2014. február 2. vasárnap

febr. 2
14:53
Eredivisie: Blind gólja csak egy pontot ért az Ajaxnak (She)
A listavezető Ajax 1–1-es döntetlent játszott az Utrecht otthonában a holland labdarúgó-bajnokság élvonalának 21. fordulójában.
febr. 2
14:54
NFL: Az ember, aki soha nem hagyja abba a munkát (Agroinform)
Peyton Manning, a Denver Broncos irányítójánál nincs nagyobb munkabírású ember; még csapattársai is a csodájára járnak.
febr. 2
14:55
Atlético: Luis Aragonésre emlékezve győznének (She)
A spanyol futballban – azon belül is különösen az Atlético Madridnál – most minden a tegnap elhunyt Luis Aragonés körül forog. Mindez jól, de akár rosszul is elsülhet a Real Sociedad elleni bajnokin, kedvező esetben akár a tabella élére is léphetnének Diego Costáék.
febr. 2
14:57
Tenisz: második tornagyőzelmét ünnepelheti az orosz játékos (She)
Második WTA-tornáját nyerte meg az orosz Jekatyerina Makarova, miután a pattayai kemény pályás tenisztorna döntőjében 6:3, 7:6-ra legyőzte a cseh Karolina Pliskovát.
febr. 2
15:09
Alpesi sí: Ligety imponáló fölénye St. Moritzban (She)
A férfiaknál a svájci St. Moritzban óriás-műlesikló, a hölgyeknél pedig a szlovéniai Krjanska Gorán szlalom-futammal folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. Előbbieknél a győzelmet az amerikai Ted Ligety, utóbbiaknál a svéd Frida Hansdotter szerezte meg.
febr. 2
15:11
Újpest: Kabát mellett többen nem utaztak el Belekbe (She)
Vasárnap útnak indult a törökországi Belekbe a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC, ám betegsége miatt nem tudott a többiekkel tartani Kabát Péter és a spanyol Juanan sem.
febr. 2
15:12
NFL: Tom Brady tette naggyá a Seahawks védőit (Agroinform)
A Seattle védősora a Patriots irányítójának legyőzésével szerezte meg az önbizalmat, ami elvitte őket az idei döntőig.
febr. 2
15:14
Átigazolás: Minden, amit mindig is tudni akartál a transzferekről, de sosem merted megkérdezni (Agroinform)
Hogyan jön létre egy transzfer? Kérdések, amiket sosem mertél megkérdezni, és válaszok, amiket még senki nem mondott el.
febr. 2
15:30
PSG: Semmit sem tudok Cabaye-ról - Ibrahimovic (Agroinform)
A svéd bevallotta, soha nem látta korábban új csapattársát, Yohan Cabaye-t, a Paris Saint-Germain új szerzeményét.
febr. 2
15:45
Videó: Császár csapattársa bravúrosan védett, pedig nem is kapus (She)
A francia férfi kézilabda Ligakupa elődöntőjében a PSG drámai csatában hetesekkel, 47–46-ra kikapott a Saint-Raphaël együttesétől. A mérkőzés egyik legemlékezetesebb jelenetét a párizsiak játékosa, Antonio García mutatta be. A spanyol válogatott balátlövője egy kiállítás miatt vészkapusként két ziccert is hárított az első félidőben.
febr. 2
16:03
Felkészülés: Radó Pintér előtt duplázott, mégis kikapott a Hali (She)
Bár Radó András duplájával kétgólos hátrányból még egyenlített a Haladás a Slavia Praha ellen, a csehek végül a hajrában szerzett találattal 3–2-re nyertek az Antalyában rendezett nemzetközi felkészülési mérkőzésen, amelyet Pintér Attila szövetségi kapitány a helyszínen tekintett meg.
febr. 2
16:03
Golovkin bajnok maradt (Infostart)
A kazah Gennagyij Golovkin a hetedik menetben technikai KO-val legyőzte a ghánai Osunamu Adamát, és ezzel megvédte a Boksz Világszövetség (WBA) középsúlyú világbajnoki címét Monacóban.
febr. 2
16:05
Gyász: „Hálás vagyok mindenért, ami nekem voltál, Karl Erik!” (She)
A barátoktól kezdve a korábbi játékosokon keresztül számos ismert ember fejezte ki részvétét és osztotta meg gondolatait Norvégiában Karl Erik Böhn halála kapcsán. Az alábbiakban ezekből válogatottunk.
