2014. február 6. csütörtök

febr. 6
12:45
Ammann lehet az első ötszörös síugró olimpiai bajnok (Metropol)
A svájci síugró a normál-, valamint a nagysánc címvédője, és 2002-ben szintén ezekben a számokban nem talált legyőzőre.
febr. 6
13:03
Női kézi BL: Görbicz a Ljubljanát másolná Norvégiában (She)
Görbicz Anita szerint péntek este a Larvik otthonában esedékes Bajnokok Ligája-mérkőzésen a Győri Audi ETO KC-nak a Ljubljana múlt heti produkcióját kell lemásolnia, és akkor két ponttal távozhat a 20 órakor kezdődő találkozóról.
febr. 6
13:05
Inter: az új tulajdonos kirúgta a sportigazgatót (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülési szerint menesztették Marco Brancát, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter sportigazgatóját. A szakvezető 2002 óta dolgozott a klubnál, melynek korábban játékosa is volt.
febr. 6
13:06
Bayern München: Közeleg Schweinsteiger visszatérése (Agroinform)
Szerdán már társaival közösen tréningezett a Bayern München német válogatott középpályása.
febr. 6
13:21
Szocsi 2014: Blatter beszólt a NOB-nak, orosz visszaélések (She)
Minden második orosz szerint visszaélések történtek a szocsi olimpia építkezései során – erről egy felmérés tanúskodik. A Levada Központ kutatói által megkérdezett oroszok 38 százaléka szerint a téli olimpiára is csak azért volt szüksége az országnak, hogy elverje a pénzt. Olimpiai hírcsokrunkból megtudhatja, mit szólt be Sepp Blatter a NOB-nak, edz-e már a jamaicai bobcsapat, melyik cég…
febr. 6
13:23
Videó: ettől a pályától rettent meg az olimpiai bajnok (She)
Mint beszámoltunk róla, a hódeszkások lejtő stílus versenyszámának selejtezőjével megkezdődött az oroszországi Szocsiban a XXII. téli olimpia. A versenyben nem indult el az amerikaiak kétszeres olimpiai bajnoka, Shaun White. A sportoló túlságosan veszélyesnek tartotta a versenypályát, amelyet a selejtezőben 10. helyezett Alekszej Szoboljev fejre rögzíthető kamerával megörökített. Íme!
febr. 6
13:24
Spanyol foci: Még nem dőlt el a párharc - Gerardo Martino (Agroinform)
Az FC Barcelona 2-0-ra verte otthon a Real Sociedadot a labdarúgó Spanyol Király Kupa elődöntőjének első meccsén.
febr. 6
13:25
Rio 2016: májusban kezdődik a triatlonosok kvalifikációja (She)
Májusban kezdődik és két évig tart a triatlonosok kvalifikációs versenysorozata a 2016-os olimpiára. A nemzetközi sportági szövetség (ITU) közlése szerint a pekingihez és a londonihoz képest nem változik a létszám, Rio de Janeiróban is 55 férfi, illetve női triatlonos indulhat.
febr. 6
13:39
Király-kupa: Simeone gratulált; Jesé tökéletes passzról beszélt (She)
Dacára annak, hogy a labdarúgó Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Real Madrid hazai pályán megnyugtató, háromgólos előnyt harcolt ki az Atlético Madrid ellen, a mérkőzést követően a főszereplők hangsúlyoztak, még nem dőlt el a továbbjutás kérdése. Diego Simeone, a vesztes fél vezetőedzője gratulált a hazaiak sikeréhez, míg a „királyiak” második gólját szerző Jesé argentin…
febr. 6
13:57
F1: Marko biztos a Red Bull javulásában, Newey nem annyira (She)
Igyekszik nyugalmat árasztani magából Helmut Marko, a Red Bull Formula–1-es tanácsadója, aki szerint volt már bajban a csapat a korábbi években, mégis világbajnok lett. Az autót tervező Adrian Newey nem olyan biztos abban, hogy össze lehet hasonlítani az esetet a múltban történtekkel.
