2016. február 20. szombat

febr. 20
0:00
Ligue 1: ez a topligás meccs is 0–0-s döntetlennel zárult (She)
Akárcsak Németországban az Eintracht Frankfurt–Hamburg és Olaszországban a Bologna–Juventus mérkőzés, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 26. fordulójában rendezett pénteki mérkőzés, a Bordeaux–Nice összecsapás is gól nélküli döntetlennel zárult.
febr. 20
0:04
NS: Kleinheislert dicséri a Werder edzője – exkluzív interjú Viktor Szkripnikkel (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
febr. 20
0:36
Marseille: Wawrinka kiesett a negyeddöntőben (Infostart)
Az első helyen kiemelt Stanislas Wawrinka pénteken meglepetésre három játszmában kikapott a hazai közönség előtt szereplő Benoit Paire-től a Marseille-ben zajló, 596 ezer euró (184,2 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.
febr. 20
1:30
Videó: Bogdán büntetőt védett, ki sem pattant róla a labda! (She)
Bogdán Ádám büntetőt védett a Liverpool U21-es csapatának legutóbbi mérkőzésén. A magyar kapus a Middlesbrough elleni 2-1-s győzelemből vette ki a részét, amiről a közösségi oldalán megosztott egy videót. Az oldal követőinek szánt üzenetében kiemelte, hogy az utóbbi időben azért nem számolt be élményeiről, mert csak a munkára kívánt koncentrálni.
febr. 20
1:34
Szombati sportműsor: Újpest–MTK, Larvik–Fradi, magyar–szlovák (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójában (is) két mérkőzést közvetít a televízió, a DVTK–Honvéd találkozó 15, míg az Újpest–MTK összecsapás 17 órakor kezdődik. A topligákban rangadót nem rendeznek, de pályára lép a Bayern München, az Inter, a Barcelona és a Paris Saint-Germain is, míg az angol FA-kupában az Arsenal. A női kézilabda Bajnokok Ligájában a Ferencváros a Larvikhoz látogat, a magyar női…
febr. 20
5:51
Emma Watson forgatás helyett a feminizmust választja (Behaviour)
A 25 éves sztár nemrég fejezte be a The Circle című filmet.
febr. 20
5:53
Mészárlás bírói segédlettel? (Behaviour)
Kiakadt Hemingway, a Honvéd tulajdonosa - Az MTK ellen folytathatja menetelését az Újpest.
febr. 20
7:12
UltraBalaton: elszántak, 220 km-re vállalkozik az NS csapata (She)
Balatonaliga – Balatonfüred – Pécsely – Badacsonyörs – Keszthely – Fonyód – Balatonboglár – Siófok – Balatonaliga. Nem a Balaton Expressz állomásai, hanem az idén jubileumi, tizedik alkalommal megrendezésre kerülő UltraBalaton mérföldkövei. A május 27-29-e között rendezendő, 220 km-es távú verseny egyik mottója: Csak egy kör a Balaton körül, amelyre a Nemzeti Sport csapata is vállalkozik.
febr. 20
7:30
Haladás: „Etikátlan, felháborító Hemingway úr véleménye!” (She)
Mint beszámoltunk róla, George F. Hemingway, a Bp. Honvéd tulajdonosa súlyosan kritizálta Andó-Szabó Sándort, a múlt heti Honvéd–Haladás NB I-es bajnoki játékvezetőjét, amikor azt írta, „mészárlás történt bírói segédlettel”. Az eset nem maradt reakció nélkül, a szombathelyiek szerint etikátlan és felháborító Hemingway véleménye.
febr. 20
7:48
Eb 2016: Király és Dibusz helye biztosnak tűnik – ki legyen a 3.? (She)
A labdarúgó Eb-re készülő válogatottban két kapus, Király Gábor és Dibusz Dénes helye biztosnak tűnik. De ki legyen a harmadik? Ön szerint kit kellene kivinnie Franciaországba Bernd Storck szövetségi kapitánynak? Szavazzon, majd ossza meg véleményét hozzászólás formájában!
