2016. február 5. péntek

febr. 5
15:39
Videó: a futsalos zseniális trükköt villantott edzésen (She)
A portugál futsalválogatottnál már nincs miért izgulni, biztosan ott lesznek az Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Így belefér egy kis lazítás is, Ricardinho például egy nem mindennapi trükkel szórakoztatta magát és társait a legutóbbi tréningen.
febr. 5
15:57
Férfi kézi: válogatott játékosokkal erősített az Eger (She)
Az Eger NB I-es férfi kézilabdacsapata három rutinos játékost vett kölcsön a szlovák bajnok Tatran Presovtól.
febr. 5
16:15
Videó: így oktatta a Wolfsburg magyarja a svéd válogatottat (She)
Jakabfi Zsanett, a Wolfsburg magyar támadója nem mindennapi mozdulatokra tanította Nilla Fischert. A Wolfsburg svéd válogatott középhátvédje megküzdött a labdával, nézze meg, hogyan sikerült!
febr. 5
16:17
Futsal: mit ér a magyar válogatott szereplése? (She)
A magyar futsalválogatott két vereséggel zárta a belgrádi Európa-bajnokságot. Ön szerint mit ér ez a szereplés?
febr. 5
16:19
PSG: Emlékezni sem akarok az MU-nál történtekre – Di María (She)
Ángel Di María tavaly augusztusban viharos körülmények között szerződött át a Manchester Unitedtől a Paris Saint-Germainhez. Az argentin támadó most megszólalt a számára nem túl kedves manchesteri időszakkal kapcsolatban.
febr. 5
16:27
Nemzetközi foci: Vigyázó szemetek Kínára vessétek - sikeres lehet-e a világ legnépesebb országának fociforradalma? (Agroinform)
Elképesztő ütemben költenek a kínai futballklubok, és már európai topklubok kulcsembereit is simán képesek elcsábítani.
febr. 5
16:33
NFL: a Steelers-sztár ilyen luxuskecót bérelt a SB-re (She)
Antonio Brown, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers ligaelit elkapója csapatával ugyan nem jutott be az 50. Super Bowlba, de ez nem jelenti azt, hogy ne élvezhetné királyi módon a finálét.
febr. 5
16:35
Vasas: Középtávon a külföldi szerződés a célom – Korcsmár (She)
Mint megírtuk, a 24-szeres magyar válogatott Korcsmár Zsolt a Vasas labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 27 éves játékos az átigazolása utáni első nyilatkozatában azt is elárulta, célja, hogy ott legyen a franciaországi Eb-re utazó magyar válogatott keretében, illetve az, hogy ismét külföldön futballozhasson.
febr. 5
16:51
Barcelona: „Kis híján a Real Madridnál kötöttem ki…” (She)
Daniel Alves, az FC Barcelona labdarúgócsapatának brazil bekkje elárulta, 2008-ban kis híján a Real Madridot választotta a katalán együttes helyett.
febr. 5
17:09
Sífutás: visszatér a legsikeresebb téli olimpikon (She)
Szülés után négy hónappal visszatér a norvég Marit Björgen, minden idők legsikeresebb női téli olimpikonja.
febr. 5
17:11
Felkészülés: a Szolnok legyőzte Mátyus János csapatát (She)
Az NB II-es idényrajtra hangoló Szolnoki MÁV 1–0-ra győzött az NB III Keleti csoportjában listavezető Nyíregyháza vendégeként a két labdarúgócsapat péntek délutáni felkészülési mérkőzésén.
febr. 5
17:12
Szülés után négy hónappal visszatér Björgen (Metropol)
A 35 éves sífutó pénteken jelentette be, hogy áprilisban rajthoz áll a Beitostölenben sorra kerülő országos bajnokságon.
febr. 5
17:14
Kisorsolták a nyertes jegyigénylőket az Eb-re (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) péntekig értesített minden érdeklődőt, hogy sikerrel igényelt-e jegyet a magyar válogatott Eb-meccseire.
