2014. február 23. vasárnap

febr. 23
14:53
Eb 2016: Mindenki veszélyes; bizonyítsuk, hogy jobbak vagyunk! - Santos (She)
Fernando Santos, a görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a helyi futballszövetség hivatalos honlapjának elmondta: az Eb-selejtezők során minden ellenfelüket tisztelik, és a pályán akarják bizonyítani, hogy nemcsak a kiemelésük a legjobb, hanem ténylegesen is ők a legjobbak a F-csoportban.
febr. 23
15:09
Szocsi 2014: Björndalen a szezon végén visszavonul (She)
Ole Einar Björndalen, minden idők legeredményesebb téli olimpikonja megerősítette korábbi kijelentését, miszerint a mostani szezon végén befejezi a pályafutását.
febr. 23
15:09
Björndalen biztosan visszavonul (Metropol)
Szocsiban minden idők legeredményesebb téli olimpikonja lett.
febr. 23
15:11
Serie A: Toniék majdnem elherdálták 3 gólos előnyüket (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi játéknapján a Verona 3–2-re nyert Livornóban, így a legutóbbi négy idegenbeli mérkőzésén immár három győzelemnél jár.
febr. 23
15:27
Eredivisie: Adorjánék továbbra is vergődnek idegenben (She)
A holland első osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában az Adorján Krisztiánt a 64. percig soraiban tudó Groningen egygólos vereséget szenvedett a kiesés elől menekülő Utrecht vendégeként. A magyar támadó csapata a legutóbbi hat idegenbeli mérkőzésén mindössze két pontot szerzett. A 88. percben esett győztes gól a svéd Johan Martensson nevéhez fűződik, aki ebben az idényben először,…
febr. 23
15:27
Magyar válogatott: Alaposan fel kell térképeznünk az ellenfeleket - Pintér Attila (Agroinform)
A szövetségi kapitány azt mondta: elsősorban a saját feladatára, a válogatott felkészítésére koncentrál.
febr. 23
15:29
Szocsi 2014: sima volt a döntő, Kanada megvédte a címét (She)
A kanadai jégkorong-válogatott Jonathan Toews, Sidney Corsby és Chris Kunitz találatával 3–0-ra legyőzte Svédországot a szocsi téli olimpia fináléjában, így megvédte a címét.
febr. 23
15:29
EURO 2016: Mindenki örül a magyaroknak (Agroinform)
A FIFA honlapjának nyilatkozva a görög, a finn és az északír válogatott képviselője is elégedettségének adott hangot.
febr. 23
15:31
EURO 2016: Nincs mese, tovább kell jutnunk! - Nyilasi Tibor (Agroinform)
A korábbi hetvenszeres válogatott játékos a hatharom.com-nak elmondta, elkerültük a nagy halakat az Eb-sorsoláson.
febr. 23
15:45
Eb 2016: „Nem beszélhetünk kötelező továbbjutásról" (She)
Vasárnap Nizzában kisorsolták a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőcsoportjait. Korcsmár Zsolt, a magyar válogatott védője az NSO Tv-nek úgy nyilatkozott, hogy nem lehetünk elégedetlenek az ellenfeleket illetően, de nem beszélhetünk kötelező továbbjutásról.
febr. 23
16:03
Szocsi 2014 - Kanada megvédte címét a férfi jégkorongtornán (Infostart)
Kanada 3-0-ra legyőzte Svédországot a férfi jégkorongtorna vasárnapi döntőjében a szocsi téli olimpián, ezzel megvédte a 2010-ben Vancouverben szerzett címét.
febr. 23
16:03
Bundesliga 2.: a botladozó Lauternt megelőzte a St. Pauli (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján a Kaiserslautern 2–1-re kikapott az Aalentől, így az után, hogy az első hét hazai meccsén még nem talált legyőzőre, a legutóbbi négy találkozójából már a harmadikat veszítette el a Fritz-Walter-Stadionban. A Lautern vereségének köszönhetően a Dynamo Dresden otthonában 2–1-es győzelmet arató St. Pauli fellépett a…
febr. 23
16:05
Szocsi 2014: Bäckström pozitív doppingteszt miatt hiányzott (She)
A svéd Aftonbladet internetes oldalának beszámolója szerint Nicklas Bäckström, a svéd jégkorong-válogatott egyik kulcsembere azért hagyta ki a Kanada elleni vesztes finálét a szocsi téli olimpián, mert pozitív doppingtesztet produkált.