febr. 20
8:06
Megkezdik a Puskás Ferenc Stadion bontását (Infostart)
Felvonult a Puskás Ferenc Stadion területére a stadion bontását végző cég, bármikor megkezdődhetnek a tényleges munkálatok - írta a Magyar Idők.
febr. 20
8:24
Az MTK ellen folytathatja menetelését az Újpest (Infostart)
A mezőny leghosszabb veretlenségi sorozatával rendelkező Újpest az MTK Budapestet fogadja a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 21. fordulójának fővárosi összecsapásán.
febr. 20
8:24
NBA: Lillard és a Portland kiütötte a Golden State-et (She)
A Portland Trail Blazers az 51 pontos karriercsúcsot elérő Damian Lillard vezérletével 137–105-re győzött hazai pályán a bajnok Golden State Warriors ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján.
febr. 20
8:33
FA Kupa: Gigaoddson fogadhatunk az Arsenalra (Agroinform)
Már a legjobb 8 közé jutás a tét az FA Kupában, alábbi cikkünkben a szombati meccseket vettük górcső alá.
febr. 20
8:42
NHL: Halákra és Lehnerre nem volt ellenszer (She)
A szlovák válogatott Jaroslav Halák 27 védésével főszerepet játszott abban, hogy csapata, a New York Islanders 1–0-ra nyert a New Jersey Devils vendégeként az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján.
febr. 20
9:09
Női kézilabda BL: Bravúr kell a fradista lányoktól (Agroinform)
A középdöntőben eddig kettőből két idegenbeli meccsét is elvesztő FTC a Larvik otthonában szakítaná meg a szériát.
febr. 20
9:36
Magyar ász vezette csapatát a Spanyol Kupa elődöntőjébe (Infostart)
Hanga Ádám elődöntőbe vezette csapatát a Spanyol Kupában. A kirobbanó formában dobó játékos volt csapata, a Laboral Kutxa Vitoria legjobbja a kosárlabda Spanyol Király Kupa pénteki negyeddöntőjében.
febr. 20
9:45
Bundesliga: Újabb nehéz meccs következik Dárdaiék számára (Agroinform)
A tavasszal szenvedő Hertha, a fél lábbal már a BL-negyeddöntőjében lévő Wolfsburgot fogadja szombaton.
febr. 20
10:57
Bundesliga: Sima sikerrel hangolhat a BL-re a Bayern (Agroinform)
Pep Guardiola együttesének hazai pályán nem okozhat gondot az újonc Darmstadt legyőzése.
febr. 20
11:24
Futsal MK: Dróth nélküli ETO, korábbi edzője ellen az FTC (She)
A futsal Magyar Kupa négyes döntőjének hétvégéjén szombaton az elődöntőket rendezik meg. A férfiaknál az egyik ágon sokan előrehozott finálénak tartják a címvédő Rába ETO és az MVFC-Berettyóújfalu összecsapását, a másikon pedig a másodosztályú Fradi meglepné az NB I egyik élcsapatát, a Dunaferrt.
febr. 20
12:00
Még nem készült el a Budapest2024 olimpiai pályázat logója (Infostart)
Még nem készült el a Budapest2024 olimpiai pályázat logója - közölte a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. szombaton az MTI-vel.
febr. 20
12:00
PL: film készül Vardyról, őt akarja főszereplőnek a csatár (She)
Ha nem a szemünk előtt történne, mi sem hinnénk el, mennyi minden történt Jamie Vardyval, a Leicester City angol csatárával néhány év alatt. Hollywoodig is eljutott a történet, és immár biztos, hogy film készül a sztoriból. Sőt, állítólag már a főszerepre is van kiszemelt!
febr. 20
12:09
NB I: Belviszályok is nehezítik a Loki dolgát a Paks ellen (Agroinform)
Hiába a sima DVSC-győzelem a tavaszi első fordulóban, a Lokinál most nem a futballal törődnek a szurkolók.
