2016. február 10. szerda

febr. 10
0:18
NS: végre gólok!; a mi 35-ös Eb-keretünk – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
febr. 10
0:22
Ifi BL: az Ajax bejutott a legjobb 16 közé, az Arsenal nem (She)
Az UEFA Ifjúsági Liga – más néven U19-es Bajnokok Ligája – egyenes kieséses szakaszának első fordulójában az Ajax, az Anderlecht és a Middlesbrough is győzött hazai pályán, ezzel bejutott a legjobb tizenhat közé. Kiesett a Sevilla, az Arsenal és a Dinamo Kijev.
febr. 10
0:36
NB II: Hosszúval hosszú távon – fiatal kapus Mezőkövesden (She)
Igazán aktív volt az átigazolási időszak utolsó napján a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd, hiszen – amint beszámoltunk róla – a klub két játékosát, Máté Jánost és Nánási Krisztiánt is elengedte, azonban a Nemzeti Sport Online információja szerint egy labdarúgóval, Hosszú Leventével bővítette is keretét.
febr. 10
0:40
Eurofoci: ötödosztályú csapat a nyolc között a Francia Kupában (She)
Meglepetések a Francia Kupában a legjobb nyolc közé jutásért rendezett mérkőzéseken. A Ligue 1 második helyén álló Monaco egygólos vereséget (2–1) szenvedett a másodosztályú Sochaux otthonában, míg az ötödik vonalban szereplő Granville hosszabbítás után kiejtette a második ligás Bourg-Péronnas együttesét. A Granville-t megelőzően a 21. században csak három ötödosztályú csapatnak…
febr. 10
1:12
Szerdai sportműsor: Fradi–Vidi itthon, a Barca döntőbe juthat (She)
Szerdán három mérkőzést rendeznek a labdarúgó Magyar Kupában, a legjobb négy közé jutásért zajló párharcok első meccsein a címvédő Ferencváros a Videotont fogadja, míg az Újpest és a Békéscsaba harmadosztályú csapatot lát vendégül. A Német Kupában a Bayern München és a Dárdai Pál által irányított Hertha idegenben igyekszik kiharcolni az elődöntőbe jutást, míg a spanyol Király-kupában a Barcelona…
febr. 10
6:54
Visszacsúsztunk az európai kézilabdás rangsorban (Infostart)
Összesítésben öt helyet rontva Magyarország a tizedik az Európai Kézilabda Szövetségnek (EHF) a 2015-ös eredmények alapján készült rangsorában.
febr. 10
7:12
NHL: 51 éve nem lőttek ilyen sokszor a Boston kapujára (She)
A Los Angeles Kings 9–2-re nyert a Boston Bruins otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
febr. 10
7:14
Kézilabda: visszacsúsztak a mieink az európai rangsorban (She)
Összesítésben öt helyet rontva Magyarország a tizedik az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) 2015-ös eredmények alapján készült rangsorában.
febr. 10
7:36
Telt ház előtt a cél csakis a továbbjutás lehet (Metropol)
A tavaly áprilisi krakkói diadal, az A csoportba jutás kiharcolása óta először lép pályára hazai környezetben a magyar hokiválogatott.
febr. 10
8:06
Palermo: Balogh Norbert még mindig külön a többiektől (She)
Balogh Norbert felgyógyult betegségéből, de kedden még a Palermo többi labdarúgójától külön tréningezett.
febr. 10
8:36
Magyar foci: Továbbra is fókuszban a magyar tehetségek (Agroinform)
Az MLSZ alapvető célja, hogy a fiatal játékosok 23 éves korukra már jelentős versenytapasztalattal rendelkezzenek.
febr. 10
9:00
Magyar Kupa: Feczesin góllal nyitna a Fradi ellen, 0–0 kizárva (She)
A Ferencváros a Videotont fogadja szerda este a Magyar Kupa negyeddöntőjében. A találkozó előtti napon Feczesin Róbert, a fehérváriak támadója mondta el várakozásait a vidi.hu-nak.
febr. 10
9:18
Négy meccsre eltiltották a verekedő Clippers-sztárt (Infostart)
Négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Blake Griffin, az észak-amerikai bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Clippers kosárlabdázója, aki két hete egy verekedés során eltörte a kezét.
