2016. november 27. vasárnap

nov. 27
19:03
Légiósok: Szántóék sorozatban harmadszor kaptak ki; Futács kezdett (She)
Szántó Tamás az osztrák élvonalbeli Rapid Wienben, Futács Márkó a horvát első osztályú Hajduk Splitben lépett pályára vasárnap.
nov. 27
19:12
Kézilabda: Nem sikerült meglepetést okoznia a Veszprémnek (Agroinform)
A hazai egygólos vereséget követően Párizsban is kikapott a Telekom Veszprém a PSG-től a Bajnokok Ligájában.
nov. 27
19:30
NB II: A Puskás nyerte a forduló rangadóját (Agroinform)
Balmazújvárosban tudott győzni az Akadémia, a Békéscsaba Dorogon, míg a Nyíregyháza nyolc meccset követően nyert ismét.
nov. 27
19:39
F1: Button boldog, Massa büszke utolsó versenye után (She)
Sebastian Vettel szerint Lewis Hamilton piszkos játszmát játszott az Abu-dzabi Nagydíjon, de a végére elkoptak a gumijai ahhoz, hogy egyáltalán Nico Rosberg ellen támadást indítson. Max Veratappen annak ellenére elégedett, hogy lemaradt a dobogóról. Jenson Button boldogan, Felipe Massa büszkén és emelt fővel távozik.
nov. 27
19:41
Bundesliga: újra nyert odahaza a Hertha, ezúttal a Mainz ellen (She)
Zsinórban hatodik bajnokiját is megnyerte odahaza Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 12. fordulójában. A Mainz elleni mérkőzés főhőse Vedad Ibisevic volt, több szempontból is.
nov. 27
19:43
Videó: hihetetlen végjátékot zárt le az ollózós gól a ráadásban (She)
Az FK Krasznodar nem mindennapi körülmények között győzte le a Zenitet az orosz labdarúgó-bajnokságban. A szentpétervári együttes a 86. percben vezetést szerzett, ám a Krasznodar a 92. percben egyenlített, majd a 94. percben a győztes gólt is megszerezte Tornike Okriasvili révén. Ez utóbbi szépségdíjas találat volt.
nov. 27
19:45
PL: hiába Pogba első gólpassza, hazai pályán nem megy az MU-nak (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 13. fordulójában a Manchester United hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a West Ham Uniteddel.
nov. 27
20:15
Légiósok: Nikolics csere volt, de négy góllal nyert a Legia (She)
Nikolics Nemanja a kispadon kezdte a Legia Slask Wroclaw elleni idegenbeli bajnokit a lengyel labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, és a 70. percben állt be, de gólt nem szerzett. Igaz, csapata, a Legia így is magabiztosan nyert.
nov. 27
20:17
Vívó ob: három aranyat nyert a Vasas a csapatversenyekben (She)
Három aranyéremmel a Vasas volt a legeredményesebb a vívók országos bajnokságának vasárnapi csapatversenyeiben, melyek közül még az Építők, a BHSE és az MTK nyert meg egyet-egyet.
nov. 27
20:24
Topligák: Kikapott a Juve, botlott a United, BL-helyen a Hertha - videó (Agroinform)
A Hertha hazai pályán továbbra is hibátlan, Dárdaiék hatodik meccsüket is megnyerték.
nov. 27
20:51
Női kézi: Kolozsváron nyertük meg a Kárpát-kupát (She)
A kolozsvári Kárpát-kupán a holland B-válogatott legyőzése után a döntőben Románia legjobbjai ellen lépett pályára a magyar női kézilabda-válogatott az aranyért. Rasmussen lányai a szombati küszködés után ezúttal remek játékkal verték Romániát, és ötgólos különbséggel, megérdemelten szerezték meg a Kárpát-kupát. A csapat legjobbja Klivinyi Kinga volt.
nov. 27
20:53
Mol Liga: az Újváros hat gólt lőtt, a DVTK nehezen nyert (She)
A DVTK hosszabbítást hozó mérkőzésen 3–2-re legyőzte a brassói Coronát, míg a Dunaújváros szintén hazai pályán 6–3-ra diadalmaskodott a MAC ellen a jégkorong Mol Liga vasárnapi játéknapján.
nov. 27
20:55
Juventus: lábtörés súlyosbította a Genoa elleni 1–3-at (She)
Szárkapocscsonttörést szenvedett vasárnap Dani Alves, a Genoa elleni bajnokit 3–1-re elvesztő Juventus brazil légiósa.