febr. 20
13:30
Videó: Vonn kalapáccsal verte szét a lécét, magyarázkodhatott (She)
Nem sikerült jól Lindsey Vonn pénteki lesiklóversenye az olaszországi La Thuile-ban. Az amerikai alpesi síző elcsúszott és kiesett, vagyis nem szerzett pontot. Vonn először a lécét okolta a kudarcért, így nekiesett egy kalapáccsal…
febr. 20
13:39
Miklós Edit nyolcadik az alpesi világkupán (Metropol)
A győztesnek járó kristálygömbot az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg.
febr. 20
13:48
Miklós Edit nyolcadik, Vonné a lesiklás kristálygömbje (Infostart)
Miklós Edit a nyolcadik helyen végzett a női alpesi sízők világkupa-sorozatának szombati lesiklóversenyében, az olaszországi La Thuilében. A másodikként záró amerikai Lindsey Vonn - pályafutása során nyolcadszor - megnyerte a szakági vk-t, ezzel övé a győztesnek járó kristálygömb.
febr. 20
13:50
MPB: 56 százalékkal nő a fogyatékos sportolók Gerevich-ösztöndíjának kerete (Infostart)
Az előző évihez képest idén 56 százalékkal nő a fogyatékos sportolók Gerevich-ösztöndíjának kerete - közölte szombaton a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB).
febr. 20
14:06
Videó: Piqué nagyon felsült a passzos büntetővel (She)
Négy éve különleges futsalmeccset vívott a Barcelona két együttese. Az egyiket az akkor még a nagycsapatot élén álló Pep Guardiola, a másikat az utód, az azóta elhunyt Tito Vilanova irányította. Ezen a mérkőzésen fordult elő, hogy Gerard Piqué büntetőt lőhetett. Nem lett jó vége…
febr. 20
14:08
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 16. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton hét mérkőzést (Vác–Mezőkövesd, Szolnok–Soroksár, Dunaújváros–Siófok, ZTE–Szigetszentmiklós, Balmazújváros–Budaörs, Sopron–Ajka, Csákvár–Kisvárda) rendeznek a labdarúgó NB II tavaszi nyitányán. Kövesse figyelemmel a találkozók alakulását élő eredménykövetőnk segítségével!
febr. 20
14:33
Sportfogadás: Ezekkel a tippekkel kaszálnánk a hét utolsó napján (Agroinform)
Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!
febr. 20
15:00
NB I: DVTK–Budapest Honvéd mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Budapest Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 20
15:18
NB I: FTC–Puskás Akadémia mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Puskás Akadémia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 20
15:36
NB I: Videoton–Békéscsaba mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Videoton–Békéscsaba találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 20
15:38
NB I: Vasas–Haladás mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Vasas–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 20
15:54
F1: mindenki ott lesz – teljes a jövő heti teszt beosztása (She)
Kialakult a hétfőtől csütörtökig Barcelonában megtartandó Formula–1-es kollektív teszt teljes beosztása. Senki sem fog hiányozni, igaz, a Sauber ezen a gyakorláson még a tavalyi autóját használja.
febr. 20
15:56
Videó: meleg helyzet – így reagált az Arsenal elleni bravúros védésre (She)
A Hull City kapusa, Eldin Jakupovic szenzációs mozdulattal védte az Arsenal ellen Joel Campbell szabadrúgását a szombati FA-kupa-meccsen. A svájci kapusnak nem ez volt az egyetlen bravúrja, és a mérkőzés gól nélküli döntetlennel ért véget.
febr. 20
15:58
FA-kupa: Jakupovic mindent kivédett Wenger centenáriumán (She)
A labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjében az Arsenal gól nélküli döntetlent játszott a Hull Cityvel, így megismételt mérkőzésre kerül sor.
febr. 20
16:12
NB I: Lencse itt, Torghelle ott – az Újpest–MTK kezdőcsapatai (She)
A kispadtól eltiltott Nebojsa Vignjevics, illetve az NB I-ben vezetőedzőként bemutatkozó Teodoru Vaszilisz kihirdette kezdőcsapatát a 17 órakor kezdődő Újpest FC–MTK rangadóra.
