2014. február 6. csütörtök

febr. 6
0:09
Olasz Kupa - Legyűrte a Roma a Napolit (Infostart)
Az AS Roma hazai pályán nyert a Napoli ellen a labdarúgó Olasz Kupa elődöntős párharcának szerda esti első mérkőzésén.
febr. 6
0:09
Eurofoci: Megyeri padozott, posztriválisa hosszabbított (She)
Megyeri Balázs ezúttal is a kispadról nézte végig az Olympiakosz labdarúgócsapatának bajnokiját: a pireuszi gárda 2–0-ra nyert otthon a Panioniosz ellen a görög élvonal 23. fordulójában.
febr. 6
0:27
A Barcelona is nyert a Király Kupában (Infostart)
A Barcelona hazai környezetben két góllal verte a Real Sociedadot a labdarúgó Király Kupa elődöntős párharcának első összecsapásán.
febr. 6
0:27
Videó: parádés gólokkal nyert a Roma a Napoli ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén az AS Roma hazai pályán 3–2-re legyőzte a Napolit. Íme, a találkozó összefoglalója!
febr. 6
4:03
Dolgozni akar a bundaügy vádlottja (Blikk)
Budapest — A szabadba vágyik és dolgozni akar Schultz László (39). A labdarúgást övező fogadási botrányban vesztegetéssel és számítógépes csalással vádolt korábbi focista 22 hónap börtön után tavaly április óta otthonában él házi őrizetben. Csak különleges engedéllyel távozhat a szülei házából, ahol naponta kétszer ellenőrzik a rendőrök. Utoljára januárban hagyhatta el a lakást, amikor a…
febr. 6
4:21
Nálunk vadászott Baggio (Blikk)
Fülöpszállás — Régen a futballpályákon a kapusokat riogatta, ma már vadakra les Roberto Baggio (46). Az 1993-ban Aranylabdát kapó korábbi olasz válogatott futballista visszatérő vendég hazánk vadvizes tájain. Az egykoron többek között a Fiorentinát, a Juventust, a Milant és az Internazionalét is erősítő, „Copfocskának" becézett csatár az elmúlt napokban a Kiskunságon töltött egy hosszú…
febr. 6
5:33
Az utolsó pillanatig testvére mellett volt Böhn húga (Blikk)
Sandefjord — A testvéri szeretet adott erőt Karl Erik Böhnnek (†48) a leukémiával vívott harcban. A magyar női kézilabda-válogatott norvég szövetségi kapitánya mellett mindig ott volt húga, Vigdis (43).
febr. 6
7:03
Ma már megkezdődnek a versenyek Szocsiban (Metropol)
Szocsi – A holnapi ünnepélyes megnyitó előtt három sportágban kezdődnek meg a versenyek.
febr. 6
7:39
NHL: gödörben az Anaheim, öt gólig jutott a Pittsburgh (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoport listavezetője, a Pittsburgh Penguins magabiztos győzelmet aratott a ligautolsó Buffalo Sabres otthonában, míg a nyugati éllovas Anaheim Ducks sorozatban harmadszor kapott ki hazai pályán, ezúttal a címvédő Chicago Blackhawkstól. A San Jose túlórában győzte le a Dallast.
febr. 6
7:57
Szocsi 2014: szexi hódeszkás is kezd ma - a nyitó nap programja (She)
Bár a hivatalos megnyitóünnepségre csak február 7-én, pénteken magyar idő szerint 17.14-kor kerül sor, a téli olimpia küzdelmei már csütörtökön megkezdődtek Szocsiban. A hódeszkások kezdtek a legkorábban: magyar idő szerint 7 órakor indult a selejtező.
febr. 6
7:59
NBA: feltámadt a Spurs; hiába a Griffin-parádé (She)
Tizenkét mérkőzéssel folytatódtak a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) küzdelmei: az első félidőben 70 pontot szerző Los Angeles Lakers véget vetett hétmeccses nyeretlenségi sorozatának, míg a San Antonio Spurs tizenhét pontos hátrányból felállva, hosszabbítás után győzedelmeskedett a Washington otthonában. Az Oklahoma a negyedik negyedben döntötte el a Minnesota elleni mérkőzést,…
febr. 6
8:15
NBA: feltámadt a Spurs, hiába a Griffin-parádé, javított a Lakers (She)
Tizenkét mérkőzéssel folytatódtak a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) küzdelmei: az első félidőben 70 pontot szerző Los Angeles Lakers véget vetett hétmeccses nyeretlenségi sorozatának, míg a San Antonio Spurs tizenhét pontos hátrányból felállva, hosszabbítás után győzedelmeskedett a Washington otthonában. Az Oklahoma a negyedik negyedben döntötte el a Minnesota elleni mérkőzést,…
febr. 6
8:51
Paks: a teljes tavaszi szezont kihagyhatja a védő (She)
Az MVM-Paks labdarúgócsapatának védője, Nyári Tibor súlyos sérülést szenvedett a Vasas elleni felkészülési meccsen, így nem utazhat el csapata törökországi edzőtáborába, úgy tűnik, a teljes tavaszi szezont ki kell hagynia.