febr. 10
9:36
NBA: négymeccses eltiltás a szertárost ütő Clippers-sztárnak (She)
Négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Blake Griffin, az észak-amerikai bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Clippers kosárlabdázója, aki két hete a klub szertárosával verekedett össze és eltört a keze.
febr. 10
9:38
PL: „Az MU menedzsere leszek!” Mourinho mondta – de kinek? (She)
Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint biztosra vehető, hogy a nyártól José Mourinho veszi át a Premier League-ben szereplő Manchester United irányítását, miután a portugál menedzser erről tényként beszélt barátainak.
febr. 10
9:54
NBA: eltört a 216 centi magas spanyol válogatott lába (She)
Eltört a lába Marc Gasolnak, a Memphis Grizzlies és a spanyol kosárlabda-válogatott első számú centerének, így hosszú kihagyás vár rá.
febr. 10
10:12
Légiósok: Robinho majdnem „magyaros” klubhoz került (She)
A Vanczák Vilmost és Mervó Bencét foglalkoztató, svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sion közel állt hozzá, hogy szerződtesse Robinhót, a többek között a Real Madridnál, a Manchester Citynél és az AC Milannál is megforduló brazil támadót. Erről a magyar középhátvéd beszélt a Nemzeti Sportnak.
febr. 10
10:24
Magyar Kupa: A Fradi sorozatban hatodjára is legyőzné a bajnokot (Agroinform)
A Ferencváros és a Videoton utolsó öt egymás elleni mérkőzésén rendre a IX. kerületiek örülhettek.
febr. 10
10:48
Palermo: egy hónap után máris repül Baloghék edzője (She)
Egy hónapig sem tartott Guillermo Barros Schelotto kalandja a Palermo labdarúgócsapatának vezetőedzőjeként. Ami valójában kalandnak sem nevezhető, hiszen az argentin szakember úgy repül vissza hazájába, hogy egyetlen alkalommal sem ülhetett a rózsaszín mezesek kispadján.
febr. 10
11:06
Tenisz: a nyitány jelentette a végállomást Fognini számára (She)
A hatodik helyen kiemelt olasz Fabio Fognini három játszmában kikapott a hazai közönség előtt szereplő Federico Delbonistól a Buenos Aires-i salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában.
febr. 10
11:08
NBA: szétnyílt az álla, sokkoló képet posztolt róla (She)
Látványos sérülést szenvedett Dennis Schröder az Atlanta Hawks–Orlando Magic (110–117) észak-amerikai profi kosárlabda-mérkőzésen. A hazaiak fiatal sportolója a Twitteren osztott meg egy sokkoló képet az esetről.
febr. 10
11:24
NB II: 5+1 távozó Ajkán, várják a korábbi NB I-es védőt (She)
Öt játékos távozott, további egyet elengednének, valamint ajánlatot tettek Jagodics Bencének – aktuális információk a labdarúgó NB II jövő heti rajtjára készülő FC Ajka háza tájáról.
febr. 10
11:26
Női kézi: „az év legviccesebb interjúját” adták a Győr hollandjai – videó (She)
Az EHF Tv rendszeresen foglalkozik a női Bajnokok Ligájában szereplő csapatokkal. Legutóbb a Győri Audi ETO KC két hollandjával, Yvette Brochhal és Nycke Groottal beszélgettek, s a videónak nemes egyszerűséggel „Az év „legviccesebb interjúja” címet adták. Nézze meg, miért!
febr. 10
12:00
Videó: megőrül az internet a 14 hónapos snowboardsztárért (She)
Kevesebb mint két hét alatt közel másfél millióan látták Sloan, a 14 hónapos snowboardsztár videóját, amely még a legjegesebb szívet is képes felolvasztani. Az egyéves gyermek épphogy megtanult járni, szülei rögtön hódeszkára állították. Mint kiderült, remekül megy neki az egyensúlyozás. Először szőnyegen, majd házuk udvarában gyakoroltak, de az alábbi felvétel már terepen készült el.