febr. 2
16:07
Serie A: 11 perc után félbeszakadt a Roma meccse (She)
A hatalmas esőzés miatt a 11. percben félbeszakadt a Roma–Parma mérkőzés az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
febr. 2
16:21
Ligue 1: a Lille nem tudott kilábalni a hullámvölgyből (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 23. fordulójának vasárnapi játéknapján a dobogós helyen állomásozó Lille egygólos vereséget szenvedett a Nice vendégeként, így sorozatban az ötödik találkozóján maradt nyeretlen, míg a nizzai csapat otthonában 2007 februárja óta először kapott ki. A két együttes ezt megelőző 18 bajnokija közül egyébként egyszer sem nyert a mindenkori hazai…
febr. 2
16:23
Videó: nem fért a labdához, ezért fellökte a bírót a paraguayi védő (She)
Érdekes jelenet játszódott le a labdarúgó Libertadores-kupában rendezett Universidad de Chile–Guaraní (1–0) mérkőzésen. A vendégek védője, Luis Cabral a felpattanó labdát akarta megszerezni, azonban a bíró zavarta az ugrásban, ezért fellökte. Bár a szurkolók fütyültek, Martín Vázquez játékvezető nem adott sárga lapot a magáról kissé megfeledkező játékosnak.
febr. 2
16:24
NFL: Miért érdemes fogadnod a Super Bowlra? 48 indokunk van! (Agroinform)
A következő cikkünkből megtudhatod, miért is érdemes fogadni az NFL döntőjére, azaz a Super Bowlra.
febr. 2
16:39
Síugrás: Stoch duplája Willingenben (She)
A németországi Willingenben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi egyéni versenyt a szombatihoz hasonlóan a lengyel Kamil Stoch nyerte a német Severin Freund és a szlovén Peter Prevc előtt.
febr. 2
16:41
PL: nem tudott nyerni a Liverpool a WBA otthonában (She)
A Premier League 24. fordulójában a West Bromwich Albion hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Liverpoollal. A vendégek szereztek vezetést az első félidő 24. percében Daniel Sturridge révén, amire a második játékrészben Victor Anichebe válaszolt Kolo Touré hatalmas hibáját kihasználva. Gera Zoltán, a hazaiak magyar légiósa végigjátszotta a mérkőzést.
febr. 2
16:43
Válogatott: Bogdán csatlakozott; terítéken a labdatartás (She)
Vasárnap délelőtt újabb edzést tartott Pintér Attila, a a törökországi Belekben edzőtáborozó magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki ezúttal a labdatartást gyakoroltatta a játékosokkal – számolt be róla a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
febr. 2
16:57
Videó fagypont - legyőzi-e Manningéket az időjárás? (She)
Magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezik az amerikaifutball-bajnokság 48. döntőjét, a Super Bowlt. Az NSO Tv beharangozó videójában a mérkőzést közvetítőt Sport Televízió kommentátora, Faragó Richard és szakkommentátora, Hollai Olivér mondja el várakozásait Peyton Manningről és Russell Wilsonról, az időjárásól és a meglepetésekről.
febr. 2
17:00
Magyar válogatott: Pintér Attila fájdalommal értesült Karl Erik Böhn haláláról (Agroinform)
Vasárnap délelőtt edzést tartott Pintér Attila, aki fájdalommal értesült a norvég szakember haláláról.
febr. 2
17:02
Premier League: Mourinho győzni utazik a Manchester Cityhez (Agroinform)
A Manchester City a Chelsea-t fogadja a labdarúgó Premier League 24. fordulójának hétfői rangadóján.
febr. 2
17:33
PSG: Cavani kidőlt, kihagyja a Monaco elleni rangadót (She)
Combizomsérülést szenvedett a Bordeaux ellen 2–0-ra megnyert francia bajnokin, így legalább három hétre kidőlt a sorból Edinson Cavani, a Paris Saint-Germain uruguayi csatárklasszisa.
febr. 2
17:35
Videó: Touré kapitális hibájából mentettek pontot Geráék (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 24. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén a Gera Zoltánnal felálló West Bromwich Albion 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Liverpoollal. A vendégek Daniel Sturridge góljával szerezték meg a vezetést, ám a második félidőben csereként beálló Victor Anichebe Kolo Touré kapitális hibája után egyenlített. Nézze meg a gólokat!