febr. 5
17:27
Ismét előkerült a labdarúgó Szuperliga ötlete (Infostart)
Az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) jövő heti, párizsi ülésén ismét téma lesz az európai szövetség (UEFA) kihagyásával szerveződő Szuperliga ötlete.
febr. 5
17:27
Nyíregyháza: az élvonalban is játszó támadót igazoltak (She)
A labdarúgó NB III-ban a feljutásra hajtó Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján bejelentette Harsányi Zoltán szerződtetését.
febr. 5
17:45
UEFA: ismét téma a labdarúgó Szuperliga ötlete (She)
Az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) jövő heti, párizsi ülésén ismét téma lesz az európai szövetség (UEFA) kihagyásával szerveződő Szuperliga ötlete.
febr. 5
17:47
Bundesliga: a Kicker vezető cikkben tisztelgett Dárdai előtt (She)
Pontosan egy éve vette át a Hertha irányítását Dárdai Pál. A magyar szakember ezután a kiesőjelöltből már a Bajnokok Ligája-szereplésért harcoló csapatot csinált, az eredményei önmagukért beszélnek. A mértékadó Kicker internetes oldala vezető cikkében képgalériával tisztelgett a magyar szakember előtt.
febr. 5
17:49
Válogatott: nem maradt jegy az Eb-re, aki nem utalt, hoppon maradt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség arról tájékoztatta a Magyar Labdarúgó-szövetséget, hogy a válogatott Eb-mérkőzéseire jegyet igénylők a mai napon megkapták az értesítéseket arról, hogy sikerrel jártak-e az igénylés során. A magyar válogatott szurkolói számára nem maradt eladatlan jegy, minden kategóriában, az összes eladásra kínált jegyet felvásárolták az érdeklődők. Akinek a számlájáról nem…
febr. 5
18:03
FIFA: az afrikai szövetség Salman sejket támogatja (She)
A bahreini Salman bin Ibrahim al-Kalifa sejket támogatja az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) a nemzetközi szövetség (FIFA) február 26-i elnökválasztásán.
febr. 5
18:05
Férfi kézi: a világ- és olimpiai bajnok balátlövő a Kielbe igazolt (She)
A világ- és olimpiai bajnok horvát balátlövő, Blazenko Lackovic a THW Kiel kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását. A 35 esztendős játékos másfél éves szerződést kötött a német csapattal.
febr. 5
18:21
Felkészülés: Nikolics bevette a norvégok kapuját, Guzmics-hiba (She)
A Nikolics Nemanjával felálló Legia Warszawa felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a norvég bajnokság márciusi rajtjára készülő Stabaeket. A lengyel csapat első gólját Nikolics Nemanja szerezte.
febr. 5
18:39
Super Bowl 2016: kolbászkutyák, cukorkákkal beszélgető sztárénekes – a legjobb reklámok (She)
Harminc másodperc, 5 millió dollár. A Super Bowl a reklámcégeknek is óriási biznisz, ebben a cikkben összegyűjtjük a legjobban sikerült 2016-os alkotásokat.
febr. 5
18:41
Videó: így fogadták hajnali 3-kor a Barcától hetet kapó Valenciát (She)
Mint arról beszámoltunk, az FC Barcelona Luis Suárez négy és Lionel Messi három góljával 7–0-ra legyőzte a Valenciát a Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A „denevérek” szurkolói – érthetően – nem voltak elragadtatva csapatuk teljesítményétől, ez jól látszik abból is, ahogyan „kedvenceiket” fogadták a hajnali hazatéréskor.