febr. 10
12:02
MK: Előre hozott döntőnek is beillik a párharc – Horváth F. (She)
Horváth Ferenc, a Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője a klubhonlapnak elárulta, hogy ugyan sok szál fűzi a Ferencvároshoz, a Magyar Kupa negyeddöntője előtt nem különösebben foglalkoztatják az érzései.
febr. 10
12:12
Sportfogadás: Foci-, kézi- és tenisztippekkel támadunk hét közben (Agroinform)
Hétközi kombival jelentkezünk, ezúttal négy mérkőzés szerepel szelvényünkön.
febr. 10
12:18
Dopping: kikapcsolódásként használta a drogot, megúszta (She)
Egy éven belüli második versenyzőjének lett pozitív a doppingtesztje, mégsem tiltja el a nemzetközi szövetség (UCI) az orosz Katyusa kerékpárcsapatot.
febr. 10
12:20
Fiorentina: tisztázni kellett a helyzetet a dühös Sousával (She)
Elsimulóban vannak a hullámok, amelyek a Fiorentina labdarúgócsapatának vezetőségében keletkeztek a téli átigazolási időszakban.
febr. 10
12:22
MU: Ferguson szerint Londonban dolgozik a PL legjobb menedzsere (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United korábbi sikerkovácsa szerint a Premier League jelenlegi legjobb menedzsere az angol bajnoki címért is harcban álló Tottenham Hotspurnél dolgozik.
febr. 10
12:54
F1: a DTM győztese lesz a Manor egyik pilótája (She)
A német túraautó-bajnokság (DTM) győztese, Pascal Wehrlein lesz a Formula–1-es Manor csapatának egyik pilótája a következő idényben.
febr. 10
13:12
Bayern: Douglas Costa góljától eláll a lélegzet - videó (She)
Az utóbbi időben tényleg úgy tűnik, hogy a Bayern München edzése egy véget nem érő versenysorozat, a kérdés pedig az, ki tud elképesztőbb trükköt, mutatványt, zsonglőrködést bemutatni. Ezúttal Douglas Costa varázsolt a bajorok tréningjén. Nem aprózta el: rabonázva rúgott gólt szögletből.
febr. 10
13:18
A DTM-ből igazolnak a Forma-1-be (Metropol)
A német túraautó-bajnokság (DTM) győztese, Pascal Wehrlein lesz a Forma-1-es Manor csapatának egyik pilótája.
febr. 10
13:24
Tipp: Gyenge ősz után gólparádéval nyithat a Diósgyőr és a Felcsút (Agroinform)
Ősszel öt gól esett a két csapat mérkőzésén, most három góllal is nyernénk. Gólcsatára fel(csút)!
febr. 10
13:30
Videó: Huszti 12 km-t futott, ő a Frankfurt energiabajnoka (She)
Huszti Szabolcs volt az Eintracht Frankfurt legjobbja a hétvégén – legalábbis a klub és az egyik támogatója által közösen kidolgozott kritériumrendszer szerint. Huszti gólt lőtt és több mint tizenkét kilométert futott a Stuttgart elleni német élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen (2–4), befektetett munkamennyisége (lövések, labdabirtoklás, megnyert párharcok, stb.) értékelésekor ez is sokat nyomott a…
febr. 10
13:32
Felkészülés: öt nap alatt két mesterhármas a ZTE-csatártól (She)
Horváth Roland mesterhármasával a ZTE 3–1-re legyőzte a Balatonfüredet a két labdarúgócsapat szerdai felkészülési mérkőzésén.
febr. 10
13:36
Két doppingesete ellenére sem tiltják el a Katyusa kerékpárcsapatot (Metropol)
"nem a teljesítményfokozás szándékával, hanem kikapcsolódásként" használta a kábítószert.
febr. 10
13:48
PL: íme, a legtöbbet futó labdarúgók! A legjobb MC-s csak 67. (She)
A Sky Sports internetes oldala az EA Sports játékosstatisztikái alapján összeállított egy listát a liga legtöbbet futó futballistáiról, és a kimutatás szerint a listavezető Leicester City, a Tottenham Hotspur, az Arsenal és a Manchester City sem ad futballistát a top 10-be.
