2014. február 27. csütörtök

febr. 27
0:27
UEFA Ifjúsági Liga: bombagóllal nyolc között a Real (She)
Aleix Febas 95. percben lőtt bombagóljával a Real Madrid 2–1-re legyőzte a Napolit, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó UEFA Ifjúsági Ligában.
febr. 27
0:45
NS: Leandro újra kerettag; Berki harapósabb, mint valaha - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
febr. 27
1:03
BL: Ancelotti tökéletes mérkőzésről beszélt (She)
A Real Madrid 6–1-re nyert a Schalke otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán, nem csoda, hogy a spanyol csapatot irányító Carlo Ancelotti tökéletes mérkőzésről beszélt a lefújás után.
febr. 27
1:07
BL: Mourinho elhívta vacsorázni Mancinit (She)
Roberto Mancini, a Galatasaray vezetőedzője és a Chelsea-t irányító José Mourinho is ellentétes félidőkről beszélt a két csapat BL-nyolcaddöntőjét követően.
febr. 27
1:21
Taktikai Zóna: Öt dolog, ami megváltozott a Realnál Mourinho óta (Agroinform)
Hasít a Madrid, rá sem lehet ismerni Mourinho Realjára. De vajon mi Ancelotti titka?
febr. 27
7:03
F1: az utolsó kollektív teszt 1. napja körről körre (She)
Csütörtöktől vasárnapig tartják meg Bahreinben a Formula–1-es csapatok utolsó, idény előtti kollektív tesztelését, amelyen a csapatok többségének az lesz a célja, hogy elérje, autója teljesíteni tudjon megszakítás nélkül egy versenytávot, méghozzá a szabályokban rögzített 100 kilogramm üzemanyaggal. Akinek ez nem sikerül, bizonyos szempontból vakon utazik majd a két hét múlva esedékes melbourne-i…
febr. 27
7:21
NHL: 2-4-ről nyert a Kings, kikapott a Boston (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Los Angeles Kings kétgólos hátrányból felállva 6–4-es győzelmet aratott a Colorado Avalanche ellen, míg a Boston Bruins – bár egy perccel a vége előtt még vezetett – hosszabbítás után alulmaradt a Buffalo Sabres vendégeként.
febr. 27
7:39
NBA: sorozatban három vereségnél jár az Oklahoma (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján az Oklahoma City Thunder tízpontos vereséget szenvedett a Cleveland Cavalierstől, így a 2008–2009-es szezon óta először kapott ki zsinórban három hazai találkozón. A Portland utolsó negyedbeli sziporkázását – a Trail Blazers a záró játékrészben 42 pontot termelt, ahogy egyébként a Cavs is – a Brooklyn Nets…
febr. 27
8:15
Tenisz: Ferrer 250. sikere, Murray is nyert (She)
Az acapulcói férfi tenisztorna második fordulójában az első helyen kiemelt David Ferrer két szettben felülmúlta honfitársát, Feliciano Lópezt, így pályafutása 250. sikerét aratta kemény pályán. A világranglista negyedik helyén álló Ferrer egyébként legutóbb a 2010-es US Openen kapott ki spanyol játékostól, azóta sorozatban 40 győzelemnél jár ellenük – már ha nem számítjuk a Rafael Nadal elleni…
febr. 27
8:15
Elhunyt Novák Dezső (Metropol)
A magyar labdarúgás egyik legeredményesebb egyénisége 75 éves volt.
febr. 27
8:33
Videó: északírek, azaz a Premier League nagy kárvallottjai (She)
A 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőcsoportjainak vasárnapi sorsolásán a magyar válogatott Észak-Írországot kapta az ötödik kalapból. A két válogatott között számtalan hasonlóság van. Hogy mik ezek? Az NSO Tv videójából kiderül.