febr. 23
16:07
Férfi kézi BL: csoportelső a Hamburg; az Aalborgot is kaphatja a Veszprém (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában a D jelű hatosban a Hamburg a várakozásoknak megfelelően 28–20-ra legyőzte az Aalborgot, ezzel megnyerte a csoportját, míg a dánok egy hármas holtversenyt követően negyedikként mentek tovább, amivel a Veszprém lehetséges ellenfelei közé kerültek a keddi bécsi sorsoláson.
febr. 23
16:09
Eb 2016: Torghelle Sándor örül a románoknak (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Görögország, Románia, Finnország, Észak-Írország és Feröer lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele a 2016-os Európa-bajnokság selejtezői során. Az NSO Tv egy nappal a sorsolás előtt Torghelle Sándorral már tartott egy főpróbát, ezért az MTK csatárát a sorsolás után is megkérdeztük, hogy mit szól a leendő ellenfelekhez.
febr. 23
16:21
Ligue 1: Ibra-mesterhármas, PSG-győzelem Toulouse-ban (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a listavezető Paris Saint-Germain 4–2-es győzelmet aratott a Toulouse otthonában, így ismét öt pont az előnye legfőbb üldözője, a Monaco előtt. A párizsiak győzelméhez Zlatan Ibrahimovic három góllal járult hozzá.
febr. 23
16:21
Karrier: Szétzúznám a Premier League-et - Ibrahimovic (Agroinform)
A PSG svéd csatára úgy véli, nem kérdés, hogy megállná-e a helyét a világ talán legerősebb bajnokságában.
febr. 23
16:23
Eb 2016: Észak-Írországgal kezdünk, utána Bukarest! (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos Twitter-csatornáján tudatta: a válogatott szeptember 7-én hazai pályán, Észak-Írország ellen kezdi meg az Eb-selejtezőket, majd október 11-én Romániába utazik.
febr. 23
16:39
Az északírekkel kezdünk, októberben ismét Bukarestbe kell menni (Infostart)
Az UEFA elkészítette az Európa-bajnoki selejtezők menetrendjét. A magyar csapat az északírek ellen kezd, idén játszik még a feröeriekkel, a románokkal és a finnekkel is.
febr. 23
16:39
Hollandia: nem lassít a listavezető Ajax, négyet vágott (She)
A listavezető Ajax nem lassít a holland labdarúgó-élvonalban: 4–0-ra győzött az AZ Alkmaar elleni bajnokin a 25. fordulójában.
febr. 23
16:41
Szocsi 2014 - Svéd hokis pozitív doppingtesztje (Infostart)
Pozitív lett a doppingtesztje Nicklas Bäckströmnek, a szocsi téli olimpián ezüstérmes svéd férfi válogatott jégkorongozójának.
febr. 23
16:41
PL: négyet lőtt a Pool, Sturridge rekordot állított be (She)
A Premier League 27. fordulójában a Liverpool 4–3-ra legyőzte a Swansea Cityt hazai pályán. A hazaiak csatára, Daniel Sturridge egyhuzamban a nyolcadik bajnokiján tudott eredményes lenni, amivel beállította Ruud van Nistelrooy rekordját. Ezzel egy időben a Newcastle United Loic Rémy hajrában szerzett góljával otthont tudta tartani a három pontot az Aston Villával szemben.
febr. 23
16:57
Gólzáporos liverpooli siker (Metropol)
Hét gól született, a Liverpool 4-3-ra nyerte a meccset.
