnap hajnalban, hosszan tartó betegség után hunyt el Norvégiában.
febr. 3
7:39
Juve siker a 184. Derby d'Italián (Metropol)
Az Internazionale idén még nem nyert meccset.
febr. 3
7:41
Az Atlético az élen, Ronaldo pirosat kapott (Metropol)
A Real Madrid döntetlent játszott Bilbaóban, ezzel beérte a Barcelonát.
febr. 3
7:57
Tenisz: Babos Tímea párosban a 26. - WTA-világranglista (She)
A párizsi WTA-tornán – a francia Kristina Mladenovic oldalán – döntőbe jutó Babos Tímeát a 26. helyen találjuk a legfrissebb WTA-világranglista párosai között. A magyar éljátékos hat pozíciót javított. Egyesben a top 15-ben nem történt változás, és ott Babos is maradt a 83. helyen.
febr. 3
7:57
Kiütötték a ringben, másnap meghalt a bokszoló (Metropol)
A fiatal mexikói ökölvívó súlyos koponyasérüléseket szenvedett.
febr. 3
8:15
Labdarúgás: Man. City-Chelsea és Genoa-Samp - program (She)
Hétfőre is maradtak mérkőzések az európai topligákban, a Premier League-ben például egy vérbeli rangadó: a második helyen álló Manchester City a Chelsea-t fogadja, amely egy hellyel szorul mögé, és mindössze három pont a lemaradása.
febr. 3
8:15
Novák Dezső 75 éves (Metropol)
Védő létére 69 gólt szerzett 333 bajnoki mérkőzésén. Négyszer nyert bajnokságot az FTC-vel, kétszeres olimpiai bajnok.
febr. 3
8:17
Kiütéses győzelem a Super Bowlon (Metropol)
A Seattle Seahawks simán, 43-8-ra legyőzte a Denver Broncos együttesét.
febr. 3
8:33
Átigazolások: Kazahsztánba tart a válogatott csatár (She)
Péntek éjfélkor véget ért a nemzetközi átigazolási időszak, az utolsó napokban több olyan válogatott játékos is klubot váltott, aki korábban Magyarországon futballozott, és a nevük ismerős lehet a magyar szurkolók számára.
febr. 3
8:35
Videó: válaszol Szűcs Lajos, a riporter Kemenes Szabolcs (She)
Felkészülési mérkőzésen döntetlent játszott egymással a Budapest Honvéd és a Lombard Pápa labdarúgócsapata Kispesten. A hazaiak gólját Prosser Dániel, míg a vendégekét Jagodics Bence szerezte. A találkozó második félidejét Szűcs Lajos és Kemenes Szabolcs is a pálya széléről nézte, sőt a Honvéd kapusa még interjút is készített a Pápa hálóőrével.
febr. 3
8:36
A nap mérkőzése: A legjobb védelem a legprímább támadósor ellen (Agroinform)
A Manchester City a Chelsea-t fogadja a labdarúgó Premier League 24. fordulójának hétfői rangadóján.
febr. 3
8:51
Női tenisz-világranglista - Babos párosban már a 26. (Infostart)
A Párizsban vasárnap a francia Kristina Mladenovic oldalán döntőt játszott Babos Tímea a 26. helyre jött fel párosban a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
febr. 3
8:51
Női kézi: „Krumbholz sokat adna a magyar kézilabdának” (She)
Olivier Krumbholz neve is ott szerepel a szövetségi kapitány-jelöltek között a női kézilabda-válogatottnál. A francia szakembert a Digi Sport Reggeli Start című műsorában Szabó Edina véleményezte – az érdiek edzője a francia válogatottnál dolgozott együtt éveken át Krumbholzzal –, szerinte szerződtetése a női szakág elismerése lenne.
febr. 3
9:09
FTC: megterhelő nap után jön a Viborg elleni edzőmeccs (She)
Hétfőn 16 órától lejátssza idei negyedik felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB I tavaszi idényére készülő Ferencváros, amely a dán élvonal kilencedik helyén álló Viborggal mérkőzik a törökországi Belekben. A magyar csapat hivatalos honlapjának beszámolója szerint a Fradi játékosaira két edzés, konditermi gyakorlás és taktikai megbeszélés várt a meccset megelőző napon.
febr. 3
9:27
Manchester City-Chelsea élőben (Infostart)
A hétfői és keddi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:
febr. 3
9:27
NB II: Zsdrál visszatér Pécsre, fiatal támadót igazolt a Misleny (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármisleny a 20 esztendős Tóth Dániellel erősítette meg keretét, a csatár érkezése miatt azonban a szakvezetés tavasszal már nem számít a szintén támadó Pap Roland játékára és Zsdrál Miroszlav sem a mislenyieknél folytatja a továbbiakban – számolt be róla a klub honlapja.
febr. 3
9:29
Milan: a fiatal magyar nem lesz az első keret tagja (She)
Tamás Krisztián biztosan nem lesz az AC Milan első csapatának labdarúgója, így a nyáron akár távozhat is a klubtól – erősítette meg Filippo Galli utánpótlásért felelős igazgató.
