2016. február 11. csütörtök

febr. 11
0:00
NS: a félelem árnyékában – szúnyogirtás Brazíliában – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
febr. 11
0:04
NB II: két meccsen 10 várdai gól; döntetlennel zárt a Soroksár (She)
A másodosztályú csapatok közül a Zalaegerszegen kívül a Soroksár és a Kisvárda lépett pályára szerdán felkészülési mérkőzéseken. A Belekben edzőtáborozó Soroksár utolsó törökországi edzőmeccsén 0–0-s döntetlent ért el az örmény Alaskert együttese ellen, míg a két részre osztott Kisvárda két mérkőzésen összesen tíz gólig jutott.
febr. 11
0:18
Csütörtöki sportműsor: a litvánokkal játszik a hokiválogatott (She)
Csütörtökön kezdődik a budapesti jégkorong olimpiai selejtezőtorna, amelynek első napján a magyar válogatott a litvánokkal játszik. Íme, a mai sportműsor.
febr. 11
6:54
A doppingolás ellenére sem tiltják el a Katyusát (Infostart)
Egy éven belüli második versenyzőjének lett pozitív a doppingtesztje, mégsem tiltja el a nemzetközi szövetség (UCI) az orosz Katyusa kerékpárcsapatot.
febr. 11
7:12
NBA: 139 bostoni pont és hosszabbításos siker LA-ben (She)
A Boston Celtics hosszabbítás után 139–134-re nyert a vendég Los Angeles Clippers ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) szerdai játéknapján. A mérkőzés legeredményesebb játékosa a hazai csapatot erősítő Isaiah Thomas volt 36 ponttal.
febr. 11
7:48
Úszás: két esélyből egy maradt – Hosszú nem indul az ob-n (She)
Hosszú Katinka nem áll rajthoz az áprilisi, győri úszó országos bajnokságon, mert Amerikában edzőtáborozik.
febr. 11
8:24
Gyász: elhunyt Rudas Ferenc, az FTC örökös bajnoka (She)
Gyászol az FTC és a magyar labdarúgás. Kilencvennégy éves korában elhunyt Rudas Ferenc, az FTC örökös bajnok labdarúgója.
febr. 11
8:33
Darts: Anderson vs. Van Gerwen - ki nyeri a tavalyi döntő visszavágóját? (Agroinform)
Csütörtökön Newcastle-ben folytatódnak a Premier League darts küzdelmei.
febr. 11
9:00
Sportlövészet: A mai napig nem tettem le a fegyvert – Igaly (She)
Legutóbb Igaly Diána volt a vendége az „Amiről még nem meséltem” sorozatnak. A Pesti Magyar Színház Sinkovits Imre Termében az olimpiai bajnok sportlövő Zalán Jánossal, a Magyar Színház igazgatójával és Elbert Gábor egyetemi adjunktussal beszélgetett.
febr. 11
9:06
Négy kontinensen folytatódik a munka (Metropol)
Kajak-kenu: 51 fős csapat utazik a külföldi edzőtáborokba.
febr. 11
9:18
Liverpool: győztek a szurkolók! Visszakoztak a jegyáremeléstől (She)
A Liverpool labdarúgócsapata közleményt adott ki a hivatalos honlapján, amelyben tudatták a szurkolókkal, hogy visszavonják a meghirdetett áremelést. Mint ismert, a múlt szombati, Sunderland elleni bajnoki mérkőzésen több ezer szurkoló hagyta el az Anfieldet a 77. percben, ezzel tiltakozva a tikettek árának 59 fontról 77 fontra tervezett emelése ellen.
febr. 11
10:21
Premier League: Adjunk tanácsot bátor fogadótársunknak! (Agroinform)
A kérdés: mit tennétek ti, ha az alábbi szelvény a ti tulajdonotokban lenne? Meddig lehet bízni a Leicesterben?