febr. 5
18:43
Újpest: „Nem fejezem be” – Kabát Péter üzent a „károgóknak” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest rutinos támadója, Kabát Péter a másodosztályú Szigetszentmiklós ellen 1–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen kisebb combizomsérülést szenvedett, és idő előtt el kellett hagynia a pályát. A találkozó után néhány szurkoló minden bizonnyal a 38 esztendős csatár visszavonulását sürgette, Kabátnak azonban meg sem fordult a fejében, hogy szögre akassza a…
febr. 5
18:51
Premier League: A bajnoki cím a tét Manchesterben (Agroinform)
Szombat kora délután a második helyezett Manchester City a Premier League listavezetőjét, a Leicestert látja vendégül.
febr. 5
18:57
Férfi vízilabda ob I - Simán nyert az OSC a Debrecen ellen (Infostart)
Jól kezdett a Debrecen az OSC vendégeként, mégis nyolcgólos vereséget szenvedett a férfi vízilabda E.ON ob I pénteki mérkőzésén.
febr. 5
18:57
NFL: Manning visszavonul, ha nyer – mondja Miles, a Musztáng (She)
Peyton Manning szögre akasztja a sisakot, ha a Denver Broncos nyeri meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015–2016-os kiírását. Legalábbis Miles szerint...
febr. 5
18:59
Női kézi BL: Baia Mare–FTC élőben az NSO-n! (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata a csoportban két győzelemmel és négy vereséggel álló HCM Baia Mare otthonába látogat. Jó esélye van a zöld-fehéreknek, hogy Nagybányán is nyerjenek, de ehhez maximális koncentrációra lesz szükség a Bajnokok Ligája 1. számú középdöntős csoportjának harmadik fordulójában. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, szöveges közvetítésünket, valamint szóljanak…
febr. 5
19:15
Bursaspor: Dzsudzsák, Kína, Katar? – török találgatások (She)
A török sajtóban továbbra is téma a Bursaspor gyengélkedése – pénteken három labdarúgó, Tom De Sutter, Bakaye Traoré és Dzsudzsák Balázs vártnál gyengébb teljesítményének lehetséges következményei járták be több lap internetes kiadását.
febr. 5
19:33
Videó: íme, Németh Krisztián első gólja az al-Garafában (She)
Mint arról beszámoltunk, a Sporting Kansas Citytől megvásárolt Németh Krisztián góllal mutatkozott be új csapatában, a katari al-Garafában. Íme, a találat!
febr. 5
19:35
Felkészülés: kazah élvonalbeli csapatot gyűrt le a Kisvárda (She)
Az NB II rajtjára készülő Kisvárda 1–0-ra legyőzte a kazah élvonalbeli bajnokság legutóbbi hetedik helyezettjét, a Tobolt a két labdarúgócsapat pénteki, törökországi felkészülési mérkőzésén.
febr. 5
19:51
Női kézi: Orbán szerződést hosszabbított a Siófokkal (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC hivatalos honlapján bejelentette, hogy a csapatkapitány, Orbán Annamária nyáron lejáró szerződését egy évvel meghosszabbították.
febr. 5
19:53
Úszás: Hosszú három aranyat nyert, és rekordot döntött (She)
Hosszú Katinka három számban gyõzött a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat második állomásán, Amiens-ben, és a pénteki nyitó napon egy döntõt nyert Verrasztó Dávid is.
febr. 5
20:09
Hosszú Katinka három, Verrasztó Dávid egy számban nyert Amiens-ben (Infostart)
Hosszú Katinka három számban győzött a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat második állomásán, Amiens-ben, és a pénteki nyitónapon egy döntőt nyert Verrasztó Dávid is.
febr. 5
20:11
Németh Krisztián góllal mutatkozott be katari csapatában (Infostart)
Góllal mutatkozott be a katari labdarúgó-bajnokságban az al-Garafa SC magyar válogatott játékosa, Németh Krisztián, de új csapata vereséget szenvedett.
febr. 5
20:12
Németh Krisztián góllal mutatkozott be katari csapatában (Metropol)
A 27 éves támadójátékos a 37. percben lépett pályára csereként az al-Arabi elleni hazai találkozón, amelynek 89. percében volt eredményes.