febr. 23
17:15
Premier League - Gólzáporos liverpooli siker (Infostart)
A negyedik helyen álló FC Liverpool gólzáporos meccsen 4-3-ra nyert a vendég Swansea ellen az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 23
17:15
Serie A: kínos Inter-döntetlen, idegenbeli Milan-siker (She)
Felemásan szerepeltek a milánói csapatok az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójában. Az Inter hazai pályán nem tudta legyőzni a kiesőzóna felé sodródó Cagliarit, a Milan ugyanakkor idegenben verte meg a Sampdoriát.
febr. 23
17:15
EURO 2016: Az északírek ellen kezdjük a selejtezősorozatot - a részletes program (Agroinform)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elkészítette a 2016-os Európa-bajnokság selejtezősorozatának pontos menetrendjét.
febr. 23
17:17
Honvéd: az El-szereplés a cél és Lupoli maradásának a feltétele (She)
Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvéd olasz sportigazgatója nyilatkozott a korábban az Arsenalnál is megforduló téli szerzeményről, Arturo Lupoliról, illetve a kispestiek terveiről.
febr. 23
17:17
Vélemény: Innen már továbbjutunk, ugye?! (Agroinform)
Görögország, Románia, Észak-Írország, Finnország és a Feröer-szigetek került a magyar válogatott mellé az Eb-sorsoláson.
febr. 23
17:51
Bundesliga: hiába egykapuzott a Frankfurt, kihúzta a Bremen (She)
Hiába játszott közel egy órát emberelőnyben hazai pályán az Eintracht Frankfurt a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 22. fordulójában a Werder Bremen ellen, és egykapuzott szinte végig, a vendégek kihúzták gól nélküli döntetlennel.
febr. 23
17:53
Videó: a magyar szurkolók nem mehetnek Romániába? (She)
Mint arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott Görögországot, Romániát, Finnországot, Észak-Írországot és Feröert kapta a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőcsoportjában. Az Olympiakosz Pireusz kapusát, Megyeri Balázst, az Inter Turku játékosát, Gruborovics Tamást és a Hargita Népe újságíróját, Darvas Attilát kérdezte az NSO Tv.
febr. 23
18:09
Ezüstérmes a férfi párbajtőrcsapat Tallinnban (Infostart)
Bravúros teljesítménnyel második helyen végzett a magyar csapat a férfi párbajtőrözők tallinni világkupaversenyén.
febr. 23
18:09
Tenisz: a címvédőnek nem hozott szerencsét a 13-as (She)
Ernests Gulbis nyerte meg a marseille-i férfi tenisztornát (Open 13), miután a döntőben két szettben legyőzte a hazai közönségkedvencet, Jo-Wilfried Tsongát. A címvédő francia korábban kétszer megnyerte már ezt a viadalt, ám ezúttal a lett játékos legyőzte. A 14 ászt ütő Gulbis 250 ATP-világranglistaponttal (amivel 23. a rangsorban) és közel 100 ezer amerikai dollárral gazdagodott.
febr. 23
18:09
Szocsi: megvan az összesített dobogó (Metropol)
Tizenhárom elsőséggel a házigazda orosz csapat végzett az élen. Éremhalmozók és az örökranglista a cikkben.
febr. 23
18:09
EURO 2016: Dzsudzsák menedzsere szerint második lehet a válogatott (Agroinform)
Vörösbaranyi József a hatharom.com-nak elmondta, a románok és a görögök is verhetők, a második hely a cél.
febr. 23
18:27
Svájc: három pontra csökkent az éllovas Basel előnye (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a listavezető Basel 1–1-es döntetlent játszott a Grasshoppers otthonában, így előnye három pontra csökkent a tabella élén.
febr. 23
18:29
Vívás: ezüstérmes a férfi párbajtőrcsapat Tallinnban (She)
Bravúros teljesítménnyel második helyen végzett a magyar csapat a férfi párbajtőrözők tallinni világkupaversenyén.
febr. 23
18:31
Videó: Örül, nem örül - a volt kapitány a görögökre fókuszál (She)
Az NSO Tv a korábbi szövetségi kapitánnyal, Csank Jánossal nézte végig a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének sorsolását. A Vác jelenlegi edzője örült is meg nem is, szerinte az a csapat, amelyik pontokat szerez a görögök ellen, biztosan kijut az Eb-re, és úgy gondolja, hogy a válogatott finnek elleni március 5-i felkészülési mérkőzése így már felértékelődik.
