2016. február 7. vasárnap

febr. 7
0:00
NS: Super Bowl 4 oldalon; 300 millió Újpesten – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
febr. 7
0:18
Győri győzelem a női kézilabda BL-en (Infostart)
A Győri Audi ETO KC 28-22-re legyőzte a vendég CSM Bucuresti csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének szombati játéknapján, így már csak a címvédő montenegrói Podgoricával kell megküzdenie a csoport első helyéért.
febr. 7
0:18
Vasárnapi sportműsor: Super Bowl; Chelsea–MU (She)
Vasárnap este (magyar idő szerint hajnali fél egytől) rendezik az év amerikai sporteseményét, a NFL-szezon döntőjét: az ötvenedik Super Bowlon a Denver Broncos és a Carolina Panthers csap össze a szezon legjobbja címért a San Francisco 49ers stadionjában.
febr. 7
1:12
NFL: már Charlie Sheen is aggódik a Browns irányítójáért! (She)
Tudod, hogy nagy a gáz, hogy ha már Charlie Sheen is aggódik a jóléted miatt. Márpedig ez a helyzet Johnny Manziellel...
febr. 7
1:30
Sílövő-vk: olasz dupla canmore-i tömegrajtos versenyen (She)
A kanadai Canmore-ban a tömegrajtos versenyekkel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata. A férfiaknál az olasz Dominik Windisch, a nőknél pedig honfitársa, Dorothea Wierer szerezte meg a győzelmet.
febr. 7
1:34
Atlétika: női és férfi 60-on a világ idei legjobbját futották (She)
Férfi és női 60 méteren, valamint 60 női gáton is a világ idei legjobb eredményét hozta a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) szombat esti karlsruhei versenye.
febr. 7
3:54
NFL: Newton lett az MVP, Watt harmadszor az Év védője! (She)
Nem született meglepetés: Cam Newtont, a Carolina Panthers irányítóját választották meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idényének legértékesebb játékosának.
febr. 7
7:12
NBA: Durant 40 pontja kevés volt – 41-es GSW-sorozat (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján a címvédő és jelenleg is ligaelső Golden State Warriors 116–108-ra nyert otthon az Oklahoma City Thunder ellen, ezzel sorozatban a 41. hazai sikerét aratta. A vendégeknél Kevin Durant 40 pontja is kevésnek bizonyult a győzelemhez. A Nyugati főcsoportban 2. helyen álló San Antonio Spurs legyűrte a Los Angeles Lakerst, a keleti…
febr. 7
8:42
NB II: a korábbi alapembert is kölcsönadta a Vác (She)
Benkó Bence és Pallagi Botond után egy újabb játékost, a védekező középpályás Farkast Pétert is kölcsönadta a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC – számolt be róla a klub honlapja.
febr. 7
8:44
Barca: „Csak egy csapat van, amely szerződtetni tudja Neymart!” (She)
Neymar anélkül lett a legutóbbi átigazolási időszak egyik főszereplője, hogy csapatot váltott volna. Az FC Barcelona brazil futballistáját előbb a Real Madriddal, majd nemrég a Manchester Uniteddel boronálták össze. Pedig Ronaldinho szerint nem erre kell keresni a megoldást…
febr. 7
9:00
Törökország: a Videotontól érkező támadó debütálhat (She)
A Videotonnal a télen szerződést bontó macedón válogatott támadó, Mirko Ivanovszki ma mutatkozhat be új klubjában, a török másodosztályban 11. helyen álló Bolusporban.
febr. 7
9:02
Perth: Vadócz győztes meccsen mutatkozott be (She)
Vadócz Krisztián győztes meccsen mutatkozott be az ausztrál Perth Gloryban, miután csapata 1–0-ra győzött a Wellington Phoenix ellen az A-League 18. fordulójában.
febr. 7
9:15
Premier League: Előzésre készül az Arsenal (Agroinform)
Amennyiben az Ágyúsok nyerni tudnak az újonc otthonában, úgy megelőzik a Manchester Cityt a Premier League-ben.
febr. 7
9:36
Anglia: „Hamarosan visszatérek” – Mourinho megtörte a csendet (She)
José Mourinho hamarosan visszatér a labdarúgás vérkeringésébe, a portugál menedzser ezt menesztése óta adott első interjújában árulta el.