febr. 27
8:35
El: Gulácsiék ma kiejthetik az Ajaxot - program (She)
Csütörtökön tizenhat mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Európa-liga 2013–2014-es idénye: eldől, mely klubok jutnak be a nyolcaddöntőbe. Gulácsi Péter csapata, az osztrák Salzburg háromgólos előnyről várja az Ajax elleni hazai visszavágót, Köteles László és a Genk pedig gól nélküli első meccs után, immár új edzővel fogadja az orosz Anzsit.
febr. 27
8:51
NBA: otthon nem villog az Oklahoma (Metropol)
A mezőny második legjobb mérlegével rendelkező Oklahoma City sorozatban harmadik hazai mérkőzését vesztette el.
febr. 27
8:52
Euroliga: Simázhat a Barcelona és a Real Madrid (Agroinform)
A Barca törököt, míg a Királyi Gárda szerbet verhet az Euroliga e heti fordulójában.
febr. 27
8:53
Megszakadt a Vancouver rossz sorozata (Metropol)
A Vancouver Canucks 1-0-ra nyert a vendég St. Louis Blues ellen az NHL szerdai játéknapján.
febr. 27
8:54
Bajnokok Ligája: Ez volt a tökéletes meccs - Ancelotti (Agroinform)
A Schalke vezetőedzője szerint legalább a szurkolóik Bajnokok Ligája-fokozatba kapcsoltak, ha a csapata nem is.
febr. 27
8:55
Nagyobb állami támogatást kaphat a síszövetség (Metropol)
Miklós Edit svájci világkupa-futamon folytatja.
febr. 27
9:09
Videó: félfordulatos Rudolf-bomba döntött a Loki ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első felvonásán gól nélküli első félidőt követően négy perc alatt két bombagól is született Győrben a bajnoki címvédő ETO és a listavezető DVSC mérkőzésén, a győztes találatot pedig Rudolf Gergely szerezte a hajrában. Tekintse meg a meccs összefoglalóját!
febr. 27
9:27
Ligakupa: Gomes szerint jó kezdet volt a szerdai meccs (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Videoton hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Kaposvárt. A fehérváriakat irányító José Gomes szerint teljesen megérdemelt a sikerük, míg a Rákóczi vezetőedzője, Selymes Tibor úgy véli, nem okoztak csalódást fiatal játékosai – derül ki a vidi.hu-nak adott nyilatkozatokból.
febr. 27
9:29
Videó: a Sion Vanczák pöccintésével vezetett (She)
Mint beszámoltunk róla, a Sion hazai pályán 3–0-ra nyert a Young Boys ellen a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalának 23. fordulójában. A sioniak bravúros győzelméből Vanczák Vilmos góllal vette ki a részét. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
febr. 27
10:03
Öttusa vk: két magyar a női döntőben (Metropol)
Földházi Zsófia és Kovács Sarolta bejutott a döntőbe az öttusázók idei első világkupaversenyén, Acapulcóban.
febr. 27
10:21
BL: A döntetlen Mourinho szerint nem rossz, Mancini szerint jó (Infostart)
Roberto Mancini jó, José Mourinho pedig nem rossz eredményként értékelte azt, hogy az általuk irányított csapat, a Galatasaray, illetve a Chelsea 1-1-es döntetlent játszott egymással a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának szerdai első mérkőzésén.
febr. 27
10:21
Vb 2014: Prandelli még 4 évig maradhat olasz kapitány (She)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint Cesare Prandelli meghosszabbíthatja a szerződését az Olasz Labdarúgó-szövetséggel (FIGC), és további négy évig vezetheti szövetségi kapitányként a válogatott munkáját.
febr. 27
10:21
Bajnokok Ligája: A Real egyből topfavorittá lépett elő? (Agroinform)
A nyolcaddöntők előtt a végső győzelemre esélyesnek tartott csapatok győztek. Hogy reagáltak erre a fogadóirodák?
febr. 27
10:23
Videó: Futács gólja kevés volt, Fótyik duplázott (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Mezőkövesd hazai pályán 3–1-re legyőzte a DVTK-t. Tekintse meg az összecsapás összefoglalóját!
