2016. február 17. szerda

febr. 17
6:00
Bridzs Európa-bajnokság a Groupama Arénában (Infostart)
A Groupama Aréna kongresszusi termeiben rendezik meg június 16. és 26. között az 53. bridzs csapat Európa-bajnokságot.
febr. 17
8:12
Pauman Dániel: Kati néni kitapossa a belünket is (Metropol)
Az olimpiai ezüstérmes kajaknégyes tagja már várja, hogy vízre tehessék a hajót
febr. 17
8:42
Diadallal tért vissza Del Potro (Infostart)
Győzelemmel tért vissza a korábbi US Open-győztes Juan Martin del Potro a floridai Delray Beach-en zajló, 514 ezer dollár (142 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán.
febr. 17
9:18
Tenisz: Nadal két adogatójátékot bukott el, Almagróval találkozik (She)
A Rio de Janeiróban zajló ATP-tenisztorna első fordulóban az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két játszmában győzte le honfitársát, Pablo Carreno-Bustát. A 82 percig tartó találkozón az esélyesebb Nadal az első szettben kétszer, a másodikban háromszor vette el ellenfele adogatását, Carreno-Bustának ez a második játszmában kétszer jött össze. A mérkőzésnek abban a periódusában öt brék…
febr. 17
9:20
Anglia: Tőzsér sok szurkolót felbosszantott, nem kímélik (She)
Mint beszámoltunk róla, az idényben eddig a szokásosnál kevesebb játéklehetőséget kapó Tőzsér Dániel végigjátszotta csapata, a Queens Park Rangers legutóbbi bajnoki mérkőzését. A Fulham 3–1-re megnyerte a másodosztály (Championship) hétvégi londoni derbijét, és a QPR-drukkerek nem kímélték a játékosokat – a magyar középpályást sem.
febr. 17
9:27
Bajnokok Ligája: Kinyílhat a gólcsap a Real Madrid római vendégjátékán (Agroinform)
Nem várható éppen unalmas, álmoskás összecsapás a két gólgyáros csapat között.
febr. 17
9:36
El: kapzsisággal vádolják a dánokat az MU drukkerei (She)
Tiltakozást terveznek a Manchester United labdarúgócsapatának szurkolói azért, mert 71 fontot (28 500 forintot) kell fizetniük egy jegyért a dán Midtjylland otthonában csütörtökön sorra kerülő Európa-liga-mérkőzésre.
febr. 17
9:54
U21-es válogatott: új nevek a keretben, három NB II-es játékos (She)
Miközben az A-válogatott Telkiben készül, a Robert Kilin vezette U21-es magyar labdarúgó-válogatott Győrben edzőtáborozik a jövő hét elején. A német szakember 25 fős keretébe több olyan játékos is bekerült, aki az elmúlt hónapokban nem kapott meghívót.
febr. 17
10:12
F1: Schumacher szóvivője a visszatérés reményéről beszélt (She)
Kevés hírt hallani a 2013-as súlyos síbalesete után lábadozó Michael Schumacherről, így aztán amikor a hétszeres F1-es világbajnok német pilóta szóvivője, Sabine Kehm megszólal, az elhangzottak mindig bejárják a világsajtót – így történt most is. A címben említett „visszatérés” természetesen nem az F1-re, hanem az élhető életre értendő.
febr. 17
10:30
Sokallják a dániai jegyárat a Manchester United drukkerei (Infostart)
Tiltakozást terveznek a Manchester United labdarúgócsapatának szurkolói azért, mert 71 fontot (28 500 forintot) kell fizetniük egy jegyért a dán Midtjylland otthonában csütörtökön sorra kerülő Európa Liga-mérkőzésre.
febr. 17
10:48
Serena Williams megfázott, nem indul Dohában (Infostart)
Megfázás miatt visszalépett a jövő heti dohai tenisztornától Serena Williams, a női világranglista éllovasa.
febr. 17
10:48
Bayern: Lewandowskival 90 percen át tárgyaltak a jövőről (She)
A Bild értesülései szerint a Bayern München vezetősége megkezdte a tárgyalásokat Robert Lewandowskival a szerződéshosszabbításról. A lengyel válogatott csatár jelenlegi megállapodása 2019-ben jár le a bajor egyesületnél.
