2016. február 11. csütörtök

febr. 11
16:18
A MOB nem érti Kiss Lászlót (Metropol)
Az úszók szövetségi kapitánya többek között arról írt, hogy Hosszú Katinka esetében a MOB átnyúl a Magyar Úszó Szövetség feje fölött.
febr. 11
16:21
Bajnokok Ligája: Kezd esélytelen lenni a Chelsea a PSG ellen (Agroinform)
A bukik erőteljesen csökkentették a párizsi csapat szorzóját a közelgő BL-párharcot megelőzően.
febr. 11
16:30
Úszás: a MOB értetlenül áll Kiss László állásfoglalása előtt (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság vezetése értetlenül áll Kiss László csütörtöki állásfoglalása előtt, amelyben az úszók szövetségi kapitánya többek között arról írt, hogy Hosszú Katinka esetében a MOB átnyúl a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) feje fölött.
febr. 11
17:06
U17-es női válogatott: ezúttal nem bírtunk az északírekkel (She)
Az Eb-selejtező elitkörére készülő magyar U17-es női labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 0–0-s döntetlent játszott Észak-Írország korosztályos csapatával.
febr. 11
17:08
Kézi: „Maticsnak minden adottsága megvan ahhoz, hogy magyar kapitány legyen” (She)
A jelenleg a svájci Möhlint irányító vajdasági származású Csordás Zoltán szerint a magyar kézilabda nehéz időszak alatt áll, a legjobbak lassan kiöregednek, és a magyar csapatokban az első felállásban szinte csak külföldiek játszanak. Talant Dujsebajev szerződésbontását teljesen logikus döntésnek tartja, s figyelembe véve a Magyar Kézilabda-szövetség hat pontból álló feltételeit, egy ideális…
febr. 11
17:42
Chelsea: egy amerikai színész miatt rúgták ki Mourinhót? (She)
Mint arról beszámoltunk, Will Ferrell világhírű színész és komikus a „GQ Men Of The Year” díjátadó ünnepségen José Mourinhót parodizálta. Az amerikai úgy érzi, ez is közrejátszott a Special One menesztésében.
febr. 11
18:09
Sportfogadás: Hihetetlen csalás miatt meszeltek el több teniszbírót (Agroinform)
A szóban forgó két bíró az eredményjelzőt manipulálta meg, ezáltal előnyt élveztek a bukmékerekkel szemben.
febr. 11
18:18
Jégkorong olimpiai selejtező - Lengyel siker az észtek ellen (Infostart)
A lengyel férfi jégkorong-válogatott 6-2-re legyőzte az észt együttest Budapesten az olimpiai selejtező torna első, csütörtöki játéknapján.
febr. 11
18:18
Nyíregyháza: elkezdődött a kizárás miatt indított per tárgyalása (She)
A Fővárosi Törvényszék épületében ma délután elkezdődött a Nyíregyháza Spartacus kizárása ügyében indított per tárgyalása – számolt be róla a klub Facebook-oldala.
febr. 11
18:20
DVSC: „Nagyon motiváltan várjuk a Vasas elleni meccset” (She)
Holman Dávid, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása, Holman Dávid szerint a játékosok nagyon motiváltan várják a kiesés elől menekülő Vasas elleni meccset.
febr. 11
18:54
Fogadási csalás: újabb három vádlott felmentését kérték (She)
Az első-, a másod- és a nyolcadrendű vádlott esetében is felmentést kértek a védői perbeszédekben a labdarúgó fogadási csalási ügy csütörtöki budapesti tárgyalásán. Délelőtt a harmadrendű vádlott ügyvédje indítványozta védence felmentését.
febr. 11
18:56
DVTK: „ősszel már albérletben”; „1 milliárdos költségvetés” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK kötetlen beszélgetésre invitálta a szurkolókat, akik feltehették kérdéseiket a klub szakembereinek.
febr. 11
18:58
Brazília: elég volt Kínából, hazatért a 99-szeres válogatott (She)
A brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Mineiro a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a 99-szeres brazil válogatott Robinhót.
febr. 11
19:00
Férfi kézi: Pastor ezért nem tudott több magyart igazolni (She)
Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője a klub honlapján reagált a szurkolóktól érkezett kérdésekre. Szóba került a szövetség által tervezett légióskorlátozás és a megüresedett szövetségi kapitányi poszt is.
febr. 11
19:03
Tenisz: Első Premier-torna elődöntőjéért száll harcba Babos (Agroinform)
Péntek délelőtt a magyar teniszező a 2. kiemelt Roberta Vinci ellen lép pályára a szentpétervári torna negyeddöntőjében.