febr. 7
9:38
Lengyelország: Nikolics nem akármilyen díjat kapott (She)
A Legia Warszawa magyar válogatott csatára, a lengyel élvonal góllóvőlistáját 21 forduló után 21 találattal vezető Nikolics Nemanja újabb rangos elismeréssel gazdagodott.
febr. 7
9:54
Futsal Eb: Ricardinho brutál nagy góllal egyenlített, de… – videó (She)
Hatalmas góllal egyenlített Ricardinho a Portugália–Szerbia (1–3) futsal Európa-bajnoki mérkőzésen. A portugálok elveszítették a találkozót, és az A-csoportban a házigazda Szerbia szerezte meg a csoportelsőséget, azonban Ricardinho egyenlítő gólját biztosan sokáig emlegetik majd. Íme!
febr. 7
9:56
Pool: a drukkerek kivonultak az Anfiledről a 77. percben – videó (She)
Már a Liverpool–Sunderland (2–2) angol bajnoki mérkőzés előtt is tudni lehetett, hogy tüntetésre készülnek a „vörösök" szurkolói a megemelt jegy- és bérletárak miatt. Betartották ígéretüket.
febr. 7
10:12
Storcz Botond: február közepén már minden versenyző vízre száll (Infostart)
Storcz Botond az InfoRádió Víztükör című műsorában beszámolt a kajakozók és kenusok edzőtáborozásáról, felkészüléséről. A válogatott vezetőedzője azt is elárulta, mire kell figyelniük a fiatal és a tapasztaltabb versenyzőknek.
febr. 7
10:27
Tenisz: Hétvégi tenisz hármasfogat (Agroinform)
Jó kis pénzt hozhat a konyhára a hétvégi tenisz-szelvényünk.
febr. 7
11:06
Pool: a drukkerek kivonultak az Anfieldről a 77. percben – videó (She)
Már a Liverpool–Sunderland (2–2) angol bajnoki mérkőzés előtt is tudni lehetett, hogy tüntetésre készülnek a „vörösök" szurkolói a megemelt jegy- és bérletárak miatt. Betartották ígéretüket.
febr. 7
11:08
PL: az MU-sztár beégette az „ágyús” legendát, mindenki nevetett (She)
Ruud van Nistelrooy, a Manchester United korábbi csatára ellátogatott az Oxfordi Egyetemre, ahol hatvanperces interjút adott és beszélgetett a megjelentekkel. A korábbi holland válogatott gólvágó kemény poénnal indított.
febr. 7
11:10
Kvíz: Manning? Newton? Mindkettő? Mennyit tud a Super Bowlról? (She)
Magyar idő szerint hétfő hajnalban (0.30, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) rendezik meg az ötvenedik Super Bowlt. Az NFL nagydöntőjének alkalmából kvízzel készültünk kedves olvasóinknak. Hány kérdésre tud helyesen válaszolni?
febr. 7
11:12
Real: CR és Zidane sok szerencsét kívánt a Majom évéhez (She)
Kínában február 8-án köszönt be a holdújév, amely a világ népességének egynegyede számára az év legnagyobb ünnepe. 2016 a kínai horoszkóp szerint a Majom éve, amelyhez Cristiano Ronaldóval az élen a Real Madrid labdarúgói és edzőjük, Zinedine Zidane is sok sikert kívánt, természetesen kínaiul.
febr. 7
11:24
Serie A: Balogh továbbra sem játszhat a Palermóban (She)
A télen Debrecenből szerződtetett Balogh Norbert a Palermo újabb bajnokijáról hiányzik. Szerdán a Milan elleni (2–0-ra elveszített) meccset hagyta ki betegség miatt, és a mai, Sassuolo elleni idegenbeli találkozóra sem nevezte őt a klubja.
febr. 7
11:42
Boksz: Rendőrnek öltözött támadók lőttek, 10 m-re tőlem – Kovács István (She)
Mint megírtuk, Kovács István, korábbi profi világbajnok ökölvívó is ott volt Dublinban, a Klánok Összecsapása elnevezésű szombat esti gála előtti mérlegelésnél, amikor fegyveresek rontottak be a hotelbe, és lövöldözni kezdtek. Az olimpiai bajnok magyar ökölvívó a WBO supervisoraként volt jelen az eseményen, a történtekről az ATV-nek nyilatkozott.