febr. 6
8:51
Közelebb a döntőhöz a Barcelona (Metropol)
A Barcelona hazai környezetben két góllal verte a Real Sociedadot a labdarúgó Király Kupa elődöntős párharcának első összecsapásán.
febr. 6
8:53
NB III: az Egri FC-t kizárták az átigazolásokból (She)
Kizárta az NB III-as Egri FC-t az átigazolási jogból az MLSZ fegyelmi bizottsága, amíg a klub nem egyenlíti ki Varga Máté labdarúgóval szembeni tartozását.
febr. 6
8:55
Videó: a Véber-stílus nem mehet az eredményesség rovására (She)
Négy győzelem, három döntetlen, egy vereség – eddig ez a mérlege a Mezőkövesd labdarúgócsapatának a téli felkészülési időszakban. A Diósgyőrből átigazoló Takács Péter szerint a Mezőkövesd a játékával színesítheti az NB I mezőnyét, ám ez nem mehet az eredményesség rovására.
febr. 6
9:09
Valencia: a Porto argentin válogatott védője érkezik (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Valencia hivatalos honlapján jelentette be, hogy ötéves szerződést kötött Nicolás Otamendivel, a Porto argentin válogatott középhátvédjével, aki a nyáron csatlakozik új csapatához.
febr. 6
9:27
Ajánló: a Fradi cseh, a PAFC spanyol csapattal meccsel (She)
Csütörtök délután lejátssza utolsó törökországi felkészülési mérkőzését a labdarúgó NB I tavaszi szezonjára készülő Ferencváros, amely a cseh első osztályú Sigma Olomouccal találkozik. A Spanyolországban edzőtáborozó Puskás Akadémia ötödosztályú ellenféllel csap össze, míg a Kecskemét az NB II-es Békéscsabát fogadja.
febr. 6
9:29
Videó: Pepe gusztustalan dolgot művelt a kupaderbin (She)
A spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Real Madrid a bajnoki éllovas Atlético Madridot fogadta, és megnyugtató, három nullás győzelmet aratott. A találkozón a „királyiak” védője, Pepe újra megmutatta arca csúnyábbik felét, s egy szögletnél egyszerűen Diego Costára fújta az orrát. Íme!
febr. 6
9:31
Női kézi: „Tomori még nincs a csúcson, képes fejlődni” (She)
Szörnyi Attila, a Ferencváros szerződéskötés előtt álló válogatott kézilabdázója, Tomori Zsuzsanna menedzsere a Digi Sport Reggeli start című műsorában elmondta: az átlövő még nincs csúcson, fejlődőképes, ami lényeges szakmai szempont a szerződéskötésnél. Miként az is, hogy kedvenc pozíciójában, balátlövőként szeretne a mostaninál több játékpercet kapni.
febr. 6
9:33
Röplabda: teremhiány miatt is csúszik a PEAC-Vegyész meccs (She)
Múlt vasárnap a rossz időjárási körülmények és útviszonyok miatt elmaradt a férfi röplabda NB I alapszakaszának záró napjára kiírt Vannet-PTE-PEAC–Vegyész RC-Kazincbarcika összecsapás, amit a pécsiek teremgondja miatt csak február 15-én fognak pótolni.
febr. 6
10:03
Szocsi 2014: a rendezés nem befolyásolja az adósságbesorolást (She)
Várhatóan semleges hatást gyakorol a héten kezdődő szocsi téli olimpia Oroszország reálgazdasági teljesítményére és hitelképességi megítélésére is – jósolták szerdai értékeléseikben londoni pénzügyi elemzők.