febr. 5
20:14
Hosszú három, Verrasztó egy számban nyert Amiens-ben (Metropol)
Mindketten fölényes győzelmet arattak a Golden Tour nyitónapján.
febr. 5
20:27
Futsal Eb: három gól 84 mp alatt, ezt a sikert sosem felejtik el (She)
A belgrádi futsal Európa-bajnokság C-csoportjában az újonc Kazahsztán 4–2-re megverte Horvátországot, ezzel első győzelmét aratta az Eb-k történetében – nem mellesleg bejutott a negyeddöntőbe.
febr. 5
20:30
Négy magyar döntős a Bocskai emlékversenyen (Metropol)
Négy magyar ökölvívó jutott döntőbe pénteken a 60. Bocskai István nemzetközi emlékversenyen, Debrecenben.
febr. 5
20:45
Kopasz Bálint és Gercsák Szabina 2015 legjobb utánpótlás sportolója (Infostart)
Kopasz Bálint kajakos és Gercsák Szabina cselgáncsozó érdemelte ki a 2015-ös év legjobb utánpótlás sportolója címet, az elismerést a péntek este megtartott XII. Héraklész Díjátadó Gálán vehették át.
febr. 5
20:45
Női vízi Euroliga: kiütéses UVSE-siker a Margitszigeten (She)
Keszthelyi Rita vezérletével az UVSE-Centrál női vízilabdacsapata 22–6-os győzelmet aratott a Crvena zvezda ellen az Euroliga selejtezőjének második szakaszában a Margitszigeten.
febr. 5
20:48
2015 legjobb utánpótlás-sportolói (Metropol)
Kopasz Bálint kajakos és Gercsák Szabina cselgáncsozó érdemelte ki a 2015-ös év legjobb utánpótlás sportolója címet.
febr. 5
21:03
Női vízilabda Euroliga - Sima győzelemmel kezdett az UVSE (Infostart)
Fölényes győzelmet aratott az UVSE a női vízilabda Euroliga második selejtezőszakaszában pénteken, a budapesti torna első napján.
febr. 5
21:06
Nagybányán vesztett a Ferencváros (Metropol)
A Ferencváros nyolcgólos vereséget szenvedett Nagybányán a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének pénteki mérkőzésén.
febr. 5
21:21
Női röplabda NB I: Nyíregyházán győzött az Újpest (She)
Az Újpest négy játszmában nyert a Nyíregyháza vendégeként a női röplabda NB I pénteki mérkőzésén.
febr. 5
21:39
Jótékonysági célokra ajánlja fel érmeit Aleksandar Sapic (Infostart)
Árverésre bocsátja érmeit, és az így befolyt összeget jótékonysági célra ajánlja fel Aleksandar Sapic, minden idők legjobb szerbiai vízilabdázója.
febr. 5
21:39
Női kézi BL: Macska-egér játék volt a 2. félidő közepétől – Elek (She)
Mint arról beszámoltunk, a Baia Mare 32–24-re legyőzte a Ferencvárost a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntős csoportkörének 3. fordulójában. Elek Gábor vezetőedző értékelt a meccs után.
febr. 5
21:42
Jótékonysági célokra ajánlja fel érmeit Sapic (Metropol)
A szerb sportember a világversenyeken szerzett 24 érmét adja el, a pénzt pedig egy, a beteg gyerekek gyógyítását segítő alapítványnak továbbítja.
febr. 5
21:57
Női vízilabda Euroliga - Döntetlen a Szentes első mérkőzésén (Infostart)
Döntetlent játszott a Szentes a Volgograddal a női vízilabda Euroliga második selejtezőszakaszában pénteken, a budapesti torna első napján.
febr. 5
22:00
Póta negyeddöntős (Metropol)
Póta Georgina megnyerte harmadik mérkőzését, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a portugáliai Gondomarban zajló asztalitenisz Top 16 bajnokságon.

Keresés