febr. 17
10:50
NB I: kitűzték a fertőzés miatt elmaradt meccs új időpontját (She)
Március 1-jén, kedden játsszák le a labdarúgó NB I tavaszi első fordulójában elmaradt MTK–Paks mérkőzést – döntött az MLSZ versenybizottsága.
febr. 17
10:52
Videó: így gyújt tüzet a vonal mellett lelkesedésével Zidane (She)
Spanyolországban hatalmas szerepet játszik egy edző megítélésében, hogy együtt él-e a játékkal az oldalvonal mellett. Korábban Gary Neville-t, a Valencia mesterét vették elő érdekes stílusa miatt, most pedig a Real Madrid trénere, Zinedine Zidane került a célkeresztbe. A francia vezetőedzőt azonban nem érheti kritika, úgy motiválja játékosait a meccsek közben, mint eddig senki.
febr. 17
10:54
Argentína: Téveznek 10 hónapra 25 milliós fizetést kínált egy klub (She)
Elképesztő fizetéssel próbálta magához csábítani Carlos Tévezt, a Boca Juniors labdarúgóját a kínai bajnokságban szereplő Sanghaj SIPG.
febr. 17
11:06
Így készül a vizes vb-re a főváros (Infostart)
A 2017-es, Budapesten megrendezendő vizes világbajnoksághoz kapcsolódó egyes fejlesztések megvalósításáról döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán.
febr. 17
11:15
La Liga: Kulcsmeccs vár idegenben a Barcelonára (Agroinform)
Régi cimborájával babrálhat ki Luis Enrique a 16. forduló elhalasztott mérkőzésén.
febr. 17
11:24
BL: könnygázzal riogatták a Chelsea-drukkereket – videó (She)
Jó néhány Chelsea-drukkernek kellemetlen „élmény” is volt, hogy John Obi Mikel kiegyenlítette csapatuk hátrányát a PSG ellen a keddi Bajnokok Ligája-meccs első félidejében. A francia rendezők ugyanis könnygázt fújtak a vendégszurkolók egy részére.
febr. 17
12:00
Hertha: Tíz napból két hónap? Még csak az kéne Dárdainak! (She)
Dárdai Pál vezetőedző nem bánná, ha bevethetné a Hertha BSC két „legélesebb" támadófegyverét a Wolfsburg elleni szombati német bajnokin, de nem szeretné kockáztatni a két labdarúgó egészségét.
febr. 17
12:02
Olimpia 2024: bemutatták Los Angeles logóját és szlogenjét - kép (She)
Los Angeles nyilvánosságra hozta a hivatalos pályázati logóját és szlogenjét a 2024-es nyári olimpiára, amelynek Budapest is szeretne a házigazdája lenni.
febr. 17
12:06
Bajnokok Ligája: a győztes bosszús, a vesztes elégedett (Metropol)
A 2-1-es párizsi siker után Laurent Blanc kifejezetten bosszús volt, a vendég Chelsea trénere viszont elégedetten értékelt.
febr. 17
12:09
Darts: Így tippeltek szakértőink a Premier League aktuális meccseire (Agroinform)
Ismét kifaggattuk a PDC Hungarian Fan Club adminjait a soron következő darts Premier League forduló meccseit illetően.
febr. 17
12:18
Szeged 2011: idegen városban, stadion nélkül, NB I-es célokkal (She)
Legutóbb 1999-ben rendeztek élvonalbeli mérkőzést a szegedi futballstadionban. A Szeged 2011 most Gyulán, a Grosics-akadémián edz és játssza a meccseit. Azonban a legújabb hírek szerint körülbelül egy év múlva felépülhet az új stadion Szegeden.
febr. 17
12:27
Átigazolás: A PSG sztárcsatára is Kínát választotta a Chelsea helyett (Agroinform)
Ezequiel Lavezzi követte Gervinhóékat, ő is a rohamléptekben fejlődő Kínába szerződött.
