2014. február 25. kedd

febr. 25
19:43
Videó: több összetevős Miklós Edit további szereplése (She)
Hétfő reggel hazaérkezett a szocsi téli olimpia magyar sportolóit szállító repülőgép. A versenyzők fogadásán az NSO Tv a női lesiklás 7. helyezettjét, Miklós Editet faggatta a folytatásról, majd Kaszó Klára, a Magyar Síszövetség ügyvezető elnöke árulta el, mennyi mindenen múlhat, hogy eddigi legeredményesebb síelőnk folytassa, sőt felülmúlja jó szereplését.
febr. 25
19:57
Női kézi NB I: a Debrecen a szünetig bírta a győri tempót (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 22. fordulójában a címvédő Győri Audi ETO kilencgólos győzelmet aratott Debrecenben. A győriek ezzel az előre hozott találkozóval letudták az alapszakaszt, amelyben az első helyen zártak, 21 győzelemmel és csupán egyetlen vereséggel.
febr. 25
19:59
BL: Megyeri a kispadon kezd az MU ellen - kezdők (She)
Megyeri Balázs, a görög Olympiakosz magyar labdarúgója a cserék közé lett jelölve együttese Bajnokok Ligája nyolcaddöntős mérkőzésén, amelyen hazai pályán fogadják a Rooney, Van Persie támadóduót bevető angol Manchester Unitedet. A 20.45 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
febr. 25
20:01
BL: öt perc alatt kettőt, összesen négyet kapott a Zenit a BVB-től (She)
A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjében a Dortmund idegenben 4–2-re legyőzte a Zenitet. A találkozó ötödik percében már 2–0-ra vezetett a német csapat.
febr. 25
20:15
Férfi röpi NB I: elődöntős a Kaposvár és a Kecskemét (She)
A Kaposvár harmadszor is legyőzte a Sümeget, így bejutott a férfi röplabda NB I elődöntőjébe: a somogyiak kedden 3–0-ra bizonyultak jobbnak vendégüknél.
febr. 25
20:33
Bajnokok Ligája - Szentpéterváron nyert a Dortmund (Infostart)
A tavaly döntős Borussia Dortmund az első percekben lőtt két gólt, majd végül 4-2-re nyert a szentpétervári Zenit otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, keddi mérkőzésén.
febr. 25
20:33
Világfutball: a Milant megelőző afrikai klub a világ legjobbja (She)
Legalábbis ami a nagy nemzetközi trófeák számát illeti: az egyiptomi al-Ahli a 19. nagy nemzetközi serlegét szerezte meg a hét végén, így eggyel az eddigi rangelső olasz Milan elé lépett a labdarúgóklubok nem hivatalos rangsorában.
febr. 25
20:35
Férfi kézi MK: négy között az FTC-t búcsúztató Gyöngyös (She)
A B. Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapata bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe, miután a negyeddöntőben simán, 13 góllal nyert a másodosztályban szereplő FTC-Bástya Millenium ellen.
febr. 25
20:51
BL-meglepetés: az Olympiakosz leckét adott a Man Unitednek (Infostart)
Az Olympiakosz Pireusz kétgólos előnyt szerzett az elképzelés nélkül játszó Manchester United ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A nap másik mérkőzésén a Dortmund 4-2-re nyert a Zenyit otthonában.
febr. 25
20:51
Férfi kosár NB I: hat meccs a nőt verő gyanúsítottnak (She)
Első fokon hat mérkőzésre eltiltotta és ötszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Will Tamást, az NB I-es Falco játékosát a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének fegyelmi bizottsága – tudta meg a Nemzeti Sport az eljáró testülettől.
febr. 25
20:53
BL: Olympiakosz-Manchester United - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében kedden este a Megyeri Balázst is soraiban tudó Olympiakosz lesz a Manchester United ellenfele. Kövesse a találkozót percről percre frissülő online közvetítésünk segítségével!
febr. 25
21:09
Ligue 1: a korábbi PSG-támadó első gólja győzelmet ért (She)
A Bordeaux hazai pályán 3–2-re legyőzte a Lorient-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 24. fordulójából keddre halasztott mérkőzésen, és hat pontra megközelítette a BL-selejtezőt érő harmadik helyet.
febr. 25
21:10
Bajnokok Ligája: Még mindig lefelé tart a United, előnyben az Olimpiakosz (Agroinform)
Rossz hozzáállással, rossz játékkal kétgólos vereséget szenvedett a Manchester United az Olimpiakosz Pireusztól.
febr. 25
21:12
Magyar foci: Premier League-csapattal működik együtt a Ferencváros (Agroinform)
Sportszakmai és kereskedelmi megállapodást kötött az angol Norwich Cityvel a Ferencváros labdarúgó szakosztálya.
febr. 25
21:14
Ligue 1: Győzött a Bordeaux (Agroinform)
A Bordeaux 3-2-re nyert a Lorient elleni, 24. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Ligue 1-ben.
febr. 25
21:27
Tenisz: Babosék már a negyeddöntőben Brazíliában (She)
Babos Tímea az ausztrál Jarmila Gajdosovával az oldalán bejutott a 250 ezer dollár összdíjazású brazíliai női tenisztorna páros versenyének negyeddöntőjébe, miután kedden két játszmában legyőzte a hazai közönség előtt szereplő, szabadkártyával induló Paula Cristina Goncalves, Laura Pigossi kettőst.