febr. 6
10:05
Videó: Lázár-bomba, hiába a kétgólos Újpest-előny (She)
Mint beszámoltunk róla, a Törökországban edzőtáborozó Újpest NB I-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a kazah Ordabaszival. A magyar csapat már két góllal is vezetett, de az ellenfél két tizenegyessel egyenlíteni tudott. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
febr. 6
10:06
Sportfogadás: BL-döntő? Inkább alpesi sí… - interjú Cesc18-cal (Agroinform)
Cesc18, avagy a hatharom.com egyik tippmestere készséggel mesélt nekünk sportfogadói szokásairól, pályafutásáról.
febr. 6
10:07
DVSC: az épülő stadion nagy tetszést váltott ki Barcelonában (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, néhány napos tanulmányúton vett részt Barcelonában a Debreceni Labdarúgó Akadémia (DLA) küldöttsége, amely elsősorban az FC Barcelona utánpótlásképzését tanulmányozta. A látogatásról Szima Gábor, a DVSC elnöke a klub hivatalos honlapján osztotta meg tapasztalatait, amely során kiderült, hogy az épülő debreceni stadion nagy tetszést váltott ki a helyiek…
febr. 6
10:08
VB 2014: Falcao, Walcott és a többiek - akikre lesújtott az átok (Agroinform)
A labdarúgók rettegett sérülése, a térdszalagszakadás idén is jó néhány csillagot megfoszthat a vb-részvételtől.
febr. 6
10:09
Szocsi 2014: Washington fogkrémbombákra figyelmeztet (She)
Az amerikai belbiztonsági minisztérium arra figyelmeztette a Szocsiba járatokat indító légitársaságokat, hogy terroristák fogkrémes tubusokban próbálhatnak meg robbanóanyag-komponenseket felcsempészni repülőgépekre – közölte híroldalán az ABC televízió.
febr. 6
10:10
Átigazolás: Argentin válogatottal erősített a Valencia (Agroinform)
Ötéves szerződést kötött a Porto védőjével, Nicolás Otamendivel a Valencia.
febr. 6
10:21
NB II: aláírt a korábbi Vasas-védő Sopronban - hivatalos (She)
Amint azt a Nemzeti Sport Online előrevetítette, Katona Máté megegyezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE vezetőségével. A 24 éves balhátvéd másfél éves szerződést írt alá a soproniakhoz.
febr. 6
10:39
Videó: Messi óriási köténnyel verte át a Sociedad-védőt (She)
A spanyol Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Barcelona 2–0-ra legyőzte a Real Sociedad együttesét. A találkozón Lionel Messi gyönyörű kötényt adott a Sociedad védőjének. Íme!
febr. 6
10:41
Honvéd: Bonazzoli a nagy ajánlatról és a maradásról (She)
Emiliano Bonazzoli a következő szezon végéig is maradhat a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd játékosa. A klub Facebook-oldalának beszámolójából kiderül, hogy a korábbi olasz válogatott csatárnak volt ajánlata többek között a Serie B-ből is.
febr. 6
10:57
Szocsi 2014: túl veszélyes volt a pálya az olimpiai bajnoknak (She)
Bár a megnyitóünnepség csak pénteken lesz, a hódeszkások lejtő stílus versenyszámának selejtezőjével megkezdődött az oroszországi Szocsiban a XXII. téli olimpia.
febr. 6
10:59
Újpest: Kabát jobban van, a társak után repül Belekbe (She)
A Törökországban edzőtáborozó Újpest labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy a betegség miatt otthon maradó Kabát Péter már jobban érzi magát, így csütörtökön a társak után repül Belekbe.
febr. 6
11:01
NB II: néggyel bővült a Csaba kerete, Pataki ügye függőben (She)
Már biztos, hogy Bagi István, Gajdos Zsolt, Károly Bálint és Thomas Prasler a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsabát erősíti a tavaszi szezonban, míg pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a kiszemeltek közül Pataki Zsolt nem lesz a lila-fehérek labdarúgója – számolt be róla a klub honlapja.
febr. 6
11:15
Videó: az alagút végén - a válogatott védő már erőnléti edzésen (She)
Rehabilitációs és erőnléti edzések segítségével izzadhat le nap mint nap Takács Ákos. A Győri ETO FC hátvédjének térdműtét utáni felépülését Holanek Zoltán, Radó Krisztina és Gál Bence segítik.
febr. 6
11:17
Anglia: „Tőzsér nem egy Iniesta, de rá van szükség” (She)
Jó igazolás volt Tőzsér Dániel az angol másodosztályú Watford labdarúgócsapatának – írja egy helyi lap, mely titkon reménykedik benne, hogy a klub a feljutásért küzd a szezon végén. A magyar középpályás kölcsönbe érkezett az idény végéig a Genoától.