febr. 11
19:12
F1: zene füleinknek – így szól a Ferrari-motor 2016-ban (She)
A csapatok javában készülnek a március 20-án, az Ausztrál Nagydíjjal kezdődő 2016-os Formula–1-es szezonra. A Ferrari Twitter-üzenetéből megtudhatjuk, hogyan szól majd a csapat motorja az új évadban.
febr. 11
19:14
FTC: kétéves hosszabbítás a sérült játékosnak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy két évvel meghosszabbította Batik Bence idény végén lejáró szerződését.
febr. 11
19:30
Röplabda: öt játszma kellett a Dágnak a bronzhoz a kupában (She)
A férfi röplabda Magyar Kupa bronzmérkőzésén, Érden, maratoni csatában, öt játszmában a Dági KSE nyerte meg a bronzérmet a MAFC-BME ellen.
febr. 11
19:32
Anglia: „Rooney ideje lejárt, már nem ő az első számú gólvágó” (She)
Michael Owen, a Liverpool korábbi 89-szeres angol válogatott angol labdarúgója úgy gondolja, hogy a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon Roy Hodgson szövetségi kapitánynak már Jamie Vardyra vagy Harry Kane-re kellene első számú gólfelelősként tekintenie, nem pedig Wayne Rooneyra.
febr. 11
19:34
Jégkorong ol. sel.: Litvánia–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
A Budapesten zajló jégkorong olimpiai selejtező első fordulójában a házigazda magyar válogatott Litvánia ellen lép jégre. A 19.30 órakor kezdődő mérkőzést (Tv: M4 Sport) a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti! Amint arról korábban már beszámoltunk: a játéknap és a torna első mérkőzésén a lengyelek biztosan igazolták papírforma fölényüket Észtországgal szemben.
febr. 11
19:36
DVSC: Szima maga akarja eldönteni, mennyi pénzt rak a klubba (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva sajtóbeszélgetést tartott a tavaszi folytatás előtt, ennek kapcsán pedig szóba jött Papp László polgármester délelőtti sajtótájékoztatója is, amelyen arról beszélt, hogy elvárja Szima Gábor tulajdonostól, hogy betartsa, amiben tavaly nyáron megállapodtak. Papp László hiányolja például a kaszinók nyereségéből az osztalékot (a kaszinót üzemeltető cégekben…
febr. 11
20:06
Női röplabda Közép-európai Liga - Kikapott a Gödöllő (Infostart)
A Gödöllő sima vereséget szenvedett a Calcit Ljubljana vendégeként a női Közép-európai Liga alapszakaszának zárásaként csütörtökön. A magyar csapat a kilenccsapatos sorozatban egyetlen győzelemmel zárt.
febr. 11
20:06
Németország: tesztelnék a videobírót a Bundesligában (She)
A Német Labdarúgóliga (DFL) a 2016–2017-es szezontól kezdve két éven át tesztelné a videobírót a német élvonalbeli bajnokság (Bundesliga) mérkőzésein – számolt be róla a Bild.
febr. 11
20:08
NB II: elmaradt a Sopron edzőmeccse; ikszelt a Siófok (She)
A pálya alkalmatlansága miatt elmaradt a labdarúgó NB II-ben szereplő Sopron Senica elleni felkészülési mérkőzése, míg a Siófok 1–1-es döntetlent játszott a kazah Kizsilzsarral.
febr. 11
20:42
Nõi röplabda KEL: simán kikapott a Gödöllő (She)
A Gödöllő sima vereséget szenvedett a Calcit Ljubljana vendégeként a női röplabda Közép-európai Liga alapszakaszának zárásaként csütörtökön. A magyar csapat a kilenccsapatos sorozatban egyetlen győzelemmel zárt.
febr. 11
20:44
Futsal Eb: háromszori vezetés, csodagól – döntőben az oroszok (She)
Oroszország jutott be elsőként a belgrádi futsal Európa-bajnokság döntőjébe, miután az elődöntőben hosszabbításban 3–2-re legyőzte Szerbia válogatottját.
febr. 11
20:46
Vívás: Dani a legjobb magyar a kerekesszékes vk-n (She)
A paralimpiai és világbajnoki ezüstérmes Dani Gyöngyi legjobb magyarként nyolcadik lett a párbajtőrözők versenyében az egri kerekesszékes vívó világkupa csütörtöki nyitónapján.
febr. 11
21:36
F1: évi 10 millió euróba kerül Schumacher gyógykezelése (She)
A Daily Mail információja szerint évente nagyjából tízmillió euróba kerül Michael Schumacher családjának a hétszeres Formula–1-es világbajnok gyógykezelése.