febr. 11
10:48
Videó: az erőemelő gyomra közbeszólt, csúnya baleset a vége (She)
A világ csak az Instagramján használt nevét ismerte meg, „Blondbeautybri” azonban néhány nap alatt világsztár lett. Nem sűrűn fordul elő, hogy egy női erőemelő a címlapokra kerül, az amerikai sportoló azonban legutóbbi versenyén – amikor 155 kilogrammot próbált megemelni – szó szerint mindent kiadott magából, ezzel pedig természetesen a videója egy szempillantás alatt elterjedt.
febr. 11
10:50
Rio 2016: a Zika-vírus mellett más fertőzés is fenyeget (She)
Az ausztrál olimpiai küldöttség főorvosa szerint a terjedő Zika-vírusnál nagyobb veszélyt jelenthet a vízminőség Rio de Janeiróban.
febr. 11
11:06
MU: alapember távozhat tíz év után, a Newcastle szerződtetné (She)
Michael Carrick továbbra sem kapott hosszabbítási ajánlatot az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Unitedtól a nyáron lejáró szerződésére.
febr. 11
11:42
Negyeddöntős Tajvanban Venus Williams (Infostart)
Az első helyen kiemelt amerikai Venus Williams könnyed győzelemmel jutott be a negyeddöntőbe csütörtökön a tajvani Kaohsziungban zajló, 500 ezer dollár (264 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán.
febr. 11
11:42
Bursaspor: faragnának a költségeken, Dzsudzsákot is érintheti – sajtóhír (She)
Török lapértesülések szerint a Bursaspor javítani szeretne a költségvetési mérlegén, ezért faragna a vezetőség és a csapat bérköltségein, ami különösképp érinthet három kiemelkedő fizetésű játékost, Tom De Suttert, Bakaye Traorét és Dzsudzsák Balázst, akiktől adott esetben meg is válhat a klub.
febr. 11
12:00
Tenisz: Venus Williams és a 2. kiemelt is továbbjutott (She)
Az első helyen kiemelt amerikai Venus Williams és a másodikként rangsorolt Doi Miszaki is továbbjutott a tajvani tenisztornán. Előbbi a lengyel Urszula Radwanska, utóbbi a szintén lengyel Magda Linette ellen nyert.
febr. 11
12:18
Man. City: a manchesteriektől vonulna vissza Nasri (She)
Samir Nasri, a Manchester City labdarúgója a klub hivatalos honlapjának elmondta, nagy öröm lenne számára, ha a manchesteri klubtól vonulna vissza.
febr. 11
12:20
Úszás: A MOB átnyúl a szövetség feje fölött – Kiss László (She)
Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya szerint Hosszú Katinka esetében a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) átnyúl a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) feje fölött. A szakvezető az MTI-hez csütörtökön eljuttatott állásfoglalásában reagált így azok után, hogy a világ- és Európa-bajnok tudatta: nem indul az áprilisi országos bajnokságon, és erről a döntéséről a MOB-ot tájékoztatta.
febr. 11
12:27
Serie A: Bajnok lesz a Juve? Akkor igyekezz a fogadással! (Agroinform)
Hétvégén óriásit léphet a bajnoki cím felé a Juventus, így még a forduló előtt érdemes lecsapni az oddsra.
febr. 11
12:42
Hosszú Katinka nem indul az országos bajnokságon (Metropol)
Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya szerint a Magyar Olimpiai Bizottság átnyúl a Magyar Úszó Szövetség feje fölött.
febr. 11
12:54
Ismét Hosszú Katinka a téma az úszószövetségben (Infostart)
Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya szerint Hosszú Katinka esetében a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) átnyúl a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) feje fölött.
febr. 11
13:12
MK: elcsúszott a Fradi, újpesti ünnep – képgaléria (She)
Mint ismert, a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán a Ferencváros otthon 1–0-ra kikapott a Videotontól, az Újpest viszont gyakorlatilag készülhet az elődöntőre, miután 8–1-re legyőzte a harmadosztályú Tiszaújvárost. Most a legjobb képekből válogattunk.