febr. 2
17:37
Bundesliga: Bayern München-Frankfurt élőben az NSO-n! (She)
Németországban a címvédő, bajnokaspiráns Bayern München az Eintracht Frankfurtot fogadja az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának záró mérkőzésén. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 2
17:51
Öttusa: magyar sikerek a budapesti versenyen (She)
A férfiaknál Kasza Róbert, a nőknél pedig Kovács Sarolta végzett az élen a budapesti fedettpályás öttusaversenyen.
febr. 2
17:53
Tenisz: a párizsi versenyen is orosz győztest avattak (She)
Jekatyerina Makarova pattayai sikere után a párizsi női teniszversenyt is orosz játékos nyerte meg. Anasztaszija Pavljucsenkova szetthátrányból fordított a döntőben a 3. kiemelt Sara Errani ellen, és már a hatodik tornagyőzelmét aratta.
febr. 2
17:55
Vívás: Szász súlyos vereséget szenvedett a legjobb nyolc között (She)
Legjobb magyar vívóként Szász Emese a hatodik helyen végzett a budapesti WestEnd női párbajtőr Grand Prix-n, egyben Sákovics József Emlékversenyen.
febr. 2
18:09
Videó: katasztrofális hibák a Napoli védelmétől Bergamóban (She)
Óriási meglepetésre az Atalanta 3–0-ra legyőzte a Napolit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén. A bergamóiak a második félidőben az argentin Germán Denis vezérletével huszonhárom perc alatt háromszor vették be Pepe Reina kapuját, igaz, ehhez kellett az is, hogy a nápolyi védősor és a spanyol kapus rendkívül gyenge napot fogjon ki. Nézze meg a…
febr. 2
18:11
Anglia: Tőzsér győztes meccsen mutatkozott be a Watfordban (She)
Tőzsér Dániel kezdőként végigjátszotta első bajnokiját az angol másodosztályú Watford labdarúgócsapatában, mely hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Brightont a Championship 29. fordulójában. A magyar középpályás a 70. percben sárga lapot kapott, a klub beszámolója alapján jól futballozott, kiemelve a pontrúgások elvégzését.
febr. 2
18:27
Női röplabda: döntő szettben kapott ki a Gödöllő (She)
A TEVA Gödöllő 3:2-re kikapott a vendég osztrák Askö Linz-Steg csapatától a női röplabda Közép-európai Liga vasárnapi játéknapján.
febr. 2
18:29
Cselgáncs: 2-2 arany és ezüst a magyar mérleg Szófiában (She)
Karakas Hedvig és Krizsán Szabolcs arany-, Bor Barna és Csoknyai László ezüstérmet nyert hétvégén a cselgáncs világkupa-sorozat szófiai állomásán.
febr. 2
18:31
Felkészülés: Lovrencsics betalált Cechnek, győzött a Lech (She)
A Lovrencsics Gergőt végig a soraiban tudó Lech Poznan 2–1-es győzelmet aratott a cseh élvonalban élen álló Sparta Praha ellen felkészülési mérkőzésen. A lengyel bajnokság negyedik helyén telelő együttes második gólját a magyar válogatott szélső szerezte, aki az 57. percben talált be Marek Cechnek, a prágaiak kapusának.
febr. 2
18:45
Eredivisie: 41 éve nem látott krízisben a PSV Eindhoven (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 21. fordulójának záró mérkőzésén a szebb napokat is látott PSV két góllal kikapott az RKC Waalwijk otthonában – amelynek mindkét gólját a Ferencváros korábbi kiszemeltje, Evander Sno szerezte –, így ebben az idényben a hetedik idegenbeli vereségét szenvedte el. Az eindhoveni csapat legutóbb az 1972–1973-as idényben számlált ilyen kevés…
febr. 2
19:03
NB II: pszichológusnő ápolja a nyíregyházi játékosok lelkét (She)
Vasárnap este Bécsből indult Antalyába a Nyíregyháza Spartacus NB II-es labdarúgócsapata, amely február 12-ig edzőtáborozik Törökországban.
febr. 2
19:03
Hosszú négy számban nyert Nizzában (Metropol)
A Vasas 24 éves világ- és Európa-bajnoka pénteken három, szombaton pedig két győzelmet aratott.