febr. 27
10:39
Női kézi: Woltering marad, újra együtt K. Bulatoviccsal? (She)
A Handball Montenegro híre szerint szépen formálódik az ismét nagy terveket szövögető Buducsnoszt Podgorica kerete a következő szezonra, miután sikerült megállapodni a klasszis német kapussal, Clara Wolteringgel a lejáró szerződése meghosszabbításáról.
febr. 27
10:57
Videó: Futács gólja kevés volt, Fotyik duplázott (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Mezőkövesd hazai pályán 3–1-re legyőzte a DVTK-t. Tekintse meg az összecsapás összefoglalóját!
febr. 27
10:59
Barcelona: Zubizarreta csábítja a horvát szupertehetséget (She)
Horvát lapértesülések szerint Zágrábban tartózkodik Andoni Zubizarreta, a Barcelona labdarúgócsapatának sportigazgatója, hogy tárgyalásokat folytasson a Dinamo Zagrebbel.
febr. 27
11:01
Kaposvár: eltűnt a keresztszalag, padlón a játékos (She)
Horváth Tamás, a Kaposvári Rákóczi labdarúgója az egész tavaszi idényt kihagyja térdműtétét követően. A játékos nagyon elkeseredett, az orvosok szerint legalább fél évig tart a felépülése.
febr. 27
11:03
Honvéd: a szerencsés Lupoli türelmet kér (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a szezon végéig szóló szerződést kötött Arturo Lupolival, aki korábban az Arsenalban és a Fiorentinában is megfordult. A 26 esztendős támadó klubja hivatalos honlapjának elmondta, szerencsésnek érzi magát, hogy a kispesti együttes játékosa lehet, de türelmet kér a szurkolóktól, mert a beilleszkedéshez időre lesz…
febr. 27
11:15
Videó: „véletlen” gól a korábbi spanyol bajnoktól (She)
Őrült incidens történt a grúz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Dinamo Tbiliszi–Szioni Bolniszi mérkőzésen. A találkozó 72. percében a vendégek egyik játékosa a földön maradt, a Dinamo spanyolja, Xisco Munoz pedig vissza szerette volna adni a labdát, ám a lövése kaput talált. A hazaiak az esetet követően a fair play jegyében jártak el, és engedtek egy gólt az ellenfélnek. A…
febr. 27
11:17
Fogadási csalás: maradnak rács mögött K. Zoltánék (She)
A Pesti Központi Kerületi Bíróság meghosszabbította a fogadási csalási ügyekben meggyanúsított K. Zoltán és L. Mátyás előzetes letartóztatását, így a gyanúsítottak május 28-ig rács mögött maradnak.
febr. 27
11:19
Eb 2016: Santos távozik, új görög kapitány a vb után (She)
A várakozásoknak megfelelően nem fogadta el Fernando Santos, a görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Görög Labdarúgó-szövetség (EPO) szerződéshosszabbítási ajánlatát, és a nyári brazíliai világbajnokság után távozik a posztjáról.
febr. 27
11:51
Inter: megegyeztek Vidiccsel, Arsenal-védő is jön? (She)
A La Gazetta dello Sport értesülési szerint mindenben megegyezett az olasz élvonalbeli Internazionale Nemanja Vidiccsel, a Manchester United védőjével. A szerb futballista a nyáron állítólag hároméves szerződést ír alá a milánói csapattal.
febr. 27
11:51
Sajkacsonttörést szenvedett a Szeged kézilabdása (Metropol)
Hat-nyolc hétig nem játszhat Vladimir Vranjes. A kezét már gipszbe tették.
febr. 27
11:51
Karrier: Müllert egyelőre nem érdekli a Barcelona (Agroinform)
A Barcelona elnöke, Josep Bartomeu állítólag zöld utat adott Thomas Müller átigazolására.