febr. 11
21:38
Röplabda: tizennyolcadszor lett kupagyőztes a Kaposvár (She)
Megvédte címét, s immár tizennyolcadik alkalommal nyerte meg a férfi röplabda Magyar Kupát a Fino Kaposvár, miután az érdi fináléban három játszmában legyőzte a Kecskemétet. A bronzérem a Dágé lett, miután 3:2-re legyőzte a MAFC-BME-t.
febr. 11
21:54
Jégkorong olimpai selejtező: Magyarország - Litvánia 4-0 (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott 4-0-ra legyőzte a litván csapatot a budapesti olimpiai selejtező torna csütörtöki nyitófordulójában.
febr. 11
21:54
Jégkorong ol. sel.: kezdésnek néggyel győztük le Litvániát (She)
A Budapesten zajló jégkorong olimpiai selejtező első fordulójában a házigazda magyar válogatott négygólos győzelemmel mutatkozott be Litvánia ellen. Pénteken 18 órától (Tv: M4 Sport) Észtország ellen lépnek jégre legjobbjaink, a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
febr. 11
21:56
Videó: Lionel Messi új szintre emelte a „léces” játékot (She)
Sokszor látni olyan vetélkedőket, amikor a labdarúgó a lécet próbálja eltalálni bizonyos távolságból. Nos, Lionel Messi tett egy csavart a dologba.
febr. 11
22:00
Győzelemmel rajtolt a magyar jégkorong-válogatott (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott 4-0-ra legyőzte a litván csapatot a budapesti olimpiai selejtező torna csütörtöki nyitófordulójában.
febr. 11
22:30
Női kézi: távozik a szerb kapitány – visszatérnek a sztárok? (She)
A Szerb Kézilabda-szövetség hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik a női válogatott szövetségi kapitánya, Szasa Boskovics, miután nem fogadták el a beszámolóját.
febr. 11
22:32
Profi boksz: Bedák Zsolt arra számít, Donaire lebecsüli őt (She)
Bedák Zsolt szerint nem ő az esélyes, ugyanakkor ezt kihasználva szeretne bizonyítani a Fülöp-szigeteki Nonito Donaire elleni ökölvívó világbajnoki címmérkőzésen, amely Magyarország kizárólag az M4 Sporton lesz látható.
febr. 11
22:48
Király-kupa: a Sevilla vár a Barcelonára a döntőben (She)
A Sevilla vár a Barcelonára a spanyol Király-kupa-döntőjében, miután Unai Emery együttese a hazai négygólos siker után idegenben 2–2-es döntetlent játszott a Celta Vigóval.
febr. 11
22:50
Serie A: a Lazio ötöt hintett a sereghajtó Veronának (She)
A Serie A 25. fordulójának nyitómérkőzésén a Lazio 5–2-re legyőzte a Veronát.
febr. 11
22:52
Jégkorong ol. sel.: repülőjegye volt, de nem repült, gólt lőtt (She)
A Budapesten zajló jégkorong olimpiai selejtező első fordulójában a házigazda magyar válogatott négygólos győzelemmel mutatkozott be Litvánia ellen. A mérkőzés után az első válogatott meccsén első gólját szerző Galló Vilmossal és Kóger Dániellel beszélgettünk.
febr. 11
23:06
Futsal Eb: hiába vezettek a kazahok, a spanyolok döntőzhetnek (She)
Oroszország után Spanyolország is bejutott a belgrádi futsal Európa-bajnokság döntőjébe, miután az elődöntőben 5–3-ra nyert a kazah válogatott ellen.
febr. 11
23:08
Francia Kupa: utolsóként a Marseille a nyolc között (She)
A labdarúgó Francia Kupa utolsó nyolcaddöntőjében a Marseille a negyedosztályú Trélissac vendégeként 2–0-ra győzött, így bejutott a legjobb nyolc együttes közé.
febr. 11
23:42
Darts PL: Van Gerwen és Taylor szenzációs játékkal győzött (She)
Nagyszerű estét varázsolt a dartsmezőny Newcastle-ben, a Premier League második állomásán. A világelső Michael van Gerwen és a 16-szoros világbajnok Phil Taylor sziporkázó játékkal győzött. Előbbi a világbajnok Gary Andersont, utóbbi a nagyszerűen rajtoló James Wade-et verte meg.
febr. 11
23:44
Férfi kosár Euroliga: Hangáék erődemonstrációt tartottak (She)
A férfi kosárlabda Euroliga F jelű középdöntős csoportjának 7. fordulójában a Hanga Ádámmal felálló Laboral Kutxa 90–64-re legyőzte a német Brose Baskets Bamberget.

Keresés