nov. 27
21:09
Férfi kézi BL: Kielce-siker és döntetlen a Szeged csoportjában (She)
A címvédő Kielce a második félidőben fordítva 29–25-re nyert a PPD Zagreb ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában, míg a Celje 36–36-ra végzett otthon a Meskov Breszttel.
nov. 27
21:27
Női kézi: Norvégia legyőzte az olimpiai bajnokot is (She)
A házigazda norvég női kézilabda-válogatott vasárnap 28–26-ra legyőzte az oroszokat, így százszázalékos mérleggel megnyerte a Möbelringen Kupa elnevezésű felkészülési tornát.
nov. 27
21:45
Női kézi: Kovacsics és Szucsánszki lemaradhat az Eb-ről (She)
Magabiztos győzelmet aratott a magyar női válogatott Románia ellen a kolozsvári Kárpát-kupa döntőjében. Sajnos azonban komoly áldozatai lehettek a sikernek.
nov. 27
22:03
Női röplabda NB I: simán nyert a Vasas és az MTK (She)
A Vasas Óbuda és az MTK-Budapest is háromjátszmás mérkőzésen győzött vasárnap a női röplabda NB I-ben.
nov. 27
22:05
Davis-kupa: vasárnapi fordítással Argentínáé a trófea (She)
Federico Delbonis a sorsdöntő ötödik mérkőzésen 6:3, 6:4, 6:2-re megverte Ivo Karlovicot a Davis-kupa zágrábi döntőjében, ezzel az argentin férfi teniszválogatott 3:2-re legyőzte a horvátokat, és négy vesztes finálét követően első alkalommal hódította el a trófeát.
nov. 27
22:07
Asztalitenisz: nyolcaddöntős a Budaörs az ETTU-kupában (She)
A Budaörs együttese magabiztos győzelmet aratott belga vendége, a TT Vedrinamur ellen, ezzel bejutott a nyolcaddöntőnek megfelelő negyedik fordulóba a női asztalitenisz ETTU-kupában.
nov. 27
22:57
Ligue 1: Lyonban is Párizs új Zlatanja döntött, ezúttal duplázott (She)
Edinson Cavani duplájával elhozta a PSG a három pontot a Lyon otthonából a Ligue 1 14. fordulójának nagy rangadóján.
nov. 27
22:59
Serie A: megnehezítette saját dolgát a Roma, de legyűrte a Pescarát (She)
Ha nem is könnyedén, de legyőzte odahaza az AS Roma a gyengécske Pescarát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 14. fordulójában. A két római veterán, Daniele De Rossi és Francesco Totti is remekül szállt be csereként a mérkőzésbe.
nov. 27
23:01
La Liga: csak ikszelt a Barca, hat pont a Real Madrid előnye (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 13. fordulójában a Barcelona 1–1-es döntetlent játszott a Real Sociedad otthonában. A katalánok hátránya immár hat pont a listavezető Real Madrid mögött.
nov. 27
23:15
Légiósok: Korhuték zsinórban hetedik bajnokijukat is megnyerték (She)
Korhut Mihály együttese, az izraeli Hapoel Beer-Seva sorozatban a hetedik bajnokiját is megnyerte, és továbbra is vezeti a tabellát. Korhuték előnye jelenleg nyolc pont a második helyezett, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Maccabi Tel Aviv előtt.
nov. 27
23:17
Skócia: századik trófeáját nyerte meg a Celtic (She)
Százhuszonkilenc éves története során a 100. trófeáját gyűjtötte be a Celtic Glasgow labdarúgócsapata azzal, hogy vasárnap elhódította a skót ligakupát.
nov. 27
23:51
Eurofutball: 4 meccsen 21 gól Belgiumban; Vécseiék pocsék szériában (She)
Vécsei Bálint kezdőként 58 percet játszott a svájci élvonalbeli Luganóban, amely a 36. perctől emberhátrányban játszva 5–1-re kikapott a Vaduztól. A Lugano nyolc bajnoki óta nyeretlen, sorozatban negyedszer kapott ki. Hollandiában a Feyenoord a 99. (!) percben mentette 3–3-ra az Utrecht elleni mérkőzést, így az Ajax – amely 1–0-ra győzött a Heerenveen ellen – pontszámban beérte az éllovast. A…

Keresés