2016. február 23. kedd

febr. 23
17:57
Babos a legjobb 16 között a dohai tenisztornán (Infostart)
Babos Tímea két szettben legyőzte a 16. helyen kiemelt olasz Sara Erranit, ezzel bejutott a legjobb 16 közé a 2,8 millió dollár (781,7 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.
febr. 23
17:57
MU: Adjanak időt Van Gaalnak! – David Beckham (She)
A Manchester United menedzserének időre van szüksége David Beckham szerint, ezért a klub korábbi legendás labdarúgója arra kérte a szurkolókat, legyenek türelmesek a holland szakvezetővel szemben.
febr. 23
18:09
Biztos a számítógép elleni győzelmében a gó világbajnoka (Metropol)
A 32 éves dél-koreai Lee Sedol ugyanakkor nagy jövőt jósol a mesterséges intelligenciának.
febr. 23
19:09
Csak a repüléstől tart a világbajnok kenus (Infostart)
Nemcsak az alapozó edzésmunka elvégzésére, hanem a mentális és pszichés felkészülésre is sok energiát fordított a világbajnok kenus Vasbányai Henrik az elmúlt hónapokban. Mike Róbert párostársa az InfoRádió Víztükör című magazinműsorában elárulta, hogy az olimpia előtt a legnagyobb nehézséget a hosszú repülőút jelenti, a külföldi edzőtáborozás pedig ismét kimarad a programjukból.
febr. 23
19:11
Gyárfás: a MOB és a MÚSZ között teljes az összhang (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) között teljes az összhang - jelentette ki Gyárfás Tamás.
febr. 23
19:27
Újabb fővárosi rangadót nyert meg az OSC (Infostart)
Az OSC hazai medencében nyolc góllal legyőzte a BVSC-t a férfi vízilabda ob I keddi mérkőzésén, a középszakasz felsőházában.
febr. 23
19:45
Videó: ez nem Suárez napja volt – még Messi is kinevette (She)
London egy ideig biztosan nem lesz Luis Suárez kedvenc városa. A Barcelona labdarúgócsapatának csatára a hétfői utazás alkalmával otthon hagyta az útlevelét, majd az esti edzésen kétszer is igen lazára vette a figurát. Még Lionel Messi is kinevette egy rosszul sikerült labdalevétel alkalmával. És még hátravan az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felvonása...
febr. 23
19:47
BL: Vidal és Kimmich kezd a Juventus ellen a Bayernben (She)
A korábbi Juve-játékos, Arturo Vidal a Bayern München kezdőcsapatában kapott helyet a Juventus elleni BL-nyolcaddöntőjük első mérkőzésén.
febr. 23
20:03
Győzött a listavezető Szeged (Infostart)
A listavezető Szeged sima, 39-26-os győzelmet aratott Orosházán a férfi kézilabda NB I keddi mérkőzésén.
febr. 23
20:03
Férfi vízi ob I: OSC-sikerrel rajtolt a középszakasz (She)
Az OSC magabiztosan nyert a BVSC ellen a férfi vízilabda ob I középszakaszának nyitó meccsén. A hazaiaknál bemutatkozott az új brazil légiós, Antonio Inserra Neto.
febr. 23
20:21
Csúcsmeccsek a BL-ben - élő (Infostart)
Szuperrangadókat rendeznek kedden este a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a négy legerősebb európai liga legnagyobb bajnokesélyesei küzdenek meg egymással. Kövesse az InfoRádió honlapján az Arsenal-Barcelona és a Juventus-Bayern München mérkőzés legfontosabb fejleményeit.
febr. 23
20:21
Válogatott: Storcknak tetszett az egymás elleni meccs (She)
A válogatott keret első idei edzőtáborozása végén Bernd Storck szövetségi kapitány egymás elleni játék során is megnézte a játékosokat, és a német szakembernek tetszett, amit a pályán látott.
febr. 23
20:39
BL: Juventus–Bayern München nyolcaddöntő élőben az NSO-n! (She)
Pep Guardiola, a német Bayern München vezetőedzője izgalmas mérkőzésre számít a Juventus elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő mai összecsapásán. De mit hoz a nagy találkozó az olaszok számára? Megtudja, ha követi a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 23
22:27
Kikapott a Bíró-csapat Olaszországban (Infostart)
A Világliga-selejtező 4. fordulójában 10-7-ra kikapott az Európa-bajnok magyar női vízilabda-válogatott, így visszaesett csoportjában a harmadik helyre.
febr. 23
22:45
Messi duplájával nyert a Barcelona, 0-2-ről egyenlített a Bayern ellen a Juve (Infostart)
Egyik pályaválasztó sem nyert a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján. A Barcelona Messi duplájával nyert az Arsenal ellen Londonban, míg a Bayern München, noha 2-0-s vezetése után kapott két gólt Torinóban, döntetlennel várhatja a Juventus elleni visszavágót.
febr. 23
22:45
BL: Messi a duplájával a kiesés szélére sodorta az Arsenalt (She)
Lionel Messi duplájával a Barcelona 2–0-ra legyőzte idegenben az Arsenalt a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 23
22:47
Messi ismét elintézte az Arsenalt (Infostart)
A címvédő Barcelona Lionel Messi duplájával 2-0-ra nyert az Arsenal otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a párharc első meccsén. A Juventus-Bayern München mérkőzés 2-2-es döntetlenre végződött. A visszavágókat március 16-án játsszák.
febr. 23
22:47
BL: a Bayern kétgólos előnyről sem nyert a Juve otthonában (She)
A Juventus odahaza kétgólos hátrányból egyenlített a Bayern München (2–2) ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felvonásán.
febr. 23
23:03
NB III: a cseh élvonal helyett a Mislenybe igazolt az exkispesti (She)
A labdarúgó NB III Középcsoportját vezető Kozármislenyben folytatja pályafutását a 22 éves Ihrig-Farkas Sebestyén.
febr. 23
23:15
Kikapott Olaszországban a magyar vízilabda válogatott (Metropol)
A Novarában rendezett világliga mérkőzésen Olaszország-Magyarország 10-7.
febr. 23
23:21
BL: Guardiola szerint Münchenben csöppet sem lesz könnyebb dolguk (She)
A Juventus labdarúgócsapata kétgólos hátrányból felállva 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán a Bayern Münchennel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
febr. 23
23:33
Bajnokok Ligája: előnyben a Barcelona, döntetlen Torinóban (Metropol)
Az FC Barcelona 2-0-ra nyert az Arsenal vendégeként, míg a Juventus otthon játszott 2-2-es döntetlent a Bayern Münchennel.

Keresés