febr. 6
13:59
Felkészülés: FTC-Sigma Olomouc élőben az NSO-n! (She)
A Törökországban edzőtáborozó Ferencváros labdarúgócsapata csütörtökön újabb felkészülési mérkőzést vív. A zöld-fehérek ellenfele a cseh élvonalbeli Sigma Olomouc lesz. Kövessék találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 6
14:15
Videoton: José Gomes középpályást még igazolna (She)
A szombattól edzőtáborba vonuló Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője, José Gomes a holnapi spanyolországi elutazást megelőzően nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak arról, tervez-e erősítéseket a téli szünetben, hátráltatja-e a felkészülést, hogy több játékosa a válogatottal edzőtáborozott az elmúlt napokban.
febr. 6
14:15
Furcsaságok Szocsiban (Metropol)
A Twitteren a SochiProblems csatorna gyűjti az észtervételeket: leszakadó karnis és kilincs, félkész hotelszobák, különleges busz.
febr. 6
14:18
Kézilabda: Nem aggódom a folytatás miatt - Ambros Martín (Agroinform)
Pénteken a győri lányok a régi ismerős Larvik otthonába vizitálnak, Görbicz Anitáék a két pontért utaznak Norvégiába.
febr. 6
14:33
Brazília: gyorsétteremláncot indít a Gremio futballklub (She)
Gyorsétteremláncot indít a brazil élvonalban szereplő Gremio labdarúgóklub.
febr. 6
14:33
Hatodik olimpiáján szerezhet érmet Zöggeler (Metropol)
Amennyiben vasárnap dobogós lesz a szocsi játékokon egyesben, Armin Zöggeler olasz szánkós sportági csúcstartóvá válhat.
febr. 6
14:35
Swansea: Kitiltottak, el sem köszönhettem - Laudrup (She)
Michael Laudrup perrel fenyegeti a Swansea Cityt, amely szerinte igazságtalanul járt el vele az elbocsátásakor. A dán szakember azt is kifogásolja, hogy kitiltották a Swansea intézményeiből, és még csak el sem köszönhet játékosaitól.
febr. 6
14:37
Vívás: erős mezőnnyel búcsúzik a tőr-vk Budapesttől (She)
A világranglista első 25 helyezettje közül 22 elindul a péntektől vasárnapig tartó budapesti WestEnd női tőrvilágkupán. Egy további – Mohamed Aida – is itt lesz, de ő csak a pástok mellől figyeli az eseményeket, mivel gyermeket vár - olvasható a Magyar Vívószövetség (MVSZ) honlapján.
febr. 6
14:51
Videó: Horváth nívósabb futballt csinálhat Győrben - Bognár (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Bognár György. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője ezúttal a Győri ETO FC körüli változásokról beszélt.
febr. 6
14:51
„Usain Bob” (Metropol)
A jamaicai bobcsapat kormányosa, Winston Watts szerint világ legjobb sprinteréből, Usain Boltból remek bobos lehet.
febr. 6
14:53
Férfi kosár MK: szolnoki sikerrel rajtolt a nyolcas döntő (She)
A Jászberény–Szolnok mérkőzéssel megkezdődött Pécsen a férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntője. A szolnokiak 17 pontos győzelemmel jutottak a pénteki elődöntőbe, amelyben az Alba Fehérvár–Kecskemét találkozó győztesével csapnak össze.
febr. 6
14:54
NB I: A Fradiból kerülne be a vb-keretbe az új igazolás (Agroinform)
A Werder Brementől kölcsönvett horvát védő a Fradiból verekedné be magát hazája válogatottjába.
febr. 6
14:56
Olasz foci: Mourinho kiáll Mazzarri és Seedorf mellett (Agroinform)
A Chelsea menedzsere, José Mourinho szerint Clarence Seedorfnak és Walter Mazzarrinak is időre van szüksége Milánóban.
febr. 6
15:09
Tengerpart és pálmafák a központi olimpiai faluban (Infostart)
Igen szokatlan látványt nyújt a tengerparton a központi olimpiai falu a sok pálmafával és kerékpárral a pénteken kezdődő szocsi téli ötkarikás játékokon.