febr. 11
13:14
Videó: „Ők megérdemlik, hogy példaképek legyenek” (She)
Az ötkarikás játékok programjában nem szereplő sportágak legjobbjait egy éve még a Sportcsillagok Gáláján díjazták, de idén erre nem kerülhetett sor. Bár ez arra utalhat, hogy nagy a szakadék az olimpiai és a nem olimpiai sportágak között, Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerint ez nem így van.
febr. 11
13:16
Videó: Lamah két méterről lőtt az üres kapu mellé (She)
A Videoton labdarúgócsapata Feczesin Róbert góljával 1–0-ra nyert a Ferencváros otthonában a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
febr. 11
13:18
Babos bejutott a negyeddöntőbe Szentpéterváron (Metropol)
Következő ellenfele a második helyen kiemelt olasz Roberta Vinci lesz.
febr. 11
13:30
NB I: elmarad a szombatra kiírt MTK–Paks bajnoki – hivatalos (She)
Hivatalossá vált, hogy elmarad szombaton az MTK–Paks labdarúgó NB I-es bajnoki mérkőzés.
febr. 11
13:30
Gyárfás: "Joggal vagyok halál fia, ha ezt elszúrjuk" (Infostart)
Intenzív megengedett lobbitevékenységre van szükség ahhoz, hogy Budapest olimpiát rendezhessen 2024-ben - fejtette ki az InfoRádiónak adott interjúban Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, aki vállalja a teljes felelősséget a 2017-es vizes vb-ért.
febr. 11
13:32
NB I: Karakóé a Csaba–Fradi, Kassai fúj a forduló rangadóján (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a labdarúgó NB I 20. fordulójának bíróküldését.
febr. 11
13:34
Man. City: Guardiola az Interből szerződtetne játékost (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City következő menedzsere, Pep Guardiola már a csapat megerősítésén gondolkodik – legalábbis a Corriere dello Sport szerint.
febr. 11
13:48
Elhunyt a legidősebb magyar válogatott labdarúgó (Infostart)
Életének 95 .évében, csütörtök reggel, Budapesten elhunyt a válogatott labdarúgók eddigi korelnöke, a Ferencváros legendás jobbhátvédje, Rudas Ferenc.
febr. 11
14:06
Newcastle: a klub hollandjaival lazítottak a dartsvilágbajnokok (She)
Csütörtök este rendezik a Darts Premier League második fordulóját Newcastle-ben. Raymond van Barneveld és Michael van Gerwen egy hangulatos helyi étteremben töltötte a szerda estét a helyi labdarúgócsapat két holland játékosával, Tim Krullal és Siem de Jonggal. A két vb-győztes köztudottan jó kapcsolatot ápol a labdarúgókkal, a világbajnokságon például Van Barneveld egyik mérkőzését Klaas-Jan…
febr. 11
14:15
Hatharom: Segítsétek munkánkat, mondjátok el véleményeteket! (Agroinform)
Itt a lehetőség, hogy elmondjátok véleményeteket oldalunkról, leírjátok, milyen számotokra az ideális hatharom.com.
febr. 11
14:24
Felmentését kérte a bundaügy harmadrendű vádlottja (Infostart)
A harmadrendű vádlott, K. Zsolt felmentését kérte védője a labdarúgó fogadási csalási ügyben csütörtök délelőtt Budapesten.
febr. 11
14:24
Fogadási csalás: K. Zsolt felmentését kérte védőügyvédje (She)
A harmadrendű vádlott, K. Zsolt felmentését kérte védője a labdarúgó fogadási csalási ügyben csütörtök délelőtt Budapesten.