febr. 7
11:44
Videó: egymaga rontott ököllel egy szektornyi rivális szurkolónak (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) szombati mérkőzésén a Southend United odahaza 3–0-ra legyőzte a Colchester Unitedet. A találkozó során az egyik szurkoló megpróbálta ellopni a show-t. Őrült terve sikerrel járt.
febr. 7
11:57
Premier League: A Chelsea a favorit a vasárnapi rangadón (Agroinform)
A Kékek zsinórban negyedik alkalommal győzhetik le a Vörös Ördögöket a Stamford Bridge-en.
febr. 7
12:18
Légiósok: Stiebernek gratuláltak – még a hamburgiak is (She)
A magyar válogatott Stieber Zoltán – akárcsak Hamburgban – új klubjánál, a másodosztályú Nürnbergnél is tartja a kapcsolatot a csapat szurkolóival a Facebookon keresztül. Az első bajnoki meccsét követő üzenetéhez még a HSV hívei is hozzászóltak – jó emlékeket őriznek a támadó középpályásról.
febr. 7
12:20
NFL: a legjobb támadók a legjobb védők ellen – ma este Super Bowl! (She)
Elérkezett a nap, amelyre egész Amerika, na meg persze picit mi is vártunk, ma – magyar idő szerint már hétfő 0.30-kor – kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015–2016-os szezonjának nagydöntője, az 50. Super Bowl. A szezon legjobb támadósorával bíró Párducok vagy az ellenfeleknek a legkevesebb yardot engedő Musztángok örülhetnek? Hétfő hajnalra minden kiderül.…
febr. 7
12:36
Videó: Messi a 2. percben villant – a bíró nem adta meg… (She)
Az FC Barcelona klasszisa, Lionel Messi már a 2. percben betalált a Levante kapujába a La Liga 23. fordulójában, ám a játékvezető – a partjelző intése után – les miatt nem adta meg a gólt. A találkozó 21. percében David Navarro öngóljával egygólos előnyhöz jutott a katalán klub, majd Luis Suárez is betalált.
febr. 7
12:38
Bayern: Lewandowski a Realban? Az ügynök olajat spriccelt a tűzre (She)
Csak nem nyugszik a pletyka, miszerint Robert Lewandowski 2016 nyarán elhagyja a Bayern Münchent, és a Real Madrid labdarúgója lesz. A hétvégén a lengyel csatár ügynöke spriccelt egy kis olajat a tűzre.
febr. 7
13:09
NFL: Kérdések és válaszok az 50. Super Bowl előtt (Agroinform)
NFL-fanatikus tippmestereink oldalunk néhány kérdésére válaszoltak a nagydöntővel kapcsolatban.
febr. 7
13:30
Miklós Edit pontszerző Garmisch-Partenkirchenben (Infostart)
A svájci Lara Gut nyert, míg Miklós Edit a pontszerző 29. helyen zárt a nők szuper-óriásműlesikló világkupa-versenyén a németországi Garmisch-Partenkirchenben.
febr. 7
13:30
PL: íme, Van Gaal véleménye a Mourinho–MU „házasságról” (She)
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere nem hiszi el azokat a híreszteléseket, miszerint José Mourinho megegyezett az MU-val, és a nyáron – vagy még korábban – átveszi a menedzseri pozíciót a klubnál.
febr. 7
13:36
Miklós Edit pontot szerzett Garmisch-Partenkirchenben (Metropol)
A nők szuper-óriásműlesikló világkupa-versenyét a svájci Lara Gut nyerte.
febr. 7
13:48
Alpesisí-vk: svájci dupla szuper-G-ben, Miklós pontszerző (She)
Vasárnap a németországi Garmisch-Partenkirchenben női, a dél-korai Csöngszunban férfi szuper-G futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a győzelmet a svájci Lara Gut, utóbbiaknál honfitársa, Carlo Janka szerezte meg.
febr. 7
13:50
Férfi kézi: mit keresett a kieli légiós Szkopjéban? – fotó (She)
A THW Kiel férfi kézilabdacsapatának spanyol válogatott irányító-átlövőjét, Joan Canellast Szkopjéban kapták lencsevégre, amint a Vardar elöljárójának társaságában nézte a női csapat Sävehof elleni Bajnokok Ligája-mérkőzését.