febr. 3
9:31
Boksz: Mayweather Jr-nak a rajongói választanak ellenfelet (She)
Érdekes felhívást tett közzé a különböző közösségi portálokon kialakított személyes lapjain a pound for pound éllovas profi ökölvívó, Floyd Mayweather Jr: döntsék el a rajongók, hogy Amir Khan vagy Marcos Maidana ellen szeretnék látni őt májusban.
febr. 3
9:45
Tenisz: Djokovics 40 pontot, Fucsovics egy helyet veszített (She)
A szerb Novak Djokovics negyven pontot veszített, de így is biztosan őrzi második helyét a férfi teniszezők legfrissebb ATP-világranglistáján, amelyen közvetlen előtte a spanyol Rafael Nadal, mögötte pedig a svájci Stanislas Wawrinka található. A magyarok közül változatlanul Fucsovics Mártont jegyzik a legelőkelőbb helyen, aki egy pozíciót rontva a 182.
febr. 3
9:45
Babos párosban már a 26. (Metropol)
Egyesben maradt a 83.
febr. 3
9:47
Videó: Lovrencsics lazán bebelsőzte Cechnek (She)
Mint beszámoltunk róla, a Lovrencsics Gergőt végig a soraiban tudó Lech Poznan 2–1-es győzelmet aratott a cseh élvonalban élen álló Sparta Praha felett felkészülési mérkőzésen. A lengyel bajnokság negyedik helyén telelő együttes második gólját a magyar válogatott szélső szerezte, aki az 57. percben talált be Marek Cechnek, a prágaiak kapusának. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját és…
febr. 3
10:03
Légiósok: Tőzsérnek görcsölt a lába, de élvezte a debütálást (She)
Tőzsér Dániel a Brighton ellen hazai pályán 2–0-ra megnyert bajnokin mutatkozott be a Championshipben szereplő Watford labdarúgócsapatában. A magyar középpályás a klub televíziós csatornájának számolt be élményeiről első angliai meccsével kapcsolatban.
febr. 3
10:24
Szocsi 2014: A jég a magyar remények terepe - rövidpályás gyorskorcsolya előzetes (Agroinform)
A legutóbbi két téli olimpián sikerült pontot szerezni rövidpályás gyorskorcsolyázóinknak. Ez Szocsiban is sikerülhet.
febr. 3
10:26
Premier League: Többet nem hibázhat a Manchester United (Agroinform)
A címvédő immár tíz pont hátrányt szedett össze az automatikus Bajnokok Ligája-szereplést érő harmadik helytől.
febr. 3
10:39
Légiósok: Priskin közel az izraeli szerződéshez (She)
Egy lépéssel közelebb került Priskin Tamás ahhoz, hogy a Maccabi Haifa labdarúgója legyen. Izraeli sajtóhírek szerint az Austria Wien támadója vasárnap este átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és hétfőn akár alá is írhatja kölcsönszerződését.
febr. 3
10:57
Lombard: Rodenbücher távozik, az MTK-nál edz (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard védője, Rodenbücher István. Úgy tudjuk, a 29 éves futballista az MTK-val készül.
febr. 3
11:15
Lombard: Rodenbücher távozhat, az MTK-nál edz (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint távozhat a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard védője, Rodenbücher István. Úgy tudjuk, a 29 éves futballista az MTK-val készül.
febr. 3
11:17
Videó: Totti eláztatta De Rossit, aki nem vette a poént (She)
Mint beszámoltunk róla, a hatalmas esőzés miatt a 11. percben félbeszakadt a Roma–Parma mérkőzés az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A találkozó előtt vicces kedvében volt Francesco Totti, aki a vizes fűbe belerúgva lelocsolta Daniele De Rossit, ám a középpályás nem vette a poént. Íme!
febr. 3
11:18
La Liga: Ronaldo hibázott, de a kiállítás túlzás volt - Xabi Alonso (Agroinform)
A Real Madrid 1-1-re végzett az Athletic Bilbao otthonában a spanyol bajnokság 22. fordulójának vasárnapi meccsén.
febr. 3
11:19
Női röpi: morális okok miatt távozik a szövetségi kapitány (She)
Már nem Hollósy László a magyar női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya: a szakembert munkáját megköszönte a Magyar Röplabdaszövetség (MRSZ).
febr. 3
11:21
DVTK: szerződtették a szerb próbajátékost - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött Lazar Marjanoviccsal. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a 24 éves szerb középpályás hány évre írt alá Diósgyőrben.
febr. 3
11:23
Képgaléria: Böhn nyakában az Eb-bronz és Görbicz Anita (She)
A 2012-es szerbiai Európa-bajnokságon bronzérmes helyen végzett a magyar női kézilabda-válogatott Karl Erik Böhn szövetségi kapitány irányításával. A vasárnap elhunyt norvég szakemberre a kontinensbajnokságon készített képekkel emlékezünk. Kattintson a képre, és tekintse meg a Karl Erik Böhnről készített galériát!

Keresés