febr. 20
16:21
Jászapáti Petra ezüstérmes váltóban (Metropol)
A gyorskorcsolyázó a magyar küldöttség harmadik érmét nyerte Lillehammerben zajló ifjúsági téli olimpián.
febr. 20
16:30
NB III: presztízsmeccset nyert az ETO; mesternégyes után 9–0 (She)
Az ETO FC Győr idegenben 2–1-re legyőzte a Tatabányát a két nyugati szomszédvár presztízsmérkőzésén a labdarúgó NB III 19. fordulójának szombati játéknapján. A Középcsoport éllovasa, a Kozármisleny 9–0-ra megverte a Bölcskét, míg a Keleti csoport második helyén haladó Cegléd hazai pályán 5–4-re győzött az RKSK ellen.
febr. 20
16:32
Videó: Suárez gólja után Neymar hozta formáját (She)
Luis Suárez révén már a 6. percben vezetést szerzett a Barcelona a Las Palmas ellen a spanyol élvonalban, azonban Willian José nem mindennapi passzból egyenlített. Neymar hozta a formáját, így újra előnyhöz juttatta a katalán csapatot.
febr. 20
16:39
Férfi kézilabda BL: Kellemetlen harcosok érkeznek Veszprémbe (Agroinform)
Kötelezőnek tetsző, de igen nehéznek ígérkező mérkőzés vár a Veszprém csapatára ezen a hétvégén a BL-ben.
febr. 20
16:48
Női kézilabda BL: orosz gólzápor a Fradi csoportjában (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 5. fordulójában az orosz Rosztov-Don hazai pályán 38–21-re legyőzte a francia Fleuryt.
febr. 20
16:50
Ifjúsági téli olimpia: Jászapáti Petra ezüstérmes váltóban (She)
Jászapáti Petra ezüstérmet nyert szombaton a Lillehammerben zajló ifjúsági téli olimpián, a rövid pályás gyorskorcsolyázók nemzetközi vegyes váltóinak versenyében.
febr. 20
16:52
Bayern: Müller elkérte a labdát, majd nagy gólt vágott – videó (She)
Sandro Wagner találatára Thomas Müller duplával válaszolt a Bayern München–Darmstadt (3–1) német élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A bajorok egyenlítését Rafinha készítette elő, majd Robert Lewandowski tette fel az i-re a pontot.
febr. 20
17:06
NB I: Újpest–MTK fővárosi derbi élőben az NSO-n! (She)
Újpest–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
febr. 20
17:24
Futsal MK: Dróth nélkül is gond nélkül döntős a Rába ETO (She)
A Rába ETO 7–5-re legyőzte az MVFC-Berettyóújfalut a futsal Magyar Kupa elődöntőjében. A Kazahsztánba szerződő Dróth Zoltán nélkül játszó győriek a második félidőben elhúztak ellenfelüktől, 7–3-as előnyük csak az utolsó percekben olvadt kétgólosra.
febr. 20
17:26
NB I: „Hihetetlen gólt lőtt a DVTK, nem hittem, hogy van ilyen” (She)
Egervári Sándor győzelemmel mutatkozott be a diósgyőri kispadon a labdarúgó NB I 21. fordulójában, miután a  miskolci csapat 2–1-re legyőzte a Budapest Honvéd együttesét. A találkozót követően a két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.
febr. 20
17:28
Eurofutball: a sereghajtó kiütötte Kádár Tamásékat (She)
Súlyos, 4–1-es vereséget szenvedett Kádár Tamás és Lovrencsics Gergő csapata, a Lech Poznan a szombati mérkőzést a tabella utolsó helyén váró Podbeskidzie otthonában a lengyel labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.
febr. 20
17:30
NB I: két meccs, 6–0 – tovább menetel a Debrecen (She)
A labdarúgó NB I 21. fordulójában a DVSC-Teva 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Paksot Ibrahima Sidibe büntetőből szerzett találatával és Holman Dávid góljával.

Keresés