febr. 7
14:06
La Liga: öngól fenékkel, Messi-lesgólok, Barca-siker (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában az FC Barcelona David Navarro öngóljával és Luis Suárez találatával 2–0-ra nyert a Levante vendégeként.
febr. 7
14:12
Klubrekordot állított be a Barcelona (Metropol)
A katalán csapat immár 28 mérkőzés óta veretlen.
febr. 7
14:24
Női vízilabda Euroliga - Az UVSE nyerte a magyar csatát, de a Szentes is továbbjutott (Infostart)
A vasárnapi záróforduló előtt már biztos csoportelső UVSE 10-9-re legyőzte a Szentest, amely ennek ellenére jobb gólkülönbséggel megszerezte a második, szintén továbbjutó helyet a női vízilabda Euroliga második selejtezőszakaszában, a margitszigeti Hajós uszodában rendezett négyes tornán.
febr. 7
15:18
Kötöttfogású Magyar Nagydíj - Korpási Bálint győzött, hét magyar érem vasárnap (Infostart)
A címvédő Korpási Bálint megnyerte a 71 kilogrammosok küzdelmét a Szombathelyen rendezett kötöttfogású birkózó Magyar Nagydíjon, melynek vasárnapi programját további egy ezüst- és öt bronzéremmel zárta a magyar csapat.
febr. 7
15:36
Birkózás: Korpási győzött, hét magyar érem Szombathelyen (She)
A címvédő Korpási Bálint megnyerte a 71 kilogrammosok küzdelmét a Szombathelyen rendezett kötöttfogású birkózó Magyar Nagydíjon, melynek vasárnapi programját további egy ezüst- és öt bronzéremmel zárta a magyar csapat.
febr. 7
15:51
La Liga: Győzelmi kényszerben a Real Madrid (Agroinform)
Az Atlético Madrid és a Barcelona győzelme után a blancókon a sor, hogy megszerezzék a három pontot.
febr. 7
16:12
Videó: Kane akkorát rúgott, amely az NFL-ben is elfért volna (She)
Nemcsak az amerikai futball szerelmeseit tartja lázban a vasárnap esti 50. Super Bowl. A Tottenham két labdarúgója, Harry Kane és Dele Alli arra vállalkozott, hogy összemérik rúgó és dobó tehetségüket. Nézze meg, melyikük bizonyult jobbnak!
febr. 7
16:14
Ligue 1: nem tudta kihúzni tíz emberrel a Lille (She)
A Lille 1–1-es döntetlent játszott a Rennes-nel a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 25. fordulójában.
febr. 7
16:30
PL: az Arsenal 88 másodpercen belül döntött a három pontról (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában az Arsenal 2–0-ra nyert az AFC Bournemouth otthonában.
febr. 7
16:48
Véget ért az Arsenal rossz sorozata (Infostart)
Az Arsenal 2-0-ra nyert a Bournemouth otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
febr. 7
17:03
Taktikai Zóna: Dárdai nullázta először a Borussiát - meccselemzés (Agroinform)
Hiába próbált minden létező módon túljárni az eszén Tuchel, Dárdai és a Hertha állta a sarat a Bundesliga rangadóján.
febr. 7
17:06
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Ezüstérmes a magyar női váltó (Infostart)
A Heidum Bernadett, Bácskai Sára Luca, Jászapáti Petra, Keszler Andrea összeállítású magyar váltó ezüstérmet nyert a rövidpályás gyorskorcsolyázók drezdai világkupa-versenyének vasárnapi napján.
febr. 7
17:06
Serie A: a Napoli és a Juventus is hozta a kötelezőt (She)
Az olasz bajnoki éllovas Napoli és üldözője, a Juventus is nyert vasárnap délután a Serie A 24. fordulójában, így megmaradt a kétpontos különbség a két csapat között. A szombaton ikszelő Fiorentina hátránya már tíz pont a Napolival szemben, s nyolc a Juve mögött. A Milan hazai pályán nem tudta legyőzni az Udinesét, a Palermo Balogh Norbert nélkül ért el 2–2-es döntetlent a Sassuolo vendégeként.

Keresés