febr. 6
15:09
Kaposvár: hét új játékos, André Alvest nem szerződtetik (She)
Lassan, de biztosan formálódik a Rákóczi tavaszi kerete. Illés János ügyvezető elnök arról tájékoztatta a kaposvári klub hivatalos honlapját, hogy hét új játékos már biztosan csatlakozott a csapathoz, ugyanakkor a korábban beharangozott brazil André Alves nincs közöttük.
febr. 6
15:27
Szocsi 2014: Usain Boltnak is van jövője a téli olimpiákon (She)
A szocsi téli olimpia szervezői 19. születésnapja alkalmából felköszöntötték Kónya Zsófia rövid pályás gyorskorcsolyázót, akit meglepett, hogy a koricsarnokban megszólalt egy ünnepi dal. Olimpiai hírcsokrunkban arról is beszámolunk, hogy szokatlan látvány a téli játékok központjában a sok pálmafa és a rengeteg kerékpáros. A jamaicaiak akár otthon is érezhetik magukat, és szívesen látnák a jövőben…
febr. 6
15:27
Születésnapján köszöntötték a korcsolyázót (Metropol)
Kónya Zsófia éppen edzésen volt a Jéghegy Korcsolyapalotában, amikor egyszer csak megszólalt egy születésnapi dal, majd átadtak neki egy plüss jegesmedvét.
febr. 6
15:45
Férfi kosár: a franciák átvennék Ukrajnától a 2015-ös Eb-t (She)
Az ukrajnai belpolitikai feszültség miatt megkérdőjeleződött a 2015-ös férfi kosárlabda Európa-bajnokság megrendezése északkeleti szomszédunknál, ezért a francia szövetség már jelezte, hogy vészhelyzet esetén szívesen átvállalná a torna lebonyolítását.
febr. 6
15:47
Videó: így lehet megállítani - földre döntötték Messit (She)
A spanyol Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Barcelona 2–0-ra legyőzte a Real Sociedad együttesét. A vendégek védője, Jon Gaztanaga Arrospide megtalálta az ellenszert Lionel Messi ellen. A spanyol egyszerűen földre döntötte az argentint. Íme!
febr. 6
16:03
Férfi kézi: Balogh és Blazevic hosszabbított Szegeden (She)
Két játékosával is szerződést hosszabbított a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick-Szeged: Balogh Zsolt kettő plusz egy, Alen Blazevic két évvel hosszabbított.
febr. 6
16:05
Haladás: sok a sérült, ezért elmarad az edzőmeccs (She)
Elmarad a Törökországból hazatérő Haladás labdarúgócsapatának péntekre tervezett edzőmeccse.
febr. 6
16:06
Kézilabda: Fantasztikus győzelemmel hangoltak a Veszprémre (Agroinform)
A német Bundesliga szerdai csúcsrangadóján a Rhein-Neckar Löwen 27-23-as győzelmet aratott a Flensburg otthonában.
febr. 6
16:21
Válogatott: Pintér megköszönte a kluboknak az áldozatvállalást (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Pintér Attila az MLSZ Tv-nek értékelte az eddigi közös munkát. A kapitány köszönetet mondott a kluboknak, hogy elengedték játékosaikat a törökországi edzőtáborba.
febr. 6
16:21
Balotelli az apja Raffaella gyerekének (Blikk)
Milánó — Az új frizurával hódító Mario Balotelli (23) hivatalosan is apa lett.
febr. 6
16:21
Szerződést hosszabbított két sztárjával a Pick Szeged (Metropol)
Szerződést hosszabbított két válogatott játékosával, Balogh Zsolttal és a horvát Alen Blazeviccsel a Pick Szeged kézilabdacsapata.
febr. 6
16:23
Szocsi 2014: döntőbe került a szexi hódeszkás (She)
A férfiak után a női hódeszkások selejtezőjét is lebonyolították a lejtő stílus versenyszámban. A mezőnyből nyolcan egyből a vasárnapi döntőbe kerültek, s köztük volt a szemrevaló ausztrál Torah Bright is, aki az ötödik legjobb eredménnyel jutott a fináléba.
febr. 6
16:24
Magyar válogatott: Most a válogatottnak kell küzdenie a szurkolókért - Pintér Attila (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy vélte, a játékosok profi módon álltak mindenhez az edzőtáborban.