febr. 17
12:36
BL: mezcsere? Ilyenre is csak Zlatan Ibrahimovic képes - kép (She)
A 2–1-es hazai győzelemmel véget érő PSG–Chelsea Bajnokok Ligája-mérkőzést követően a szokásoknak megfelelően a játékosok mezt cseréltek egymással. A találkozó első gólját szerző Zlatan Ibrahimovic a képek tanúsága szerint szakított a hagyományokkal, és nem egy, hanem két ellenfele szerelésével is gazdagodott.
febr. 17
13:12
Lavezzi is Kínába szerződött (Infostart)
A kínai Hebei China Fortune labdarúgócsapatához igazolt szerdán az argentin válogatott Ezequiel Lavezzi.
febr. 17
13:12
Bayern: 3 év alatt 170 mérkőzést hagyott ki, meddig bírja? (She)
Holger Badstuber 2012 decembere óta 170 meccset kényszerült kihagyni sérülései miatt. A Bayern München 26 éves labdarúgójának legutóbb a szombati edzésen tört el a bokája, így vélhetően ugrott számára az Eb-részvétel is. Hazájában és klubjában attól tartanak, hogy könnyen megismétlődhet Sebastian Deisler esete, ezért a jókívánságok száma lényegesen nagyobb az ilyenkor megszokottnál.
febr. 17
13:14
Videó: észbontó kézis cunder az előcsarnokból! (She)
Egyelőre várni kell az első kézilabdás cunderre, amelyet az utcáról dobnak, így most meg kell elégedni azzal, hogy az előcsarnokból tekerték be a labdát a kapuba…
febr. 17
13:48
Ronaldo megsértődött és kivonult (Infostart)
Megsértődött az idegenbeli góltalanságát firtató újságírói kérdésen, majd kivonult a teremből Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája kedden, az AS Roma elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt megelőző sajtótájékoztatón.
febr. 17
13:57
TipPics: Van hozzá képed? (Agroinform)
A hatharom.com legújabb szolgáltatása jóvoltából bárki megmutathatja legjobb szelvényeit, legnagyobb nyereményeit.
febr. 17
14:06
BL: Ferdinandék „kicsinálták” CR-t az MU-nál, elmondta, mivel (She)
Rio Ferdinand reagált Cristiano Ronaldo azon állítására, miszerint a Real Madrid portugál sztárja nem ápolt baráti kapcsolatot manchesteri csapattársaival.
febr. 17
14:08
Dopping: nem elemzik újra a sílövők szocsi olimpiai mintáit (She)
A Nemzetközi Sílövőszövetség (IBU) – alelnökének keddi állításával ellentétben – nem fogja kérni a 2014-es szocsi téli olimpián levett minták újraelemzését az oroszországi doppingellenőrző laboratóriummal kapcsolatban felmerült vádak miatt.
febr. 17
14:10
Futsal: „Eddig nem tudtam, mi az az edzés” – Dróth Kazahsztánból (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar futsalválogatott meghatározó játékosa, Dróth Zoltán az első számú európai kupasorozat, az UEFA Futsal Cup címvédőjéhez, a kazah Kajrat Almatihoz szerződött. A Győri ETO-tól távozó támadó nem egészen azt kapta az első edzéseken, amihez Magyarországon hozzászokott.
febr. 17
14:12
Csúnya karambol: felborult az egyik, kerítésbe rohant a másik kocsi (Behaviour)
Négyen sérültek a balesetben.
febr. 17
14:14
Sokezer dolgozót rúgnak ki a járműgyártó cégtől (Behaviour)
febr. 17
14:24
Futsal: egy mondat Dróthtól, ami sokat elárul a kazah edzésekről (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar futsalválogatott meghatározó játékosa, Dróth Zoltán az első számú európai kupasorozat, az UEFA Futsal Cup címvédőjéhez, a kazah Kajrat Almatihoz szerződött. A Győri ETO-tól távozó támadó nem egészen azt kapta az első edzéseken, amihez Magyarországon hozzászokott.
febr. 17
14:26
Bundesliga: kurtítás is lehet a mintabajnokságban (She)
Christian Seifert, a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) elnöke a Bildnek elmondta: terveik között szerepel, hogy megkurtítják a Bundesliga téli szünetét.