febr. 27
12:09
Videó: Antal-bravúr, majd hasast dobva fejes gól (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Videoton hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Kaposvárt. Tekintse meg a meccs összefoglalóját a vidi.hu felvételén!
febr. 27
12:11
Vb 2014: a brazilok félidőben átöltöznek Dél-Afrika ellen (She)
A brazil labdarúgó-válogatott a dél-afrikai nemzeti csapat ellen, március 5-én mutatja be meccskörülmények között a világbajnokságra szánt hivatalos mezeit.
febr. 27
12:13
FTC: elküldték az ukrán próbajátékost (She)
Már nem teszteli Vitalij Balasovot a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros – árulta el a Magyar Hírlapnak Thomas Doll vezetőedző. A német tréner beszélt továbbá a tavaszi célokról és a téli átigazolásokról is.
febr. 27
12:27
Férfi kézi: hetekre kidőlt a Szeged válogatott beállósa (She)
Hat-nyolc hétig nem játszhat Vladimir Vranjes, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának bosnyák válogatott beállósa.
febr. 27
12:27
Kézilabda: Sajkacsonttörést szenvedett a Szeged válogatott beállósa (Agroinform)
Hat-nyolc hétig nem játszhat Vladimir Vranjes, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának bosnyák válogatott beállósa.
febr. 27
12:29
Női kosár Euroliga: a Sopron a Szpartak ellen (She)
A 2007 és 2010 között a sorozatot egymás után négyszer megnyerő Szpartak Moszkva ellen vívja a nyolcaddöntőt a Sopron a női kosárlabda Euroligában.
febr. 27
12:29
Sportfogadás-suli: Mikor éri meg nagy underdogra fogadni? (Agroinform)
A Sportfogadás Suli legújabb részében a tenisz világában néztünk szét!
febr. 27
12:45
Műrepülés: Air Race-rajt három év után Besenyeivel (She)
Három év szünet után a hétvégén Abu-Dzabiban újraindul a világ legjobb műrepülőit felvonultató sorozat, a Red Bull Air Race, melyben Magyarországot ebben a szezonban is Besenyei Péter képviseli.
febr. 27
12:45
Manchester United: Pocsék szezont futunk - Van Persie (Agroinform)
Robin van Persie ismét kifakadt: a holland csatár pocséknak nevezte a Manchester United szezonbeli teljesítményét.
febr. 27
12:47
Forma-1: A Red Bullnál csak a Marussia és a Caterham rosszabb? (Agroinform)
Gary Anderson egykori F1-es tervező szerint igen. A legjobb a Mercedes, mögöttük a McLaren és a Force India jön.
febr. 27
13:03
Három év szünet után újra Air Race Besenyeivel (Infostart)
Három év szünet után a hétvégén Abu-Dzabiban indul újra a világ legjobb műrepülőit felvonultató sorozat, a Red Bull Air Race, melyben Magyarországot ebben a szezonban is Besenyei Péter képviseli.
febr. 27
13:03
MU: Mindannyian Moyes mögött állunk - Evra (She)
Mindannyian a nyáron kinevezett menedzser, David Moyes mögött állnak a Manchester Unitednél – mondta Patrice Evra, az angol bajnoki címvédő francia balhátvédje, akinek a szerződése a szezon végén lejár csapatánál.
febr. 27
13:05
Videó: bravúr - Casillas kivédte Draxler szemét (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében Szalai Ádám együttese, a Schalke 04 a Veltins-Arenában a Real Madridot fogadta, és a vendég spanyolok 6–1-re győztek. A találkozón azért a „királyiak" kapusának, Iker Casillasnak is volt dolga, amikor a 14. percben Farfán bal oldali beadása után Draxlerrel állt szemben, a német mégsem talált be öt méterről – Casillas bravúrral védett. Íme!
febr. 27
13:21
Világfutball: Kína francia kapitányt választott (She)
A francia Alain Perrin lett a kínai labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya – jelentették be az ázsiai ország futballvezetői.

Keresés