febr. 6
16:57
Szerződést hosszabbított két válogatott játékosával a Pick Szeged (Infostart)
Szerződést hosszabbított két válogatott játékosával, Balogh Zsolttal és a horvát Alen Blazeviccsel a Pick Szeged kézilabdacsapata.
febr. 6
16:57
Női kézi BL: közösen emlékezik meg a Larvik és a Győr Böhnről (She)
A Larvik és a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata közösen emlékezik meg a vasárnapra virradóra elhunyt Karl Erik Böhnre a pénteki Bajnokok Ligája-középdöntős meccsük előtt.
febr. 6
16:59
Serie B: Laczkó távozhat a Padovától - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint felére csökkenhet az olasz másodosztályú (Serie B) Padova magyar labdarúgóinak száma, Laczkó Zsolt ugyanis távozhat a Feczesin Róbertet is foglalkoztató klubtól.
febr. 6
17:15
Bp. Honvéd: Job hárommeccses eltiltást kapott (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy a Honvéd–Bacau felkészülési mérkőzésen kiállított Thomas Job Iyock három mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
febr. 6
17:17
Szocsi 2014: kevés néző az első eseményen; futott a NOB-elnök (She)
A kiváló idő, a napsütés és a kellemes hőmérséklet ellenére nagyon kevesen tekintették meg az olimpia első eseményét, a hódeszkások lejtő stílusú számának selejtezőjét. Közben Thomas Bach NOB-elnök és Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár az olimpiai lánggal futott, a New Yorker pedig az oroszországi korrupció hatásairól cikkezett. Hírcsokor Szocsiból.
febr. 6
17:18
Felkészülés: Döntetlennel búcsúzott Törökországtól a Fradi (Agroinform)
Gól nélküli remivel záródott a Ferencváros utolsó törökországi edzőmérkőzése, az ellenfél a cseh Sigma Olomouc volt.
febr. 6
17:19
Hertha: az FTC-kiszemelteket a tartalékokhoz száműzték (She)
Két legrutinosabb labdarúgóját, Peer Klugét és Maik Franzot második csapatához száműzte a német élvonalbeli Hertha BSC. Mint ismert, mindkét futballistát hírbe hozták a Ferencvárossal, ám a jelek szerint egyikük sem a magyar klubot választja.
febr. 6
17:20
Angol foci: Wenger végleg lemondott Suárezről (Agroinform)
Biztosan nem fog új ajánlatot tenni az FC Liverpoolnak Luis Suárezért az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger.
febr. 6
17:21
Felkészülés: a KTE elbukta a lila-fehérek összecsapását (She)
Az NB II-es Békéscsaba 2–0-s győzelmet aratott az élvonalban szereplő Kecskeméti TE felett a két csapat csütörtöki felkészülési mérkőzésén.
febr. 6
17:23
Videó: varázslatos dél-koreai gólok a Bundesligában (She)
A német labdarúgó Bundesliga Youtube-csatornája összegyűjtötte a bajnokság történetének legszebb, dél-koreaiak által szerzett góljait. Íme, Dzsa Cseol Ku, Csa Bum Kun, Szon Heung Min, Csa Du Ri és társaik legszebb találatai!
febr. 6
17:33
NB II: a Szparinál elégedettek az eddigi igazolásokkal (She)
Ötödik napja edzőtáborozik a törökországi Antalyában a labdarúgó NB II listavezetője, a feljutás első számú esélyese, a Nyíregyháza Spartacus. Hat edzés, két felkészülési mérkőzés van az együttes háta mögött, a klubnál eddig elégedettek az igazolásokkal.
febr. 6
17:51
Fed-kupa: újra győztek a fehéroroszok Budapesten (She)
A fehérorosz és a török válogatott is győzelemmel folytatta szereplését csütörtökön Budapesten, a tenisz Fed Kupa euro-afrikai zóna 1. csoport tornáján.
febr. 6
17:53
Férfi kosár MK: nem jutott a négy közé a címvédő Alba (She)
A címvédő Alba Fehérvár meglepetésre már a negyeddöntőben búcsúzott a Pécsett zajló Zsíros Tibor férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjében.

Keresés