febr. 10
13:50
Bundesliga: lemondott a Hoffenheim vezetőedzője (She)
Lemondott Huub Stevens, a német labdarúgó-bajnokság utolsó előtti helyén álló 1899 Hoffenheim vezetőedzője.
febr. 10
14:06
Rio 2016: melegvízi táborokba utazik a kajak-kenu válogatott (She)
A téli hazai alapozás után melegvízi edzőtáborokban folytatják a felkészülést a kajak-kenu válogatott tagjai: hat helyszínre – edzőkkel, kísérőkkel együtt – 51-en utaznak el.
febr. 10
14:36
Spanyol Király Kupa: Tartalékos csapatok kupavisszavágója a Valencia és a Barca között (Agroinform)
A Denevérek lehetetlen küldetés előtt állnak, még a tisztes búcsúban is alig-alig reménykedhetnek a Barcelona ellen.
febr. 10
14:42
Elköltöznek a magyar kajakosok és kenusok (Infostart)
Lezárult a téli felkészülési időszak, legjobb kajakosaink és kenusaink hamarosan meleg éghajlaton lévő edzőtáborokba utaznak, vízen is megkezdik a felkészülést a riói olimpiára, illetve az azt megelőző válogatóversenyekre. Erről tartott sajtótájékoztatót szerdán a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.
febr. 10
14:42
MotoGP: itt a végleges 2016-os versenynaptár! (She)
Véglegessé vált a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2016-os versenynaptára, újra 18 futamból áll majd az évad. Az első versenyt március 20-án rendezik Katarban villanyfények mellett, a szezonzáróra november 13-án kerül sor Valenciában. A Red Bull Ring az egyetlen visszatérő helyszín, amely Indianapolist váltja.
febr. 10
14:44
MU: más világ – Valdésnak 100 euróba fáj, ha kedves akar lenni (She)
Érdekes információt közölt Víctor Valdés új klubjáról, a Standard Liege-ről a katalán Mundo Deportivo sportlap.
febr. 10
14:46
PL: lenyűgöző gesztus – 9 éves fiúé a hónap evertonos gólja (She)
Nem Ross Barkley, nem Kevin Mirallas, nem Aaron Lennon – hanem George Shaw. Az övét szavazták meg január hónap legszebb góljának az Evertonnál. Hogy ki George Shaw? Egy kilencéves kisfiú, aki mellé elképesztő szolidaritással állt oda az egész liverpooli klub.
febr. 10
15:00
Schalke: így vélekedik az átigazolásáról a csapatkapitány (She)
Benedikt Höwedes, a Schalke 04 világbajnok labdarúgója nem fog más német csapathoz igazolni pályafutása hátralevő részében.
febr. 10
15:18
PAFC: Jarni sok újat hozott, a hatásra várni kell (She)
A bennmaradás a célja a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémiának, de a klub kommunikációs igazgatója szerint ez nem lesz könnyű a 12 csapatos bajnokságban.
febr. 10
15:20
Arsenal: Fabregas-mez benzinnel és gyufával – hatezerért! (She)
Könnyedén pályázhat az év apróhirdetése címre az hirdető, aki egy 2007–2008-as arsenalos Fabregas-meztől szeretne megszabadulni hatezer forintért cserébe. Az eladó a terméket egy flakon benzinnel és egy félig használt doboz gyufával próbálta csábítóbbá tenni.
febr. 10
15:22
Rio 2016: a vezető orvos szerint a vírus nem fenyegeti az olimpiát (She)
A Zika-vírus nem jelent fenyegetést a riói játékokra Bernd Wolfarth, a Német Olimpiai Bizottság vezető orvosa szerint.
febr. 10
15:30
Darts: Szakértőink Van Gerwen győzelme felé hajlanak a forduló rangadóján (Agroinform)
Kifaggattuk a PDC Hungarian Fan Club adminjait a soron következő darts Premier League forduló meccseit illetően.
febr. 10
15:36
PL: az angol válogatott támadó elismerte, fiatalkorúval szexelt (She)
Adam Johnson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Sunderland 12-szeres angol válogatott futballistája elismerte a bíróságon, hogy egy 15 éves lánnyal került szexuális kapcsolatba, ezt pedig tiltják a szigetországi törvények.

Keresés