febr. 17
14:28
El: Putyin-pólóval provokálta a törököket, eljárást indít az UEFA (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) eljárást indít Dmitrij Taraszov, a Lokomotiv Moszkva futballistája ellen, mivel a játékos a Fenerbahce elleni Európa-liga-mérkőzés után provokálta a török szurkolókat.
febr. 17
14:42
Gyász: Rudas Ferencet február 24-én kísérik utolsó útjára (She)
Február 24-én Kőbányán, az Új köztemetőben helyezik végső nyugalomra a Ferencváros legendáját, Rudas Ferencet – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a fradi.hu.
febr. 17
14:44
Darts: Lewis, Anderson, Van Gerwen – klasszisok kreatív kvízjátéka (She)
Különleges vetélkedőt szervezett a PDC négy világklasszis dartsjátékos, Gary Anderson, Michael van Gerwen, Adrian Lewis, Peter Wright és James Wade között. A brit sportvilágból jól ismert ceremóniamester, John McDonald kérdéseire kellett válaszolniuk, egészen sablonmentes stílusban.
febr. 17
14:51
Átigazolás: Guardiola nem rabolhatja ki a Bayernt? (Agroinform)
Állítólag egy szóbeli megállapodás köttetett arról, hogy Pep nem viszi Lewandowskiékat Manchesterbe.
febr. 17
15:00
Brazília: modellekkel mutatták be a mezt, vihart arattak (She)
Nem aratott egyértelmű közönségsikert a brazil Atlético Mineiro labdarúgócsapatának akciója – a népszerű klub modellekkel, a kifutón mutatta be új mezét, ám emiatt kritikai össztűzbe került.
febr. 17
15:18
DVTK: továbbra sem készül az első kerettel a két légiós (She)
Mivel a hazai átigazolási időszak a múlt héten lezárult, és a legtöbb európai piacon sem lehet már átigazolni, a DVTK-nál az első kerettől száműzött Miroszlav Grumics, Senad Husic párosnak erősen korlátozottak a lehetőségei a klubváltásra. A két játékos helyzetéről a diósgyőri klubtól kértünk tájékoztatást.
febr. 17
15:42
Fegyelmi eljárás Putyin-trikó miatt (Metropol)
Az UFEA-nak nem tetszett, hogy ilyen trikót viselt a Lokomotiv Moszkva labdarúgója az Európa Liga-mérkőzésen.
febr. 17
15:54
NB I: nincs nyoma bakteriális fertőzésnek, játszhat a Paks (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerda délután megérkeztek a speciális vérvizsgálatok eredményei, amelyek negatívak lettek, így a csapat a hétvégén már pályára léphet a DVSC otthonában.
febr. 17
15:56
Real: élesen kritizálta a klub sztárjait a korábbi BL-győztes (She)
Az AS Roma és a Real Madrid korábbi futballistája, Iván Helguera szókimondóan nyilatkozott a két klub szerdai találkozója előtt. Az egykori védő a dinamikát és a gyors passzokat hiányolja a blancók középpályájáról.
febr. 17
15:58
Haladás: romokban a Rohonci úti stadion – képgaléria (She)
Már javában zajlik a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás Rohonci úti stadionjának bontása. A klub hivatalos honlapja fotókat közölt arról, hogyan haladnak a munkálatok. A képek alapján kijelenthető, a létesítmény most már gyakorlatilag a földdel egyenlő.
febr. 17
16:12
Olimpia 2024: Budapest a határidő előtt beadta első pályázati anyagát (She)
Budapest a szerda (azaz ma) éjféli határidő előtt, már kedden beadta a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésére vonatkozó első pályázati anyagát a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB).
febr. 17
16:14
FIFA: megbüntették Franz Beckenbauert is (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai bizottsága figyelmeztetésben részesítette és 7000 svájci frankos pénzbüntetéssel sújtotta Franz Beckenbauert, a német futball ikonikus alakját.
febr. 17
16:18
Budapest a határidő előtt beadta első olimpiai pályázati anyagát (Metropol)
Néhány napon belül a rövidített változat, két-három hét múlva pedig a teljes dokumentum olvasható lesz.

Keresés