febr. 25
21:29
BL: Klopp szerint majdnem tökéletes volt a teljesítmény (She)
A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjében a Dortmund idegenben 4–2-re legyőzte a Zenitet. A találkozó ötödik percében már 2–0-ra vezetett a német csapat, mestere szerint egy igazi klasszikust mérkőzést láthattunk.
febr. 25
21:45
Tenisz: Del Potro Dubaiban lemaradt a 2. fordulóról (She)
Sérülés miatt az első fordulóban visszalépni kényszerült a Dubaiban zajló, 1.93 millió dollár összdíjazású ATP-tornától a második helyen kiemelt argentin Juan Martín del Potro, így az indiai Somdev Devvarmannak a 7:6-ra megnyert első szett is elég volt a továbbjutáshoz.
febr. 25
22:03
UEFA Ifjúsági Liga: Tamásék kiadós vereséggel búcsúztak (She)
A Milan korosztályos csapata 4–1-re kikapott a Chelsea-től a labdarúgó UEFA Ifjúsági Liga nyolcaddöntőjének keddi játéknapján, és elbúcsúzott a sorozattól.
febr. 25
22:03
Bajnokok Ligája: Hibák, hibák, hibák - Spalletti (Agroinform)
A Dortmund 4-2-re nyert a Zenit ellen a nyolcaddöntő első mérkőzésén, ezzel közel került a továbbjutáshoz.
febr. 25
22:21
Ökölvívás: Maidana megérdemel engem - Mayweather Jr. (She)
A felek hivatalosan is bejelentették, így eldőlt: a WBA váltósúlyú profi ökölvívó-világbajnoka, Marcos Maidana kapja meg a lehetőséget május harmadikán, hogy megpróbálja rámérni első vereségét a pound for pound (szervezetektől és súlycsoportoktól független) listavezető Floyd Mayweather Jr.-ra.
febr. 25
22:23
Videó: négy védőnek szaladt neki, mégis gól lett (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 24. fordulójának hétfői mérkőzésén a Bordeaux hazai pályán 3–2-re legyőzte a Lorient-t, így továbbra is versenyben van a nemzetközi kupaindulásra jogosító helyezésekért. A találkozó öt gólja közül mégis a vendégek első találatát emelhetjük ki: a guineai Sadio Diallo ugyanis a felezővonaltól indult meg Cédric Carrasso kapuja felé, útközben azonban…
febr. 25
22:39
Játékossors: Henry New Yorkba csábítaná Drogbát (She)
Thierry Henry, a New York Red Bull francia labdarúgója az amerikai együtteshez csábítaná maga mellé a csatársorba Didier Drogbát.
febr. 25
22:39
Babosék a negyeddöntőben (Metropol)
Babos Tímea az ausztrál Jarmila Gajdosovával az oldalán bejutott a 250 ezer dollár összdíjazású, brazíliai női tenisztorna párosversenyének negyeddöntőjébe.
febr. 25
22:41
Atlétika: Uhov beállította a 26 éves Európa-csúcsot (She)
Ivan Uhov beállította Carlo Thränhardt 26 éve fennálló fedett pályás Európa-rekordját magasugrásban.
febr. 25
22:43
BL: megégett az MU az Olympiakosz ellen (She)
A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjében az Olympiakosz hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Manchester United csapatát. Az angolok végig gyengébben játszottak, Domínguez és Campbell góljával megérdemelten nyert a hazai gárda.
febr. 25
22:57
Arsenal: Sagna 3 évre heti 100 ezer fontos fizetést akar (She)
A jövőt tekintve hároméves szerződést, valamint heti 100 ezer fontos fizetést gondolt magának Bacary Sagna, az angol Arsenal labdarúgója, akinek júniusban lejár a szerződése.
febr. 25
22:57
Uhov beállította Thränhardt 2,42 méteres Európa-csúcsát (Metropol)
A tető alatti világrekordot a kubai Javier Sotomayor tartja 1989 óta, a Budapesten elért 2,43-as eredményével.
febr. 25
23:15
Kaposvár: a lengyel „háromba” került a korábbi légiós (She)
A lengyel harmadosztályú Olimpia Elblag együttesében folytatja pályafutását Iulian Petrache, a Kaposvár korábbi román légiósa.
febr. 25
23:15
Hazai pályán nyert az Olimpiakosz (Metropol)
A nyolcaddöntős szakaszban ez volt az első hazai siker, az eddigi öt meccsen vendéggyőzelem született. Olimpiakosz-Manchester United 2-0.
febr. 25
23:17
BL: Moyest is meglepte az MU pocsék teljesítménye (She)
A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjében az Olympiakosz hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Manchester United csapatát. Az angolok végig gyengébben játszottak, Domínguez és Campbell góljával megérdemelten nyert a hazai gárda. Michael Carrick nem ért egyet ezzel a véleménnyel, de menedzsere őszintén bevallotta: csapata borzalmas teljesítménye őt is meglepte.
febr. 25
23:19
NB I: Kassaié a Honvéd-Újpest, Solymosié a Fradi-Győr (She)
Kassai Viktor vezeti a labdarúgó NB I 18. fordulójában a Honvéd–Újpest derbit. A zöld-fehér rangadót, a Ferencváros–Győri ETO-t Solymosi Péter kapta. Összeállításunkban megtekintheti a hétvégi párosításokat és a mérkőzések játékvezetőit.
febr. 25
23:33
NS: Dortmund a IX. kerületben; kőleves Vidi módra - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
febr. 25
23:51
Bajnokok Ligája: Nem érdemeltünk semmit - Moyes (Agroinform)
Az Olimpiakosz Pireusz 2-0-ra legyőzte a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

Keresés