febr. 2
19:05
Serie B: korábbi Juventus-játékos Laczkóék új edzője (She)
Michele Serena lett az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Padova vezetőedzője. A 43 éves tréner a szezon végéig írt alá a Feczesin Róbertet és Laczkó Zsoltot foglalkoztató együtteshez.
febr. 2
19:06
Magyar foci: Elindult az Újpest Törökországba (Agroinform)
Vasárnap elindult az Újpest FC a törökországi edzőtáborba. A lila-fehérek küldöttsége február 16-án érkezik majd haza,
febr. 2
19:07
Primera División: megtört a jég - négy hónap után nyert a Betis (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a sereghajtó Betis kétgólos győzelmet aratott az Espanyol ellen, így szeptember 29. óta, tizennégy nyeretlenül megvívott bajnoki meccs után először diadalmaskodott. A zöld-fehérek mindkét gólját Rubén Castro szerezte, aki az előző fordulóban, a Celta Vigo ellen is duplázott.
febr. 2
19:08
Premier League: Pellegrini nem foglalkozik a múlttal (Agroinform)
A Manchester City a Chelsea-t fogadja a labdarúgó Premier League 24. fordulójának hétfői rangadóján.
febr. 2
19:09
PL: Oxlade-Chamberlain duplájával nyert az Arsenal (She)
A Premier League 24. fordulójában az Arsenal hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Crystal Palace-t. A vendégek az első félidőben minden hazai támadást meg tudtak szűrni, a második játékrészben azonban kétszer is kihagytak hátul, amit Alex Oxlade-Chamberlain megbüntetett, a támadó két góljával végül be tudták húzni a három bajnoki pontot a vendéglátók
febr. 2
19:11
Úszás: Hosszú négy számban nyert a záró napon Nizzában (She)
A pénteki három és a szombati két győzelmet követően vasárnap négy számban lett első Hosszú Katinka a franciák hagyományos nizzai nemzetközi úszóversenyén.
febr. 2
19:21
Videó: az angol válogatott csatár volt a hős a londoni derbin (She)
Az Arsenal 2–0-ra legyőzte a Crystal Palace-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 24. fordulójában. Az „ágyúsok” mindkét gólját az angol válogatott Alex Oxlade-Chamberlain szerezte. Nézze meg a két találatot!
febr. 2
19:23
Női kézi KEK: FTC-Bergen - élőben az NSO-n (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata a norvég Tertnes Bergen ellen lép pályára a KEK nyolcaddöntőjében. Kövesse figyelemmel a párharc első, budapesti mérkőzését folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
febr. 2
19:39
Bundesliga: a Bayern München ötöt vágott a Frankfurtnak (She)
Németországban a címvédő, bajnokaspiráns Bayern München az Eintracht Frankfurtot fogadta az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának záró mérkőzésén, és könnyed, öt nullás győzelmet aratott. A bajorok sorozatban 56. bajnokijukon is betaláltak: csak a Barcelonának volt ilyen hosszú, 64 mérkőzést számláló sorozata a topligákban.
febr. 2
19:41
Női röplabda NB I: három vasárnapi mérkőzés is elmaradt (She)
A vasárnapra kiírt öt mérkőzésből három is elmaradt a rossz időjárási és közlekedési körülmények miatt a női röplabda NB I-ben.
febr. 2
19:42
Gyász: Gyertyagyújtással emlékeztek Karl Erik Böhnre (Agroinform)
A 49 éves szakembert hosszan tartó, súlyos betegség után vasárnap hajnalban a tonsbergi kórházban érte a halál.
febr. 2
19:43
DVSC: Bódi nélkül, de fiatalokkal kiegészülve Belekbe (She)
A labdarúgó NB I-ben éllovas DVSC-Teva hétfőn korán reggel indul a törökországi Belekbe, ahol tíz napig edzőtáborozik majd. A klubhonlap tájékoztatása szerint nem tart a debreceniekkel – többek között – a sérüléssel bajlódó Bernáth Csaba, Dombi Tibor és Bódi Ádám sem, két saját nevelésű fiatal, Berdó Péter és Szatmári Csaba ellenben az utazó keret tagja.
febr. 2
20:15
Tenisz: Babosék szuper tie-breakben bukták el a döntőt (She)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán 6:7, 6:4, 10–5-re kikapott az Anna-Lena Grönefeld, Kveta Peschke német, cseh duótól a párizsi kemény pályás tenisztornán, a párosok döntőjében.

Keresés