febr. 11
14:42
Videó: bicskanyitogató műesés, ráadásul a bíró elhitte… (She)
Az UEFA Ifjúsági Liga – más néven U19-es Bajnokok Ligája – egyenes kieséses szakaszának első fordulójában a Celtic a Valenciával találkozott, és a spanyol csapat végül tizenegyesekkel jutott tovább. A skótok a hosszabbítás utolsó percében eldönthették volna a találkozót, a vendégek fiatalja, David Pascual azonban egy műeséssel megakasztotta az akciót. A játékvezető pedig hitt neki…
febr. 11
14:44
Hannover: Szalai és Almeida is kidőlt, egyre több a gond (She)
Összeállítási gondokkal küzd a német élvonalbeli Hannover 96 labdarúgócsapatának szakmai stábja: Szalai Ádám, Hugo Almeida és a csapatkapitány Christian Schulz is kidőlt a Borussia Dortmund elleni bajnoki előtt.
febr. 11
15:00
Bödének néhány hétre még szüksége van (Infostart)
Böde Dánielnek néhány hétre még szüksége van a teljes felépüléshez - mondta Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője.
febr. 11
15:06
Elmarad az MTK-Paks mérkőzés (Metropol)
A paksi klub két munkatársuknál bakteriális fertőzést diagnosztizáltak, ezért a klub dolgozói laborvizsgálaton vesznek részt, melynek eredményei csak a jövő héten érkeznek meg.
febr. 11
15:09
Premier League: Katasztrófa lenne a Leicester City bajnoki címe - legalábbis a bukiknak (Agroinform)
Tucatnyian fogadtak augusztusban arra, hogy a Leicester City bajnok lesz. De a bukmékerek nem örülnének a csodának.
febr. 11
15:18
Szalai két hét kényszerpihenőn (Infostart)
Kisebb sérülése miatt két hét pihenőre kényszerül Szalai Ádám, a német labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Hannover 96 magyar légiósa.
febr. 11
15:36
Babos a negyeddöntőben (Infostart)
Babos Tímea bejutott a negyeddöntőbe a 753 ezer dollár (208 millió forint) összdíjazású szentpétervári keménypályás női tenisztornán.
febr. 11
15:36
PL: Bojan Krkic 2020-ig hosszabbított együttesével (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Stoke City bejelentette, hogy új, négy és fél éves szerződést kötött Bojan Krkiccsel, aki így 2020 nyaráig kötelezte el magát a klubhoz.
febr. 11
15:38
Franciaország: eladó a BL-győztes klub – feltétellel (She)
Csütörtökön arról számolt be a francia L'Équipe, hogy az Olympique Marseille tulajdonosa, Margarita Louis-Dreyfus megválna a klubtól.
febr. 11
15:40
FTC: Bödének még néhány hét kell – Thomas Doll (She)
Böde Dánielnek néhány hétre még szüksége van a teljes felépüléshez – mondta Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője.
febr. 11
15:54
A MOB értetlenül áll Kiss László állásfoglalása előtt (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság vezetése értetlenül áll Kiss László csütörtöki állásfoglalása előtt, amelyben az úszók szövetségi kapitánya többek között arról írt, hogy Hosszú Katinka esetében a MOB átnyúl a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) feje fölött.
febr. 11
15:54
Serie A: mi lesz Balotellivel? A Milannak nem kell? (She)
Olasz lapértesülések szerint az AC Milan labdarúgócsapata nem kívánja szerződtetni Mario Balotellit.
febr. 11
15:56
Chelsea: a klublegenda szerint Terryt az egész katari liga vinné (She)
Az el-Arabi vezetőedzője, Gianfranco Zola szerint korábbi csapattársát, John Terryt nem csupán az ő klubja, hanem az egész katari liga szívesen szerződtetné.
febr. 11
16:12
Videó: a lakóautós raszta olyan pontot ütött, amitől leesik az álla (She)
Varázslatos mozdulattal szerzett pontot Dustin Brown. A jamaicai születésű német teniszező egy bolognai tornán a bosnyák Aldin Setkic ellen játszott, amikor 1:0-s vezetésénél egy váratlant húzott. A hosszú rasztahajáról ismert Brown – aki a tavalyi wimbledoni Grand Slam-torna második fordulójában kiejtette Rafael Nadalt – 2:6, 6:2, 7:6-os győzelemmel jutott tovább a következő körbe az olaszországi…

Keresés