febr. 23
18:33
Ausztria: Gulácsiék hatossal folytatták menetelésüket (She)
A Salzburg Gulácsi Péterrel a kapujában 6–1-re győzött az Admira ellen hazai pályán az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. Az utóbbi időben kiválóan menetelő salzburgiak a 34. perctől emberelőnyben játszottak, és Alan mesterhármasig jutott a meccsen.
febr. 23
18:35
Eredivisie: botlott a Twente, az Ajax már hat ponttal vezet (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a listavezető Ajax 4–0-ra nyert, s mivel első számú üldözője, a Twente 2–2-es döntetlent ért el a Feyenoord ellen, előnye már hat pont a tabella élén.
febr. 23
18:45
Serie A: Juventus-Torino városi derbi élőben az NSO-n (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójának vasárnap esti programjában városi derbit rendeznek, a listavezető Juventus a Torinót fogadja. Kövesse nyomon a találkozót tudósításunk segítségével!
febr. 23
18:47
Atlétika: Kaptur triplázott, Kazi duplázott a fedett pályás ob-n (She)
Kaptur Éva három, Kazi Tamás pedig két aranyéremmel zárta a vasárnap befejeződő fedett pályás atlétikai országos bajnokságot.
febr. 23
18:49
Barcelona: Piqué két hétre kidőlt a vesztes bajnokin (She)
Nem elég, hogy a Barcelona kikapott a Real Sociedadtól a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában, még Gerard Piqué is megsérült. A védő vádlisérülést szenvedett, és két hétre kidőlt a sorból.
febr. 23
18:51
Női kézi: a szezon végén távozik a Fehérvár norvég edzője (She)
A szezon végén távozik Pal Oldrup Jensen, a női kézilabda NB I-ben szereplő Fehérvár KC norvég vezetőedzője.
febr. 23
19:03
Borussia Dortmund: Sven Bender májusig is kieshet (She)
Újabb sérülés a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál, Sven Bennder lágyékgyulladás miatt májusig kieshet.
febr. 23
19:05
Felkészülés: 15-öt kapott Kovácsék összeverbuvált csapata (She)
Bár felkészülési mérkőzés volt, így is igazán meglepő eredmény született a Lokomotiv Moszkva–Strömsgodset találkozón, amelyen az orosz csapat 15–0-ra kiütötte norvég ellenfelét.
febr. 23
19:07
Primera División: a Betis két pirosig, a Bilbao két gólig jutott (She)
A spanyol élvonalbeli bajnokság 25. fordulójában az Athletic Bilbao 2–0-ra nyert a mérkőzést két piros lap miatt kilenc emberrel befejező Real Betis ellen.
febr. 23
19:09
PL: meglepetés, szenvedő csapat győzte le a Tottenhamet (She)
Meglepetéssel zárult az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulója: a tabella alsó harmadában található Norwich City hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Tottenhamet. A házigazda győztes gólját Robert Snodgrass szerezte a 47. percben.
febr. 23
19:21
Videó: hét gól, három duplázó és Liverpool-siker (She)
A Liverpool labdarúgócsapata 4–3-ra legyőzte hazai pályán a Swansea Cityt az angol élvonalbeli bajnokság (Premier League) 27. fordulójában. A „vörösöknél" Daniel Sturridge és Jordan Henderson is duplázni tudott, míg a walesieknél Wilfried Bony szerzett két gólt, illetve a korábbi liverpooli futballista, Jonjo Shelvey talált be. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
febr. 23
19:39
Szocsi 2014: hivatalosan is véget ért a XXII. téli olimpia (She)
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság német elnöke a záróünnepség keretében hivatalosan is befejezettnek nyilvánította a XXII. téli olimpiai játékokat, Szocsiban kihunyt az olimpiai láng.
febr. 23
19:39
Ezüstérmes a férfi párbajtőrcsapat Tallinnban (Metropol)
Tartalékosan szerepelt a válogatott, de így is remekelt.

Keresés