febr. 6
11:18
Sportfogadás-suli: Hogyan fogadjunk síugrásra? (Agroinform)
A cikkünkben egy fogadó szemszögéből igyekszünk betekintést nyújtani a síugrás világába.
febr. 6
11:19
Szocsi 2014: rövid műsor után felvonták a magyar zászlót (She)
Felvonták a magyar lobogót csütörtökön a szocsi téli játékok tengerparti olimpiai falujában. A mintegy húszperces ünnepség a magyar csapat bevonulásával kezdődött, a sportolóknak és vezetőknek önkéntesek álltak sorfalat, miközben kis magyar zászlókat lengettek.
febr. 6
11:33
Paks: „Nem hiszem, hogy annyi gólt szerzek, mint az ősszel” (She)
A 31. életévét kedden betöltő Simon Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM-Paks gólkirályjelöltje klubja hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, hogy mivel kevesebb meccs vár rájuk a tavasszal, mint az ősszel, nem hiszi, hogy megduplázná eddigi góljai számát, továbbá kudarcként élné meg, ha nem sikerülne az első nyolc között végeznie csapatával.
febr. 6
11:51
Gyász: elhunyt Kimi Räikkönen menedzsere (She)
Hetvenéves korában elhunyt David Robertson, Kimi Räikkönen egyik menedzsere, aki a finn pilóta mellett Jenson Buttont is a Formula–1-be segítette.
febr. 6
11:54
Spanyol foci: Ancelotti és Simeone is erős Realt látott (Agroinform)
A Real Madrid szerda este 3-0-s győzelmet aratott az Atlético Madrid ellen a Király Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.
febr. 6
12:09
FTC: Pavlovic bizonyítana, az Európa-liga a célja (She)
A Werder Brementől érkező Mateo Pavlovic nagy bizonyítási vággyal igazolt a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvároshoz. A 23 éves horvát védő nem titkolt szándéka, hogy a magyar csapattal bejusson az Európa-ligába.
febr. 6
12:09
Neves írók a véleménynyilvánítás korlátozása ellen (Metropol)
A több mint kétszáz neves író nyílt levélben szólította fel Oroszországot a véleménynyilvánítás szabadságának tiszteletben tartására.
febr. 6
12:11
NB II: nem vállalta a próbajátékot a rutinos csatár (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda érdeklődik az egykori Vasas-támadó, Gyánó Szabolcs iránt. A legutóbb Ausztriában futballozó 34 esztendős csatár azonban nem vállalta a próbajátékot, így pedig nem szerződhet a klubhoz.
febr. 6
12:11
Felvonták Szocsiban a magyar zászlót (Metropol)
A magyaroknak rendezett ceremónián Irina Szluckaja, az olimpiai falu alpolgármestere köszöntette a csapatot.
febr. 6
12:27
Átigazolások: a litván bajnoknál az FTC volt brazilja (She)
A litván bajnok Zalgiris Vilnius labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Andrezinho, a Ferencváros korábbi brazil légiósa. A 27 éves középpályás a klub hivatalos honlapja szerint már megérkezett, ám szerződését még nem írta alá.
febr. 6
12:29
Mezőkövesd: a próbázók megfeleltek, Vermest várják (She)
A Mezőkövesd labdarúgócsapatának szakmai stábja javasolta a két próbajátékos, Menyhért Ádám és Szilvási Zoltán szerződtetését, és szóban már meg is egyeztek velük a vezetők – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
febr. 6
12:30
Tipp: Horvát házi derbiből húznánk hasznot (Agroinform)
A zágrábi keménypályás torna csütörtöki játéknapján Karlovic és Dodig összecsapása tartogat értéket.
febr. 6
12:31
Videó: Neymar a fejét fogta Messi bődületes kapufájánál (She)
A spanyol Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Barcelona 2–0-ra legyőzte a Real Sociedad együttesét. A találkozót Neymar és Bartra is a lelátóról nézték, s egy-egy jelenet heves reakciót váltott ki belőlük. Íme!
febr. 6
12:32
Premier League: Nincs pánik a Unitednél, csak lépéskényszer (Agroinform)
A United a Chelsea és az Arsenal legjobbját is megvette, mégis tovább kell költenie a siker érdekében. Miért?

Keresés